Των Αdmins
Των Μods
Το forum έχει πάρει την κατηφόρα
Οικογενειακών-Επαγγελματικών υποχρεώσεων
Της Ανεργίας - Οικονομικο θέμα
Της κακής οργάνωσης-ενημέρωσης
Είχα καλύτερα πράγματα να κάνω
Δεν ήξερα κανέναν
Ήταν πολλά χιλιόμετρα
Του γλάρου του AristidisZ
Δεν έχω πλέον μηχανή
Ολα τα παραπανω + αλλοι 1000 μεταφυσικοι λογοι
έχω την αίσθηση ότι ορισμένοι κακώς αναλώνεστε σε αναλύσεις επί αναλύσεων...
η πλειοψηφία του mod/admin team του moto έχει ένα χαρακτηριστικό:
μπορούν πολύ πιο εύκολα να αναλωθούν σε μια συζήτηση του στυλ "πόσα κιλά φτάνει η σφυρίδα", από ότι σε μια συζήτηση "η κατανάλωση του ΚΤΜ σε ελαφρά κατηφόρα"
βάσει αυτού κινούνται όλα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς
από τις κουβέντες, μέχρι τις βόλτες κλπ
αυτό για κάποιους συνιστά λόγο ξενερώματος, ενώ για άλλους το ακριβώς αντίθετο...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ωραιος!!!!
Μεχρι στιγμης κραταω:
1)Tο οτι δεν υπαρχει το καταλληλο δεσιμο των μελων του φορουμ.
2)Το οτι σε αλλες μαζωξεις υπηρχε πολυς κοσμος και οι δρομοι ητανε γεματοι μηχανες.Κατι που το ειχα πει και εγω προηγουμενως.Αρα η κριση ναι μεν επιρεαζει καταστασεις αλλα μεχρι ενος σημειου.Αντι για 150 ας μαζευομασταν 50.
Καποιοι λενε αποψεις και τους αρπαζετε απο τα αυτια.Αν δεν ακουστουνε ομως,οσο και τραβηγμενες να ειναι εμεις θα χασουμε.Φυσικα αυτοι που απαιτουν οι υπευθυνοι του φορουμ η και τα μελη να ειναι πιο γλυκομιλητοι πρεπει και αυτοι να το κανουνε αυτο πρωτοι.Δεν γινεται να ξεκινας επιθετικα και να περιμενεις απο τον αλλο να ειναι υπερανω![]()
Προσωπικά φέτος δεν γινόταν λόγω υποχρεώσεων και τις δύο ημέρες της εκδήλωσης.
Γενικότερα όμως, μιά που συζητάμε το μέλλον των ετήσιων εκδηλώσεων, έχω να πω το εξής: Πρωτοπήγα σε πίτα το 2007, στο Μικρολίμανο. Της κακομοίρας στο μαγαζί, δεν ήξερα κανέναν. Και μίλησα με πολύ κόσμο. Σνομπισμό και αγένεια δεν είχα από κανέναν. Το αυτό και στο δέλεαρ τότε που υπήρχαν οι παρασκευιάτικες και δευτεριάτικες μαζώξεις. Αυτό το οποίο κάνει διαφορά σε σχέση με τώρα είναι πως τότε είχε πολλές εκδρομές κάθε ΣΚ (αυτό θυμάμαι τουλάχιστον και αν κάνω λάθος με συγχωρείτε), οι πολέμαρχοι την δική τους, οι τουρίστες την δική τους, οι χωματεροί την δική τους και τις παρασκευές τους θυμάμαι να κανονίζουν διαδικαστικά και τις δευτέρες να λιώνουν στο πείραγμα και στα ανέκδοτα των εκδρομών. Το ότι δεν υπάρχουν λεφτά πλέον, είναι ζήτημα. Και όταν δεν υπάρχουν λεφτά, δεν υπάρχουν βόλτες. Αν δεν υπάρχουν βόλτες, δεν έχει και πολύ νόημα να έχεις συνεχείς καφέδες. Και κόβονται και αυτοί... Και μπαίνει μετά αυτό που έγραψαν αρκετοί "δεν γνωριζόμαστε και δεν ερχόμαστε". Ναι παλικάρια μου, έχετε δίκιο. Αλλά και άδικο. Νέοπας ων, πηγαίνοντας σε βόλτες με τα γνωστά τιμόνια του μοτο.γρ npat, fillipos, roadspirit, bikerted και άλλους, δικάβαλος κιόλας, πήγαινα σε άγνωστες διαδρομές, με άγνωστο κόσμο, σε άγνωστο ρυθμό, καλωσόρισαν τον άσχετο, πέρασα όμορφα. Τους γνώρισα όσο τους γνώρισα εκεί. Δεν θα τους παντρευτώ κιόλας να θέλω να ξέρω τα πάντα για αυτούς και δεν με νοιάζουν τα πάντα κιόλας. Δεν έκατσε να κάνουμε ποτέ περισσότερη παρέα από την βόλτα. Σαν παρέα για βόλτα ήταν και παραμένουν οι καλύτερες αναμνήσεις που έχω μέχρι σήμερα. Οπότε η δικαιολογία "δεν σας ξέρω", μου ακούγεται λίγο ισχνή. Βόλτες παίζουν ακόμα, όποιος θέλει ας έρθει να μάθει.
Για το θέμα ετήσιας καθαρά, με τεράστια διαφορά, η καλύτερη που θυμάμαι ηταν το διήμερο στα Μετέωρα, με σοκαριστικά πολύ κόσμο, το πρωί το πάρκινγκ του σταθμού του τρένου ήταν γεμάτο μηχανές. Γκρουπ, οργάνωση τέτοια που επέτρεπε ανάμειξη των ομάδων κατά τις στάσεις σε όλη την διαδρομή, χαβαλές, τοπία απλώς μαγικά. Σίγουρα κάποιοι κουράστηκαν για να το πετύχουν, όπως και σε κάθε οργανωμένη ετήσια. Και δεν πιστεύω ότι το έκαναν για να λένε μετά "ΕΓΩ είμαι ο τελετάρχης" και να φουσκώνουν σαν παγώνια που μάζεψαν κόσμο. Γούσταραν τη φάση και προσέφεραν για όλους, όπως το έκαναν όλοι όσοι συμμετείχαν σαν οργανωτές κάθε χρονιά. Βέβαια είπαμε, πλέον λόγω χρημάτων δύσκολο... ή όχι; Το που θα γίνει η ετήσια φέτος δεν ανακοινώθηκε τελευταία στιγμή. Άρα χρόνος να μαζευτούν κάποια χρήματα υπήρχε. Και ναι 800 χιλιόμετρα δεν είναι λίγα και ναι, είναι βαρετή η ΕΟ ως το Βόλο. Γινόταν όμως. Και γκρουπ δεν έγιναν, αλλά υπήρχαν "ιδιωτικές πρωτοβουλίες" για γκρουπ και πολύ το χάρηκα που το είδα, ότι δεν περίμεναν από κάποιον "μπαμπά" να τους πάρει από το χέρι και να τους πάει.
Συμπεραίνω λοιπόν ότι και ανιδιοτέλεια έχουμε ακόμα στο φόρουμ και διάθεση για τα κοινά και σκεπτόμενο νου και σφραγισμένα κοπάδια δεν αφθονούν.
Τις πταίει; Η ψυχολογία που προκύπτει από τα λίγα λεφτά, αυτή τα χαλάει όλα, νομίζω. Αυτό που έγραψε κάποιος, ότι με μισθό 400-500 ευρώ που παίρνουν όσοι έχουν μιά υπαλληλική δουλειά, το να χαλάσουν τα μισά για ένα ΣΚ είναι "βαρύ" όσο καλά και αν προγραμματιστεί. Και όταν το μυαλό των περισσότερων είναι στην επιβίωση, με τι κέφι να πάνε να διασκεδάσουν; Το λίγοι και καλοί πάντως το προσυπογράφω. Δεν μαζεύτηκαν φέτος 150 μηχανές; Χεστήκαμε, δεν είναι διαγωνισμός δημοτικότητας. Πέρασαν καλά αυτοί που πήγαν; ΜΟΝΟ αυτό έχει σημασία τελικά. Αυτό θα λειτουργήσει σαν φάρος για του χρόνου. Ότι είτε παρα πολλοί είτε πολύ λίγοι, είτε με λεφτά είτε χωρίς, στην ετήσια κάθε χρονιά περάσανε καλά όσοι πήγαν.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
εγω θα πω μονο οτι το admin/mod team παιζει σημαντικο ρολο που εχουν φυγει αξιολογα ατομα απο το moto.gr και εχουν παει σε αλλη γειτονια...
και παραλληλα αυτο επηρεαζει και οτι εχει να κανει με τις "εκδηλωσεις" του forum...ειτε λεγεται πιττα, ειτε ετησια...
γιατι αν φυγει ο φιλος που εχεις γνωρισει εδω μεσα, εσυ δυσκολα θα ακολουθησεις στην βολτα...αν φυγει και ο αλλος φιλος, πας ακομα πιο δυσκολα στην πιττα...εν ολιγοις αν ειχες δεσει με 2-3 ατομα και ξαφνικα βλεπεις κοσμο να "σπαει", θα σπασεις και εσυ, θες δεν θες...
ε, αν αυτο γινεται κατα κορον τα τελευταια 2 χρονια, ειναι λογικο να εχει χασει την δυναμικοτητα του το μαγαζι...και οι μονες παρεες ειναι αυτες που εχουν να κανουν με τους mod...ή αυτες που εχουν να κανουν με τον τοπο τους (π.χ. κρητικοι, λαρισαιοι, πατρινοι, κλπ)...
το moto.gr δεν απεκτησε ενεργο κοσμο, ουτε οταν εκλεισε μεγαλο, αδελφικο forum...
αρα, δεν φταινε οι χρηστες...
σκεψη προς προβληματισμο..
![]()
Ετσι γίνεται πάντα ρε μαν στις κλίκες. Το upper management σχηματίζει μια αυλή, και η πλέμπα την κάνει για αλλού.
Για πες μας κιόλας ρε μαν. Ποιά είναι τα αξιόλογα άτομα που έφυγαν απ΄τους admin/mods?
Και άν μπορείς, επειδή δεν τις πολυγουστάρω αυτές τις φωτοβολίδες, ποιές είναι οι ενεργές παρέες των mods?
Nicks ή ονόματα, φόρα εδώ. Βαρέθηκα να ακούω μασημένα λόγια.
Εμένα μ΄απασχολεί όμως. Γιατί κατηγορείς συγκεκριμένα άτομα, μεταξύ των οποίων και εγώ, ανοιχτά στο φόρουμ και όχι στην παρεϊτσα σου σε κανένα καφέ.
Αν δεν είχες σκοπό να γίνεις συγκέκριμένος, αλλά απλά να πετάξεις μια μαλακία για να την πιάσουν "όσοι καταλαβαίνουν", έκανες πολύ άσχημα.
Ρε που ειναι ολοι αυτοί η αλήτες μηχανόβιοι, που βριζόντουσαν ολη την εβδομάδα στο Φόρουμ, την Κυριακή πηγαίνανε βόλτες και την δευτέρα ποσταρανε τσίπουρα, ξυσίματα και υπερπαράνομες τελικές χωρίς να είναι politically correct η συμπεριφορά τους?
Έχουμε γεμίσει ευεστητουλιδες που δεν τρώνε το φαί τους αμα δεν τους μιλάνε με ωραίο τρόπο και κρατάνε την ανασα τους και δεν έρχονται και στης βόλτες και αλλα πολλά εμπριμέ.
πόσο φλοροφορουμ θα γίνουμε ακόμα?
Εγω θα πρότεινα η πληγωμένες ψυχες να βρεθούνε ολες μαζι σε μια μπυραρία να πιουν τα τσαγακια τους και να πούνε τον πόνο τους αγκαλιασμένοι και αφού συγκινηθουν και κλάψουν στον ώμο του κολλητού τους να πανε ολοι μαζι μια μοτοβόλτα ΑΛΛΑ με νόμιμες ταχύτητες και μολις επιστρεψουν, να ποσταρουν ΜΟΝΟ στο f/b της φωτογραφιες.
Ετσι για να μάθουν οι ψωνισμένου μοντερειτορς και οι αλλοι παρατρεχαμενοι κολλητοί τους
μα πόσο σοβαροί γίναμε γμτ![]()
εγω ειπα την γνωμη μου, οπως λεει ο οποιοσδηποτε εδω μεσα...
δεν προσεβαλα κανεναν...
απλα ειπα οτι "το admin/mod team παιζει σημαντικο ρολο που εχουν φυγει αξιολογα ατομα απο το moto.gr"...
ουτε κατηγοριες, ουτε τιποτα...
μην βλεπετε φαντασματα...
επισης το αν εκανα ασχημα ή οχι, θα το δειξει το μελλον...(εαν και εφοσον συνεχισουν τα πραγματα να υφιστανται οπως τωρα)...
btw, εγω δεν μιλαω ασχημα αν και οποτε "θα πετάξεις μια μ@λακία"..
![]()