αν ο συναγερμος μπλοκαρει την αντλια τοτε ουτε σκαστο θα παρει. Συμφωνω με τον taisteal.
αν ο συναγερμος μπλοκαρει την αντλια τοτε ουτε σκαστο θα παρει. Συμφωνω με τον taisteal.
Τώρα ξανακατεβηκα.έχει μπαταρία τελικά.πάει να πάρει μπρος αλλά είναι σαν τα παπάκια που χρειάζονται λίγο γκάζι,αλλά στο μανουαλ λέει να μην ανοίγεις καθόλου γκάζι.επίσης χωρίς λόγο ανάβει για λίγο το λαμπακι του συναγερμού.παίζει να έχεις δίκαιο κ να μου κάνει νερα.μπούζι παιζει να είναι?
Δεν θελει καθολου γκαζι η εκκινηση.ο συναγερμος ειναι το πιο πιθανο.
Βεβαια μπορει να ειναι και το μπουζι, αλλα μπορεις να το κοιταξεις αυτο. Ειναι και φθηνο αλλα πρωτα θα κοιτουσα να αποσυνδεσω το συναγερμο, να φορτισω τη μπαταρια, και μετα θα κοιτουσα μπουζι.
Α επίσης προχθές είχα κάτι δουλειές.επειδή με είχε κρεμάσει πριν καμια βδομάδα όπως είπα πριν,λέω κάτσε να τσεκαρω αν παίρνει.όλα κομπλέ τσακμακι.παω μετά από καναδυωρο με κράνος κτλπ τίποτα.πάλι μουλαρωμενο
Συναγερμός ε?πως μπορώ να τον αποσυνδεσω?να παω σε κανα μάστορα λέτε για σιγουριά?ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά που βοηθατε
Εδω δεν μπορω να σε βοηθησω. Αν ξερεις ποιο συναγερμο εχεις και εχεις το manual, μπορει να βγαλεις ακρη. Μπορει να ειναι απο ενα φισακι μεχρι ποιος ξερει τι... Αν το πας σε μαστορα βεβαια καλυτερα να στο φτιαξει κιολας γιατι κριμα ειναι να παιδευεσαι και να εχεις πληρωσει. Παντως ενημέρωσε για τη συνεχεια. Μπορει καποιος απο εδω να εχει πειρα με το συναγερμο που εχεις.
Οκ θα το παω αύριο σε έναν εδώ κοντά.ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γιατί την έκατσα.
Τελικά έχουνε θέμα με την εκκίνηση αυτά τα μηχανάκια.Και το δικό μου με φουλαριστή μπαταρία,ρυθμισμένο και καθαρισμένο injection και καινούριο μπουζί, μερικές μέρες για να πάρει θέλει 2-3 μιζιές.Αναρωτιέμαι αν φταίει αυτός ο καταραμένος αισθητήρας Λ που περιμένω από Αγγλία εδώ και δυόμιση εβδομμάδες.
Της patrol line είναι μαλλον.μάλλον επειδή ούτε εργαλεία εχω,εκτός της bmw,ούτε γνώσεις θα το παω σε συνεργείο.θα πάρω κ ένα τηλ τον προηγούμενο ιδιοκτήτη μήπως κ το είχε πάθει κ εκείνος.ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.θα ενημερώσω όταν βγάλω άκρη
Ειναι ψεκασμος πρωτης γενιας,τα κανει καμμια φορα τα τσαλιμια του αλλα δεν εχει θεμα..
Τι να πω ρε σενσει δεν ξέρω...
Ευχαριστώ φίλε μου.Να 'σαι καλά!