Σελίδα 9 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 509

Θέμα: Ανοιχτα την Κυριακη?

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Τα μπαρ και τα καφέ την Κυριακή είναι που θα δουλέψουν, κατά συνέπεια και τα ταξί. Το μετρό, τα τρένα, τα αεροπλάνα είναι αναγκαία. Τα περίπτερα δεν είναι αναγκαία αλλά έχουν μία λογική δεδομένου ότι όλα τα υπόλοιπα είναι κλειστά...

Υ.Γ. Τα μπουρδέλα δε το σχολειάζω.

Πες μου όμως εσύ γιατί πρέπει να είναι ανοιχτά τα πολυκαταστήματα την Κυριακή?
    1) Γιατι δεν βρισκω κανενα λογο να μην ειναι
    2) ειναι ενα μικρο βημα προς ανοιγμα της αγορας
    3) θα δωσει μερικες ευκαιριες για δουλεια.
    4) Υπαρχουν ανθρωποι που 7 μερες στη βδομαδα δε τους φτανουν.
    5) Το χω δει σε πολλλες χωρες να γινεται και να δουλευει μια χαρα.
    6) Γιατι ειμαι φιλελευθερος στις αποψεις μου. Τοσο, που θα νομοθετουσα ολοι να μπορουν να ανοιγουν και να κλεινουν οποτε γουσταρουν.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Γιατί οι μεγάλοι έχουν την δυνατότητα να αντέξουν τα λειτουργικά έξοδα. Ναι μεν δεν υπάρχει κίνηση στην αγορά αλλά αν ο Χ αγοραστής έχει σκοπό να αγοράσει το Ψ και κάνει την αγορά αυτή ημέρα Κυριακή, ο μεγάλος θα είναι ανοικτός, όχι ο μικρός.
    Χυμαδορ, σηκωνω μπαιρακι και φτιανω μηχανες απο αυριο, τις πρωτες στην Ελλαδα. Το πρωτο μοντελο θα κανει οτι κανει και το ΧΨΖ γιαπωνεζικο, αλλα θα κοστιζει τα τριπλα, γιατι πως να το κανουμε, ενα το χρονο θα φτιανω και πρεπει να ζησω και την οικογενεια.
    Ειμαι σιγουρος οτι θα χεστω στο ταληρο και οπως σε ακουω θα εισαι ο πρωτος μου πελατης.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Αν ειναι ετσι ρε παιδια συγγνωμη που υπαρχουμε "ακομα"εμεις οι μαγαζατορες
    τα τεμπελχανια -λαμογια των κλειστων επαγγελματων .
    Επιπροσθετα προτεινω να μας φορεσουν ενα ζευγαρι ηλεκτροδια στα @ρχιδι@ καλωδιομενα
    με το καμπανακι της εισοδου του μαγαζιου μας να μαθουμε οι αλητες που ριμαξαμε
    τον τοπο.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    1) Γιατι δεν βρισκω κανενα λογο να μην ειναι
    2) ειναι ενα μικρο βημα προς ανοιγμα της αγορας
    3) θα δωσει μερικες ευκαιριες για δουλεια.
    4) Υπαρχουν ανθρωποι που 7 μερες στη βδομαδα δε τους φτανουν.
    5) Το χω δει σε πολλλες χωρες να γινεται και να δουλευει μια χαρα.
    6) Γιατι ειμαι φιλελευθερος στις αποψεις μου. Τοσο, που θα νομοθετουσα ολοι να μπορουν να ανοιγουν και να κλεινουν οποτε γουσταρουν.
    2.) Άνοιγμα της αγοράς δε νομίζω. Όποιος πιστεύει πως η κρίση είναι θέμα οικονομικών είναι νυχτωμένος κατά την άποψή μου.
    3.)Δηλαδή αυτός που δε βρίσκει δουλειά τη Δευτέρα θα βρει την Κυριακή??? Η μήπως αυτός που δουλεύει την Δευτέρα θα δουλεύει και την Κυριακή χωρίς να πληρώνεται??? Εγώ δουλεύω για το Δημόσιο και μου χρωστάνε δεδουλεμένα από ένα και δύο χρόνια πίσω, τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα τα δίνει ο μεγαλοεπιχειρηματίας???
    4.) Ποιοί είναι αυτοί οι άνθρωποι???
    5.) Δε ξέρω τι γίνεται στις άλλες χώρες πραγματικά αλλά κι εγώ φιλελεύθερος είμαι και υποστηρίζω και την Κυριακάτικη ελευθερία του τελευταίου εργάτη που πάει να την χάσει...

1.) Θα σου βρω εγώ ένα λόγω να μην είναι. Ο τζόγος απαγορεύεται στο σπίτι σου, στο σπίτι μου και σε κάθε κατάστημα εκτός από τα Καζίνο. Θα έρθει μια μέρα που το να πουλάς θα απαγορεύεται σε οποιονδήποτε εκτός από δέκα άτομα. Και δε συγκρίνω τον τζόγο με την αγορά απλώς μιά σκέψη κάνω... Ο κάθε μεγαλοεπιχειρηματίας κάθεται σπίτι του και τα χρήματα πάνε σε αυτόν κάθε μέρα... ο μικροεπιχειρηματίας πρέπει να πάει και την Κυριακή...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Αν ειναι ετσι ρε παιδια συγγνωμη που υπαρχουμε "ακομα"εμεις οι μαγαζατορες
    τα τεμπελχανια -λαμογια των κλειστων επαγγελματων .
    Επιπροσθετα προτεινω να μας φορεσουν ενα ζευγαρι ηλεκτροδια στα @ρχιδι@ καλωδιομενα
    με το καμπανακι της εισοδου του μαγαζιου μας να μαθουμε οι αλητες που ριμαξαμε
    τον τοπο.
    Να εισαι σιγουρος οτι αν αυτο που πουλας το πουλαει και καποιος μεγαλος διπλα σου φτηνοτερα, τοτε θα το κλεισεις, ειτε εισαι λαμογιο ειτε οχι. That's the way the cookie crumbles. Και δεν βλεπω και τιποτε αδικο σ'αυτο.

2.) Άνοιγμα της αγοράς δε νομίζω. Όποιος πιστεύει πως η κρίση είναι θέμα οικονομικών είναι νυχτωμένος κατά την άποψή μου.
    3.)Δηλαδή αυτός που δε βρίσκει δουλειά τη Δευτέρα θα βρει την Κυριακή??? Η μήπως αυτός που δουλεύει την Δευτέρα θα δουλεύει και την Κυριακή χωρίς να πληρώνεται??? Εγώ δουλεύω για το Δημόσιο και μου χρωστάνε δεδουλεμένα από ένα και δύο χρόνια πίσω, τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα τα δίνει ο μεγαλοεπιχειρηματίας???
    4.) Ποιοί είναι αυτοί οι άνθρωποι???
    5.) Δε ξέρω τι γίνεται στις άλλες χώρες πραγματικά αλλά κι εγώ φιλελεύθερος είμαι και υποστηρίζω και την Κυριακάτικη ελευθερία του τελευταίου εργάτη που πάει να την χάσει...

1.) Θα σου βρω εγώ ένα λόγω να μην είναι. Ο τζόγος απαγορεύεται στο σπίτι σου, στο σπίτι μου και σε κάθε κατάστημα εκτός από τα Καζίνο. Θα έρθει μια μέρα που το να πουλάς θα απαγορεύεται σε οποιονδήποτε εκτός από δέκα άτομα. Και δε συγκρίνω τον τζόγο με την αγορά απλώς μιά σκέψη κάνω... Ο κάθε μεγαλοεπιχειρηματίας κάθεται σπίτι του και τα χρήματα πάνε σε αυτόν κάθε μέρα... ο μικροεπιχειρηματίας πρέπει να πάει και την Κυριακή...
    Τελικα μας ψεκαζουν, ειναι γεγονος!

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    κλειστο την κυριακη θα το εχω.
    γιατι θα παω βολτα με τον μικρο ποδηλατο,θα κανω το μπανιο μου και θα παω βολτα με το μηχανακι.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παλαιό μέλος
    Τελικα μας ψεκαζουν, ειναι γεγονος!
    Εντάξει φίλε μου. Μας ψεκάζουν αν δεν έχεις απάντηση.
    Το ότι θα δουλεύουν τα μαγαζιά και την Κυριακή θα τονώσει την αγορά, θα βρουν οι άνεργοι δουλειά και θα ζούμε σε μία φιλελεύθερη χώρα!

Εντάξει φίλε μου. Μας ψεκάζουν αν δεν έχεις απάντηση.
    Το ότι θα δουλεύουν τα μαγαζιά και την Κυριακή θα τονώσει την αγορά, θα βρουν οι άνεργοι δουλειά και θα ζούμε σε μία φιλελεύθερη χώρα!
    Δεν ειπα οτι θα την τονωσουν ειπα οτι θα την ανοιξουν απο τα τριτοκοσμικα κλισε στα οποια εχει περιελθει. Και ο ψεκασμος εχει να κανει με το οτι οι αποψεις σου δεν εχουν λογικη συνεχεια...πχ την μια λες οτι ανοιχτα την κυριακη τα απολυτως απαραιτητα, απο την αλλη λες τα καφε, μπαρ και ταξι μονο τοτε μπορουν να δουλεψουν. Δεν ξερω τι λες εσυ, αλλα εγω νοημα δε βρισκω. Αν παλι πιστευεις οτι την κυριακη να ειναι ανοιχτα και οσα θεωρουν οτι μονο τοτε μπορουν να δουλεψουν, γιατι εγω να μην εχω ανοιχτο το δικο μου αν πιστευω οτι μονο τοτε μπορω να δουλεψω?

Τελως παντων κουραστηκα να αυνανιζομαι πνευματικα σημερα, αυριο παλι!

custom-cruiser
    ...Εγω ξερω οτι 23 συναδελφοι μπαρμαν(υπαλληλοι ξεν/χειων)εχασαν φετος(την ανοιξη...)τη δουλεια τους...γιατι τα αφεντικα-εργοδοτες ειχαν τη φαεινη-φιλελευθερη ιδεα να φερουν προσωπικο απο το εξωτερικο(με αποδοχες 350 ευρω το μηνα...)Αυτοι μηπως δε δουλευαν ΚΥΡΙΑΚΕΣ και 7 μερες την εβδομαδα???Μονο κακο θα κανει αυτο το μετρο, στους εργαζομενους και τους μικρομεσαιους...Εδω που τα λεμε...τι καλο εχει γινει σ' αυτη τη χωρα τα τελευταια χρονια??

Παλαιό μέλος
    Δεν ειπα οτι θα την τονωσουν ειπα οτι θα την ανοιξουν απο τα τριτοκοσμικα κλισε στα οποια εχει περιελθει. Και ο ψεκασμος εχει να κανει με το οτι οι αποψεις σου δεν εχουν λογικη συνεχεια...πχ την μια λες οτι ανοιχτα την κυριακη τα απολυτως απαραιτητα, απο την αλλη λες τα καφε, μπαρ και ταξι μονο τοτε μπορουν να δουλεψουν. Δεν ξερω τι λες εσυ, αλλα εγω νοημα δε βρισκω. Αν παλι πιστευεις οτι την κυριακη να ειναι ανοιχτα και οσα θεωρουν οτι μονο τοτε μπορουν να δουλεψουν, γιατι εγω να μην εχω ανοιχτο το δικο μου αν πιστευω οτι μονο τοτε μπορω να δουλεψω?

Τελως παντων κουραστηκα να αυνανιζομαι πνευματικα σημερα, αυριο παλι!
    Ας καταλήξουμε στο ότι διαφωνούμε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RORY FOR EVER Προβολή μηνύματος
    ...Εγω ξερω οτι 23 συναδελφοι μπαρμαν(υπαλληλοι ξεν/χειων)εχασαν φετος(την ανοιξη...)τη δουλεια τους...γιατι τα αφεντικα-εργοδοτες ειχαν τη φαεινη-φιλελευθερη ιδεα να φερουν προσωπικο απο το εξωτερικο(με αποδοχες 350 ευρω το μηνα...)Αυτοι μηπως δε δουλευαν ΚΥΡΙΑΚΕΣ και 7 μερες την εβδομαδα???Μονο κακο θα κανει αυτο το μετρο, στους εργαζομενους και τους μικρομεσαιους...Εδω που τα λεμε...τι καλο εχει γινει σ' αυτη τη χωρα τα τελευταια χρονια??
    Κι εγω ξερω οτι αν αυτοι οι 23 αγαπητοι σου συναδελφοι αντι να ειναι μπαρμεν ειχαν εργοστασιο αυτοκινητων και μπορουσαν να αγορασουν απο την ελλαδα κινητηρες με 3000 ευρω, η απο την ιαπωνια με 2000 που θα τους φτιαχνανε ρομποτ, απο την ιαπωνια θα τους περνανε κι ας εκλεινε το κινητηραδικο της γειτονιας του κατα τ΄'αλλα συμπαθεστατου κυρ βαγγελη.

Ας καταλήξουμε στο ότι διαφωνούμε.
    Γιατι πρεπει να καταληξουμε?

Παλαιό μέλος
    Κι εγω ξερω οτι αν αυτοι οι 23 αγαπητοι σου συναδελφοι αντι να ειναι μπαρμεν ειχαν εργοστασιο αυτοκινητων και μπορουσαν να αγορασουν απο την ελλαδα κινητηρες με 3000 ευρω, η απο την ιαπωνια με 2000 που θα τους φτιαχνανε ρομποτ, απο την ιαπωνια θα τους περνανε κι ας εκλεινε το κινητηραδικο της γειτονιας του κατα τ΄'αλλα συμπεθεστατου κυρ βαγγελη.
    Αυτό που περιγράφεις είναι στα πλαίσια του ανταγωνισμού της ελεύθερης αγοράς. Το θέμα της Κυριακής είναι άσχετο με αυτό διότι πολύ απλά ως τώρα όλοι ήταν κλειστά την Κυριακή. Δεν υπάρχει κατάστημα που να ευνοείται από το να είναι ανοιχτό την Κυριακή εκτός αν αυτό του δίνει πλεονέκτημα έναντι των άλλων. Το πολυκατάστημα έχει πλεονέκτημα σε αυτό διότι πολύ απλά ο πλούσιος δε δουλεύει και δε θέλει να ξεκουραστεί ενώ ο μικροκαταστηματάρχης θέλει να ξεκουραστεί μία μέρα της εβδομάδας όπως και ο εργάτης. Αν θέλουμε ένα κράτος που να δίνει πλεοέκτημα σε κάποιον σίγουρα δεν έχουμε ελεύθερη αγορά.

Παλαιό μέλος
    Το θεμα θα ειναι εδω και αυριο.Αντε να παμε για κανενα τσιπουρακι.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Ποτέ_την_Κυριακή.jpg 
Προβολές:	94 
Μέγεθος:	35,2 KB 
ID:	302764 Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Ο ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.jpg 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	33,8 KB 
ID:	302765

Σελίδα 9 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θα παίξει τίποτα την Κυριακή???
    από petridist στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 14:21
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 09:08
  3. Την Κυριακη 21/3 κανονιζεται βολτα στην Αγια Αννα..
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 10:00
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42
  5. την Κυριακή που λέτε...
    από NLS στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 15:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε