Επίσης θα παταχθεί η φοροδιαφυγή, θα δούμε φως στην έξοδο από το τούνελ και θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο... Ο διακαής πόθος κι η μόνιμη επωδός περί καινούριας Africa (παρεμπιπτόντως η varadero τελικά δεν αποδείχτηκε η νέα africa προφανώς ε; ) συναγωνίζεται τον πόθο φιλοβασιλικών στη Λακωνία να επιστρέψει ο Γλύξμπουργκ...
Καλα βρε φιλε, απ' οτι βλεπω απ' το προφιλ σου, εχεις ημιτασιον BMW, F650GS, με Αυστριακη ψυχη! Παρε καμμια πραγματικη μηχανη, αντι για το υπερτροφικο σκουτερ που οδηγας, και τοτε πιασε στο στομα σου τους Γιαπονεζους! Ελλεος, οι ιδιοκτητες απροσδιοριστου προελευσεος πραπρα (ακομα και οι Κινεζοι μπορουν να τα φτιαξουν), να κατακρινουν μηχαναρες σαν το ΒΑΡΚΑΝΤΕΡΟ! Ειναι σαν να συγκρινεις τον Τιτανικο με το "Δημητρουλα"!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !
Ώπα, ξέχασες το ενδιάμεσο στάδιο, το TDM. Από το οποίο κάποιοι όντως "αποφοίτησαν" σε BMW και κάποιοι άλλοι σε σουτιέν Tiger1050 το οποίο μετέτρεψαν σε "διπλοεξατμισάτο" για να τους θυμίζει τον παλιό τους έρωτα...
ρε postman, κάνεις quote τον εαυτό σου, αντί να κάνεις ένα edit και προσθήκη υποσημείωσης;
Το λοιπόν, ο άλλος θα κάνει τον γύρο της Ελλάδας λέει να μας γνωρίσει λέει. Εγώ θέλω να μάθω πόσοι από εσάς είστε αντιμπεμβεδάκιδες να κάνω τον γύρο της Ελλάδας να σας ρίξω από ένα μανίκι να ησυχάσουμε. Άντε πια.
Για να βλέπω συμμετοχές
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ειναι το ακρον αωτον της υπερφιαλης αλαζονιας και μεγαλομανιας που με διακατεχει... Βλεπεις κι εγω υπηρξα ιδιοκτητης BMW (το αληθινο, το μποξερ, οχι το αλλο το wannabe(θα λεγα το ντιντιδικο, αλλα εδω μεσα δεν εχουν ολοι την αισθηση του εικονοκλαστικου, αλλα Tonιno Panoutso, χιουμορ))!!!