No problem!
Buy the way big cubic displacment rules.....![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Το λεπόν....
ο καιρός προβλέπεται χειμωνιάτικος μεν, χωρίς νερό δε..... Αν και όλα αλλάζουν, εμείς καλό είναι να δούμε που βρισκόμαστε προκειμένου να κάνουμε τα κουμάντα μας.... Στην χειρότερη, παίρνουμε και αδιάβροχα καλού-κακού μαζί μας...
Εχουμε και λέμε...
Ημερομηνία: Κυριακή, 12/01/2014
Σημείο Συνάντησης: Εκκλησία Αγίας Παρασκευής (επί της Μεσογείων)
Ωρα Συνάντησης: 11 πμ (ανεξαρτήτως επιλογής διαδρομής)
Ωρα Αναχώρησης: 11:15 πμ αυστηρώς
Διαδρομή: εδώ
Εναλλακτική διαδρομή: εναλλακτική διαδρομή
Ωρα αναχώρησης ferry boat από Αγία Μαρίνα: 12:10 μμ
Ωρα αναχώρησης ferry boat από Νέα Στύρα (επιστροφή): 19:15 μμ ή νωρίτερα, όπως βολεύεται ο καθένας (δρομολόγια)
Σημεία Προσοχής:
α. Η εναλλακτική διαδρομή βολεύει όσους μένουν κοντά στην ΕΟ Αθηνών - Λαμίας. Οποιοι βολεύονται ας κανονίσουν ραντεβού στην έξοδο του Αγίου Στεφάνου (11πμ και 11:15πμ αναχώρηση). Εγώ θα περιμένω στην Αγία Παρασκευή εκτός και αν όλοι βολεύονται με την εναλλακτική διαδρομή.
β. Οταν θα φτάσουμε στο Κάτω Σούλι και στρίψουμε αριστερά επί της οδού "Αγίας Παρασκευής" (στον χάρτη) εχει μία ευθεία στο μέσο της οποίας έχει σαμαράκι.... Με λίγα χιλιόμετρα αν δεν θέλετε να σπάσετε σκελετούς, αναρτήσεις, κάρτερ, μέσες (αν και το έχουν εξομαλύνει στην πρόσφατη ασφαλτόστρωση)....
Συμμετοχες (εξ όσων έχουν δηλωθεί ως τώρα - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ):
1. spyrakos35 * 2 - moto
2. AristidisZ * 2 - moto
3. stynikop * 2 - moto
4. taisteal * 2 - moto
5. mikes * 1 - moto
6. teogtp * 2 - auto
7. m@kro * 2 - auto
8. amyroukai * 2 - moto
9. theofilos888 * 2 - moto
10. billymuse and friends * ? - ???
11. vaska * 2 - moto
12. MG-Ktinos * ? - moto
όποιος γουστάρει κάνει copy-paste την λίστα και προσθέτει (ή και αφαιρεί) το ονοματάκι του, το πλήθος των ατόμων και το μέσο με το οποιο θα κινηθεί..... θα ήταν ωραία να είμαστε πολλοί να γίνει χαβαλές....
Η λίστα θα "κλείσει" για την παραγγελία του κοντοσουβλίου και του κοκορετσίου την Πέμπτη 09/01/2014 το πρωί.... αυτό δεν σημαίνει οτι κλείνει και ως προς τις συμμετοχές.... απλά θα πρέπει να έχω μία ένδειξη για την παραγγελία....
![]()
Τελευταία τροποποίηση από spyrakos35; 06/01/2014 στις 15:40. Αιτία: με bold οι επιβεβαιωμένοι
εγω επιβεβαιωνω! σολο, αλλα θα φαω για 3!!![]()
ο πωσειδωνας μεχρι την παρασκευη μεσημερι που δειχνει, τον καιρο τον εχει πεντακαθαρο με θερμοκρασίες 15+! δε πιστευω να αλλαξει μεχρι την κυριακη!
για μενα επιστροφη μαλλον με των 17:15, θα δειξει! (δεν το ανοίγεις σε νέο θρεντακι αυτό καλυτερα να φαινεται?)
Τελευταία τροποποίηση από mikes; 06/01/2014 στις 09:10.
Vaska Και MILF με moto. Επιβεβαίωση για 100% σήμερα το βράδυ.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
το παλεύεω... αλλά δε γκζέρω ακόμα
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 06/01/2014 στις 11:19.
ανανήψαντας
μέσα στάνταρ![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
καφετζή...... σαν την μύγα μες στο γάλα θ'άμαστε με το φάου βε....
μας βλέπω με 3μήνο band εδώ μέσα....![]()
wasn't me.......
Αγορι μου!Εμεις θα ειμαστε ομαδα υποστηριξης σε περιπτωση που κοψει κανεις καμια ντιζα "βγαλει" κανεις
ανορθωτη και λοιπα "βηξηματα"
Οργανωμενα πραγματα!![]()
Βρε φερε λαδια εσυ και ασε το μοντελο........![]()