καταρχην... MG-KTiNoS συγνωμη!!!οχι το χτ δεν το φτανω με την καμια!
κατα δευτερον.. Lioulios εμενα περισσοτερο τα BMW μ αρεσουν απο ον οφ (αυτο που ψαχνω δηλαδη). νταξει η moto guzzi ειναι ενας "Α" ερωτας, αλλα σε σχεση με αυτο που ζηταω πολυ αβολη..(και ευτυχως δεν πολυκυκλοφορουν εδω τετοιες για να τις βλεπω και να κλαιω). σημερα πηγα και ειδα τη μπεμπα g650 και μ αρεσε πολυ!!ανετη, επιβλητικη, μπορεις να μπεις σε χωματακια (για να κοψεις δρομο, οχι για πιστα εντουρο), και τσιμπισα και κοπλιμεντα με μια 20λεπτη βολτα!! εμενα καλη μ ακουγεται!αχαχα
παντως ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ...
Απλά , όλα τα λιγούρια εδώ μέσα ...Μόλις μπει γυναίκα ... μπερδεύονται και την μπερδεύουν και εκείνη . Δεν είναι τίποτα .
AUFGEBRACHT ποιο μοντελο ειναι καλυτερο για αρχαρια, κοντη (1.70) και λιγο ον οφ; g650 ή f650;
Lioulios αν καταλαβα πρεπει να εισαι κρητικος;απο ποιο μερος αν επιτρεπεται; εγω ειμαι απο ανωγεια.γι αυτο ρωταω.
Οι μισοί εδώ μέσα είμαστε από Κρήτη .Από Σητεία είμαι γω , αλλά μένω χρόνια στον Άγιο .
Λόγω και της περιοχής σου ...Καλύτερα ον οφ . Πάρτο το ΜπεΜπε και θα το ευχαριστηθείς .
Και άμα κανονίσετε και καμιά βόλτα με τα άλλα τα τσογλάνια , ελάτε να πιούμε καφεδάκι . Γίνεται και το ανάποδο αν θες .
To F650 είναι πιο off από την άποψη ότι έχει ακτίνες και όχι χυτές ζάντες, αλλά φαντάζομαι πως δεν έχεις σκοπό να του κάνεις hardcore χρήση, οπότε δε σε πολυνοιάζει... Η άλλη τους διαφορά είναι πως η συναρμολόγηση του κινητήρα γινόταν στη Γερμανία, ενώ του G650 στην Κίνα στο εργοστάσιο της Loncin, όπως και πως ο κινητήρας του G650 έχει χάσει 2-3 άλογα σε σχέση με το F650. Αμφότερα είναι υπερκατάλληλα για το ύψος σου.
λοιπον..να περιμενετε φωτο μου απο την μπεμπα μου (χωρις εμενα)! απο δευτερα την παω στον μηχανικο μου την βλεπει και αν ειναι οκ την χτυπαω!αντε γιατι..!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ...
Εγω τοσο καιρο δεν τα χω καταφερει
Αουγκενταλερ για ξηγησου περι μπε μβε της δεσποινιδας
Δεν με λες λουκια τι κοπλιμαν σου εκαναν?
Ψαλιδι στην τιμη θα παιξει?
Πως σου φανηκε?
Αντε προλαβαινεις και την ευβοια...