Παιδιά , εγώ το πούλησα και κάποια στιγμή θα ξαναπάρω .
....Τί θα πάρω ;
Once KTM - Always KTM .
Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα . Αν δεν πάρω ΚΤΜ , πάει να πει πως συμβιβάστηκα .
![]()
Παιδιά , εγώ το πούλησα και κάποια στιγμή θα ξαναπάρω .
....Τί θα πάρω ;
Once KTM - Always KTM .
Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα . Αν δεν πάρω ΚΤΜ , πάει να πει πως συμβιβάστηκα .
![]()
Δεν υπάρχει ηλιθιότερο πράγμα του να ταυτίζεσαι με εταιρική κουλτούρα... δείχνει ευκολότερα το κενό σου
Ban 'em all
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, εγώ εάν αγόραζα μηχανή και μου δίνανε κάτι που να λέει "Welcome to the toughest guys" θα ντρεπόμουν πολύ.
Κάποτε η KTM μπορεί να ήταν όντως για τους "Toughest guys", αλλά όταν αρχίζεις να το λες, ε δεν είσαι.
Στην τελική να πάει να γαμηθεί. Κατάπιε την Husaberg και πρόσφατα την Husqvarna, μένουν κάνα 2 Ευρωπαϊκές μόνο και μετά θα κάνει ότι θέλει στο χώμα γιατί ο Γιαπωνέζος φτιάχνει οικονομικά 500άρια.
Όταν λοιπόν σας πλασάρει το επόμενο on off made in india να μιλάτε πάλι για μηχανές από ανθρώπους με πάθος κτλ κτλ.
Και πάρτε και ένα παλιό quote του εαυτού μου μπας και ανάψουν τα αίματα πάλι.
Have fun!
ΥΓ: Όλα τα παραπάνω μπορεί να είναι απλά πίκρα γιατί δεν έχω λεφτά να πάρω ένα SMT που τόσο θέλω. Μπορεί και όχι όμως.
Παιδες εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι το να εισαι κολλημενος με μια εταιριας λογω ονοματος και φημης δεν ειναι στην τελικη και τοσο καλο. Παρε τη μηχανη που πραγματικα θελεις και οχι που σε κανουν οι εταιριες να νομιζεις οτι θελεις. Οταν ειχα το Χορνετ ειχα ομολογω ενα κολλημα με Χοντα και ελεγα οταν θα το δωσω θα κοιταξω ον οφ Χοντα παλι. Ε να που οδηγησα και Τρανσαλπ και NC κλπ και δεν ενθουσιαστικα καθολου. Οδηγησα το tiger και καταλαβα οτι ναι αυτο το μηχανακι μου αρεσει και δεν με ενδιεφερε τι μαρκα ειναι κλπ. Βεβαια ειχα μια αρχικη εντυπωση για κοστος ζημιες κλπ αλλα πλεον οπως εχει πει και ενας γνωστος μου (35 χρονια εργασια σε αντιπροσωπιες κλπ) πλεον ολα τα μηχανακια ειναι "παγκοσμια" στην κατασκευη τους, απο αλλου το μοτερ, αναρτησεις κλπ.
Triumph Tiger 800!
Εγώ πάντως (αν και τα κράζω) , θα μπορούσα να είχα και BMW και Aπρίλια και Τράιουμφ ...Δεν είμαι βαμένος
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε