Ειναι ηλιου φαεινοτερο σε ποιους αναφερθηκε.ειναι θλιβερο να χαρακτηριζουμε συμφορουμιτες με τετοιες εκφρασεις.ειδικα αυτους που δεν γνωριζουμε προσωπικα.
Ειναι ηλιου φαεινοτερο σε ποιους αναφερθηκε.ειναι θλιβερο να χαρακτηριζουμε συμφορουμιτες με τετοιες εκφρασεις.ειδικα αυτους που δεν γνωριζουμε προσωπικα.
Peace men.....
Peace...
Χαλαρωσε, γενικα μιλουσα... ουτε ξερω τι πινεις , ουτε ξερω ποτε το πινεις...
Συμφωνω μαζι σου για τους χαρακτηρισμους στους συμφορουμιτες. Αν ξαναδιαβασεις θα διαπιστωσεις πως δεν χαρακτηρισα κανεναν - αν υπηρξαν χαρακτηρισμοι δεν προηλθαν απο μενα.
Εγω εκανα μια γενικη διαπιστωση για την συμπεριφορα και τη διαθεση για συντροφικοτητα-επιθετικοτητα στο ιντερνετ και στο/στα φορουμ, με αφορμη την εικονα-σχολιο του φιλου παραπανω. Αλλα το να αποκαλλουμε +φορουμιτες δεν φτανει απο μονο του, πρεπει να περιορισουμε την ταση μας να βλεπουμε τους αλλους ανταγωνιστικα αν θελουμε να φτασουμε καπου, ειτε αυτο το καπου ειναι ενα θετικο κλιμα στην ομαδα, ειτε ειναι μια πιο ομορφη κοινωνια : τι μας ενωνει, οχι τι μας χωριζει ( ΑΝ θελουμε να ημαστε ενωμενοι, γιατι αν δεν θελουμε καλα να παθουμε!)
Και παλι μην το παρεις προσωπικα
![]()
Παιδες ακυρη η καθοδος
Λογω κρυωματος- οξειας ιγμοριτιδας που με τουμπαρε
Θα ενημερωσω για νεα ημ/νια
Παιρνω ενα σωρο μαλακιες αμοξιλ-ντεξα ρινα-ενα σιροπι και μεσουλιντ γμω την ποιτανα μου
Αλλα ακομα σκατα
Παω να την πεσω Γιατι παλι αιωρουνται ολα
ψηλε... καθε εμποδιο που λενε...
ειχα ενα ασχημο συμβαν κι εγω και δε θα βρισκομασταν... οταν προκυψει ξανα να ενημερωσεις...
![]()
επανερχομαι
λογω οτι η διαδικασια αργησε και οι μη ενστολοι ισως δεν καταλαβαινουν με τι εχω να κανω με τους πανω απο μενα
ερχομαι Αθηνα αυθημερον
δηλαδη θα φυγω απο εδω σαββατο ξημερωματα
υπολογιζω 10-11 το πρωι να ειμαι Αθηνα-αμυγδαλεζα
παιρνω το στρωμα και γυρναω πισω
ο ελευθερος χρονος ανυπαρκτος,ουτε για τσιγαρο-ασε που το εκοψα κιολας
οποτε επιφυλασομαι για καποια ατομα που ηθελα πολυ να γνωρισω απο κοντα
και καποιους που ηθελα να ξαναδω