Ωραια ηταν σημερα!
Πολυ καλη παρεα.Γελιο αρκετο και εδω να δανειστω μια ατακα που ειχα διαβασει
εδω μεσα και αφορα ολους..........
"Γαμω τα κυβικα σας!"
Μικε απλα δεν πιανεσαι!Διακτινιζεσαι ρε φιλε;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Eπική βόλτα με ωραία διαδρομή (που δν την είχα ξανακάνει)..ιδανικός ο καιρός (γιατί μαρέσει το κρύο και η μαύριλα στα βουνά) για να λες
οτι ναι ρεεε και χειμώνα πιάνουμε και 1200 μέτρα υψόμετρο.. χάρηκα που είδα Τεο και Γιώργο(taisteal ..εσύ δε χάρηκες και τόσο που με είδεςσορρυυυ ρεεε)
και φυσικά τα δυο 250άρια για άλλη μια φορά μας άφησαν άφωνους και ο mikes που ήρθε με τον συμπαθέστατο πατέρα του και φυσικά ο Αντώνης πήρε
πουλάδα και 10 παράσημα για τη μαγκιά του να κάνει τετοιο ταξίδι με τέτοιες συνθήκες για αρχάριος..εισαι θεά αγάπη μου...
και τέλος ευτηχώς που δεν ήρθε η σαύρα και γυρίσαμε όλοι πίσω και τα μηχανάκια μας άθικτα...![]()
Ολα σουπερ και οπως ειπαν οι προλαλησαντες μια βολτα με αρκετες καιρικες εναλλαγες!!!αλλα δεν πτοηθηκαμε πουθενα....να δωσω και γω με την σειρα μου τα σεβη μου στον τιτανοτεραστιο MIKE,οπου δικαβαλος σημερα με τον πατερα του και ακολουθησε και μας τσαγιασε σε χρονο!!!ρισπεκτ και στον Soulrain που ακολουθησε επαξια παροτι τις κακες καιρικες συνθηκες και δεν μας κουρασε πουθενα...σσσσσσ'ωραιοςςςςςςςςς ρε μαν!!!!!τελος χαρηκα που ειδα παλι τις γνωριμες φατσες και που γνωρισα Teogp και Γιωργο!!αντε και στα επομενα μαγκες![]()
Here I am,on the road again.......
Μολις μπηκα σπιτι..για πολυ βροχη λεμε..
Μικε εισαι μαχιμος,κι εσυ και ο συμπαθεστατος πατερας σου
Ρε μλκ Μπιλ θα σε φωναξω στον γαμο μου να μου πεις και του χρονου
Ηταν πολυ ωραια η βολτα,η παρεα παντα σε υψηλα επιπεδα,και πολυ γελιο..ελπιζω να μην μας πηρε απο φοβο ο Γιωργης με το μπεμπε
Αντε και στην επομενη
![]()
Πρώτο ποστ νέου μέλους για συμμετοχή σε εκδρομή. ΕΠΙΚ λέμε. Δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερο καλωσόρισμα... Τι να φοβηθεί μετά από αυτό;
σε ολους και για τους 250αρηδες ειδικα...
να μαστε καλα στην επομενη να ανταμωσουμε παρεα..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Μπραβο σε ολους και συγχαρητηρια στους 250αριδες!!!
Οσο για τον billymuse & τον amyroukai δεν θα ασχοληθω σημερα...δεν εχω ορεξη!
http://www.youtube.com/watch?v=5tJs2WcTSLc
προσέχουμε για να έχουμε!...