Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 165

Θέμα: Εκδρομή εκεί που θέλει 2ήμερο.....

διαβάζω τις απόψεις σας και προβληματίζομαι για την απάντηση που πρέπει να δώσω....

ο ανώριμος λοιπόν προτείνει κάτι τέτοιο, για το οποίο προτείνει, αν μας πάρει η μέρα να συνεχίσουμε και προς Αγναντα-Πραμαντα....
    Μάλιστα.... βλέπω στον γούγλη οτι το βγάζει 23 χιλιομετρα λιγότερο, αλλά 16 λεπτά περισσότερο και με εθνική αθήνα - λαμία κλασεις ανώτερη (και πιο μεγάλη σε διαδρομή) από την εθνική αθήνα - ρίο.....
    Αυτό εμένα μου δίνει να καταλάβω οτι θα πρέπει να ξεκινήσουμε πιο νωρίς από ότι αν πάμε από κάτω.....

ο κώστας81, λέει για την διαδρομή που ανέβασα οτι σπάει χέρια.... αν είναι έτσι, του ανώριμου με τα δεδομένα που έθεσα παραπάνω τι κάνει?

ο κώστας81 λέει "πάμε μέχρι βόνιτσα κάνουμε μια μικρή επιστροφή προς αμφιλοχία και από εκεί για Ιωάννινα. Έχει ωραία διαδρομή με στροφούλες αλλά σπασμένη άσφαλτο σε πολλά κομμάτια. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. " . Επίσης μιλάει για τα αγροτικά και τα φορτηγά που ενδεχομένως μπορεί να βρεθούν στο κομμάτι Ηγουμενίτσα - Αρτα.... Δλδ, από άλλες διαδρομές δεν θα συναντήσουμε τίποτα από αυτά, ο φορτηγατζής προτιμάει να σπάσει τα χέρια του στην παλιά από την Εγνατία (έχει διόδια? - δεν ξέρω) οπότε και προτείνει να την αλλάξουμε.... δεν διαφωνώ, δεν ξέρω και μπορεί να είναι και έτσι, αλλά η σπασμένη άσφαλτος μάλλον δεν μας προβληματίζει.....

ο γιωρ-γος λέει οτι δεν συγκρίνονται τα καλά κομμάτια της διαδρομής με Ναυπλιο - Λεωνιδιο ή Μπραλος - Αθ. Διακος.... εντάξει, βάλαμε δύο από τα καλύτερα κομμάτια της Ελλάδας και συγκρίνουμε.... χαίρω πολύ.... και στο ναυπλιο και στον μπράλλο, μία χαζοδιαδρομή ακολουθάς μέχρι να φτάσεις στο "καλό" κομμάτι.... πώς να το κάνουμε, να πάμε αερομεταφερόμενοι μέχρι τα καλά???

αν είχαμε κανα-δυο μερες ακόμα, και δεν μας ένοιαζε και το οικονομικό θα έβγαζα μία διαδρομή κάπως έτσι, ψήνεται κανείς?

επειδή λοιπόν δεν έχω καμμία διάθεση με κανέναν να χαλαστώ ή να χαλαστεί καποιος μαζί μου (πραγματικά δεν υπάρχει λόγος), επειδή την άποψή μου δεν θέλω να την επιβάλλω σε κανέναν, επειδή όπως είπα και στο πρωτο πόστ " Εφόσον θα το αποφασίσω (δλδ πάρω το οκ από την κυρά), θα γίνει έστω και αν είναι να πάω μόνος μου...", την εκδρομούλα, όποτε βολέψει ο καιρός θα την κάνω όπως ακριβώς την έχω αναρτήσει....

όποιος θέλει έρχεται, όποιος θέλει δεν έρχεται, όποιος θέλει κάνει την δική του διαδρομή και βρισκόμαστε στα ιωαννινα, όποιος θέλει πάει όποτε θέλει ή δεν πάει ποτέ και καθόλου....

καμμία παρεξήγηση, καμμία κακία, μόνο αγάπη...

Τελευταία τροποποίηση από spyrakos35; 01/03/2014 στις 15:41.

Σαρδαναπαλος Το avatar του/της sotostzav
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    διαβάζω τις απόψεις σας και προβληματίζομαι για την απάντηση που πρέπει να δώσω....

ο ανώριμος λοιπόν προτείνει κάτι τέτοιο, για το οποίο προτείνει, αν μας πάρει η μέρα να συνεχίσουμε και προς Αγναντα-Πραμαντα....
    Μάλιστα.... βλέπω στον γούγλη οτι το βγάζει 23 χιλιομετρα λιγότερο, αλλά 16 λεπτά περισσότερο και με εθνική αθήνα - λαμία κλασεις ανώτερη (και πιο μεγάλη σε διαδρομή) από την εθνική αθήνα - ρίο.....
    Αυτό εμένα μου δίνει να καταλάβω οτι θα πρέπει να ξεκινήσουμε πιο νωρίς από ότι αν πάμε από κάτω.....

ο κώστας81, λέει για την διαδρομή που ανέβασα οτι σπάει χέρια.... αν είναι έτσι, του ανώριμου με τα δεδομένα που έθεσα παραπάνω τι κάνει?

ο κώστας81 λέει "πάμε μέχρι βόνιτσα κάνουμε μια μικρή επιστροφή προς αμφιλοχία και από εκεί για Ιωάννινα. Έχει ωραία διαδρομή με στροφούλες αλλά σπασμένη άσφαλτο σε πολλά κομμάτια. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. " . Επίσης μιλάει για τα αγροτικά και τα φορτηγά που ενδεχομένως μπορεί να βρεθούν στο κομμάτι Ηγουμενίτσα - Αρτα.... Δλδ, από άλλες διαδρομές δεν θα συναντήσουμε τίποτα από αυτά, ο φορτηγατζής προτιμάει να σπάσει τα χέρια του στην παλιά από την Εγνατία (έχει διόδια? - δεν ξέρω) οπότε και προτείνει να την αλλάξουμε.... δεν διαφωνώ, δεν ξέρω και μπορεί να είναι και έτσι, αλλά η σπασμένη άσφαλτος μάλλον δεν μας προβληματίζει.....

ο γιωρ-γος λέει οτι δεν συγκρίνονται τα καλά κομμάτια της διαδρομής με Ναυπλιο - Λεωνιδιο ή Μπραλος - Αθ. Διακος.... εντάξει, βάλαμε δύο από τα καλύτερα κομμάτια της Ελλάδας και συγκρίνουμε.... χαίρω πολύ.... και στο ναυπλιο και στον μπράλλο, μία χαζοδιαδρομή ακολουθάς μέχρι να φτάσεις στο "καλό" κομμάτι.... πώς να το κάνουμε, να πάμε αερομεταφερόμενοι μέχρι τα καλά???

αν είχαμε κανα-δυο μερες ακόμα, και δεν μας ένοιαζε και το οικονομικό θα έβγαζα μία διαδρομή κάπως έτσι, ψήνεται κανείς?

επειδή λοιπόν δεν έχω καμμία διάθεση με κανέναν να χαλαστώ ή να χαλαστεί καποιος μαζί μου (πραγματικά δεν υπάρχει λόγος), επειδή την άποψή μου δεν θέλω να την επιβάλλω σε κανέναν, επειδή όπως είπα και στο πρωτο πόστ " Εφόσον θα το αποφασίσω (δλδ πάρω το οκ από την κυρά), θα γίνει έστω και αν είναι να πάω μόνος μου...", την εκδρομούλα, όποτε βολέψει ο καιρός θα την κάνω όπως ακριβώς την έχω αναρτήσει....

όποιος θέλει έρχεται, όποιος θέλει δεν έρχεται, όποιος θέλει κάνει την δική του διαδρομή και βρισκόμαστε στα ιωαννινα, όποιος θέλει πάει όποτε θέλει ή δεν πάει ποτέ και καθόλου....

Εισαι δυναμιτης...
    Here I am,on the road again.......

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!!!! Το πώς θα κάνομε τη διαδρομή λίγο με νοιάζει! Το άν θα είναι σπαστήρι το αγνοώ! Όλες οι διαδρομές με το τερατάκι μου είναι πιό δύσκολες! Το άν θα βρούμε χώμα δεν με απασχολεί! Το έχω ξανακάνει και δε με φοβίζει (με ασφάλτινο μηχανάκι) ούτε θα γυρίσω πίσω!!! Το σημαντικό είναι να έχουμε καλή παρέα και να περάσουμε καλά! Άν αυτό γίνει με τάπερ, αλουμινόχαρτο, στο όρθιο ή σε ταβέρνα αργά το βράδυ λίγο με νοιάζει!!! Όπως σου ξαναείπα και πιό πάνω είμαι μέσα! Για κόστος υπολογίζω γύρω στα 300 γιούρα και είμαι καλυμένος! Είτε έρθει μαζί η γυναίκα μου, είτε όχι!!! (που θα έρθει αλλα λέμε....) Το που θα πάμε, σε ποιά στροφή θα στρίψουμε και τι μέρη θα δούμε νομίζω η Ελλάδα μας είναι εδώ για να μας αποζημιώσει! Πάμε και ο θεός βοηθός!!!!!! ολεεεεεεεεεεεεε

Σπύρο παρεξηγήθηκα μάλλον. ΤΟ κομματι από ηγουμενίτσα γιάννενα επειδή όλοι πάνε τωρα από εγνατία έχει γίνει η χαρά του τρακτέρ και της εγκατάληψης. Αυτό ήθελα να πω και να προτείνω να κρατήσουμε δυνάμεις για Κυριακη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από costas81 Προβολή μηνύματος
    Σπύρο παρεξηγήθηκα μάλλον. ΤΟ κομματι από ηγουμενίτσα γιάννενα επειδή όλοι πάνε τωρα από εγνατία έχει γίνει η χαρά του τρακτέρ και της εγκατάληψης. Αυτό ήθελα να πω και να προτείνω να κρατήσουμε δυνάμεις για Κυριακη.
    τώρα το πιασαμε καλύτερα....

αν έχει γίνει σαν τον δρόμο της κατάρας (τον οποίο και δεν επιλεγω στην επιστροφή μας γιατί πριν κάτι χρόνια διαπίστωσα οτι δεν είναι πια διασκεδαστικός λόγω εγκατάλειψης) να το σκεφτούμε σοβαρά....

Παναγιώτης [Pan(dvs)] ακούει να μας πει αν ξέρει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos

Μεσα απο οποια διαδρομη κι αν παμε.

Παλαιό μέλος
    Του αλλαξατε τα φωτα και αμα βγαλετε ακρη γραφτε μου.

Οπως εβγαλε την αρχικη ο Σπυρος για το Πατρα Ηγουμενιτσα βγαινει μια χαρα.Η διαδρομη ειναι κοντα στη θαλλασσα και ισως να μην ειναι οτι καλυτερο αξιζει τον κοπο.

Αν θελετε να κοπουνε χλμ μπορει να κοπει το Γιαννενα-Ηγουμενιτσα απο την παλια εθνικη και να γινει μεσω Εγνατιας για να ειστε και μια λογικη ωρα στα Γιαννενα.Απο Πρεβεζα προς Ηγουμενιτσα παραλιακα και 20 χλμ πριν την Ηγουμενιτσα (μετα το Μαργαριτι) δεξια και Εγνατια (διοδια 1,70) .

Το Πρεβεζα-Ιωαννινα (εκτος η Ηγουμενιτσα) ειναι μια χαρα δρομος και απο τις ομορφες διαδρομες.Εξισου ομορφη αλλα κουραστικη , χωρις νταλικες και τρακτερ ειναι και η παλια εθνικη Ηγουμενιτσα-Γιαννενα.

Τωρα βαζετε μεσα Τζουμερκα,θα βαλεται σε λιγο και την Θασο....Μια δυημερη εκδρομη ειναι ρε παιδια,δεν γινεται να μπουνε ολα μεσα και να το ευχαριστηθειτε.Θα γινουνε τοσα χλμ και μετα θα περασετε απο τα Τζουμερκα για να χαλαρωσετε?Α και την αλλη μερα Ζαγορια.Ειναι δυσκολες διαδρομες δεν βγαινουνε με αγχος.

Για Ηπειρο μιλαμε,το απροοπτο ειναι κανονας.Οσο λιγοτερα χλμ και περισσοτερος ελευθερος χρονος τοσο το καλυτερο.

α. το Ηγουμενίτσα - Ιωαννινα ειναι παρατημένο στο έλεός του? (λακούβες, σπασίματα κλπ)

β. όταν λες "Το Πρεβεζα-Ιωαννινα (εκτος η Ηγουμενιτσα) ειναι μια χαρα δρομος και απο τις ομορφες διαδρομες" εννοείς https://www.google.gr/maps/dir/%CE%A...6!2d39.6650288 ή https://www.google.gr/maps/dir/%CE%A...!2d39.6650288?
    Τελευταία τροποποίηση από spyrakos35; 01/03/2014 στις 18:03.

Παλαιό μέλος
    Σπυρο δεν ειναι τοσο ασχημη η διαδρομη.Καλο ομως ειναι να μην γινει σε τελειωμα ταξιδιου,που θα ειναι ολοι κουρασμενοι.Εναλλακτικα προτεινω την παρακατω διαδρομη.Πινετε και απογευμαρινο καφεδακι στην Παργα που αξιζει τον κοπο για οσους δεν εχουνε παει.
    Αμεσως μετα κανεται μια μικρη ομορφη παραλιακη διαδρομη με στροφιλικια και μπαινετε Εγνατια για να κανετε τα τελευταια χλμ ξεκουραστα.

https://www.google.gr/maps?saddr=%CE...1,3,4&t=m&z=11

Ειχα παραλυψει ενα μικρο κομματι της διαδρομης,το διορθωσα.
    Τελευταία τροποποίηση από Pan (dvs); 01/03/2014 στις 18:09.

Παλαιό μέλος
    α. το Ηγουμενίτσα - Ιωαννινα ειναι παρατημένο στο έλεός του? (λακούβες, σπασίματα κλπ)

β. όταν λες "Το Πρεβεζα-Ιωαννινα (εκτος η Ηγουμενιτσα) ειναι μια χαρα δρομος και απο τις ομορφες διαδρομες" εννοείς https://www.google.gr/maps/dir/%CE%A...6!2d39.6650288 ή https://www.google.gr/maps/dir/%CE%A...!2d39.6650288?
    Ναι αυτο εννοω αλλα η διαδρομη μεσω Παργας εχει να προσφερει πολυ περισσοτερα.

ωραία.....

για να λήξει το θεματάκι, φτάνουμε παργα για καφεδάκι και το αποφασίζουμε εκείνη την ώρα....

διατηρώ τους χάρτες στην αρχική τους μορφή έτσι ωστε να έχουμε την εικόνα του δύσκολου....

αμην ρΜπσμ.....

Αγροτικό Μέλος Το avatar του/της anwrimos
    Πραγματικα δεν ηθελα να αναστατωσω το θεμα. Σορρυ, απλα εβαλα τη διαδρομη που ειχα κανει σαν εναλλακτικη. Το ξερω οτι να εχεις φτιαξει μια διαδρομη στο μυαλο σου και να στην αλλαζουνε ειναι ολιγον τι εκνευριστικο (και εμενα με χαλαει καποιες φορες). Οσον αφορα την κουραση ναι η δικια μου με κουρασε αρκετα που και το σκοταδι να μην με επιανε δεν ξερω αν θα ανεβαινα απο Πραμαντα μιας και μετα απο τοση διαδρομη και βουνο ειχα αρχισει να πιανω ορια συγκεντρωσης και δεν ειναι καλο να εισαι και πανω στα βουνα.. Επισης ειχα 3 μερες και οχι 2 πραγμα σημαντικο. Οπως και να εχει παρακολουθω το θεμα και αν κατσει απο θεμα δουλειας ακολουθω.
    Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Γιάννης

Ώπα ρε παίδες... Αυτό το ποστ είναι συζήτησης κατά βάση, πίστευα. Οπότε γιατί να μην πέσουν όλες οι γνώμες στο τραπέζι;

Αγροτικό Μέλος Το avatar του/της anwrimos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ώπα ρε παίδες... Αυτό το ποστ είναι συζήτησης κατά βάση, πίστευα. Οπότε γιατί να μην πέσουν όλες οι γνώμες στο τραπέζι;
    Δεν παρεξηγηθηκε κανενας εννοειται! Απλα ο σπυρος εβαλε μια βολτα που θελει να κανει ο ανθρωπος και (προσωπικα εγω) του εριξα μια προταση με κανενα χλμ ιδιο.. Ε οπως και να το κανεις αυτο δεν ειναι γνωμη, αλλη εκδρομη ειναι με ιδιο προορισμο. Φιλικα ολα εννοειται κανενα ιχνος παρεξηγησης η οτιδηποτε. Οπως πολυ καλα ειπε και ο σπυρος πιο πανω μονο αγαπη! και πολλες
    Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Γιάννης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anwrimos Προβολή μηνύματος
    Δεν παρεξηγηθηκε κανενας εννοειται! Απλα ο σπυρος εβαλε μια βολτα που θελει να κανει ο ανθρωπος και (προσωπικα εγω) του εριξα μια προταση με κανενα χλμ ιδιο.. Ε οπως και να το κανεις αυτο δεν ειναι γνωμη, αλλη εκδρομη ειναι με ιδιο προορισμο. Φιλικα ολα εννοειται κανενα ιχνος παρεξηγησης η οτιδηποτε. Οπως πολυ καλα ειπε και ο σπυρος πιο πανω μονο αγαπη! και πολλες
    κάντο μπακάρντι γιατί μπύρες δεν πίνω.....

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  2. Κι εκεί που καθόμουν....
    από powerphot στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2005, 19:23
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2004, 18:11
  4. να τα νε μια φορα!να σε καλα εκει που εισαι ξυλουρη
    από wolfman13 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί