διαβάζω τις απόψεις σας και προβληματίζομαι για την απάντηση που πρέπει να δώσω....
ο ανώριμος λοιπόν προτείνει
κάτι τέτοιο, για το οποίο προτείνει, αν μας πάρει η μέρα να συνεχίσουμε και προς Αγναντα-Πραμαντα....
Μάλιστα.... βλέπω στον γούγλη οτι το βγάζει 23 χιλιομετρα λιγότερο, αλλά 16 λεπτά περισσότερο και με εθνική αθήνα - λαμία κλασεις ανώτερη (και πιο μεγάλη σε διαδρομή) από την εθνική αθήνα - ρίο.....
Αυτό εμένα μου δίνει να καταλάβω οτι θα πρέπει να ξεκινήσουμε πιο νωρίς από ότι αν πάμε από κάτω.....
ο κώστας81, λέει για την διαδρομή που ανέβασα οτι σπάει χέρια.... αν είναι έτσι, του ανώριμου με τα δεδομένα που έθεσα παραπάνω τι κάνει?
ο κώστας81 λέει
"πάμε μέχρι βόνιτσα κάνουμε μια μικρή επιστροφή προς αμφιλοχία και από εκεί για Ιωάννινα. Έχει ωραία διαδρομή με στροφούλες αλλά σπασμένη άσφαλτο σε πολλά κομμάτια. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. " . Επίσης μιλάει για τα αγροτικά και τα φορτηγά που ενδεχομένως μπορεί να βρεθούν στο κομμάτι Ηγουμενίτσα - Αρτα.... Δλδ, από άλλες διαδρομές δεν θα συναντήσουμε τίποτα από αυτά, ο φορτηγατζής προτιμάει να σπάσει τα χέρια του στην παλιά από την Εγνατία (έχει διόδια? - δεν ξέρω) οπότε και προτείνει να την αλλάξουμε.... δεν διαφωνώ, δεν ξέρω και μπορεί να είναι και έτσι, αλλά η σπασμένη άσφαλτος μάλλον δεν μας προβληματίζει.....
ο γιωρ-γος λέει οτι δεν συγκρίνονται τα καλά κομμάτια της διαδρομής με Ναυπλιο - Λεωνιδιο ή Μπραλος - Αθ. Διακος.... εντάξει, βάλαμε δύο από τα καλύτερα κομμάτια της Ελλάδας και συγκρίνουμε.... χαίρω πολύ.... και στο ναυπλιο και στον μπράλλο, μία χαζοδιαδρομή ακολουθάς μέχρι να φτάσεις στο "καλό" κομμάτι.... πώς να το κάνουμε, να πάμε αερομεταφερόμενοι μέχρι τα καλά???
αν είχαμε κανα-δυο μερες ακόμα, και δεν μας ένοιαζε και το οικονομικό θα έβγαζα μία διαδρομή
κάπως έτσι, ψήνεται κανείς?
επειδή λοιπόν δεν έχω καμμία διάθεση με κανέναν να χαλαστώ ή να χαλαστεί καποιος μαζί μου (πραγματικά δεν υπάρχει λόγος), επειδή την άποψή μου δεν θέλω να την επιβάλλω σε κανέναν, επειδή όπως είπα και στο πρωτο πόστ "
Εφόσον θα το αποφασίσω (δλδ πάρω το οκ από την κυρά), θα γίνει έστω και αν είναι να πάω μόνος μου...", την εκδρομούλα, όποτε βολέψει ο καιρός θα την κάνω όπως ακριβώς την έχω αναρτήσει....
όποιος θέλει έρχεται, όποιος θέλει δεν έρχεται, όποιος θέλει κάνει την δική του διαδρομή και βρισκόμαστε στα ιωαννινα, όποιος θέλει πάει όποτε θέλει ή δεν πάει ποτέ και καθόλου....
καμμία παρεξήγηση, καμμία κακία, μόνο αγάπη...