Δεν είναι μηχανάκι πόλης. Το ότι δεν υπάρχει κατηγορία από τις γνωστές να το εντάξουμε, δεν το καθιστά μηχανάκι πόλης.
Ίσως μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα μικρό street fighter. Δεν είναι αυτό όμως το ζήτημα, η ταμπέλα δηλαδή.
Το ζήτημα είναι πως δεν φτιάχτηκε ούτε για ταξίδια, ούτε για δικάβαλες βόλτες με σκοπό την άνεση.
Και ταξίδια πάει, και δικάβαλο παίρνει αλλά δεν είναι αυτός ο προορισμός του.
Αν ως κριτήριο επιλογής ήταν ο συνεπιβάτης, τότε είναι μια λάθος αγορά.
er5;να κανεις ενα μια βολτα πρωτα..μια χαρα δαγκωνει το μηχανακι
χαχαχχαχαα σιγα μην με φαει με τα 64,6 αλογα του που μετρησε το μοτο στα παντα αισιοδοξα δυναμομετρα του. υποθετω οτι την τρωει ασχημα απο παλιο 400 πιστας. (ανοιχτο ε?)
στο μονο που παραδεχομαι τετοιο μηχανακι ειναι οτι καλα την δουλεια του. απο το σημειο α στο β χωρις να καιει.
βολτα πρωτα λεμε και μετα αποψη!
ποιο μοτο;
Power and torque readings to the crankshaft (standard CE95 / 1)
Kawasaki ER-6n (red curves): 78.7 hp at 9160 rev / min, 7 kgm at 7158 rev / min Yamaha MT-07 (green curves): 82.1 hp at 9136 rev / min, 7, 5 mkg at 6519 rev / min
Power and torque returned to the wheel
Kawasaki ER-6n (red curves): 72.1 hp at 9160 rev / min, 6.4 kgm at 7158 rev / min Yamaha MT-07 (green curves): 75.1 hp at 9136 rev / min, 6.9 kgm at 6519 rev / min
Average consumption recorded during the test
Kawasaki ER-6n: 6.1 l/100 km Yamaha MT-07: 4.8 l/100 km
Kerb Weight audited
Kawasaki ER-6n: 205 kg (102 AV, 103 AR), 204 kg announced Yamaha MT-07: 180 kg (88 AV, 92 AR), 179 kg announced
http://www.moto-station.com/article1...ennemies-.html
Τελευταία τροποποίηση από esavuke; 06/07/2014 στις 22:48.
εγω παντως το δικο σου σε κοκκινο για 8 χρονια ειχα πριν κ το γκαζι δεν μου λειπει..
Μεχρι στιγμης εχω κάνει 500χμ με το μηχανακι. Δεν ξέρω για την ποιοτητα των περιφερειακών αλλα τουλάχιστον δείχνουν στημένα για να λειτουργουν σε γρηγορους ρυθμους. Είναι ελαφρύ και ευκίνητο με αρκετη ροπή απο πολυ χαμηλά. Κινεισαι γρήγορα παντου στη πόλη και στα περίχωρα. Αν θελει κάποιος μπορεί κάλιστα να κάνει καγκουριές με αυτό το μηχανάκι, ισως να είναι και απο τις καλύτερες επιλογές. Νομιζω πως η κατηγορια που του ταιριάζει πιο πολύ είναι καφε ρεισερ
Τελευταία τροποποίηση από wizgrav; 07/07/2014 στις 00:22.
1200χλμ μέχρι στιγμής. Δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να μπει ταμπέλα σώνει και ντε.
Anyway...
Έχω μέση κατανάλωση 5.1 lt/100km.
Ειναι η πρώτη μου μηχανή, οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης με δικές μου μηχανές.
Ωστόσο θεωρώ πως ειναι μια μηχανή που τα κάνει όλα εκτός απο το να πηγαίνεις για ψώνια.
Σβέλτη. Ευέλικτη. Ελαφριά. Ροπάτη. Φρενάρει εξαιρετικά.
Όσο εύκολα οδηγείται στην πόλη, άλλο τόσο και στην εθνική.
Αν το μη χαλαρό προσδιορίζεται από 1300cc μοτό με T5 Garrett, τότε ναι ειναι για χαλαρές βόλτες.
Πραγματικά δεν ξέρω τι αλλο να ζητήσει κανεις απο μια μηχανή.
Δεν εχει upside down. Ε και;
Δεν φοράει Ohlins. Ε και;
Δεν φοράει ολόσωμη Akrapovic. Ε και;
Νομίζω πως πέφτουμε θύματα του marketing όταν δεν μπορούμε να δούμε πως έχουμε μια μηχανή που αξίζει κάθε € το οποίο ζητάει.
Εδω εχει και διάφορα χρήσιμα http://www.rg-racing.com/browseBike/...4_onwards.aspx
μετρα και στον Αρη μπας και με ταπωσεις. το περιοδικο μοτο μετραει Αθηνα με το πιο χαρουμενο δυναμομετρο και βλεπει 65. τι θες? να μου πεις οτι ειναι πιο δυνατο απο στρωμα 650? ε και? την παλευεις? streetfighter δεν γινεται. ειναι χρεπει. παπι. απλα το πληρωσες οσα κ το πληρωσες και θες να διαιολογησεις τα λεφτα σου. κατανοητον. κι εγω μαλακας νιωθω που το 2006 εδωσα για f3 4500 αγρατζουνιστο οπως βγηκε απο το εργοστασιο ε και? τι σημαινει οτι δεν ειμαι χαζος και πηρα την καλυτερη μηχανη του κοσμου? οπως εκανες εσυ που εν ετει 2014 πληρωσες για αναρτησεις cbr600f2 1992 και πολλα σου λεω? ελα μαζευτε την λιγο μην σαν την πατησουμε οι γαμαχαιοι...
Τελευταία τροποποίηση από motomaniac; 07/07/2014 στις 02:33. Αιτία: κολαει το γαμηδι βραδιατικα.. σε αλλον την λεω σε αλλον την λεει....
το εχεις κανει βολτα?οχι?
ντεν εχεις αποψη!
σε σχεσημε το τυονο τωρα
το κοκινο το R με το μαυρο σκελετο ειχα
το γκαζι του μια χαρα ειναι
δεν λεω κατι αλλο απλα καντε το βολτα,τα νουμερα αυτα δεν ανταποκρινονται
οι αναρτησεις του φυσικα ειναι μετριες και χωρις ρυθμισεις
για χρηση ομως σε δρομο και αναλογικα με το γκαζι του ειναι οκ(με λιγο σφιξιμο)
τα φρενα του ειναι καλυτερα
η θεση οδηγησης ειναι εξισου καλη(η σελα μαπα ομως)
ο αερας δεν ειναι προβλημα,αλλα δεν πας και με 180 ορθιος(tuono)
δεν μου λειπει η καταναλωση να σου πω,η φασαρια,οι κραδσμοι,το να θελει μπαταρια φορτηγου για να παρει
αρχιδατο μηχανακι το τουονο για λιγους αλλα το απαξιωσε η κριση