Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 147

Θέμα: Οριακό θα το έλεγα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Θεωρω πως για λογους ανωτερας βιας καποιοι οδηγοι δταματησαν στη μεση του δρομου, κακως βεβαια.

Βεβαιοτερα ομως, θεωρω πως καμια ανωτερη βια δε σε σπρωχνει να αναπτυξεις 270, τις περισσοτερες φορες μαλλον θα ειναι εσωτερικη τρικυμια, και η τρικυμια ειναι απροβλεπτη οπως φαινεται.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εγω που τον εχω γνωρισει τον οδηγο και μου εχει μιλησει γι'αυτο που εγινε...
    εχει παραδεχτει οτι εκανε μ@λακια ξεκαθαρα που ειχε τοσα χλμ εκει...
    και στο οτι το εσωσε ειχε μεγαλο μεριδιο και η τυχη...

αυτο ομως, συμπληρωνω εγω, δεν αναιρει την μ@λακια που εκαναν αυτοι που σταματησαν εκει...

ολα τ'αλλα ειναι να'χαμε να λεγαμε...

αν ο ιδιος ο οδηγος ειπε οτι εκανε μαλακια,δεν μπορω να καταλαβω τι ψαχνετε να βρειτε???

ενα γεγονος σαν αυτο εχει πολλους συντελεστες και παραγοντες που παιζουν βασικοτατο ρολο στο αποτελεσμα...οσο εμπειρος και να εισαι...οσα χρονια και να καβαλας...οσο ενστινκτο και να εχεις..οσο οσα...ολα ειναι και θα παραμεινουν θεμα τυχης/ατυχιας/κακιας στιγμης...και σε καποιες περιπτωσης την τυχη μας την οριζουμε εμεις με τον τροπο που οδηγουμε...be ready for the unexpected...

παντα ορθιοι ολοι...
    Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 12/03/2014 στις 01:27.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    αν ο ιδιος ο οδηγος ειπε οτι εκανε μαλακια,δεν μπορω να καταλαβω τι ψαχνετε να βρειτε???

ενα γεγονος σαν αυτο εχει πολλους συντελεστες και παραγοντες που παιζουν βασικοτατο ρολο στο αποτελεσμα...οσο εμπειρος και να εισαι...οσα χρονια και να καβαλας...οσο ενστινκτο και να εχεις..οσο οσα...ολα ειναι και θα παραμεινουν θεμα τυχης/ατυχιας/κακιας στιγμης...και σε καποιες περιπτωσης την τυχη μας την οριζουμε εμεις με τον τροπο που οδηγουμε...be ready for the unexpected...

παντα ορθιοι ολοι...
    Έτσι ακριβώς ,και καλό είναι να μην ορίζουμε και την τύχη των υπολοίπων "αμάχων" ,της γυναίκας μου της γυναίκας σου ,του παιδιού μου του παιδιού σου που μπορεί να βρισκόταν στο δρόμο αυτού που νομίζει ότι το έχει και θέλει να το δείξει και στο κόσμο (μέσω της κάμερας) ενώ όπως αποδεικνύεται δεν...
    Εδώ να μου πεις όταν τα είπα μου απάντησαν να ανανεώσω την κάρτα απεριορίστων στα λεωφορεία ,τι ψάχνεις τώρα...
    Από μένα τέλος καλημέρα και καλές βόλτες.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Έτσι ακριβώς ,και καλό είναι να μην ορίζουμε και την τύχη των υπολοίπων "αμάχων" ,της γυναίκας μου της γυναίκας σου ,του παιδιού μου του παιδιού σου που μπορεί να βρισκόταν στο δρόμο αυτού που νομίζει ότι το έχει και θέλει να το δείξει και στο κόσμο (μέσω της κάμερας) ενώ όπως αποδεικνύεται δεν...
    Εδώ να μου πεις όταν τα είπα μου απάντησαν να ανανεώσω την κάρτα απεριορίστων στα λεωφορεία ,τι ψάχνεις τώρα...
    Από μένα τέλος καλημέρα και καλές βόλτες.

Α..... Αυτο καταλαβες..... ΑΕΤΟΣ !!!! ( ε... και 4η φορα να σου εξηγουν πολυ παει.......)

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Α..... Αυτο καταλαβες..... ΑΕΤΟΣ !!!! ( ε... και 4η φορα να σου εξηγουν πολυ παει.......)

Μάλλον και εγώ στην ίδια κατηγορία είμαι, γιατί πραγματικά δεν έχω καταλάβει ποιά είναι η θέση σου.
    Εκτός της πονεμένης ιστορίας των επαχθών καταστάσεων που βιώνουν οι οδηγοί τριαξονικών όταν ταξιδεύουν με 100 km/h με 40 τόνους (που στην τελική στα παπάρια μας, ας πάνε με 20) και της ανεπίτρεπτης παρουσίας οχημάτων στο οδόστρωμα (για κανέναν λόγο)...τι θεωρείς οτι φταίει?

Και απαντώντας και στον Devils, όχι, δεν νομίζω οτι ΄γίνεται κανένα λαϊκό δικαστήριο, πολύ υποκριτικό θα μου φαινόταν αυτό. Θεωρώ όμως εξίσου υποκριτικό, το να απενοχοποιούμε την ταχύτητα (ιδίως αν δεν την παλεύουμε) ως παράγοντα που μπορεί να προκαλέσει ατύχημα.

Την λογική "αν δεν ήταν εκεί, τίποτα δεν θα γινόταν" vs "και αν δεν πήγαινε με τόσα, τίποτα δεν θα γινόταν" προσπαθώ να κρατάω μια ουδέτερη στάση, ανάλογα τις συνθήκες.
    Σε αντίθεση με την άφεση αμαρτιών που δίνετε, ελαφρά τη καρδία, σε οποιονδήποτε ψυχοπαθή κυκλοφορεί στους δρόμους (σου θυμίζω το video του Παπαγιάννη με το Busa) ασχέτως συνθηκών και αποτελέσματος.

Καλημέρες.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τι οριακο…. Αυτός πέρασε μέσα από την τρύπα της βελόνας…

Νομίζω ότι από τύχη + ικανότητα του οδηγού δεν έγιναν άλλα και τώρα βλέπουμε ένα , ομολογουμένως ,εντυπωσιακό βιντεο και όχι ένα σπλατερ…

Όμως , εμενα με εντυπωσιασε πιο πολύ ο ΠΡΩΤΟΣ οδηγος…
    Πήγαιναν με τα ιδια χλμ. , αντιμετώπισε το «πρόβλημα» πρώτος κι όμως φρέναρε απόλυτα , «γλυκά» και με ασφάλεια σαν να πήγαινε με 50…
    Ηταν καλυτερος οδηγος ?
    Ειχε καλυτερα φρενα η μηχανη ?
    Εγω σαν κι αυτόν θα ήθελα να είχα φρενάρει …

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ρε τι αρλουμπες γραφετε τι χανω που δε μπαινω εδω μεσα συχνα

υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι φταινε τα σταματημενα?

μιας και πιανουμε τον κοκ, αμα καρφωθεις στον μπροστινο σου
    ΦΤΑΙΣ
    αμα καρφωθεις σε σταματημενο αμαξι
    ΦΤΑΙΣ
    η κυρατσα που εχει παρκαρει με αλαρμ στην κινηση αμα καρφωθεις πανω της
    ΦΤΑΙΣ
    αμα πας με 270 φταις οτι και να γινει

επειδη εχετε σκαλωσει στο οτι ηταν σταματημενα τα αμαξια...καλα το οτι εχει γινει καποιο ατυχημα δε το λαμβανεται καν υποψιν...
    λοιπον να τροποποιησουμε λιγο το σεναριο, εστω οτι αντι για τα σταματημενα ηταν 3 βλαμενοι καγκουρες με αμαξια που θελαν να κανουν μια κοντρα ρολαριστη οποτε δεν ηταν σταματημενοι αρα καλυμενοι απο το νομο...θα ρολαραν βεβαια με 20 η 30...το αποτελεσμα του βιντεο θα ηταν ακριβως το ιδιο...

το ποιος φταιει στην προκειμενη περιπτωση πρεπει να εχεις προβλημα για να μη μπορεις να το αντιληφθεις....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Μάλλον και εγώ στην ίδια κατηγορία είμαι, γιατί πραγματικά δεν έχω καταλάβει ποιά είναι η θέση σου.
    Εκτός της πονεμένης ιστορίας των επαχθών καταστάσεων που βιώνουν οι οδηγοί τριαξονικών όταν ταξιδεύουν με 100 km/h με 40 τόνους (που στην τελική στα παπάρια μας, ας πάνε με 20) και της ανεπίτρεπτης παρουσίας οχημάτων στο οδόστρωμα (για κανέναν λόγο)...τι θεωρείς οτι φταίει?

Και απαντώντας και στον Devils, όχι, δεν νομίζω οτι ΄γίνεται κανένα λαϊκό δικαστήριο, πολύ υποκριτικό θα μου φαινόταν αυτό. Θεωρώ όμως εξίσου υποκριτικό, το να απενοχοποιούμε την ταχύτητα (ιδίως αν δεν την παλεύουμε) ως παράγοντα που μπορεί να προκαλέσει ατύχημα.

Την λογική "αν δεν ήταν εκεί, τίποτα δεν θα γινόταν" vs "και αν δεν πήγαινε με τόσα, τίποτα δεν θα γινόταν" προσπαθώ να κρατάω μια ουδέτερη στάση, ανάλογα τις συνθήκες.
    Σε αντίθεση με την άφεση αμαρτιών που δίνετε, ελαφρά τη καρδία, σε οποιονδήποτε ψυχοπαθή κυκλοφορεί στους δρόμους (σου θυμίζω το video του Παπαγιάννη με το Busa) ασχέτως συνθηκών και αποτελέσματος.

Καλημέρες.

Μα δεν απενεχοποιησα καμμια ταχυτητα..... Αλλο ομως οταν μιλαμε για αυτοχειρα και αλλο οταν τον βοηθαμε κι ολας.....!!!

Στην συγκεκριμενη περιπτωση θεωρεισα πολυ ποιο επικινδυνους αυτους που ειχαν σταματησει πισω απο στροφη μπλοκαρωντας ολα τα ρευματα κυκλοφοριας.....

Και ειδικα οταν βοηθαμε ( τον αυτοχειρα ) με την ιδια βλακεια που μας δερνει οταν για οποιαδηποτε λογο σταματαμε πισω απο στροφη..... ( Λογος που εχει φαει παρα πολλους φυσιολογικους οδηγους με φυσιολογικες ταχυτητες...)

Τωρα εαν ακομα δεν μπορειτε να καταλαβετε ... Αν μη τι αλλο μην λετε πραγματα που δεν ειπα.....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    μιας και πιανουμε τον κοκ, αμα καρφωθεις στον μπροστινο σου
    ΦΤΑΙΣ
    αμα καρφωθεις σε σταματημενο αμαξι
    ΦΤΑΙΣ
    η κυρατσα που εχει παρκαρει με αλαρμ στην κινηση αμα καρφωθεις πανω της
    ΦΤΑΙΣ
    αμα πας με 270 φταις οτι και να γινει
    Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι όσο απόλυτο νομίζεις. Μπορείς να δικαιωθείς σε όλες από τις παραπάνω περιπτώσεις (υπό συνθήκες).
    Life begins at 45°.

και για φονο μπορει να δικαιωθεις, που κολλαει αυτο που λες τωρα
    σε καμια περιπτωση ομως δε θα δικαιωθεις αμα πηγαινεις με 270...παντα φταινε και οι δυο αλλα αφου επιασες το νομικο θεμα, το δικαστηριο εξεταζει ποσο φταιει ο καθενας
    Τελευταία τροποποίηση από p@nos; 12/03/2014 στις 10:21.

πως ακριβώς θα δικαιωθείςαν καταλήξεις με 200 πάνω σε έναν οδηγό λεωφορείου που του πήρε φωτιά το αυτοκίνητο και κατέβηκε κάτω να τη σβήσει και στοιχήσει σε αυτόν τη ζωή του και σε σένα ένα κομμένο πόδι....?

πως ακριβώς εννοείς το να δικαιωθείς...?

R1 είχα και πήγαινα πάνω από 299... αλλά σε ευθείες που έβλεπα τουλάχιστον 300-400 μέτρα μπροστά...

Ποιος θα αποδείξει ότι πήγαινες με 200; Βέβαια, δε θα έχει ιδιαίτερη σημασία με τέτοιες ταχύτητες. Απλά λέω, εφόσον πιάσατε τον νόμο

(Έχω καρφωθεί πίσω από αμάξι 2 φορές και με πλήρωσαν και τις 2 χωρίς να πουν ούτε "μα").
    Life begins at 45°.

τα ιχνη απο το φρεναρισμα, το μηχανακι που θα γινει πιτα στην καλυτερη, και οι 5 6 μαρτυρες που θα πουν οτι καρφωθηκαν 2 μηχανακια με 200...υποθετοντας προφανως οτι δε θα ασχοληθει κανεις με το βιντεο...

και τσαμπα ασχολειστε οπως ειπα παραπανω το ιδιο ακριβως αποτελεσμα θα ηταν αν απλα 3 αμαξια πηγαιναν πολυ αργα

Εντάξει, ο τύπος το παράκανε, τέλος. Απλά μην είστε τόσο απόλυτοι. Κανείς μας δεν περιμένει να συναντήσει σταματημένα αυτοκίνητα στην επόμενη στροφή, σε όλες τις λωρίδες, σε αυτοκινητόδρομο...
    Life begins at 45°.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Οκ, η κοινη λογικη επιτασσει οτι αν ακινητοποιηθεις με το αμαξι / μοτοσικλετα ειδικα στο αριστερο ρευμα δρομου ταχειας κυκλοφοριας, το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να ειδοποιησεις αυτους που ερχονται για τον κινδυνο... βεβαια αν εχεις δει τον χριστο φανταρο γιατι μολις γλυτωσες στο παραστσακ απο γκραντε στουκα η (χειρότερα) αν μετρας τα δοντια που εχεις αφησει στο παρμπριζ, δεν το βλεπω να εχεις την πολυτελεια να σκεφτεις κοινα και λογικα... επισης -κακα τα ψεμματα- βαση της κοινης λογικης δεν πας με 270... μη λεμε μαλακιες τωρα. Στη προκειμενη, το πηγαδακι εκει διπλα στις μπαριερες δεν ξερω τι ακριβως εκανε... anyway.

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σιγά που δεν θα τό'κανα κι αυτό !
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 259
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 09:51
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2006, 20:17
  3. Θα το πάρω, μια 2η 3η 4η....γνώμη
    από J.R στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 13:55
  4. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2006, 10:51
  5. Θα το βρουν το γηπεδο η οχι
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2004, 13:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία