Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 196

Θέμα: Κακομαθημένοι ποδηλάτες ?

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    [QUOTE=KAWAMANRIDER;2446951][QUOTE=devil's animal;2446155]......................

τελος ο νομος επιτρεπει να κινειστε σε ποδηλατοδρομους...ουτε σε πεζοδρομους, ουτε σε πεζοδρομια, ουτε σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας...εκει ειστε εκτος νομου...
    αλλα στα παπακια σας
    ......................
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

παντως γενικα , εγω δεν εχω καταλαβει κατι με την νεα φουρνια ποδηλατων , ευχαριστιουνται να κινουνται στις συνθηκες της πολης , ειδικα αθηνα , γιατι σαλονικα πχ απ' οτι ειδα φτιαχνουν ποδηλατοδρομους , δεν κατανοουν οτι κινουν ενα οχημα σε συνθηκες απαγορευτικες για την ασφαλεια τους , εγω απο παιδι επερνα το ποδηλατο μου στο χερι , γυρναγα την αθηνα & τον πειραια με τον ηλεκτρικο , το ποδηλατο το καβαλουσα σε χωρους που επιτρεποτανε & δεν ρισκαρα την ζωη μου & ειχα & χωρο να κανω τα γουστα μου με τους φιλους μου χωρις να κινδυνευω , προφανως δεν καταλαβαινουν οτι η κηφισιας & η μαραθωνος δεν ειναι δρομος για να κινηθει ενα ποδηλατης με ασφαλεια , τι να πω αδειο κρανιο εντελως

άδεια τσέπη λέγεται που δεν έχει ούτε 2ευρώ για να πάει στη δουλειά του. 2 χρόνια γύρναγα την Αθήνα με το ποδήλατο και τα επισκευασμένα laptop στη πλάτη γιατί δεν είχα τα 2ευρώ που ζήταγαν το Μετρό και τα λοιπά ΜΜΜ.

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    [QUOTE=George_Sp;2446955][QUOTE=KAWAMANRIDER;2446951]
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ......................

τελος ο νομος επιτρεπει να κινειστε σε ποδηλατοδρομους...ουτε σε πεζοδρομους, ουτε σε πεζοδρομια, ουτε σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας...εκει ειστε εκτος νομου...
    αλλα στα παπακια σας
    ......................

άδεια τσέπη λέγεται που δεν έχει ούτε 2ευρώ για να πάει στη δουλειά του. 2 χρόνια γύρναγα την Αθήνα με το ποδήλατο και τα επισκευασμένα laptop στη πλάτη γιατί δεν είχα τα 2ευρώ που ζήταγαν το Μετρό και τα λοιπά ΜΜΜ.

αδερφε , κατανοω απολυτα το οικονομικο , αλλα οι ζωες μας δεν κοστολογουνται , σκεψου οτι υπαρχουν & καποιοι πισω απο ' σενα , οικογενεια κτλ , επειδη & εγω δεν ειχα για ΜΜΜ το εκοβα ποδαρατο για χλμ , ναι εκλαιγα την μοιρα μου με το περπατημα αλλα τουλαχιστον δεν ρισκαρα να βγω πατησιων πχ με το ποδηλατο & δεν υποχρεωνα & τους υπολοιπους χρηστες να φτασουν στα ορια της υπομονης τους & των αντανακλαστικων τους με αιτιολογια την τραγικη οικονομικη μου κατασταση , ηταν που ηταν σκ@τα τα πραγματα μην τα κανω & χειροτερα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Eλα ρε παιδια,μην σχολιαζουμε ποδηλάτες που κανουν την δουλεια τους,συνηθως αυτοι δεν ενοχλουν.Για τα ψωνια πειτε ότι θελετε

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Παιδιά το να πάρεις το ποδήλατο και να πας στην δουλειά σου ή να κάνεις μια δουλειά προσεκτικά όπως πηγαίνεις και έρχεσαι δεν είναι κακό.

Το να βγαίνουν 500 κουλτουριάρηδες πορεία παρασκευή βράδυ σε δρόμους ταχείας κυκλοφορείας επειδή την είδαν οικολόγοι πάει πολύ.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bild63tv dbskdfhwg.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	12,8 KB 
ID:	312204
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Δηλαδή ρε παιδιά για να καταλάβω, να μην χρησιμοποιώ το δικαίωμα μου να ποδηλατώ γιατί ρισκάρω κατα την λογική σας όντας νομιμότατος με τα αντανακλαστικά ??? και τις συνθήκες μιάς πόλης; Τι τσαμπουνάτε εχετε σκεφτεί; Τα ίδια λέγαν οι μανάδες μας πριν 30-40 χρόνια για τα μηχανάκια.... Να καταπιεστώ δηλαδη για να μπορείτε εσεις να κάνετε το κέφι σας στον δρόμο και να μην σας παρενοχλούν ποδηλάτες, καροτσάκια, τρίκυκλα, ηλικιωμένοι με μπαστούνια κλπ στην καθημερινή σας οδήγηση. Πειτε μας επιτέλους ποιοι δρομοι σας ανήκουν και ποιοι είναι ελεύθεροι... ;;

Ρπμ σας διαβάζω και αηδιάζω, δεν μπορώ να χωνέψω οτι σκέφτονται έτσι πρωτιστως μοτοσυκλετιστές και κατ' επέκταση πολίτες. Ακόμα και ταρίφες δεν τα τσαμπουνάνε αυτα...
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Χωρανε 500 ποδηλάτες σε αυτό το τσουβαλι;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Παιδιά το να πάρεις το ποδήλατο και να πας στην δουλειά σου ή να κάνεις μια δουλειά προσεκτικά όπως πηγαίνεις και έρχεσαι δεν είναι κακό.

Το να βγαίνουν 500 κουλτουριάρηδες πορεία παρασκευή βράδυ σε δρόμους ταχείας κυκλοφορείας επειδή την είδαν οικολόγοι πάει πολύ.....

αν για να πας στην δουλεια σου πρεπει να περασεις απο λεωφορο ειρηνης , κηφισιας , μεσογειων κτλ οχι δεν γινεται με ποδηλατο , εγω προσωπικα με την καμμια , αν κινεισαι σε μικρα δρομακια συνοικιακα & παλι με τεταμενη προσοχη οκ ειναι καπως καλυτερο , για να καταλαβεις ενας συναδελφος που ξεμεινε απο μεταφορικο & πηγαινοερχοτανε στην δουλεια με ποδηλατο & επρεπε να περναει λεωφορους με ' πιανε η καρδια μου , ειδικα το βραδυ που φευγαμε , προσφερθηκα να τον πηγαινοφερνω εγω & δεν μενουμε & κοντα - απ' την μια ακρη στην αλλη - & του προτεινα να του τσονταρω να παρει κανα 50αρι παπι , δεν το λεω για να δειχτω αλλα για να καταλαβεις πως βλεπω την φαση ποδηλατο σε πολη & ειδικα ελλαδα & αθηνα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    αν για να πας στην δουλεια σου πρεπει να περασεις απο λεωφορο ειρηνης , κηφισιας , μεσογειων κτλ οχι δεν γινεται με ποδηλατο , εγω προσωπικα με την καμμια , αν κινεισαι σε μικρα δρομακια συνοικιακα & παλι με τεταμενη προσοχη οκ ειναι καπως καλυτερο , για να καταλαβεις ενας συναδελφος που ξεμεινε απο μεταφορικο & πηγαινοερχοτανε στην δουλεια με ποδηλατο & επρεπε να περναει λεωφορους με ' πιανε η καρδια μου , ειδικα το βραδυ που φευγαμε , προσφερθηκα να τον πηγαινοφερνω εγω & δεν μενουμε & κοντα - απ' την μια ακρη στην αλλη - & του προτεινα να του τσονταρω να παρει κανα 50αρι παπι , δεν το λεω για να δειχτω αλλα για να καταλαβεις πως βλεπω την φαση ποδηλατο σε πολη & ειδικα ελλαδα & αθηνα
    πίστεψέ με ο λεωφορειόδρομος στους κεντρικούς που πλέον το ποδήλατο κινείται ΝΟΜΙΜΑ είναι καλύτερη λύση από το να στριμώχνεται στα στενάκια και να πρέπει να διασχίζει κάθετα άλλους δρόμους με παρκαρισμένα στις γωνίες και μειωμένο οπτικό πεδίο.
    απλά είναι θέμα του να ξέρεις να κάνεις merge με τη ροή και να ξέρεις πότε και πως αλλάζεις λωρίδες. προφανώς και δε μπορεί να κινηθεί σωστά ο καθένας με το ποδήλατο με το καλημέρα σε μια πόλη σαν την Αθήνα. Αλλά για να σου δείξω πόσο λάθος είστε που εστιάζετε στα ποδήλατα λες και 2000 ποδηλάτες αποτελούν το μείζον πρόβλημα στη καθημερινή κίνηση, πήγαινε μια βόλτα από το Σε ΕΙΔΑ να δεις πόσα λέγονται για κουτάκιδες, πόσα για ομοιδεάτες μηχανόβιους παπόβιους σκουτερόβιους και πόσα για ταρίφες, νταλικέριδες, παλιατζίδες με αγροτικά και άλλους σε σχέση με τους ποδηλάτες που οι περισσότεροι από εσάς άντε να πετύχετε έναν σε σύνολο 1000οχημάτων στη διαδρομή που θα κάνετε καθημερινά.

άηντε κλειδώστε το κι αυτό γιατί τα καλύψαμε ξανά όλα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή ρε παιδιά για να καταλάβω, να μην χρησιμοποιώ το δικαίωμα μου να ποδηλατώ γιατί ρισκάρω κατα την λογική σας όντας νομιμότατος με τα αντανακλαστικά ??? και τις συνθήκες μιάς πόλης; Τι τσαμπουνάτε εχετε σκεφτεί; Τα ίδια λέγαν οι μανάδες μας πριν 30-40 χρόνια για τα μηχανάκια.... Να καταπιεστώ δηλαδη για να μπορείτε εσεις να κάνετε το κέφι σας στον δρόμο και να μην σας παρενοχλούν ποδηλάτες, καροτσάκια, τρίκυκλα, ηλικιωμένοι με μπαστούνια κλπ στην καθημερινή σας οδήγηση. Πειτε μας επιτέλους ποιοι δρομοι σας ανήκουν και ποιοι είναι ελεύθεροι... ;;

Ρπμ σας διαβάζω και αηδιάζω, δεν μπορώ να χωνέψω οτι σκέφτονται έτσι πρωτιστως μοτοσυκλετιστές και κατ' επέκταση πολίτες. Ακόμα και ταρίφες δεν τα τσαμπουνάνε αυτα...

φιλε μου ποιο ειναι νομιμο & ποιο ειναι το ασφαλες ? να κινεισαι στην ποσειδωνος , στην μαραθωνος κτλ με ποδηλατο - μεχρι & εθνικη οδο εχω δει ημαρτον - ή συγκρινεις την ασφαλεια & την χρηση της μοτοσυκλετας σε οδο ταχειας κυκλοφοριας , σε λεωφορο κτλ με του ποδηλατου , αν ειναι ετσι εγω προτεινω να κανεις ποδηλατο σε πιστα - μαζι με τα μηχανακια - που διεξαγεται το motogp - ο στεφανακης θα το εκανε - & στην διοργανωση του ετησιου TT στο ανθρωπονησι , για να μην με παρεξηγησεις δεν ειρωνευομαι αλλα οπως επιμενω & εγω & αλλοι απο ' δω μεσα καθε πραγμα πρεπει να εχει την ορθη χρηση του & η χρηση ποδηλατου οπως & της μοτοσυκλετας & αναλογα τον κυβισμο δεν ειναι οπουδηποτε ορθη & σωστη οχι μονο απο αποψη νομικη αλλα & απο θεμα ασφαλειας , εγω κλεινω εδω & οποιος το καταλαβαινει αυτο που λεμε το καταλαβε

ο νόμος απαγορεύει το ποδήλατο σε εθνική οδό. μην ξεφεύγεις από τις απαντήσεις μου συνεχώς. η κουβέντα ξεκίνησε για τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και στο οποίο σου απάντησα.

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος

Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ, κινείσαι σε δρόμο με μέγιστη ταχύτητα 80χλμ/ω (κηφισίας, μαραθώνος κλπ), εσύ πηγαίνεις με 20 και εγώ με 70, εμένα μου σκάει το λάστιχο και σε περνάω σουβλάκι. Ποιός σε πληρώνει μετά αδερφέ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    πίστεψέ με ο λεωφορειόδρομος στους κεντρικούς που πλέον το ποδήλατο κινείται ΝΟΜΙΜΑ είναι καλύτερη λύση από το να στριμώχνεται στα στενάκια και να πρέπει να διασχίζει κάθετα άλλους δρόμους με παρκαρισμένα στις γωνίες και μειωμένο οπτικό πεδίο.
    απλά είναι θέμα του να ξέρεις να κάνεις merge με τη ροή και να ξέρεις πότε και πως αλλάζεις λωρίδες. προφανώς και δε μπορεί να κινηθεί σωστά ο καθένας με το ποδήλατο με το καλημέρα σε μια πόλη σαν την Αθήνα. Αλλά για να σου δείξω πόσο λάθος είστε που εστιάζετε στα ποδήλατα λες και 2000 ποδηλάτες αποτελούν το μείζον πρόβλημα στη καθημερινή κίνηση, πήγαινε μια βόλτα από το Σε ΕΙΔΑ να δεις πόσα λέγονται για κουτάκιδες, πόσα για ομοιδεάτες μηχανόβιους παπόβιους σκουτερόβιους και πόσα για ταρίφες, νταλικέριδες, παλιατζίδες με αγροτικά και άλλους σε σχέση με τους ποδηλάτες που οι περισσότεροι από εσάς άντε να πετύχετε έναν σε σύνολο 1000οχημάτων στη διαδρομή που θα κάνετε καθημερινά.

άηντε κλειδώστε το κι αυτό γιατί τα καλύψαμε ξανά όλα.

γιατι τα περνεις στο κρανιο αγαπητε συμφορουμιτη ? , νομιζεις οτι τα εχω με τους ποδηλατες , εννοειται πως οχι , υπαρχουν τρεις χειροτεροι απο τους ποδηλατες , μιλαω καθαρα για θεμα ασφαλειας των ποδηλατων & των υπολοιπων χρηστων των δρομων , ειμαι 30χρονια δικυκλιστης συμπεριλαμβανομενου & του ποδηλατου , αλλα βλεπω & την πραγματικοτητα , αν η ελλαδα & ειδικα οι πολεις δεν ειναι μια φορα για μηχανη , για ποδηλατο δεν ειναι ουτε 100 , μακαρι να αλλαξουν οι συνθηκες & να ειναι καλυτερες για ολους μας , αλλα προς το παρον δεν δεν θα σκοτωθουμε κιολας

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    φιλε μου ποιο ειναι νομιμο & ποιο ειναι το ασφαλες ? να κινεισαι στην ποσειδωνος , στην μαραθωνος κτλ με ποδηλατο - μεχρι & εθνικη οδο εχω δει ημαρτον - ή συγκρινεις την ασφαλεια & την χρηση της μοτοσυκλετας σε οδο ταχειας κυκλοφοριας , σε λεωφορο κτλ με του ποδηλατου , αν ειναι ετσι εγω προτεινω να κανεις ποδηλατο σε πιστα - μαζι με τα μηχανακια - που διεξαγεται το motogp - ο στεφανακης θα το εκανε - & στην διοργανωση του ετησιου TT στο ανθρωπονησι , για να μην με παρεξηγησεις δεν ειρωνευομαι αλλα οπως επιμενω & εγω & αλλοι απο ' δω μεσα καθε πραγμα πρεπει να εχει την ορθη χρηση του & η χρηση ποδηλατου οπως & της μοτοσυκλετας & αναλογα τον κυβισμο δεν ειναι οπουδηποτε ορθη & σωστη οχι μονο απο αποψη νομικη αλλα & απο θεμα ασφαλειας , εγω κλεινω εδω & οποιος το καταλαβαινει αυτο που λεμε το καταλαβε
    Εξακολουθείς να μου επιβαλεις την ορθή χρήση που ΕΣΥ ορίζεις. Αυτή διαφέρει απο την ορθή χρήση που ΕΓΩ ορίζω. Είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ.... το καταλαβαίνεις αυτο; Διοτι κ πριν 30 χρονια το να καβαλάς μηχανάκι δεν ήταν η ορθή χρήση με την λογική σου. Το καταλαβαίνεις αυτο που σου λέω... Ευθύνη σου είναι δε, σε μια πολιτισμένη κοινωνία, να προστατέψεις τον αδύναμο...

Σου λέει πριν το παλικάρι οτι σε δρόμους "ταχειας" που ισχυριζεσαι, είναι ασφαλέστερα απο τα στενά και συμφωνώ. Οπως συμφωνώ και με σένα πως σε καθημερινή χρήση ειναι προτιμότερη μια μηχανή απο ένα ποδήλατο. Μεταξύ μας κ το 50ρι ειναι χάρος στο δρόμο. Δεν θα αποτρέψω ποτέ ομως κάποιον να κάνει αυτό που θέλει μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας (ακομα και έξω απ αυτα) και αν βρισκομαι σε θέση ισχυος θα τον προστατεψω... μιλάμε για κυκλοφοριακή αγωγή και στην ουσία για πολιτισμό....

ΥΓ: Για το θεαθηναι, τα ποδήλατα όπως και τα 50ρια απαγορεύονται στους κλειστούς δρομους λεωφορους (πχ αττικη οδος) και στις εθνικές οδούς. Ολα τα άλλα βαπτίσματα "ταχείας" είναι στο ότι μας βολευει...
    Τελευταία τροποποίηση από Stabak; 17/03/2014 στις 20:58.
    Ban 'em all

γιατι τα περνεις στο κρανιο αγαπητε συμφορουμιτη ? , νομιζεις οτι τα εχω με τους ποδηλατες , εννοειται πως οχι , υπαρχουν τρεις χειροτεροι απο τους ποδηλατες , μιλαω καθαρα για θεμα ασφαλειας των ποδηλατων & των υπολοιπων χρηστων των δρομων , ειμαι 30χρονια δικυκλιστης συμπεριλαμβανομενου & του ποδηλατου , αλλα βλεπω & την πραγματικοτητα , αν η ελλαδα & ειδικα οι πολεις δεν ειναι μια φορα για μηχανη , για ποδηλατο δεν ειναι ουτε 100 , μακαρι να αλλαξουν οι συνθηκες & να ειναι καλυτερες για ολους μας , αλλα προς το παρον δεν δεν θα σκοτωθουμε κιολας
    όχι αλίμονο. δεν τα πήρα κρανίο. όμορφα κουβεντιάζουμε.

να στο πω πιο απλά γιατί το παράδειγμα με το 2ευρω για τα ΜΜΜ δε το κατάλαβες.

προτιμάς να πεθάνεις από την πείνα ή να σου κόψουν το ρεύμα ή να σε πετάξουν από το σπίτι γιατί χρωστάς νοίκια γιατί φοβάσαι να πας στη δουλειά με το ποδήλατο;

λέγεται αίσθημα επιβίωσης και αυτοσυντήρησης. το άδειο στομάχι ή ο ύπνος στο παγκάκι του πάρκου έρχεται γρηγορότερα από το δυνητικό ατύχημα μετά από οδήγηση με το ποδήλατο.
    πιθανόν να σε αφήσει ανάπηρο ή να χαιρετήσεις νωρίτερα τούτο τον κόσμο ένα ατύχημα με ποδήλατο, αλλά η ανάγκη για επιβίωση σε μαθαίνει να κινείσαι σε δυσκολότερες συνθήκες όσο υπάρχουν αντοχές.

Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή στους ποδηλάτες...
    από Ζεύκας στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 93
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2010, 01:34
  2. Οι ποδηλατες πανε ψηλα
    από EKEINOS στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2006, 20:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα