Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 168

Θέμα: Round 5 MotoGP Le Mans 2014

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Πάντως δήλωσε πως θα ήθελε να δυσκολέψει τον Μαρκέζ όσο πιο πολύ γίνονταν, αλλά ένα λάθος στα φρένα έδωσαν στον μικρό μια νίκη ακόμη πιο εύκολη. Μετά, αστειευόμενος, είπε πως νόμιζε ο μικρός θα τον περίμενε. Όταν η κουβέντα έφτασε μετα από ερώτηση δημοσιογράφου στην απόδοση του Λορέντζο, είπε ότι από μένα ο κόσμος δεν περιμένει τίποτα περισσότερο και εγώ δεν έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις ενώ η Honda φαίνεται πως είναι πιο μπροστά έστω και λίγο, τεχνολογικά.Ο Χόρχε όμως μπαίνει στον αγώνα μόνο για να κερδίσει και όταν αυτό δεν συμβαίνει είναι πολύ δύσκολο για αυτόν. Μέσες άκρες αυτά είπε ο γιατρός.

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ripseventh Προβολή μηνύματος
    γυρισε ποτε ο στρογκυλομουρης να παραδεχτει την ανωτεροτητα κανενος....ΠΟΤΕ!!!
    Χλωμότατο αυτό που γράφεις. Όχι πως το προηγούμενο με την ειλικρίνεια του VR έχει κάποια βάση, αλλά τέλος πάντων.
    Bytheway,Πεντρόζα,Λορέντζο,Στονερ πήγαιναν στον ίδιο παιδικό σταθμό...

Ερώτηση μοτοτζιπιολογίας βαρέως τύπου.
    O Λορέτζος πράγματι ζορίζεται ή κάνει ναζάκια τώρα που κατάλαβε την παρ@ρδελιά που έκανε και "άφησε" να γίνει ο no2 ?
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    μια φορά δε μασάει τα λόγια του, δεν έχει και κάτι να φοβηθεί εξάλλου

"You know…Marquez is clearly first class. I already understood that already last year and I said, ‘F***!’ I needed to have been fighting with him when I was 22 [laughs]! Anyway, it is good motivation because the level is so high and if you want to beat him you have to give it more than 100%."

http://www.motogp.com/en/news/2014/R...+fight+Marquez

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akaposto Προβολή μηνύματος
    Ερώτηση μοτοτζιπιολογίας βαρέως τύπου.
    O Λορέτζος πράγματι ζορίζεται ή κάνει ναζάκια τώρα που κατάλαβε την παρ@ρδελιά που έκανε και "άφησε" να γίνει ο no2 ?

Ενδιαφέρουσα ερώτηση (συνομωσιολογική, μ'αρέσει), αλλά τί ναζάκια κάνει ακριβώς?
    Και βασικά πού θεωρείς ότι στάματησε η ακούσια παπαρδελιά και ξεκίνησαν τα εκούσια ναζάκια?

Αυτό που έχουμε πει σχεδόν όλοι εδώ μέσα (ασχέτως συμπάθειας ή αντιπάθειας προς το πρόσωπό του) είναι ότι από πλευράς ικανοτήτων/φόρμας/ταχύτητας κλπ είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε ("μπορούσε" λέμε τώρα. Στην αρχή του πρωτ/τος λέγαμε "μπορεί") να κοντράρει τον πύρκαυλο πιτσιρικά.

Στο Κατάρ πέφτει. Το πίπτειν ανθρώπινον.
    Στο Τέξας δεν κρατιότανε. ΟΚ πάει στα κομμάτια.

Μετά κάτι πήγε να κάνει.
    Αργεντινή πήρε μια 3η θέση.
    Jerez πήρε μια 4η.

Άλλες 14 ευκαιρίες είχε να το κυνηγήσει.
    Σφαίρα το Χόντα, φαινόμενο ο Μαρκέζ, σύμφωνοι καλά όλα αυτά.

Δεν μπορούσε να πλακωθεί να περνάει από πάνω Πεντρόζα και Ρόσσι και να τερματίζει σε κάθε αγώνα 2ος μετά τον πιτσιρικά?
    Αποκλείεται να έκανε κάποια λάθη ο Μαρκέζ και να ερχόταν ο Χόρχες πιο κοντά στο πρωτάθλημα?

Οκ, η κουλούρα του πρώτου αγώνα, και η θέση για κλάματα του δεύτερου δύσκολα θα αντισταθμίζονταν. Αλλά life's a bitch κι αυτό ισχύει και για τα φαινόμενα.

Όπως και να'χει, προσωπικά δε βρίσκω σενάριο στο οποίο θα έβγαινε πιο κερδισμένος ο Λορέντζο αν έκανε τη Βουγιουκλάκη, παρά αν κυνηγούσε το πρωτάθλημα (κι ας μην το έπαιρνε).

ΥΓ. Προσωπικά ψιλοχέστηκα κιόλας, μιας και μου αρέσει να βλέπω το Ρόσσι σε κόντρες με τον πιτσιρικά και να τον βλέπω στο βάθρο. Αλλά μιας και ρώτησες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Χλωμότατο αυτό που γράφεις. Όχι πως το προηγούμενο με την ειλικρίνεια του VR έχει κάποια βάση,
    ναι τώρα που φεύγει....
    (παλιά τέτοια έλεγε?)
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    μα καλα, καθεστε και ασχολειστε για το αν ο rossi αφησε τον μικρο επιτηδες ή οντως ηταν ενα λαθος στα φρενα?

και τι σημασια εχει? ο μικρος θα περναγε οπως και να εχει...
    ειχε τον καλυτερο γυρο...γυρναγε με πολυ πιο γρηγορο ρυθμο και πριν τον φτασει και μετα...ξεκινησε απο 10ος και τους περασε ολους σουβλακι...και εσεις μιλατε για το αν τον αφησε ο rossi...:a12:

ολο το θεμα δεν ειναι ο rossi ή ο marquez...μπραβο στον rossi που οδηγησε οπως οδηγησε και εφερε ενα καλο αποτελεσμα...διπλο μπραβο στον marquez που παει ολοταχως για το 2ο ΠΠ στην δευτερη του χρονια στα GP και μαλιστα με ρεκορ νικων απο doohan εποχη...

ολο το θεμα ειναι γιατι οι 2 (υποτιθεμενοι) διεκδικητες του τιτλου και ακριβοπληρωμενοι εργοστασιακοι εκατσαν εκει πισω και επαιζαν τις κουμπαρες...
    ο μεν πρωτος με ενα προβλημα στο χερι, αλλα αρχισε τις προσπερασεις απο τον 10ο γυρο, που υποθετικα το χερι θα τον ειχε αφησει απο δυναμεις και πονους...
    και ο δε δευτερος, με ενα ανυπαρκτο προβλημα στα λαστιχα και στο μηχανακι που καταρριφθηκε απο τον παππου teammate του που τερματισε με ιδιο μηχανακι 2ος...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    μια φορά δε μασάει τα λόγια του, δεν έχει και κάτι να φοβηθεί εξάλλου
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ναι τώρα που φεύγει....
    (παλιά τέτοια έλεγε?)

Γιατί ρε αγόρια?
    Μπορούν να πουν και τίποτ'άλλο όταν βλέπουν αυτά που βλέπουν?

Αν μη τι άλλο θα φάνε και ντομάτες.
    Τα εννοούν δεν τα εννοούν, τα πιστεύουν δεν τα πιστεύουν, ο άλλος έχει μπει μέσα κι έχει κάνει σεξ σε όλο το grid, στα team τους, και σε κάθε συγγενή τους μέχρι 6ου βαθμού.

Τί να βγουν να πουν? Ότι ψιχαλίζει?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    και ο δε δευτερος, με ενα ανυπαρκτο προβλημα στα λαστιχα και στο μηχανακι που καταρριφθηκε απο τον παππου teammate του που τερματισε με ιδιο μηχανακι 2ος...
    Παραθέτω αυτό για να απαντήσω στον πιπά_smoker

O Λορέτζος είπε θέλω πλαίσιο. Η γιαμάχα του είπε τσίμπα ένα. Οκ, θα τρέξω με το περσινό. Ο ρόσσις είπε θέλω πλαίσιο. Η γιαμάχα είπε, οκ νατο.

Περσινό πλαίσιο με καινούργια λάστιχα = πρόβλημα.
    Το θέμα (για να περπατάει και η συνωμοσιολογία δηλαδή) είναι πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    ψιχαλίζει?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    μα καλα, καθεστε και ασχολειστε για το αν ο rossi αφησε τον μικρο επιτηδες ή οντως ηταν ενα λαθος στα φρενα?

και τι σημασια εχει? ο μικρος θα περναγε οπως και να εχει...
    ειχε τον καλυτερο γυρο...γυρναγε με πολυ πιο γρηγορο ρυθμο και πριν τον φτασει και μετα...ξεκινησε απο 10ος και τους περασε ολους σουβλακι...και εσεις μιλατε για το αν τον αφησε ο rossi...:a12:

ολο το θεμα δεν ειναι ο rossi ή ο marquez...μπραβο στον rossi που οδηγησε οπως οδηγησε και εφερε ενα καλο αποτελεσμα...διπλο μπραβο στον marquez που παει ολοταχως για το 2ο ΠΠ στην δευτερη του χρονια στα GP και μαλιστα με ρεκορ νικων απο doohan εποχη...

ολο το θεμα ειναι γιατι οι 2 (υποτιθεμενοι) διεκδικητες του τιτλου και ακριβοπληρωμενοι εργοστασιακοι εκατσαν εκει πισω και επαιζαν τις κουμπαρες...
    ο μεν πρωτος με ενα προβλημα στο χερι, αλλα αρχισε τις προσπερασεις απο τον 10ο γυρο, που υποθετικα το χερι θα τον ειχε αφησει απο δυναμεις και πονους...
    +990 και να το κοιτάξω αυτό που συμφωνώ για άλλη μια φορά με τον devils

Ρε ΄σεις, ο μικρός είναι killer και γυρνάει παντού 0.3-0.5 ταχύτερα απο οποιονδήποτε, και έχει σημασία αν έκανε στη πάντα ο Rossi επίτηδες ή από λάθος? Who gives a fuck, όταν ο Marquez έχει ξεφτιλίσει ότι ρεκόρ υπάρχει ?

Ti θα έκανε ο Rossi για να μην περάσει, τρικλοποδιά θα του βαζε? Να πεις οτι ήταν 1-2 γύρους πριν το τέλος, άντε και να το πάλευε και να έκλεινε όσες πόρτες μπορούσε. Αφού είχε μπροστα του μια αιωνιότητα αγώνα, τι θα έκανε διαφορετικό από το να υποκύψει στον πιτσιρικά?

Νταξ, όλη η ιστορία είναι βούτηρο στο ψωμί του Rossi μιας και οι επιλογές του έχουν βγει, και τρέχει κάνοντας την πλάκα του μιας και δεν περιμένει κανείς τίποτα περισσότερο. Οι άλλοι δύο, μάλλον ο ένας γιατί ο φαροφύλακας μέχρι εκεί μπορεί, λογικά είναι σε πολύ δύσκολη θέση και απ΄ότι φαίνεται ο Jorge είναι πολύ ευάλωτος. Οκ, ζόρια έχουν όλοι με τον Marquez αλλά 2 φορές ΠΠ είναι και η βελτίωση του τα τελευταία χρόνια είναι τρομερή. Γιατί την καίει έτσι, μόνο ο ίδιος και ο ψυχολόγος του θα ξέρουν.

Τα σενάρια ναζάκια και υπογράφω στη Honda, Ducati, Suzuki τα ακούω ψιλοβερεσέ. 4 αγώνες έχουν γίνει, όχι 14 για να διεκδικεί με τέτοιες μαλακίες καλύτερο συμβόλαιο.΄
    Αν κάνει το λάθος ο πιτσιρικάς, βαθμολογικά θα έπρεπε να είναι εκεί κοντά για να το εκμεταλλευτεί. Αν έχει 2-3 αναβάτες από πάνω του, καληνύχτα θείε Τάκη.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παραθέτω αυτό για να απαντήσω στον πιπά_smoker

O Λορέτζος είπε θέλω πλαίσιο. Η γιαμάχα του είπε τσίμπα ένα. Οκ, θα τρέξω με το περσινό. Ο ρόσσις είπε θέλω πλαίσιο. Η γιαμάχα είπε, οκ νατο.

Περσινό πλαίσιο με καινούργια λάστιχα = πρόβλημα.
    Το θέμα (για να περπατάει και η συνωμοσιολογία δηλαδή) είναι πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα.
    Πάσο, δεν το γνώριζα αυτό. Άρα δεν τρέχανε με ίδια μηχανάκια όπως έγραψε ο devil's.

Αν το Χόρχε τον έχει ψιλογράψει στα απαυτάρια της η Yamaha τότε κάαααπως εξηγείται το πράγμα.

Είτε μικρό, είτε μεγάλο το πρόβλημα, υπάρχει πρόβλημα.
    1 το (καινούριο μιας και δεν το γνώριζα αυτό περί πλαισίου) κρατούμενο.
    Ε, βάλε και τα άλλα 2 που είναι γνωστά (η χόντα είναι καλύτερη όπως και να'χει, κι ο μικρός έχει πουλί που τρυπάει και ντουβάρια) μπορεί λοιπόν επίτηδες να πηγαίνει χαλαρά ο Λόρε.

Βέβαια, όπως και να'χει, υπάρχουν δύο τινά.
    Α. "Πηγαίνω χαλαρά γιατί δεν έχω το πλαίσιο που ζήτησα. Άμα θέλετε να βάλω τα δυνατά μου δώστε μου κι εμένα σημασία (και πλαίσιο)" σημαίνει νάζια. Αλλά πλέον είναι αργά για δάκρυα Στέλλα. Το πρωτάθλημα έχει πάει περίπατο όπως επίσης και η 2η θέση εκτός κι αν αρχίσουν να σκίζουν τα λάστιχα των υπολοίπων. Οπότε ό,τι είναι να πετύχει θα το πετύχει από του χρόνου.
    Άρα μιλάμε γι'άλλους 13 αγώνες που ένας κορυφαίος αναβάτης (ο δεύτερος καλύτερος αυτή τη στιγμή) αν δεν του δώσουν σημασία και πλαίσιο, θα πηγαίνει σα μαλάκας. Δε νομίζω ότι είναι και ό,τι καλύτερο για την καριέρα του, τους φαν του, τη φήμη του κλπ.

Β. "Πηγαίνω χαλαρά γιατί έπαθα μια ψιλογκρινιαροστονερίτιδα, ψυχολογικά λόγω της "γκίνιας" στους δύο πρώτους αγώνες, δε μου δίνει και πλαίσιο η yam, ο καινούριος μου rival μου έχει ξετρυπήσει τα αφτιά, ο παλιός μου rival με κοιτάει με το μαλακισμένο ιταλιάνικο χαμόγελο του κι όταν δεν κοιτάνε οι μηχανικοί μου κάνει κωλοδαχτυλάκια και "μπφρφρφρρρρρρ" με το δάχτυλο στη μύτη, τα λάστιχα δεν μπορώ να τα συνηθίσω, έχω κι ένα παρελθόν που έτσι όπως πήγαινα παραλίγο να πεθάνω κι άλλαξα νοοτροπία αλλά όταν ζορίζεται ο άνθρωπος τα θυμάται τα άσχημα....." και η λίστα συνεχίζεται.
    Οπότε δε μιλάμε για ναζάκια. Αλλά για ένα Λορέντζο να περνάει κλιμακτήριο, να τρέχει φοβισμένος και μή συγκεντρωμένος (για τα motogpάδικα δεδομένα πάντα) και να κινδυνέυει να βαδίσει στο δρόμο που χάραξε ο Πεντρόζα.

Π: 1mg Xanax & 20mg Ladose
    M: 0.5mg Xanax
    B: 1mg Xanax & 150mg Lyrica

ΥΓ. Άμα αρχίσει να ακούει και τίποτα φωνές, ξερογκαζιές, "ζβουν, ζβιν, ζβον" σα να τον προσπερνάνε στα καλά του καθουμένου, μπορεί να πετάξει και κανά Zyprexa μέσα και θα είναι τζετ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Αν το Χόρχε τον έχει ψιλογράψει στα απαυτάρια της η Yamaha τότε κάαααπως εξηγείται το πράγμα.

Μη γράφεις ρε σεντόνια...

Το νέο πλαίσιο το οδήγησαν και οι δύο. Το κράτησε ο Ροσσι.

Δεν μπορεί ο #1 οδηγός να μην έχει το καινούργιο πλαίσιο και να το έχει ο #2
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Μη γράφεις ρε σεντόνια...

Το νέο πλαίσιο το οδήγησαν και οι δύο. Το κράτησε ο Ροσσι.

Δεν μπορεί ο #1 οδηγός να μην έχει το καινούργιο πλαίσιο και να το έχει ο #2

Διάβαζε τα καλά ρε θείε τα σεντόνια

Βέβαια, όπως και να'χει, υπάρχουν δύο τινά.
    Κι από επιλογή του να το κράτησε το παλιό πλαίσιο, δεν ξεφεύγουν τα όσα έγραψα από τα όρια της συνομωσιολογίας εντος των οποίων αναλύουμε το ζήτημα

Σοβαρά τώρα, αυτό που λέω είναι ακριβώς αυτό που γράφεις εδώ:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Οι άλλοι δύο, μάλλον ο ένας γιατί ο φαροφύλακας μέχρι εκεί μπορεί, λογικά είναι σε πολύ δύσκολη θέση και απ΄ότι φαίνεται ο Jorge είναι πολύ ευάλωτος. Οκ, ζόρια έχουν όλοι με τον Marquez αλλά 2 φορές ΠΠ είναι και η βελτίωση του τα τελευταία χρόνια είναι τρομερή. Γιατί την καίει έτσι, μόνο ο ίδιος και ο ψυχολόγος του θα ξέρουν.

Τα σενάρια ναζάκια και υπογράφω στη Honda, Ducati, Suzuki τα ακούω ψιλοβερεσέ. 4 αγώνες έχουν γίνει, όχι 14 για να διεκδικεί με τέτοιες μαλακίες καλύτερο συμβόλαιο.΄
    Αν κάνει το λάθος ο πιτσιρικάς, βαθμολογικά θα έπρεπε να είναι εκεί κοντά για να το εκμεταλλευτεί. Αν έχει 2-3 αναβάτες από πάνω του, καληνύχτα θείε Τάκη.
    Απλά εσύ το είπες με 5 γραμμές κι εγώ με 15, γιατί η διάθεσή μου είναι λίγο μπουρδέλο, ο knorr δεν έχει ποστάρει σήμερα, και προσπαθώ να μου τη φτιάξω μόνος μου

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ο μικρος δεν παιζεται.

και το οτι το μηχανακι του δεν τρωει λαστιχο επισης δεν παιζεται. κατοπιν τουτου ολα τα υπολοιπα ειναι φυσιολογικα. ρισπεκτ στον βαλε που μετα την κοιλια χρονων που εκανε δειχνει τη στοφα του αφου ειναι φανερο οτι ανακαμπτει δυναμικα. αν τον βοηθησει καπως και η γιαμαχα ισως να ξαναδουμε μαχες για την πρωτη θεση καποια στιγμη.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MOTO GP ROUND 4-LE MANS
    από TROOPER στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 263
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2013, 12:09
  2. MotoGP Le Mans - Round Five.
    από monarxis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 104
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2008, 13:41
  3. Ερωτηση για MotoGp-Le mans
    από dodos_1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2008, 01:17
  4. MotoGP Γαλιας - Le Mans - Τελικα αποτελεσματα.....
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2005, 21:30
  5. Le Mans MotoGP
    από alex14 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 01:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας