Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 211

Θέμα: JAWA 350 TS - 638

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Σωστό χρωματάκι, ωραίο ταμπουράκι (να υποθέσω ότι πήγε κομπλέ με το πηρούνι), άλλαξες και λαδάκια στα αμορτισέρ
    ωραιότατα φλασάκια.
    Έτοιμος για τα επόμενα 100000 χιλ.
    Χρωστάω φωτογραφίες που παρέλειψα από το πηρούνι και την ζάντα με το ταμπούρο που ομολογουμένως μόχθησα για να τα βρω, σε πολύ κατάσταση μάλιστα.
    Από την αρχή δεν μου κόλλαγε το δισκόφρενο στο κλασσικό look που είχα στο μυαλό μου.
    Το χρώμα που αναφέραμε παραπάνω είναι το RAL 3020.

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Χρωστάω φωτογραφίες που παρέλειψα από το πηρούνι και την ζάντα με το ταμπούρο που ομολογουμένως μόχθησα για να τα βρω, σε πολύ κατάσταση μάλιστα.
    Από την αρχή δεν μου κόλλαγε το δισκόφρενο στο κλασσικό look που είχα στο μυαλό μου.
    Το χρώμα που αναφέραμε παραπάνω είναι το RAL 3020.
    Προφανώς το μπροστινό με το δισκόφρενο και το περίεργο φτερό ήταν αλλαγμένο από το νεώτερο μοντέλο (640, νομίζω), για λόγους "εκσυγχρονισμού"! Σαφώς το κλασικό με το ταμπούρο είναι πολύ πιο όμορφο, πολύ καλά έκανες και το αντικατέστησες!
    Το χρώμα είναι ένα τσακ πιο καθαρό κόκκινο από το πορτοκαλοκόκκινο RAL3000 των μεζέδων!
    ...το νου σου!!

Παλαιό μέλος
    εχεις βαψει και σχεδον το μισο σπιτι μαζι πορτοκαλοκοκκινο αλλα χαλαλι σου προχωρας γρηγορα και γουσταρουμε!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostakis125 Προβολή μηνύματος
    εχεις βαψει και σχεδον το μισο σπιτι μαζι πορτοκαλοκοκκινο αλλα χαλαλι σου προχωρας γρηγορα και γουσταρουμε!
    Δεν είναι σπίτι, υπόστεγο είναι.

Τα πηρούνια που αγοράστηκαν για τη ζάντα με το ταμπούρο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	SAM_0569 (1152 x 864).jpg 
Προβολές:	468 
Μέγεθος:	69,7 KB 
ID:	318668

Η μαγική και σπάνια κόντρα του ταμπούρου

Όνομα:	SAM_0570 (1152 x 864).jpg 
Προβολές:	463 
Μέγεθος:	47,9 KB 
ID:	318669

Μπήκε το φανάρι αφού καθαρίστηκε το χρωμιωμένο στεφάνι

Όνομα:	SAM_0599 (1152 x 864).jpg 
Προβολές:	464 
Μέγεθος:	96,4 KB 
ID:	318670

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kokkiklhs Προβολή μηνύματος
    Προφανώς το μπροστινό με το δισκόφρενο και το περίεργο φτερό ήταν αλλαγμένο από το νεώτερο μοντέλο (640, νομίζω), για λόγους "εκσυγχρονισμού"! Σαφώς το κλασικό με το ταμπούρο είναι πολύ πιο όμορφο, πολύ καλά έκανες και το αντικατέστησες!
    Το χρώμα είναι ένα τσακ πιο καθαρό κόκκινο από το πορτοκαλοκόκκινο RAL3000 των μεζέδων!
    Δημήτρη δεν ξέρω αν το έκανε ο εδώ αντιπρόσωπος (Ρωμανός) αλλά είναι όντως μπέρδεμα η αναγνώριση των μοντέλων 638-640 μόνο από την εξωτερική εμφάνιση.
    Μοντέλα που το πλαίσιό τους είναι 638, το ένα έχει ταμπούρο και το άλλο δισκόφρενο. Τα υπόλοιπα μηχανικά πάντως είναι πανομοιότυπα σε όλα.
    Σε forums του εξωτερικού υπάρχουν αρκετές πατέντες-βελτιώσεις για αντικατάσταση καρμπυρατέρ με mikuni που ταιριάζει γάντι, καθώς και ολόκληρο κιτ για μετατροπή της ανάφλεξης από πλατίνες σε ηλεκτρονική.
    Θα βαδίσω στα factory μονοπάτια του τότε, καθώς σκοπός είναι η αναπαλαίωση της μοτοσυκλέτας σε όσο πιο original κατάσταση γίνεται. Εξαίρεση αποτέλεσε το ταμπουρόφρενο, καθώς το δισκόφρενο αδικεί κατά τη γνώμη μου την ιδέα του classic look και δεν ταιριάζει καθόλου με την φιλοσοφία της υπόλοιπης μοτοσυκλέτας.
    Τελευταία τροποποίηση από notakos600; 18/06/2014 στις 09:58.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Δημήτρη δεν ξέρω αν το έκανε ο εδώ αντιπρόσωπος (Ρωμανός) αλλά είναι όντως μπέρδεμα η αναγνώριση των μοντέλων 638-640 μόνο από την εξωτερική εμφάνιση.
    Μοντέλα που το πλαίσιό τους είναι 638, το ένα έχει ταμπούρο και το άλλο δισκόφρενο. Τα υπόλοιπα μηχανικά πάντως είναι πανομοιότυπα σε όλα.
    Σε forums του εξωτερικού υπάρχουν αρκετές πατέντες-βελτιώσεις για αντικατάσταση καρμπυρατέρ με mikuni που ταιριάζει γάντι, καθώς και ολόκληρο κιτ για μετατροπή της ανάφλεξης από πλατίνες σε ηλεκτρονική.
    Θα βαδίσω στα factory μονοπάτια του τότε, καθώς σκοπός είναι η αναπαλαίωση της μοτοσυκλέτας σε όσο πιο original κατάσταση γίνεται. Εξαίρεση αποτέλεσε το ταμπουρόφρενο, καθώς το δισκόφρενο αδικεί κατά τη γνώμη μου την ιδέα του classic look και δεν ταιριάζει καθόλου με την φιλοσοφία της υπόλοιπης μοτοσυκλέτας.
    AΚΡΙΒΩΣ τα ίδια (πατέντες με μικούνια και vape ηλεκτρονικές από τους ιδιοκτήτες, αλλά και αλχημείες με πάντρεμα διαφορετικών περιφερειακών ανάλογα με το τι υπήρχε σε πλεόνασμα, ήδη από το εργοστάσιο) ισχύουν και για τους μεζέδες...
    Αθάνατο ανατολικό μπλοκ! Κι όμως καταφέρνανε και τα βολεύανε μια χαρά, και τελικά ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, σύμφωνα με τις πεποιθήσεις του υπαρκτού σοσιαλισμού! Ωραίες εποχές, γαμώτο... Σνιφ!!

Παναγιώτη, μόλις τελειώσεις με το καλό τη super Jawa, βάλε μπροστά για μεζέ, σου λέεεεωωωωω!! Θα καραγουστάρεις και θα τα καμαρώνεις δίπλα-δίπλα, άσε που θα τα βγάζεις βόλτα εναλλάξ και θα ψαρώνουν όλοι!!
    Και μάλιστα βουρ για το 250, που είναι το super καθιερωμένο που κυκλοφόρησε στα μέρη μας!
    Και μετά για Simson, να συμπληρώσεις την "Αγία Τριάδα", που κάποτε την κοροϊδεύανε και μέχρι παροιμία της φτιάξανε!
    Είναι MUST!!!
    Ξέρω, δεν έχεις χώρο κλπ, ούτε κι εγώ, αλλά αφότου απέκτησα τα δύο τελευταία, έχω ψηθεί πλέον άγρια και για γιάβα, έχουν ΨΥΧΗ αυτά τα ρημάδια...
    ...το νου σου!!

AΚΡΙΒΩΣ τα ίδια (πατέντες με μικούνια και vape ηλεκτρονικές από τους ιδιοκτήτες, αλλά και αλχημείες με πάντρεμα διαφορετικών περιφερειακών ανάλογα με το τι υπήρχε σε πλεόνασμα, ήδη από το εργοστάσιο) ισχύουν και για τους μεζέδες...
    Αθάνατο ανατολικό μπλοκ! Κι όμως καταφέρνανε και τα βολεύανε μια χαρά, και τελικά ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, σύμφωνα με τις πεποιθήσεις του υπαρκτού σοσιαλισμού! Ωραίες εποχές, γαμώτο... Σνιφ!!

Παναγιώτη, μόλις τελειώσεις με το καλό τη super Jawa, βάλε μπροστά για μεζέ, σου λέεεεωωωωω!! Θα καραγουστάρεις και θα τα καμαρώνεις δίπλα-δίπλα, άσε που θα τα βγάζεις βόλτα εναλλάξ και θα ψαρώνουν όλοι!!
    Και μάλιστα βουρ για το 250, που είναι το super καθιερωμένο που κυκλοφόρησε στα μέρη μας!
    Και μετά για Simson, να συμπληρώσεις την "Αγία Τριάδα", που κάποτε την κοροϊδεύανε και μέχρι παροιμία της φτιάξανε!
    Είναι MUST!!!
    Ξέρω, δεν έχεις χώρο κλπ, ούτε κι εγώ, αλλά αφότου απέκτησα τα δύο τελευταία, έχω ψηθεί πλέον άγρια και για γιάβα, έχουν ΨΥΧΗ αυτά τα ρημάδια...
    Για ένα simson ψηνόμουνα από παλιά αλλά δεν το έψαξα περισσότερο, ίσως κάτσει κάτι τώρα.
    ΜΖ ότι και να βρω, 125, 250 το έχω καβατζώσει με τη μια.
    Ναι, άλλη φιλοσοφία τα άτιμα.

κουκλα γινεται

Ευγενική πρωινή χορηγία του Μητσάρα (DimChios!!!).
    Να είσαι καλά ρε φίλε, μου έφτιαξες τη μέρα.
    Επόμενη συνάντηση, γιατί βιαζόμουν πολύ, με μπυροκατάνοιξη (f@ck the coffee).

Όνομα:	image001.jpg 
Προβολές:	394 
Μέγεθος:	34,3 KB 
ID:	318742

Όνομα:	image002.jpg 
Προβολές:	392 
Μέγεθος:	25,6 KB 
ID:	318743

Σαν τα αγωνιστικά του τότε.

Όνομα:	jawa3-show_image.jpg 
Προβολές:	387 
Μέγεθος:	103,9 KB 
ID:	318744
    Τελευταία τροποποίηση από notakos600; 19/06/2014 στις 09:57.

Άρχισε λοιπόν να χαϊδεύει τον αμμόλοφο με μικρές σταγόνες και παρέμειναν μαζί μέχρι που εμφανίστηκε το ουράνιο τόξο. Την επόμενη μέρα ο μικρός αμμόλοφος ήταν καλυμμένος με λουλούδια. Κάποια σύννεφα που περνούσαν με προορισμό την Αφρική νόμισαν ότι εκεί ήταν ένα κομμάτι του δάσους που έψαχναν κι έριξαν κι άλλη βροχή. Λίγα χρόνια μετά, ο αμμόλοφος είχε μεταμορφωθεί σε όαση, η οποία δρόσιζε τους ταξιδιώτες με τη σκιά των δέντρων της.
    Το σύννεφο και ο αμμόλοφος (του Paulo Coehlio)

Ήρθε το μοτέρ από γενική επισκευή.

Όνομα:	SAM_0613 (1152 x 864).jpg 
Προβολές:	337 
Μέγεθος:	81,4 KB 
ID:	318842

"Ο άνθρωπος δεν θα πάψει ποτέ να ονειρεύεται. Το όνειρο είναι η τροφή της ψυχής, όπως τα φαγώσιμα είναι η τροφή του σώματος. Πολύ συχνά βλέπουμε τα όνειρα και τις επιθυμίες μας να σβήνουν και να μην εκπληρώνονται, αλλά πρέπει να εξακολουθούμε να ονειρευόμαστε, διαφορετικά η ψυχή μας πεθαίνει κι η αγάπη δεν μπορεί να εισχωρήσει.''
    'Καλός Αγώνας' - Κοέλιο

Όνομα:	SAM_0616 (1152 x 864).jpg 
Προβολές:	336 
Μέγεθος:	65,9 KB 
ID:	318843

“Μπορεί να διαμαρτύρομαι μερικές φορές”, έλεγε η καρδιά του , “επειδή είμαι μια καρδιά ανθρώπου και οι καρδιές των ανθρώπων είναι έτσι. Φοβούνται να πραγματοποιήσουν τα μεγαλύτερα τους όνειρα επειδή νομίζουν ότι δεν το αξίζουν η ότι δεν θα τα καταφέρουν. Εμείς οι καρδιές πεθαίνουμε από το φόβο μόνο και μόνο που σκεφτόμαστε αγάπες που έφυγαν για πάντα, στιγμές που θα μπορούσαν να είναι καλές και δεν ήταν, θησαυρούς που θα μπορούσαν να είχαν ανακαλυφθεί κ’ όμως έμειναν για πάντα θαμμένοι στην άμμο. Γιατί όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει στο τέλος υποφέρουμε πολύ.”
    Ο Αλχημιστής - η καρδιά

Όνομα:	SAM_0617 (1152 x 864).jpg 
Προβολές:	339 
Μέγεθος:	65,3 KB 
ID:	318844

" Όλοι μας ως το τέλος της ζωής μας κουβαλάμε τα υπολείμματα από τη γέννησή μας, τις μεμβράνες και το κέλυφος από τ' αυγό ενός αρχέγονου κόσμου. Πολλοί δεν καταφέρνουν ποτέ να γίνουν άνθρωποι. Παραμένουν βάτραχοι, σαύρες, μυρμήγκια. Πολλοί είναι άνθρωποι από τη μέση κι απάνω και ψάρια από τη μέση και κάτω. Ο καθένας, ωστόσο, αντιπροσωπεύει μια προσπάθεια της φύσης να δημιουργήσει μια ανθρώπινη ύπαρξη. Οι ρίζες μας είναι κοινές. Όλοι προερχόμαστε από την ίδια μήτρα. Το κάθε άτομο ξεπετιέται από την ίδια άβυσσο, αγωνίζεται να πετύχει το σκοπό του. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο, μα κάθε άνθρωπος μπορεί να εξηγήσει μόνο τον εαυτό του"

Έρμαν Έσσε, Ντέμιαν

Όνομα:	SAM_0618 (1152 x 864).jpg 
Προβολές:	328 
Μέγεθος:	101,6 KB 
ID:	318846

"Αυτός ο κόσμος τσακίζει τους ανθρώπους και στο μέρος που τσακίζονται εμφανίζεται ένα ράγισμα. Κι όσοι αρνούνται να τσακιστούν, αυτούς ο κόσμος τους σκοτώνει. Σκοτώνει χωρίς να λογαριάζει τους πολύ γενναίους, τους πολύ δυνατούς και τους πολύ ρομαντικούς. Αν δεν είστε από αυτούς θα σας σκοτώσει επίσης. Όμως τότε θα αφήσει τον χρόνο να κάνει την δουλειά του"

Έρνεστ Χέμινγουει
    Αποχαιρετισμός στα όπλα

Όνομα:	SAM_0619 (1152 x 864).jpg 
Προβολές:	325 
Μέγεθος:	92,5 KB 
ID:	318847

"Αυτό θα πει ελευτερία, συλλογιζόμουν. Να ΄χεις ένα πάθος, να μαζεύεις χρυσές λίρες, και ξαφνικά να νικάς το πάθος και να σκορπάς όλο το έχει σου στον αγέρα!
    Να λευτερωθείς από ένα πάθος, υπακούοντας σ΄ένα άλλο υψηλότερο... Μα μήπως κι αυτό δεν είναι σκλαβιά; Να θυσιάζεσαι για μιαν ιδέα, για τη ράτσα σου, για το Θεό; Ή μήπως όσο πιο αψηλά στέκεται ο αφέντης τόσο και πιο μακραίνει το σκοινί της σκλαβιάς μας, πηδούμε τότε και παίζουμε σε πολύ πλατύχωρο αλώνι, πεθαίνουμε χωρίς να βρούμε την άκρα του, κι αυτό το λέμε ελευτερία;"

Νίκος Καζαντζάκης - Βίος και πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά

Όνομα:	SAM_0620 (1152 x 864).jpg 
Προβολές:	327 
Μέγεθος:	70,6 KB 
ID:	318848

"Αν ήθελα να κουνήσω το δέντρο με τα χέρια μου, δεν θα το κατάφερνα. Ο άνεμος όμως, που δεν τον βλέπουμε, το τυραννά και το λυγίζει όπως θέλει. Αόρατα χέρια μας λυγίζουν και μας τυραννούν και μας με τον χειρότερο τρόπο. Με τον άνθρωπο συμβαίνει ό,τι και με το δέντρο. Όσο πιο πολύ θέλει ν' ανέβει στα ύψη και στη διαύγεια τόσο πιο δυνατά χώνονται οι ρίζες του μέσα στη γη, προς τα κάτω, στα σκοτάδια, στα βάθη - στο κακό."

Νίτσε - Έτσι μίλησε ο Ζαρατούστρα

Όνομα:	SAM_0621 (1152 x 864).jpg 
Προβολές:	321 
Μέγεθος:	91,5 KB 
ID:	318849

"Λένε ότι ο μακρύτερος δρόμος είναι αυτός που συνδέει το μυαλό με την καρδιά. Ή, αλλιώς, ότι είναι μεν δύσκολο να ξέρεις τι νιώθεις, αλλά είναι απείρως δυσκολότερο να νιώθεις αυτό που ξέρεις."

Ελεονώρα Σουρλάγκα, πάσπορτ.

Όνομα:	SAM_0622 (1152 x 864).jpg 
Προβολές:	324 
Μέγεθος:	101,7 KB 
ID:	318850

Mα άνθρωπε συ, περήφανε άνθρωπε,
    που ντύθηκες μικρή εξουσία εφήμερη,
    και πιο πολύ αγνοείς ό,τι πιο βέβαιο έχεις,
    τη γυάλινη την ύπαρξή σου, σαν έξαλλη μαϊμού,
    με κόλπα κωμικά μπροστά στον ύψιστο ουρανό,
    κάνεις να κλαιν οι αγγέλοι, που
    αν είχαν φύση ανθρώπινη,
    θα πέθαιναν στα γέλια.

Σαίξπηρ, Με το Ίδιο Μέτρο, 2.2

Όνομα:	SAM_0624 (1152 x 864).jpg 
Προβολές:	323 
Μέγεθος:	101,0 KB 
ID:	318851

Γεια σου ρε Παναγιώτη με τη γιάβα σου, τέλεια τη φτιάχνεις! Θα γίνει ΘΕΑ, όπως της ταιριάζει!!

Άσχετο, σε μια φωτό που διακρίνεται το πίσω αριστερό αμορτισέρ (κάτω από τον αποχαιρετισμό στα όπλα, χεχε), φαίνεται σα να είναι λίγο στραβωμένο, για τσέκαρέ το...
    ...το νου σου!!

Γεια σου ρε Παναγιώτη με τη γιάβα σου, τέλεια τη φτιάχνεις! Θα γίνει ΘΕΑ, όπως της ταιριάζει!!

Άσχετο, σε μια φωτό που διακρίνεται το πίσω αριστερό αμορτισέρ (κάτω από τον αποχαιρετισμό στα όπλα, χεχε), φαίνεται σα να είναι λίγο στραβωμένο, για τσέκαρέ το...
    Έχεις δίκιο, έτσι κι αλλιώς έχω ένα ζευγάρι και θα τα αλλάξω.

Οι συνδέσεις του συστήματος ανάφλεξης ολοκληρώθηκαν.

Όνομα:	SAM_0634 (1152 x 864).jpg 
Προβολές:	243 
Μέγεθος:	106,2 KB 
ID:	319008

Μια πρώτη εικόνα της προόδου μέχρι τώρα.

Όνομα:	SAM_0636 (1152 x 864).jpg 
Προβολές:	242 
Μέγεθος:	102,2 KB 
ID:	319009

Αρχίζει και δείχνει την πραγματική ομορφιά της.

Όνομα:	SAM_0637 (1152 x 864).jpg 
Προβολές:	245 
Μέγεθος:	88,2 KB 
ID:	319010

Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Jawa 350 Retro.
    από sapila racing στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2013, 11:02
  2. ΜΖ 251 ΕΤΖ vs JAWA 350... 1992
    από notakos600 στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες