Σύνδρομο καταδίωξης.
Φορ δε ρέκορντ ούτε για ντροπή ούτε για περηφάνια είναι
Και κυρίως δεν είναι για τσουβάλιασμα.![]()
Γιατί τόσος φόβος.. ναι είναι πολλοί, έχουν δύναμη και μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα όπως τους βολεύει με ένα γελοίο ερωτηματολόγιο.. 'πιστεύετε ότι οι εβραίοι μιλάνε ακόμα για το ολοκαύτωμα;', είδα καλά;Καλά λέει ένας στα σχόλια, αν απαντούσαν -όσοι απάντησαν- ειλικρινά σε αυτές τις βλακείες, θα βγαίνανε αντισημίτες και οι ίδιοι οι εβραίοι.
Μας είπαν ρατσιστές με τη βούλα, και επίσημα και δεν ξέρω τι άλλο.. και μια τύπα μας πέταξε κι ένα φακ γιου (ευχαριστούμε btw).. Και τώρα τι; θα μας καταπιεί το Ισραήλ; Ή μας βγήκε το όνομα στη γύρα και θα πέσουν όλοι να μας φάνε.. Έχουν πέσει ούτως ή άλλως. Για μένα είναι αλλού το πρόβλημα, αλλά τα 'χουμε κάνει τόσο σκ@τά που παρέλυσαν τα μυαλά και απομείναμε να περιμένουμε πώς θα μας χαρακτηρίσει ο ένας και ο άλλος για να δούμε το μέλλον μας στη γυάλινη σφαίρα.
safety doesn't happen by accident
Σύνδρομο καταδίωξης; Sorry αλλά δεν ψάχνω εγώ σε threads μήνες πίσω για να βρω λέξεις και φράσεις... άλλοι το κάνουν...
υ.γ. εσύ δεν είπες να συνεχίσουμε μόνοι μας;
υ.γ.2 για να σε βοηθήσω κάπου το 2012 είχα γράψει γ@μημένοι κ*λογερμανοί φασισταριά... μην σου ξεφύγει ρε το νου σου!![]()
μια τελευταια επισημανση (και αυτη μονο και μονο γιατι με ανεφερες ενω προσπαθω να απεμπλακω απο την συζητηση, σε παρακαλω ασε με απ' εξω αυτη τη φορα) και απλα σκεψου το λιγακι ρε κωστα...(δες το απλα σαν τροφη για σκεψη και οχι σαν τα λεγομενα καποιου που ΝΟΜΙΖΕΙ οτι εχει ολη τη σοφια του κοσμου!), νομιζω οτι μπερδευεις την θεωρια των 2 ακρων με την θεωρια δρασης-αντιδρασης![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
+τα ρέστα μου.
(Δεν αναφέρομαι στο Χυμαδόρη φυσικά, ούτε μπαίνω σφήνα στο "διάλογο".)
Αλλά το ότι πολλοί έχουν μπλέξει τα μπούτια τους και μπερδεύουν/βαφτίζουν την αντίδραση ως έτερο άκρο (άρα εξίσου κακό, φτου, έξ'αποδώ και μακριά) είναι γεγονός.
Και το ότι έχουν οδηγηθεί εκεί από κάποιους που έχουν τεράστιο όφελος από αυτή την αντίληψη είναι γεγονότερο.
Που είναι η λάσπη ρε άνθρωπε του μελιού;
Σε συκοφάντησα?
Σου απέδωσα λόγια που δεν έχεις πει;
Σου άλλαξα τις λέξεις για να δώσω διαφορετικό νόημα επίτηδες;
Απομόνωσα λέξεις για να μην φαίνεται όλο το σκεπτικό; Αυτούσια ήταν η φράση και αποτελούσε όλο το ποστ από μόνη της.
Μια ερώτηση σου έκανα που προφανώς σε πείραξε οπότε το αφήνουμε.
Και σε αυτό το θρεντ βέβαια το "αι γαμήσου" της πρωην βρετανίδας βουλευτή έγινε "μιλάνε και οι βρετανοί για ρατσισμό". Μια το είπε, το σύνολο το καρπώθηκε. Εκτός αν άγγλοι=ρατσιστές εξ ορισμού και εγώ δεν το ξέρω, οπότε οκ.
Δε γενικεύω...είναι 2-5-10-20-50-100 πόσοι είναι...οι άλλοι Ισραηλινοί είναι καλά παιδιά.
http://nonews-news.blogspot.gr/2014/...-post_688.html
όντως δεν είναι... αν πηγάιναμε εμείς ας πούμε στη Μασσαλία και κατσικωνόμασταν εκεί με πρόφαση ότι ο Πρωτέας την ίδρυσε και ότι κάποτε ζούσαν έλληνες εκεί θα ήταν πιο απλό... και αν περιορίζαμε και τους σημερινούς Μασσαλιώτες σε έναν ασφυκτικά μικρό χώρο και όποτε μας έλαχε να τους ξαμολάγαμε μια επίθεση με την πολύ καλά λαδωμένη στρατιωτική μηχανή μας θα ηταν και δίκαιο... αν όχι δίκαιο, δίκαιη αντίδραση που θα μας πετάγαν πέτρες... και αυτοσχέδιες ρουκέτες...![]()
Καλα....ο ισραηλινος στρατος πεταει ρουκετες και οι εβραιοι πολιτες καθονται βλεπουν και τρωνε ποπ κορν και χειροκροτουνε την ωρα που απο την αλλη πλευρα σκοτωνονται παιδακια?
αισχος.καρι@ληδες!