Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 153

Θέμα: Ζαμανφουτιστας ο Ελληνικος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Ας μιλήσουμε για τους κοινόχρηστους χώρους.Give me some looooveee...Εκει που μετακόμισα 'εχει κοινόχρηστο χώρο για παρκάρισμα.Μέχρι να συνηθίσουν οι παλιότεροι ένοικοι ό,τι ήρθε και άλλος στο κτίριο είχαμε κάτι γλέντια καλά.Συμβόλαιο για πάρκινγ κανείς.Οι παλιοί τα έβαζαν αλλα και εγω σαν νέος χώθηκα κανονικότατα.Οταν είπα λοιπόν 'δείξε μου το συμβόλαιο σου που λεει πως έχεις θέση παρκινγκ δική σου εδω τότε,εγω θα τον πάω τον κουβά μου αλλού
    επικράτησε σιώπη.Bazinga.
    H στάθμευση στους "κοινόχρηστους χώρους" είναι για όλους σας καταχρηστική και παράνομη. Το ότι όλοι το κάνετε στην πολυκατοικία σου δεν σημαίνει πως είναι το σωστό. Οι κοινόχρηστοι χώροι δεν είναι θέσεις στάθμευσης απλά επειδή χωράει αυτοκίνητο. Να σου δώσω όση αγάπη θέλεις, αλλά με την αγάπη αλλαγή χρήσης δεν γίνεται.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ....με την αγάπη αλλαγή χρήσης δεν γίνεται.
    In certain cases....

Don't ask

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Eγώ το ξαναγράφω. Όποιος βάζει ζαρτινιέρες, κολωνάκια, βάσεις για όλμο κλπ στους δρόμους, για να παρκάρετε τα γαμώκουτα σας, είστε εν δυνάμει δολοφόνοι. Και εγώ έχω κουτί αλλά κάνω κύκλους για να παρκάρω. Πείτε ότι θέλετε, ότι δικαιολογία θέλετε. Οι άλλοι σας ενοχλούν, εσείς θεωρείτε ότι κάνετε απλά ότι πρέπει.

Άσχετο True Story : Παρκάρει τύπισσα 50 φεύγα, σε θέση για ράμπα μπροστά στο πεζοδρόμιο (τα γνωστά κενά για να ανεβαίνουν τα καροτσάκια), η οποία έχει τον υιό της μαζί, κοντά στα 15. Της λεω οτι είναι ράμπα, και δεν χαμπαριάζει τίποτα, και μου λέει, ''ε χωράνε από δίπλα'', και κλειδώνει το αμάξι να φύγει. Οπότε της ξαναλέω. ''Εδώ περνάνε συνέχεια και γράφουν, κ αν δεν περάσουν μέχρι να έρθεις, θα τους πάρω εγώ να έρθουν.'' Με είπε αλήτη,τσαντάκια κτλ, ξαναμπήκε στο αμάξι κ έφυγε....

Banned
    να το επαναδιατυπωσω
    μπροστα απο την πυλωτη μου
    υπαρχει πεζοδρομιο αρκετα πλατυ
    οταν λεω αρκετα εννοω 3+μετρα
    αυτο το πεζοδρομιο εχει το ιδιο πλατος απο την αρχη ως το τελος του
    μπροστα απο αυτο το πεζοδρομιο υπαρχει δρομος διπλης κυκλοφοριας και αρκετα φαρδυς ωστε να παρκαρουν και απο τις δυο πλευρες
    απεναντι λοιπον απο την εισοδο της πυλωτης υπαρχει μεγαλο s/m
    ετυχε πολλες φορες να βιαζομαι να βγω με το αμαξι η να μπω(στο πισω μερος υπαρχει αυλη με παρκιγκ)και να μου κλεινουν την εισοδο-εξοδο
    επειδη η οικοδομη ειναι μεγαλη,στην ουσια ειναι δυο με σχεδον κοινη αυλη,αλλα με χωριστες εισιδους
    οι πελατες του s/m δεν χαμπαριαζουν
    ολοι για 5 και λεπτα λενε
    μην τυχον και περπατησουν παραπανω
    θα τους πεσουν τα χερια
    καταντησα κουραστικος να φωναζω απο τα μικροφωνα
    πολλες φορες παρκαραν διαγωνια
    κλεινοντας ολη την πυλωτη,ουτε μηχανακι δεν εμπαινε,οχι αυτοκινητο
    σημα απαγορευσης σταθμευσης υπαρχει,σεβασμος δεν υπαρχει
    εβαλα κωνους πανω στο πεζοδρομιο
    σκατα,τους πατουσαν,και στο τελος τους εκλεψαν
    φωναζα τους αρμοδιους αστυνομικους
    αλλα οταν βιαζομαι να φυγω δεν μπορω να περιμενω
    ετσι πηρα τα μεταλικα κολωνακια
    τα εβαψα φωσφορουχα,και τα βιδωσα στο πεζοδρομιο
    σε αποσταση ικανη μεταξυ τους να περνανε ποδηλατα,καροτσια,πεζοι
    αλλα να μην ανεβαινουν καρα με γαιδουρια
    δεν εξαλειφθηκε το προβλημα
    αλλα δεν ειναι τοσο συχνο
    και σε διαγωνια θθεση,τουλαχιστον περναω με μηχανακι
    ας χοροπηδανε οσο θελουν,ας σπασουν ζαντες προφυλακτηρες και φτερα
    στα @@ μου

true story
    -(τυπας αγροτουριστας με 4χ4,παρκαρισμενος διαγωνια,αφηνοντας χωρογια μισο αυτοκινητο)τι κορναρεις ρε φιλε?
    δεν χωρας?
    πανε απο την αλλη
    -οχι δεν χωραω
    -(ερχεται ποιο κοντα)α εσυ εισαι!σε ξερω εισαι απο εκεινο το χωριο.............που ειναι.........
    -ναι εγω ειμαι και επειδη και εγω ειμαι............παρτο να παω σπιτι μου
    -(το παει 10-15 ποντους μπροστα,σκαλωνει στην σιδερια και ξηλωνει μασκα)οριστε δες τι επαθα?ποιος μα........κας τα εβαλε?
    -εγω-του λεω
    -εισαι μεγαλος μα....κας,πηγες και εβαλες σιδερενια κολωνακια,δες τι επαθα
    -εβαλα σιδερενια κολωνακια για να μην ερχονται κατι μα.....κες και καργκιοζηδες σαν εσενα και μου κλεινουν την εισοδο,αφου δεν διαβαζουν τις ταμπελες και με γραφουν στα @@ τους γραφω και εγω
    -(μπεινει στο 4χ4,και φευγει)θα παω στην αστρυνομια,θα σου κανω μυνηση,θα σε,θα σε,και θα σε.................
    -το βλεπεις εκεινο το βουνο απεναντι ,ανεβα στην κορυφη,παρε φορα και ΚΛΑΣΕ ΜΟΥ ΤΑ@@ ΕΝΤΑΞΕΙ???????????

ακομα παιρνει φορα ο μπαρμπας.....

θελετε και αλλα?εχω αρκετα.........

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manhunter Προβολή μηνύματος
    Eγώ το ξαναγράφω. Όποιος βάζει ζαρτινιέρες, κολωνάκια, βάσεις για όλμο κλπ στους δρόμους, για να παρκάρετε τα γαμώκουτα σας, είστε εν δυνάμει δολοφόνοι. Και εγώ έχω κουτί αλλά κάνω κύκλους για να παρκάρω. Πείτε ότι θέλετε, ότι δικαιολογία θέλετε. Οι άλλοι σας ενοχλούν, εσείς θεωρείτε ότι κάνετε απλά ότι πρέπει.

Άσχετο True Story : Παρκάρει τύπισσα 50 φεύγα, σε θέση για ράμπα μπροστά στο πεζοδρόμιο (τα γνωστά κενά για να ανεβαίνουν τα καροτσάκια), η οποία έχει τον υιό της μαζί, κοντά στα 15. Της λεω οτι είναι ράμπα, και δεν χαμπαριάζει τίποτα, και μου λέει, ''ε χωράνε από δίπλα'', και κλειδώνει το αμάξι να φύγει. Οπότε της ξαναλέω. ''Εδώ περνάνε συνέχεια και γράφουν, κ αν δεν περάσουν μέχρι να έρθεις, θα τους πάρω εγώ να έρθουν.'' Με είπε αλήτη,τσαντάκια κτλ, ξαναμπήκε στο αμάξι κ έφυγε....
    σε καμμια περιπτωση η καταληψη δρομου,η οριοθετηση αυτου,με ταμπελες διαφημιστικες,η καρεκλες,η τελαρα η οτιδηποτε αλλο ειναι παρανομη
    σταματας,το παραμεριζεις,παρκαρεις φευγεις
    και αν εχει @@ ας φωναξει αστυνομια για το ποιος θα βγει φταιχτης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Και ΟΤΑΝ πας να φύγεις και ΑΝ εκείνη την ώρα εμποδιστεί το δικαίωμά σου να κάνεις αυτό που πλήρωσες, τότε αναλαμβάνει ο νόμος. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.
    Ρε αμυρουκαΐ διαβάζεις τι γράφεις ?
    Αρρωσταίνει το παιδί μου 3 η ώρα το βράδυ και θα περιμένω τον οποιοδήποτενα έρθει να πάρει το ρημάδι του?ήΗ τον γερανό της αστυνομίας ?
    Το παρκάρισμα απαγορεύεται έξω από γκαράζοπορτα ΠΑΝΤΑ και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κάνει το αντίθετο.
    The only easy day was yesterday.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    σε καμμια περιπτωση η καταληψη δρομου,η οριοθετηση αυτου,με ταμπελες διαφημιστικες,η καρεκλες,η τελαρα η οτιδηποτε αλλο ειναι παρανομη
    σταματας,το παραμεριζεις,παρκαρεις φευγεις
    και αν εχει @@ ας φωναξει αστυνομια για το ποιος θα βγει φταιχτης

Aντιλαμβάνεσαι οτι αν εγώ πέσω με το μηχανάκι, και χτυπήσω στο κολωνάκι που έβαλες, θα σου πάρω το σπίτι, το αυτοκίνητο, το γκαράζ κ το κολωνάκι, ή να δεν το κάνω, θα σε ταλαιπωρώ για 250 χρόνια?
    Δεν φημίζομαι για εριστικός, απλά πες μου, αξίζει να χτυπήσει κάποιος (μην πω χειρότερα), για να μπορείς να παρκάρεις? Σε ώρες αιχμής, μπορείς να κλείνεις εσύ το γκαράζ σου βάζωντας μπροστά το αυτοκίνητο σου.

στα @@ μου
    Έτσι θα σου πώ κ εγώ, αν πέσει επάνω το παιδί μου, όταν παρακαλάς να σε αφήσω ήσυχο.
    Τι άλλο θα διαβάσουμε ρε πστ μου...

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Έτσι θα σου πώ κ εγώ, αν πέσει επάνω το παιδί μου, όταν παρακαλάς να σε αφήσω ήσυχο.
    Τι άλλο θα διαβάσουμε ρε πστ μου...
    δλδ αμα το παιδι σου στουκαρει πανω στη κολωνα της πιλωτης, θα του κανεις μυνηση επειδη πηγε και σηκωσε οικοδομη σε εκεινο το σημειο? ελεος!

αν το παιδι σου πεσει και χτυπησει πανω στα κολωνακια, δεν θα φταιει αυτος που τα εβαλε εκει! φταις εσυ που το ξαμολησες να τρεχει σε σημειο που δεν πρεπει! (με την ιδια λογικη δεν θα πρεπει να υπαρχουν στο διαβα μας ουτε κολωνες φωισμου, ουτε καγκελα, ουτε ζαρτινιερες, ουτε προειδοποιητικες πινακιδες και φυσικα τα πεζοδομια θα επρεπε να ειναι οχι απο πλακες αλλα απο αφρολεξ, μην τυχον πεσει και χτυπησει κανενα πιτσιρικι!)

το προβλημα εδω ομως δεν ειναι τα κολωνακια! ειναι οτι σαν ελληναρες, πρεπει να ειμαστε καθετα αντιθετοι σε οτι κανει ο συνανθρωπος μας, μονο και μονο για τη διαφωνια και τον τσαμπουκα, ασχετα αν και εμεις κανουμε ακριβως το ιδιο πραγμα!
    οταν μας βολευει ειναι μια χαρα, και οταν μας θιγει ειναι κατακριτεο!!!

Παλαιό μέλος
    να το επαναδιατυπωσω
    μπροστα απο την πυλωτη μου
    υπαρχει πεζοδρομιο αρκετα πλατυ
    οταν λεω αρκετα εννοω 3+μετρα
    αυτο το πεζοδρομιο εχει το ιδιο πλατος απο την αρχη ως το τελος του
    μπροστα απο αυτο το πεζοδρομιο υπαρχει δρομος διπλης κυκλοφοριας και αρκετα φαρδυς ωστε να παρκαρουν και απο τις δυο πλευρες
    απεναντι λοιπον απο την εισοδο της πυλωτης υπαρχει μεγαλο s/m
    ετυχε πολλες φορες να βιαζομαι να βγω με το αμαξι η να μπω(στο πισω μερος υπαρχει αυλη με παρκιγκ)και να μου κλεινουν την εισοδο-εξοδο
    επειδη η οικοδομη ειναι μεγαλη,στην ουσια ειναι δυο με σχεδον κοινη αυλη,αλλα με χωριστες εισιδους
    οι πελατες του s/m δεν χαμπαριαζουν
    ολοι για 5 και λεπτα λενε
    μην τυχον και περπατησουν παραπανω
    θα τους πεσουν τα χερια
    καταντησα κουραστικος να φωναζω απο τα μικροφωνα
    πολλες φορες παρκαραν διαγωνια
    κλεινοντας ολη την πυλωτη,ουτε μηχανακι δεν εμπαινε,οχι αυτοκινητο
    σημα απαγορευσης σταθμευσης υπαρχει,σεβασμος δεν υπαρχει
    εβαλα κωνους πανω στο πεζοδρομιο
    σκατα,τους πατουσαν,και στο τελος τους εκλεψαν
    φωναζα τους αρμοδιους αστυνομικους
    αλλα οταν βιαζομαι να φυγω δεν μπορω να περιμενω
    ετσι πηρα τα μεταλικα κολωνακια
    τα εβαψα φωσφορουχα,και τα βιδωσα στο πεζοδρομιο
    σε αποσταση ικανη μεταξυ τους να περνανε ποδηλατα,καροτσια,πεζοι
    αλλα να μην ανεβαινουν καρα με γαιδουρια
    δεν εξαλειφθηκε το προβλημα
    αλλα δεν ειναι τοσο συχνο
    και σε διαγωνια θθεση,τουλαχιστον περναω με μηχανακι
    ας χοροπηδανε οσο θελουν,ας σπασουν ζαντες προφυλακτηρες και φτερα
    στα @@ μου

true story
    -(τυπας αγροτουριστας με 4χ4,παρκαρισμενος διαγωνια,αφηνοντας χωρογια μισο αυτοκινητο)τι κορναρεις ρε φιλε?
    δεν χωρας?
    πανε απο την αλλη
    -οχι δεν χωραω
    -(ερχεται ποιο κοντα)α εσυ εισαι!σε ξερω εισαι απο εκεινο το χωριο.............που ειναι.........
    -ναι εγω ειμαι και επειδη και εγω ειμαι............παρτο να παω σπιτι μου
    -(το παει 10-15 ποντους μπροστα,σκαλωνει στην σιδερια και ξηλωνει μασκα)οριστε δες τι επαθα?ποιος μα........κας τα εβαλε?
    -εγω-του λεω
    -εισαι μεγαλος μα....κας,πηγες και εβαλες σιδερενια κολωνακια,δες τι επαθα
    -εβαλα σιδερενια κολωνακια για να μην ερχονται κατι μα.....κες και καργκιοζηδες σαν εσενα και μου κλεινουν την εισοδο,αφου δεν διαβαζουν τις ταμπελες και με γραφουν στα @@ τους γραφω και εγω
    -(μπεινει στο 4χ4,και φευγει)θα παω στην αστρυνομια,θα σου κανω μυνηση,θα σε,θα σε,και θα σε.................
    -το βλεπεις εκεινο το βουνο απεναντι ,ανεβα στην κορυφη,παρε φορα και ΚΛΑΣΕ ΜΟΥ ΤΑ@@ ΕΝΤΑΞΕΙ???????????

ακομα παιρνει φορα ο μπαρμπας.....

θελετε και αλλα?εχω αρκετα.........
    +100000000000000000000000000 -το βλεπεις εκεινο το βουνο απεναντι ,ανεβα στην κορυφη,παρε φορα και ΚΛΑΣΕ ΜΟΥ ΤΑ@@ ΕΝΤΑΞΕΙ???????????

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	like-where-this-thread-is-going_jpg.jpg 
Προβολές:	85 
Μέγεθος:	48,5 KB 
ID:	319944
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    δλδ αμα το παιδι σου στουκαρει πανω στη κολωνα της πιλωτης, θα του κανεις μυνηση επειδη πηγε και σηκωσε οικοδομη σε εκεινο το σημειο? ελεος!

αν το παιδι σου πεσει και χτυπησει πανω στα κολωνακια, δεν θα φταιει αυτος που τα εβαλε εκει! φταις εσυ που το ξαμολησες να τρεχει σε σημειο που δεν πρεπει! (με την ιδια λογικη δεν θα πρεπει να υπαρχουν στο διαβα μας ουτε κολωνες φωισμου, ουτε καγκελα, ουτε ζαρτινιερες, ουτε προειδοποιητικες πινακιδες και φυσικα τα πεζοδομια θα επρεπε να ειναι οχι απο πλακες αλλα απο αφρολεξ, μην τυχον πεσει και χτυπησει κανενα πιτσιρικι!)

το προβλημα εδω ομως δεν ειναι τα κολωνακια! ειναι οτι σαν ελληναρες, πρεπει να ειμαστε καθετα αντιθετοι σε οτι κανει ο συνανθρωπος μας, μονο και μονο για τη διαφωνια και τον τσαμπουκα, ασχετα αν και εμεις κανουμε ακριβως το ιδιο πραγμα!
    οταν μας βολευει ειναι μια χαρα, και οταν μας θιγει ειναι κατακριτεο!!!
    Λες οτι να ναι. Πρεπει να τρεχεις για να χτυπησεις πανω σε κολωνακι?Ελπιζω ουτε πεζος να μην πεσεις πανω σε τετοιο. Κ ο δρομος κ το πεζοδρομιο δεν ανοικουν σε κανενα αν σου διαφευγει.Δεν ειναι ιδιοκτησια σου αρχηγε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Ρε αμυρουκαΐ διαβάζεις τι γράφεις ?
    Αρρωσταίνει το παιδί μου 3 η ώρα το βράδυ και θα περιμένω τον οποιοδήποτενα έρθει να πάρει το ρημάδι του?ήΗ τον γερανό της αστυνομίας ?
    Το παρκάρισμα απαγορεύεται έξω από γκαράζοπορτα ΠΑΝΤΑ και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κάνει το αντίθετο.
    Εμ... Έχεις δίκιο, σε ποιά περίπτωση όμως: Ο χώρος να είναι πολεοδομικά χαρακτηρισμένος ως γκαράζ, να έχει αδειοδότηση από τον δήμο, η σήμανση της οποίας να είναι εμφανής από πινακίδες τοποθετημένες επί της οδού που να υποδεικνύουν το που αρχίζει και που τελειώνει η απαγόρευση στάθμευσης για την είσοδο και τον αριθμό της άδειας και τότε βάσει του ΚΟΚ Άρθρο 34, παρ.3, περίπτωση θ, όντως κανείς δεν δικαιούται να σταθμεύει... Mea culpa, φαντάζομαι ότι τα έχεις φροντίσει όλα.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Οποιος κλεινει παρκιν, ραμπες κ εισοδους απο πυλωτες ειναι απλα ,Μ@Λ@ΚΑΣ!!!
    Ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστε!!! Απλα σαν ελληναρες πρεπει να μην το σεβαστουμε κ να ψαχνουμε να δικαιολογησουμε τις μ@λ@κιες μας!!(οσοι το κανουνε)
    Οσοι εχουν παρκιν ξερουν κ δεν κανουνε οτι τους κανουν γιατι νιωθουνε!Δεν συζητω οσοι χρειαστηκε να φυγουνε για σοβαρο λογο κ ειχε αμαξι απο κατω
    κ δεν μπορουσανε...Απλα παιρνεις φορα κ το στελνεις ατο δρομο!!
    Απλα ευχομαι να μην τυχει σε κανενα να εχει λογο που πρεπει να φυγει ειδικα ζωης-θανατου κ να μην μπορει!!!Κ τα ξαναλεμε μετα...
    Ride(s) the wind of change...

Banned
    Aντιλαμβάνεσαι οτι αν εγώ πέσω με το μηχανάκι, και χτυπήσω στο κολωνάκι που έβαλες, θα σου πάρω το σπίτι, το αυτοκίνητο, το γκαράζ κ το κολωνάκι, ή να δεν το κάνω, θα σε ταλαιπωρώ για 250 χρόνια?
    Δεν φημίζομαι για εριστικός, απλά πες μου, αξίζει να χτυπήσει κάποιος (μην πω χειρότερα), για να μπορείς να παρκάρεις? Σε ώρες αιχμής, μπορείς να κλείνεις εσύ το γκαράζ σου βάζωντας μπροστά το αυτοκίνητο σου.
    Εάν κάνεις indoor enduro πάνω στα πεζοδρόμια, στις αυλές και στις πυλωτές τότε πάω πασο
    Διάβασε τι γραφω
    Πεζοδρόμιο 3+ μέτρα μετά δρόμος
    Σε πληροφορώ ότι έχω πιτσιρίκια και κάνουν καλύτερα ποδήλατο τώρα που δεν υπάρχουν παρκαρισμένα πάνω στο πεζοδρόμιο και κάτω απ τα μπαλκόνια, να μην τα κάψει ο ήλιος

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ελληνικός κινηματογράφος
    από vangelis 64 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2007, 13:45
  2. Ελληνικος messenger
    από George-3- στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2006, 01:23
  3. αθάνατος ελληνικός κινηματογράφος!!!!
    από DoctorS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2005, 13:45
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 08:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ