Χωρίς να έχω διαβάσει τα υπόλοιπα που πιθανώς έχεις γράψει, το να έχει "πάρει" λίγο ένας από τους μπροστινούς το έχεις αποκλείσει;
Αυτό που είπες ειδικά για το όσο μειώνεται η ταχύτητα τόσο πιο εμφανές είναι, κάτι τέτοιο μου κάνει.
Σήκωσα τον τροχό σε σταντ και τον έστριψα αρκετές φορές με το χέρι όσο πιο γρήγορα γινόταν. Είχα αφαιρέσει τις δαγκάνες και γυρνούσε ελεύθερα χωρίς να δείχνει ότι στραβογυρίζουν οι δίσκοι η ο τροχός (ζάντα). Επίσης η περιστροφή ήταν αθόρυβη. Δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάποιον άλλο έλεγχο με τον τροχό στη μοτοσυκλέτα.
Μεσολόγγι.
Σκέφτηκα κάτι για να δοκιμάσω τον κάθε δίσκο και τουλάχιστον έβγαλα ένα συμπέρασμα.
Απομόνωσα εναλλάξ την κάθε δαγκάνα και διαπίστωσα ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται και από τους δύο δίσκους. Έπιασα τις δαγκάνες διαδοχικά με αυτό τον τρόπο:
Οδήγησα μία φορά με ενεργό τον ένα και μετά με ενεργό τον άλλο. Το ίδιο και οι δύο.
Αύριο θα μετρήσω ζάντα και δίσκους με μετρητικό ρολόι και βλέπουμε......(τα brembo μου γ@μώ)
Επίσης θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Terens που ποστάρω για το δικό μου πρόβλημα στο δικό του Θέμα. Απλά έτυχε. Αν ενοχλείται να μου το αναφέρει, για να ανοίξω ένα νέο...
Τελευταία τροποποίηση από ikarosk; 01/10/2014 στις 19:39.
Ρε συ,υπαρχουνε 150 ταξιδιαρες μηχανες εκει.Για ρωτα,αλλιως Αγρινιο.
Από μηχανές έχουμε αρκετές. Από μηχανικούς δεν ξέρω τι γίνεται μιάς και δεν έχω πάει ποτέ..!!
Θα εξαντλήσω πρώτα τις δικές μου δυνατότητες και μετά το ψάχνω....!!
Το θυμάμαι'''''''αρκετά περιεκτικό''''''''θα το αναζητήσω, αλλά δεν ξέρω αν οι δικοί μου δίσκοι χαρακτηρίζονται πλευστοί η όχι. Έχω την εντύπωση ότι οι πλευστοί επιτρέπουν μικρή αξονική μετατόπιση σε σχέση με το κέντρο τους. Οι δικοί μου μάλλον δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα.
Αν κάνω λάθος διορθώστε με...!!
αν έχει πριτσίνια είναι πλευστός. περιμένεις να παίζει σαν ντέφι;