Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 152

Θέμα: Riding school 888 6-8 οκτωβριου στις σερρες

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VASOS Προβολή μηνύματος
    Κανείς δεν σε ειρωνεύτηκε.

Βέβαια άμα έχεις τη μύγα...
    + πολλα....
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της chducos1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Al3xR6 Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα,
    το πόσο με βοήθησε φαίνεται και στον χρόνο μου… από εκεί που γυρνούσα στα 2 λεπτά πέσαμε στο 1:34 και οδηγώ μηχανή μόνο 7 μήνες…

.
    χωρις καμια δοση ειρωνιας το να γραφεις 1,34 με τοση λιγη εμπειρια είναι πολύ καλο σημαδι.ψαξτο περισοτερο
    V POWER

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Εγώ είπα απλά την δικιά μου εμπειρία… αν εσύ απ’όλο αυτό νομίζεις ότι το καλύτερο που είχες να πεις ήταν μια ειρωνεία…. Τι να πω δεν ξέρω…. Εγώ δεν ειρωνεύτηκα κανέναν και δεν μου αρέσει να με ειρωνεύονται.

Ρε τι ναι τούτοι!!!!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chducos1 Προβολή μηνύματος
    χωρις καμια δοση ειρωνιας το να γραφεις 1,34 με τοση λιγη εμπειρια είναι πολύ καλο σημαδι.ψαξτο περισοτερο
    σε ευχαριστώ, καλό είναι αλλά όσο πιο κάτω τόσο πιο επικίνδυνα είναι τα πράγματα .... ελπίζω να μπορώ να γυρνάω όλο και πιο κάτω και να νιώθω την ίδια ασφάλεια που νιώθω τώρα….

Το ξέρω ότι δεν με ειρωνεύεσαι το άλλο το παιδί απαντάει: ευχαριστούμε για τις διευκρινίσεις πάνω στην πρόταση "έκανα και εγώ μαθήματα στην συγκεκριμένη σχολή" είναι καθαρά ‘’ειρωνεία’’ και υπονοεί κάτι για εμένα και την συγκεκριμένη σχολή. Μπορεί να μου απαντήσει ευθέως: φίλες λες μ@κακίες και δεν είναι έτσι τα πράγματα για τους συγκεκριμένους λόγους.

τώρα αν το κατάλλαβα εγώ λαθος τότε sorry!!!!!!!!!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VASOS Προβολή μηνύματος
    Κανείς δεν σε ειρωνεύτηκε.

Βέβαια άμα έχεις τη μύγα...
    θα την φέρω πίσω

Λοιπον εγω λεω να μαζευτουμε ολοι μαζι να βαλετε τα λεφτα να παω σερρες για να κανω το μαθημα και μετα να σας πω αν ειναι καλος ή οχι!
    υποψιν υπολογιστε οτι χρειάζομαι και λαστιχα....
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

τώρα αν το κατάλλαβα εγώ λαθος τότε sorry!!!!!!!!!
    O γραπτος λογος, συχνα παρερμηνευεται

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    Λοιπον εγω λεω να μαζευτουμε ολοι μαζι να βαλετε τα λεφτα να παω σερρες για να κανω το μαθημα και μετα να σας πω αν ειναι καλος ή οχι!

εχεις paypal?

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    και που ξερουμε αν θα πεις την αληθεια ρε φιλος?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος

Ρε τι ναι τούτοι!!!!
    ακου να δεις τωρα!

μπαινει ο ενας ''μαθητης'', κανει διαφημιση και οταν βλεπει οτι δεν μασαει η κατσικα ταραμα τσουπ! εμφανιζεται 2ος ''μαθητης'' με σημεριμνη ημερομηνια εγγραφης για να συνεχιστει η διαφημιση!! (στην ερωτηση ποιος ΑΡΜΟΔΙΟΣ φορεας εντος η εκτος των τοιχων τον πιστοποιησε απαντηση δεν θα παρουμε παντως.)
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ακου να δεις τωρα!

μπαινει ο ενας ''μαθητης'', κανει διαφημιση και οταν βλεπει οτι δεν μασαει η κατσικα ταραμα τσουπ! εμφανιζεται 2ος ''μαθητης'' με σημεριμνη ημερομηνια εγγραφης για να συνεχιστει η διαφημιση!! (στην ερωτηση ποιος ΑΡΜΟΔΙΟΣ φορεας εντος η εκτος των τοιχων τον πιστοποιησε απαντηση δεν θα παρουμε παντως.)
    εγώ δεν κάνω διαφήμιση και ούτε με ενδιαφέρει... επίσης δεν μπήκα να υποστηρίξω τον Μπάμπη και αυτό φαίνεται. μπήκα να πω τι γίνεται στα μαθήματα γιατί κάποια παιδιά παρερμήνευσαν μερικά πράγματα... όσο για την ερώτηση που λες ποιος ΑΡΜΟΔΙΟΣ φορέας τον πιστοποίησε, κάπου απάντησε ο Μπάμπης. δεν ξέρω αν είναι αρμόδιοι οι φοροίς αυτοί που αναφέρει... Πραγματικά δεν ξέρω γιατί εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί. αλλά αν θέλει κάποιος να μάθει περισσότερα είναι εύκολο να μάθει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ακου να δεις τωρα!

ακου να δεις και εσυ και ολοι οι "αλλοι"...
    απο την αρχη ειπα την αποψη μου για το σχολειο και ειπα καλα λογια και πεσατε να με φατε! οτι δεν υπαρχει πιστοποιηση, οτι δεν πληρει τους ορους "σχολειου", οτι κανω διαφημιση και αλλα...
    κανω διαφημιση λεγοντας αυτα που εζησα μετα το σχολειο?
    εκανα διαφημιση στο πρωτο μου ποστ λεγοντας οτι οποιος θελει ας δηλωσει συμμετοχη γιατι το σχολειο πραγματικα αξιζει και εβαλα το λινκ?
    αν σας φαινονται αυτα διαφημισεις τοτε σβηστε τα ολα, διαχειριστες ειστε αντμινιστρειτορς, μοντερειτορς ή οπως αλλιως δε ξερω λεγεται,
    και σβηστε και τα υπολοιπα θεμτα οπως αυτο: http://www.moto.gr/forums/showthread...perbike+school
    που με βαση τα δικα σας παντα δεδομενα γινεται διαφημιση (αλλα κατα εναν περιεργο τροπο δεν μιλατε για διαφημιση σε αυτο, ουτε αν οι εκπαιδευτες εχουν πιστοποιηση και από που την εχουν)
    (τωρα κανω συγκριση με αλλα σχολεια ναι αλλα μονο εκει που μπορω (στο θεμα πιστοποιησης γιατι δεν τα εχω παρακολουθησει))
    και ολα αυτα τα γραφω γιατι ξαναλεω δε μου αρεσει η αδικια!

με την χαρακτηριστκη απανταση του sniper: "Απλά πιάνομαι απο το δικό σου ποστ, αν θέλετε να μάθετε είναι απο τα καλύτερα σχολεία που υπάρχουν και τα 280€ του κάθε level είναι η καλυτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος που καβαλάει.

Οπότε, μην ασχολείστε με το ποιος είναι αυτός που θα σας διδάξει αλλά το τι μπορείται να μάθετε εσείς. Και σας υπόσχομαι ότι μετά από κάθε level θα βγαίνετε καλυτεροι και ασφαλέστεροι στο δρόμο."

που λεει ξεκαθαρα να μην ασχοληθουμε με το ποιος ειναι αυτος που θα διδαξει.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mpampis200 Προβολή μηνύματος
    ακου να δεις και εσυ και ολοι οι "αλλοι"...
    απο την αρχη ειπα την αποψη μου για το σχολειο και ειπα καλα λογια και πεσατε να με φατε! οτι δεν υπαρχει πιστοποιηση, οτι δεν πληρει τους ορους "σχολειου", οτι κανω διαφημιση και αλλα...
    κανω διαφημιση λεγοντας αυτα που εζησα μετα το σχολειο?
    εκανα διαφημιση στο πρωτο μου ποστ λεγοντας οτι οποιος θελει ας δηλωσει συμμετοχη γιατι το σχολειο πραγματικα αξιζει και εβαλα το λινκ?
    αν σας φαινονται αυτα διαφημισεις τοτε σβηστε τα ολα, διαχειριστες ειστε αντμινιστρειτορς, μοντερειτορς ή οπως αλλιως δε ξερω λεγεται,
    και σβηστε και τα υπολοιπα θεμτα οπως αυτο: http://www.moto.gr/forums/showthread...perbike+school
    που με βαση τα δικα σας παντα δεδομενα γινεται διαφημιση (αλλα κατα εναν περιεργο τροπο δεν μιλατε για διαφημιση σε αυτο, ουτε αν οι εκπαιδευτες εχουν πιστοποιηση και από που την εχουν)
    (τωρα κανω συγκριση με αλλα σχολεια ναι αλλα μονο εκει που μπορω (στο θεμα πιστοποιησης γιατι δεν τα εχω παρακολουθησει))
    και ολα αυτα τα γραφω γιατι ξαναλεω δε μου αρεσει η αδικια!
    φιλε δεν χρειαζεται να σβηστει τπτ. οσο εκτιθομαστε βγαινουν συμπερασματα.
    για σενα εγω ειμαι ενας κακεντρεχης τυπος που χωρις λογο προσπαθω να ριξω λασπη (ασχετα αν εγω θελω απλα να μου πει καποιος οτι Χ σχολαρχης εχει το δικαιωμα να μεταλαμπαδευσει γνωση, την οποια ο Ψ αρμοδιος του την πιστοποιησε και να πω ενα μεγαλο μπραβο)
    για μενα κανεις διαφημιση στεγνα. ο κοσμος διαβαζει και κρινει. φυσικα αν οι διαχειριστες κρινουν οτι καπου πρεπει να επεμβουν, φυσικα και θα το κανουν χωρις να ρωτησουν κανεναν.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mpampis200 Προβολή μηνύματος
    με την χαρακτηριστκη απανταση του sniper: "Απλά πιάνομαι απο το δικό σου ποστ, αν θέλετε να μάθετε είναι απο τα καλύτερα σχολεία που υπάρχουν και τα 280€ του κάθε level είναι η καλυτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος που καβαλάει.

Οπότε, μην ασχολείστε με το ποιος είναι αυτός που θα σας διδάξει αλλά το τι μπορείται να μάθετε εσείς. Και σας υπόσχομαι ότι μετά από κάθε level θα βγαίνετε καλυτεροι και ασφαλέστεροι στο δρόμο."

που λεει ξεκαθαρα να μην ασχοληθουμε με το ποιος ειναι αυτος που θα διδαξει.
    Όταν ωριμάσεις κι εσύ θα δεις ότι ναι μεν ένας μπορεί να σε διδάξει όσα μπορείς να καταλάβεις αλλά αυτός ο κάποιος πρέπει να είναι εκπαιδευτής. Δεν ειπα ότι αν σε διδάξει ένας ασχετος θα μάθεις. Η κουβέντα ήταν για συγεκριμένους εκπαιδευτές και τη χημεία με τον εκπαιδευόμενο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2013, 11:06
  2. RIDING SCHOOL 888 14- 4- 2013 στα Μέγαρα
    από 888hayabusa στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2013, 21:16
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2012, 12:47
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2012, 14:11