Αρη αν εβλεπες τον Κωστα( kordix) πως παει το 750 στο χωμα θα άλλαζες γνωμη,μεχρι και σε μονοπατια το βαζει ο αθεοφοβος.Λιγη δουλιτσα στις αναρτησεις(ευκολο)+ενα καλό ζευγαρι χερια(λιγοτερο ευκολο) και η μαούνα μπορει να ανταπεξελθει σε πολλές δυσκολίες.
Καποια tips για βελτιωση πισω αναρτησης κλπ μοντες http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=118034
RIDE MORE TALK LESS
Άντε να το πάω απο την αρχή:AFRICA 750(δύσκολο για 650),DR 800,TENERE 750.Οτι κάτσει πρώτο.
Τελευταία τροποποίηση από MiltiadisK.D; 03/10/2014 στις 22:13.
Με το πολεμικο 800αρι dr απο πειραια δεν εκατσε;
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ξανά πορτοκαλί δε θα σε ενδιέφερε;
Γενικώς το συγκεκριμένο μοντέλο δε πολυσηζητιέται στα φορούμ. Έχουν βγει ελλατωματικά; Προσωπικά είναι ένα από τα απωθημένα μου αυτό, μαζί με το DR 800.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Μωρε συζητιέται αυτο , τα λεφτά που είναι
Το συγκεκριμένο φοράει το μαύρο μοτέρ όπως λέει και στην περιγραφή του , που σημαίνει οτι είναι με τον παλιό κινητήρα , παλιά κεφαλή.
Τα προηγούμενα μοντέλα (αν δεν απατώμαι απο το 2002 και πίσω) είχαν την απλή κεφαλή , με πολλά κρούσματα όπως ραγίσματα , λάδια απο τις τσιμούχες και απο τα καπάκια βαλβιδών.
Απο τότε βγήκε και η ρετσινιά οτι τα ΚΤΜ χαλάνε!!
Τα μεταγενέστερα μοντέλα φοράνε την High Flow κεφαλή , αυτα τα ξεχωρίζεις απο τον γκρί κινητήρα και μάλιστα και στην κεφαλή είναι χαραγμένα τα γράμματα HIGH FLOW.
Οπότε , μακριά απο αυτο!Εαν ηταν με τον γκρι κινητήρα θα πυροβολούσε!!![]()
Αν το αφηνε 1500 και του βαζες μια highflow θα αξιζε πιστευω. Αν sony και καλα θελει ΚΤΜ.
Και βαση των χιλιομετρων του και της χρησης, την οποια δεν γνωριζουμε, δεν θα αργησει να ζητησει γενικη μοτερ το συγκεκριμενο.
MADE IN JAPAN 日本製
Καλύτερα japoni 20ετίας παρά ΚΤΜ ή ευρωπαικό 15ετίας.Στα 1300$ καλά του είναι.Ημούν κάτοχος 2 lc4 το πρώτο του 03 με την hight flow και το τελευταίο του 07 πολύ καλές μοτοσυκλέτες,για τα προηγούμενα μοντέλα δεν θα έλεγα το ίδιο![]()
κανε υπομονη και θα βρεις καλο μηχανακη...εγω ''σκοτωσα'' το δικο μου 750 πριν 5 μηνες για 1500...σκεψου ομως οτι ηταν πενα..με αναρτησεις καινουριες λαστιχα βαλιτσες....ολη τη προικα...το ντιαρ μ αρεσει κ εμενα...αλλα το 650 το αφρικα ειναι πολυ κουκλα!!καλο ψαξιμο!!
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Έλα σήμερα ανέβηκε αγγελία στο μοτο.γρ, πάρε τον τηλέφωνο.