κονσερβα Μαλαισιας καιοι 3 αγωνες
http://i.youku.com/u/UOTI5MzI3NzY=
για καλυτερη ποιοτητα πιο μετα
![]()
κονσερβα Μαλαισιας καιοι 3 αγωνες
http://i.youku.com/u/UOTI5MzI3NzY=
για καλυτερη ποιοτητα πιο μετα
![]()
Νικωλάκι όχι πως θα έχει κάποιο αντίκτυπο στη σκέψη σου η οποιαδήποτε απάντηση βάση λογικής αλλά έτσι για την πλάκα σου απαντώ...
Πάμε
Σου είπα πως:
Αυτό βασίστηκε σε κάποιες παραδοχές (στις άγνωστες έννοιες πες μου να απλοποιώ...)
Καταρχήν του αρέσει η πίστα. Απόδειξη πως πέρυσι και πρόπερσι πήρε νίκη Δεν είναι όμως μόνο το ότι του αρέσει η πίστα είναι πως του ταιριάζει κιόλας και όταν λέμε ταιριάζει εννοούμε στα πάντα όχι μόνο στο οδηγικό του στυλ. Στη Μαλαισία λοιπόν η οποία είναι από τις πίστες που υπάρχουν ακραία φρένα και ακραίες έξοδοι (μετά από σφιχτές Κ) τα 10-15 λιγότερα κιλά του είναι μεγάλο πλεονέκτημα, κάτι που έχει δείξει πως (ενίοτε) μπορεί να εκμεταλλευτεί, όπως έκανε τα 2 προηγούμενα χρόνια.
Δεν έγραψα λοιπόν πως μπορεί να πάει ακόμα και για νίκη μόνο επειδή πήρε τη νίκη εκεί τις προηγούμενες 2 χρονιές αλλά αντιλαμβανόμενος το γιατί έγινε αυτό.
Εσύ απ την άλλη μας κατέθεσες την παντελώς αστοιχείωτη άποψη πως:
ΕΤΣΙ - ΓΕΝΙΚΆ - ΑΌΡΙΣΤΑ χωρίς να υπάρχει καν βάση στην κουβέντα καταλήγεις σε συμπέρασμα.
Το ''Ο Ντάνος έχει χάσει όλες τις μεγάλες αναμετρήσεις'' αφορά ΜΟΝΟ στα πρωταθλήματα ΌΧΙ τους αγώνες. Βάση της μοναδικής σου λογικής λοιπόν όταν ένας αναβάτης δεν παίρνει πρωτάθλημα έχει χάσει κάθε αναμέτρηση ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΏΝΑ.
Νομίζω πως κάπου εδώ χρειάζεται να θυμίσω πως η κουβέντα ξεκίνησε από εκτίμηση για τον αγώνα όχι το πρωτάθλημα
Και έρχεται ο αγώνας. Ο Ντάνος πέφτει στο πουθενά μόνος του και χωρίς να πιέζει ή να πιέζεται ασφυκτικά από κάποιον αναβάτη ή από το αποτέλεσμα αφού ο αγώνας ήταν ακόμα σχεδόν στην αρχή.
Έκανε λοιπόν ένα χαζό λάθος από αυτά που δεν συνηθίζει να κάνει. Δηλαδή σπανιότατο γι αυτόν, άρα εντελώς συγκυριακό.
Και βγαίνεις και γράφεις σας το 'πα ??????????????????????????????
Κάνοντας μάλιστα παράθεση στη δική σου ασύλληπτα αστοιχείωτη λογική τιμώντας τη και θεωρώντας πως είχες δίκιο ΑΦΟΥ ΈΠΕΣΕ ?????????????
Αν αντιληφθείς τι σου λέω, θα δεις πως για άλλη μια φορά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ
Το σκεπτικό ''θα πέσω απ την Ακρόπολη και ΘΑ βρω πορτοφόλι'' φίλτατε Νίκο στην δική μου λογική δεν είναι αποδεκτό. Μπορείς ωστόσο να το συνεχίσεις στο όνομα της τρολιάς αλλά να ξέρεις πως εδώ δεν...
σημ. Φαντάζομαι πως με την περήφανη φράση Ο Ντάνος έχει χάσει όλες τις μεγάλες αναμετρήσεις και δεν νομίζω να καταφέρει τη 2η θέση θεωρούσες πως ο Ντάνος θα τερμάτιζε τον αγώνα 3ος - 4ος ή άντε 5ος.
Συνεπώς με το θεϊκό: Μερικά πράματα είναι πέραν από σίγουρα σ αυτή τη ζωή....ισχύει το ίδιο και για εσένα. Δηλαδή βάση του σκεπτικού σου έπεσες και ο ίδιος έξω
![]()
Βοήθα Παναγιά μου...
![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Εγώ δικαιώθηκα σε ότι είπα κι εσύ όχι....
Από εκεί και μετά όλα τ άλλα είναι φιλολογία.
Το ήξερα ότι ο Πετρογκαζάκης δεν θα καταφέρει τη 2η θέση γιατί είναι λούζερ
και το ήξερα πως ο Ρόσσι θα τους φάει ζωντανούς ότι κι αν έλεγε (που έλεγε ψέματα)
Ξέρεις τι λέει ο Χόρχε τώρα?
Ότι ήταν θέμα κακής προπόνησης.
ΠΑΠΑΡΓΙΑ ΜΑΝΤΟΡΛΕΣ ! ! !
υγ
Να πας για δικηγόρος...
Πάει χαμένο τόσο ταλέντο !
![]()
ανανήψαντας
Re sy σε παρακαλώ τώρα που δικαιώθηκες. Δηλαδή ή είμαι χαζός και δεν το 'χω καταλάβει (νταξ αυτό συμβαίνει παντού γύρω μας οπότε παίζει το σενάριο) ή εσυ δεν μπορείς να αντιληφθείς πως ο άνθρωπος δεν έχασε μάχη επειδή είναι looser, ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΜΑΧΗ αλλά ΕΠΕΣΕ κουτίστικα και χωρίς ξεχωριστή πίεση. ΕΠΕΣΕ στο πουθενά μόνος του ρε συ. Ε ΠΕ ΣΕ. Δεν τον γ@μησε κανένας από τους 3 αντιπάλους του σε κάποια μάχη, έπεσε ηλιθιοδώς μόνος του. Τι δεν καταλαβαίνεις πια από αυτό ρε μαν;
Όχι δεν έπεσε Μάνο...
Ξανάπεσε.
Γιατί και τότε που έσπασε ο Στόνερ τον πόδα του είχε πέσει στην Αυστραλία και έχασε το ΠΠ.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Εν κατακλείδι
Στη ζωή υπάρχουν αυτοί που
α) Γαμ...ε Μάρκεζ, Ρόσσι
β) Ψιλογ...ε Στόνερ Χόρχε
γ)προσπαθούν να γαμ.. αλλά δεν Ντόβι
δ) Βλέπουνε Ντάνος
Άλλοι γαμ..ε κι άλλοι βλέπουνε δηλαδή !
Είναι κάτι σαν το κισμέτ που λένε οι φίλοι μας οι Μουσουλμάνοι.
-Μπορείς ν αλλάξεις τη μοίρα σου?
-Όχι
Το πεΤρωμένο φυγήν αδύνατο...
και πάρτον γκάτω
Η ζωή είναι σκληρή και άκαρδη.
Ποιός βάρεσε το μπέναλτι και μουκλεισε το σπίτι....
:rotflmao:
ανανήψαντας
Help
Εγώ Νικόλα πιστεύω ότι έχεις μπλεχτεί μονος σου σε φαύλο κύκλο με το να υπερασπιζεσαι μια εταιρεία που (στα motoGP) δεν εχει δείξει τίποτα τα τελευταία 20 χρόνια, αν εξαιρέσουμε την περίοδο στόνερ...
Από εκεί και πέρα, είναι στο γκριντ για το γαμότο τους, επειδή εχουν λεφτά κι επειδή έχουν κάποια κακία και θέλουν να καταστρέφουν οδηγους...
Πάρτο ψύχραιμα, σκέψου το και πες μου τι σκ@τ@ έχουν κάνει, πέραν του Στόνερ λέμε, που για να δουν βάθρο πρεπει να ευθυγραμιστουν οι πλανήτες, να βρέχει (ή οχι ανάλογα την πιστα), να έχει συγκεκριμένο ποσοστο υγρασίας, σταθερή θερμοκρασία και να πέσουν όλοι οι μπροστά...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αν σου έλεγα το 80 ότι θα έρθει μια βιοτεχνία Ευρωπαϊκή και θα πάρει ΠΠ στο μοτο τζι νικώντας τους Γιαπωνέζους τι θα έλεγες?
Αν σου έλεγα ότι θα σαπίσει τους πάντες στο SBK για κάτι χρόνια τι θα έλεγες?
Ότι πίνω θα έλεγες.
Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι λόγω Στόνερ κέρδισαν ήταν λίγο?
Τον Στόνερ δεν τον είχαν κόψει όλοι οι μεγάλοι όταν ήρθε στο Ντούκο.
Η ιστορία της Ντουκάτι λοιπόν αποδεικνύει ότι όταν είσαι ικανός και έχεις ταλέντο
και ιδέες δεν υπάρχουν όρια.
Και μη ξεχνάς ότι αν δεν άλλαζαν το κανονισμό ακόμα λούτσο θα τρωγαν.
Ήθελα να σου πω και κάτι άλλο.
Το φετινό αποτέλεσμα το θεωρείς μικρό?
Είναι 5ο μηχανάκι (CRT) μπροστά απ όλα τα δορυφορικά και τ άλλα CRT.
Είναι μικρό αποτέλεσμα αυτό?
Ο Ντόβι ας πούμε να ήταν σε κάποια δορυφορικό Γιαμάχα θα τα είχε πάει πιο καλά?
Δεδομένου του μεγέθους η Ντουκάτι φίλε μου ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ
(Σουζούκι καβασάκι έχουν πάει σπίτι, BMW ούτε το σκέφτηκε)
ανανήψαντας
Νικολάκη τζίζας ρέι...Για τον αγώνα έγινε η κουβέντα, όχι για το σύνολο της καριέρας ή των πρωταθλημάτων. Πως πρέπει να στο πω για να το καταλάβεις.
Το ότι η θέση του ανάμεσα στους 4 είναι αυτή την περίοδο τέταρτος οκ το ξέρω και το έχω γράψει πολλές φορές. Τι σχέση έχει όμως αυτό; Και ότι ο ήλιος θα ανατείλει αύριο το πρωί από ανατολή έγραψα, να το κουβεντιάσουμε κι αυτό;
Τέρμα...
Ένας αθλητής είναι το σύνολο της καριέρας του....
Αν δεν έχεις τρέξει ΠΟΤΕ κάτω από 10 στο 100 δεν θα τα τρέψεις σήμερα.
Αν έχεις χάσει όλους τελικούς δεν θα κερδίσεις ούτε το αυτόν.
Αν είσαι χασογκόλης δεν θα μπει η πτνα η μπάλα....
υγ
Είχε κάποια άλλη πρώταση για εργοστασικαό ο Στόνερ πριν πάει στο Ντούκο και δεν το ήξερα?
ανανήψαντας