Με λετε τετοια και βλεπω κοντοσουβλια και κοκορετσια στην αμφισσα και τα περιξ. Δεν μας λυπαστε πρωι πρωι;
Για έργα δε μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα,σίγουρα επικροτουμε το γεγονός οτι έχουν κρατήσει τη προεκλογική
γραμμή για την αντιμετώπιση των πραγμάτων, αλλα εμένα τέτοιοι πολιτικοί μου δίνουν μια αισιοδοξία μπορεί να ειναι
η χαζομάρα μου μπορεί και όχι αλλα τουλάχιστον έχουμε Υπουργό με ''cojones'' μακάρι να είναι υπέρ μας αυτο το ατού...
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia...i.3277821.html
Τωρα αυτο με τη επιστροφη στις δεσμες και γενικοτερα τα περισσοτερα που εχουν ειπωθει μεχρι στιγμης για τη παδεια γιατι μου φαινονται οπισθοδρομικα και σε λαθος κατευθυνση;
Και ολα σκατά να τα κάνουν οι sygamenos, δεν πήγαινε άλλο με τους πρώην!ΔΕΝ πήγαινε άλλο!
Δε γινεται να με κλέβεις/γαμάς/αφαιμάζεις/σκοτώνεις για 40 χρόνια, και εγω να δέχομαι ότι η μόνη λυση είσαι εσύ.
Αν αρχίσουν δε, να βαζουν μεγαλοφυντάνια στη φυλακή, τότε την επόμενη εκλογική περίοδο θα βγάλουν 180 έδρες χα-λα-ρα!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Φιλοφασιστικη συγκεντρωση αποψε... Η χα θα βγει δικαιωμενη ειπε ο αλαλαζων εκπροσωπος. Ελπιζω ο πάπας να φροντισει να μην "δικαιωθει" η οργανωση. Γιατι ο αντουαν ψηφισε νομο για να τους βγαλει. Αυτον, αραγε, θα τον ακυρωσουν;
Καμμένος: Αμεση καταβολή των αναδρομικών στις Ενοπλες Δυνάμεις
Την άμεση καταβολή των αναδρομικών για τους εν ενεργεία στις Ένοπλες Δυνάμεις προαναγγέλλει ο υπουργός 'Αμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στη Realnews.
«Για να καταλάβουμε τα μεγέθη, τα 60 εκατομμύρια για τους εν ενεργεία στις Ένοπλες Δυνάμεις, που αφορούν στην εκτέλεση της απόφασης των αναδρομικών του Συμβουλίου της Επικρατείας, είναι το 50% από όσα έδωσε ο κ. Σαμαράς με μία τροπολογία για το Μέγαρο Μουσικής λέει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Δηλώνει ότι η πρώτη εντολή που έδωσε είναι η άμεση πληρωμή του επιδόματος παραμεθορίου για τον Στρατό Ξηράς, το οποίο στοιχίζει περίπου δυο εκατομμύρια τον μήνα.
Επιμένει για την ανάγκη διατήρησης καλών σχέσεων με τη Ρωσία σημειώνοντας πως «οι καλές σχέσεις με τη Ρωσία δεν αποτελούν αιτία για σύγκρουση με την ΕΕ». Τονίζει πως για τους ΑΝΕΛ, η οριοθέτηση της ΑΟΖ αποτελεί προτεραιότητα και «...θα πιέσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να γίνει αυτό το συντομότερο».