μπόρεσα και διάβασα τις πρώτες 3 σελίδες, τα κατάφερα..
διαπίστωση οι μισοί τρολάρετε έχοντας ή δεν έχοντας εμπειρία βαραντέρο και απο την άλλη οι κάτοχοι οι οποίοι προσπαθούν να αποδείξουν οτι δεν είναι ελέφαντες...
ούτε έχω ούτε θα έχω ποτέ βαραντέρο απλώς αντιλαμβάνομαι οτι δεν υπάρχει αντικειμενική άποψη και το τι αρέσει και τι όχι σε μοτοσυκλέτες και απο την άλλη το βασικότερο κριτήριο είναι θα είναι και έτσι πρέπει να είναι τι σου αρέσει τι σου κάνει κέφι, τι γουστάρεις....
υ.σ.οι αντιφρονούντες δεν χρειάζεται να γράψετε σαρανταδώδεκα ποστ για να επιχειρηματολογήσετε το μήνυμα ελήφθη. τόσο απλά
you rise you fall you're down then you rise again
ελα καλημερα!! https://www.youtube.com/watch?v=gctKFsmKp_U
VIP...............EINAI O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Α ρε νταζ.......όλοι ίδιοι είμαστε..??
Άλλο πατρίκιος κι άλλο πληβείος,αυτά τα ξεκαθάρισε ο πλανήτης
εδώ και χιλιάδες χρόνια..!!
Πως τολμάς..??
Σε οποιο μοτοσυκλετιστικο φορουμ και να πας την ιδια κατασταση θα αντιμετωπίσεις..καποιος ανοιγει ένα θεμα και μετα συνηθως γινεται της..υπερβολης!..ετσι όμως πρεπει να είναι ένα φορουμ αλλιως να παμε σε νομικα σαιτ εκει που η ακριβεια των πληροφοριων θεωρείται δεδομενη..Μοτοσυκλετα σημαινει ελευθερια οδηγησης και κυριως ελευθερια σκεψης για αυτό και τα φορουμ είναι γεματα ενεργα μελη που ο καθενας υπερασπίζεται τ απιστευω του...εσυ σαν παρατηρητης αν δεν εχεις γνωμη, παιρνεις μια ιδεα από όλα και μετα κανεις τα τεστ ραιντ σου και αποφασίζεις...και αυτό είναι μεγαλο κερδος και για σενα..
Το να υποδεικνύεις πως θα ηθελες εσυ ένα φορουμ δεν νομιζω ότι βοηθαει την συζητηση εστω ακομα και συζητηση με σπαμ...
φιλε μου να χαιρεσαι που υπαρχουν διαφορετικες αποψεις , τρολλαρισματα και διαφωνιες γιατι στο τελος ολοι μας βγαινουμε κερδισμένοι..μα ολοι μας...σκεψου το..
ωραίος και ευγενικός!
φίλε άλλο διαφορετική άποψη, άλλο διαφωνία και άλλο τρολάρισμα...έχει μια διαφορά εε? αλλιώς ας πάμε και σε συζητήσεις τύπου "μη το πάρεις δεν είναι καλό μουκατα-μούκατα"....
δε υποδεικνύω τίποτα, ελεύθερα λέω την αποψη μου ειτε συμμετέχω σε μοτοσυκλετιστικό η μη φόρουμ τίπτα παραπάνω
you rise you fall you're down then you rise again
Φυσικα και λες ελευθερα τη γνωμη σου, σε ένα ελευθερο φορουμ και από τη μερια σου συμβαλεις στην πολυφωνια που είναι το οξυγονο της δημοκρατιας..για αυτό σου λεω...ότι στο τελος ολοι κερδίζουμε...εξαιρούνται βεβαια εμπαθεις τοποθετησεις ...φυσικα αυτή ειναι μονο η δικια μου γνωμη, αυτό που μου αναλογει σαν μοναδα και τιποτα λιγοτερο ή περισσοτερο..
![]()
![]()
Καλά το πάμε αλλά αν συνεχίσουμε μας βλέπω για 55 χιλιάδες δίσκους.
Sent from me using a computer.
Συζητάμε για την ίδια μουλτικούλτι που έτσι και ζορίσεις το σταντ σπάει είτε το κάρτερ είτε η βίδα και μένει μέσα στο κάρτερ; Για ηλεκτρικά κλπ δεν μιλάω, για συντήρηση (ακόμα και μόνος σου να την κάνεις) επίσης.
Το ότι ένα μηχανάκι έχει καλές αναρτήσεις και στρίβει δεν σημαίνει α) ότι όποιος το καβαλήσει θα μπορέσει να το πάει όρια και β) ότι αυτό από μόνο του το κάνει "καλή μοτοσικλέτα".
Πήγατε την συζήτηση από τον ένα άκρο με το παπόρο της αγάπης στο άλλο, με την "σπορ" λαδιέρα που ξεκινάς μεν, δεν ξέρεις αν θα φτάσεις και αν θα γυρίσεις...
νταξ, τουλάχιστον έχει πλάκα.
Καλησπέρα παίδες και σας ευχαριστω για όλες αυτές τις πληροφορίες!!! Εχω καταλήξει σε v strom και σας ρωτάω κατι τελευταίο με abs η χωρίς ;;; Δεν εχω ξαναοδηγησει με !!!