Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 205

Θέμα: ψαχνω πληροφοριες για βαραδερο μκ3

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    το σκεπτικο που αντιπαραθετουμε επιχειρηματα εδω μεσα ειναι αν αξιζει ή οχι καποιος να δωσει 2 χιλιαρικα παραπανω για να παρει κατι της προκοπης ή μενουμε στη φθηνια γενικως και αγιος ο θεος...φυσικα ο καθενας εχει τη γνωμη του και συζητηση να γινεται...παντα με καλη καρδια και γνωμη...
    Δεν τα δινει τα 2000 ο αλλος οπως παλια.Ακομη και τα 1000 θα τα σκεφτει παρα πολυ.Οχι οτι δεν καταλαβαινει την λογικη,απλα δεν τα εχει.
    Προτιμαει να τα πληρωνει λιγα λιγα στα συνεργεια.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    μπόρεσα και διάβασα τις πρώτες 3 σελίδες, τα κατάφερα..
    διαπίστωση οι μισοί τρολάρετε έχοντας ή δεν έχοντας εμπειρία βαραντέρο και απο την άλλη οι κάτοχοι οι οποίοι προσπαθούν να αποδείξουν οτι δεν είναι ελέφαντες...
    ούτε έχω ούτε θα έχω ποτέ βαραντέρο απλώς αντιλαμβάνομαι οτι δεν υπάρχει αντικειμενική άποψη και το τι αρέσει και τι όχι σε μοτοσυκλέτες και απο την άλλη το βασικότερο κριτήριο είναι θα είναι και έτσι πρέπει να είναι τι σου αρέσει τι σου κάνει κέφι, τι γουστάρεις....

υ.σ.οι αντιφρονούντες δεν χρειάζεται να γράψετε σαρανταδώδεκα ποστ για να επιχειρηματολογήσετε το μήνυμα ελήφθη. τόσο απλά
    you rise you fall you're down then you rise again

ΤΩΡΑ ΜΑΣ......

Μαλώνεις ..??
    Για να ξέρουμε..

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Μια χαρά τα λες και συμφωνώ μαζί σου. Όμως απάντησέ μου, γιατί δεν έχει γεμίσει ο κόσμος multi?

ελα καλημερα!! https://www.youtube.com/watch?v=gctKFsmKp_U

VIP...............EINAI O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Α ρε νταζ.......όλοι ίδιοι είμαστε..??
    Άλλο πατρίκιος κι άλλο πληβείος,αυτά τα ξεκαθάρισε ο πλανήτης
    εδώ και χιλιάδες χρόνια..!!
    Πως τολμάς..??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    μπόρεσα και διάβασα τις πρώτες 3 σελίδες, τα κατάφερα..
    διαπίστωση οι μισοί τρολάρετε έχοντας ή δεν έχοντας εμπειρία βαραντέρο και απο την άλλη οι κάτοχοι οι οποίοι προσπαθούν να αποδείξουν οτι δεν είναι ελέφαντες...
    ούτε έχω ούτε θα έχω ποτέ βαραντέρο απλώς αντιλαμβάνομαι οτι δεν υπάρχει αντικειμενική άποψη και το τι αρέσει και τι όχι σε μοτοσυκλέτες και απο την άλλη το βασικότερο κριτήριο είναι θα είναι και έτσι πρέπει να είναι τι σου αρέσει τι σου κάνει κέφι, τι γουστάρεις....

υ.σ.οι αντιφρονούντες δεν χρειάζεται να γράψετε σαρανταδώδεκα ποστ για να επιχειρηματολογήσετε το μήνυμα ελήφθη. τόσο απλά
    Σε οποιο μοτοσυκλετιστικο φορουμ και να πας την ιδια κατασταση θα αντιμετωπίσεις..καποιος ανοιγει ένα θεμα και μετα συνηθως γινεται της..υπερβολης!..ετσι όμως πρεπει να είναι ένα φορουμ αλλιως να παμε σε νομικα σαιτ εκει που η ακριβεια των πληροφοριων θεωρείται δεδομενη..Μοτοσυκλετα σημαινει ελευθερια οδηγησης και κυριως ελευθερια σκεψης για αυτό και τα φορουμ είναι γεματα ενεργα μελη που ο καθενας υπερασπίζεται τ απιστευω του...εσυ σαν παρατηρητης αν δεν εχεις γνωμη, παιρνεις μια ιδεα από όλα και μετα κανεις τα τεστ ραιντ σου και αποφασίζεις...και αυτό είναι μεγαλο κερδος και για σενα..

Το να υποδεικνύεις πως θα ηθελες εσυ ένα φορουμ δεν νομιζω ότι βοηθαει την συζητηση εστω ακομα και συζητηση με σπαμ...

φιλε μου να χαιρεσαι που υπαρχουν διαφορετικες αποψεις , τρολλαρισματα και διαφωνιες γιατι στο τελος ολοι μας βγαινουμε κερδισμένοι..μα ολοι μας...σκεψου το..

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Σε οποιο μοτοσυκλετιστικο φορουμ και να πας την ιδια κατασταση θα αντιμετωπίσεις..καποιος ανοιγει ένα θεμα και μετα συνηθως γινεται της..υπερβολης!..ετσι όμως πρεπει να είναι ένα φορουμ αλλιως να παμε σε νομικα σαιτ εκει που η ακριβεια των πληροφοριων θεωρείται δεδομενη..Μοτοσυκλετα σημαινει ελευθερια οδηγησης και κυριως ελευθερια σκεψης για αυτό και τα φορουμ είναι γεματα ενεργα μελη που ο καθενας υπερασπίζεται τ απιστευω του...εσυ σαν παρατηρητης αν δεν εχεις γνωμη, παιρνεις μια ιδεα από όλα και μετα κανεις τα τεστ ραιντ σου και αποφασίζεις...και αυτό είναι μεγαλο κερδος και για σενα..

Το να υποδεικνύεις πως θα ηθελες εσυ ένα φορουμ δεν νομιζω ότι βοηθαει την συζητηση εστω ακομα και συζητηση με σπαμ...

φιλε μου να χαιρεσαι που υπαρχουν διαφορετικες αποψεις , τρολλαρισματα και διαφωνιες γιατι στο τελος ολοι μας βγαινουμε κερδισμένοι..μα ολοι μας...σκεψου το..
    ωραίος και ευγενικός!

φίλε άλλο διαφορετική άποψη, άλλο διαφωνία και άλλο τρολάρισμα...έχει μια διαφορά εε? αλλιώς ας πάμε και σε συζητήσεις τύπου "μη το πάρεις δεν είναι καλό μουκατα-μούκατα"....
    δε υποδεικνύω τίποτα, ελεύθερα λέω την αποψη μου ειτε συμμετέχω σε μοτοσυκλετιστικό η μη φόρουμ τίπτα παραπάνω
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Φυσικα και λες ελευθερα τη γνωμη σου, σε ένα ελευθερο φορουμ και από τη μερια σου συμβαλεις στην πολυφωνια που είναι το οξυγονο της δημοκρατιας..για αυτό σου λεω...ότι στο τελος ολοι κερδίζουμε...εξαιρούνται βεβαια εμπαθεις τοποθετησεις ...φυσικα αυτή ειναι μονο η δικια μου γνωμη, αυτό που μου αναλογει σαν μοναδα και τιποτα λιγοτερο ή περισσοτερο..

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Για αλλο μουλτι νομιζα οτι λετε
    Αν λέγαμε για το καινούριο θα ήμασταν και οι δύο για δέσιμο.
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NICK39 Προβολή μηνύματος

Καλά το πάμε αλλά αν συνεχίσουμε μας βλέπω για 55 χιλιάδες δίσκους.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος

Καλά το πάμε αλλά αν συνεχίσουμε μας βλέπω για 55 χιλιάδες δίσκους.
    Πωω ρε γμτ...!
    Γιατι δεν γραφει ακομα ο Reinmeister???
    Τι του κανατε και εφυγε ρε παλιοπαιδα;;;;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Πωω ρε γμτ...!
    Γιατι δεν γραφει ακομα ο Reinmeister???
    Τι του κανατε και εφυγε ρε παλιοπαιδα;;;;;
    Κάποιος τον πέρασε με σούζα όταν δοκίμαζε την τελική από το busa του και από τότε εξαφανίστηκε.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NICK39 Προβολή μηνύματος
    γιατι ναμην εχει???τα ιδια λεφτα κανει(σαν μεταχειρο οπως ειπαμε)...καταναλωση φυσιολογικοτατη.....απροβληματιστο...τα servise ακριβως τα ιδια λεφτα....δεν βλεπω να απευθυνετε σε λεφταδες η' κατι αλλο....και δεν μπορω να σκεφτω το λογο να μην παρεις κατι το οποιο ειναι οδηγικα αψογο και υπερτερει παντου και με διαφορα εκτος του οτι θα πιαστει λιγο παραπανω ο συνεπιβατης!!

ducati service? τα ιδια λεφτα? ΧΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

εχουν διαφορες χαρες σαν μηχανακια, αλλα σιγουρα δεν εχουν φτηνη συντηρηση

Συζητάμε για την ίδια μουλτικούλτι που έτσι και ζορίσεις το σταντ σπάει είτε το κάρτερ είτε η βίδα και μένει μέσα στο κάρτερ; Για ηλεκτρικά κλπ δεν μιλάω, για συντήρηση (ακόμα και μόνος σου να την κάνεις) επίσης.
    Το ότι ένα μηχανάκι έχει καλές αναρτήσεις και στρίβει δεν σημαίνει α) ότι όποιος το καβαλήσει θα μπορέσει να το πάει όρια και β) ότι αυτό από μόνο του το κάνει "καλή μοτοσικλέτα".
    Πήγατε την συζήτηση από τον ένα άκρο με το παπόρο της αγάπης στο άλλο, με την "σπορ" λαδιέρα που ξεκινάς μεν, δεν ξέρεις αν θα φτάσεις και αν θα γυρίσεις...

νταξ, τουλάχιστον έχει πλάκα.

Νέο μέλος Το avatar του/της sergios1095
    Καλησπέρα παίδες και σας ευχαριστω για όλες αυτές τις πληροφορίες!!! Εχω καταλήξει σε v strom και σας ρωτάω κατι τελευταίο με abs η χωρίς ;;; Δεν εχω ξαναοδηγησει με !!!

Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ψάχνω δάσκαλο για μοτοσυκλέτα.
    από dog80 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2015, 09:12
  2. Ψάχνω πληροφορίες για Vf 1000 F Ii
    από palios_er500 στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2008, 16:30
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2005, 13:02