Μέχρι την επόμενη φορά θα έχω καιρό να το ψάξω...
Τωρα ειδα σε μια φωτό και το βαν του Κρεμάλα.Α τη σουπίαν τη μελανοφόρον και δεν είπε τίποτα @#%#@.
Φίου φίου φι φι φίου
Φίλε μου συγνώμη αν σε απογοητεύω αλλά το λάστιχο δεν έγινε έτσι από τον τρόπο που οδηγείς, ο ρυθμός είναι πολύ αργός. Κάτι είναι πολύ λάθος ή στις πιέσεις (το πάρα πολύ πιθανό) ή στο αμορτισέρ ( δε νομίζω....). Επίσης τσέκαρε και το πιεσόμετρό σου καλού κακού με ένα άλλο.... Καλά και να σε ρωτήσω κάτι, βγήκες στο πρώτο εικοσάλεπτο και είδες καινούργιο λάστιχο έτσι και δε ρώτησες κάποιον να σου πει κάτι????
Νομίζω κάτι λάθος έκανες με τις πιέσεις... δεν εξηγείται αλλιώς. Γνώμη μου...
η κατάσταση της φωτογραφίας είναι μετά από τεσσερα εικοσαλεπτα.. δεν έγινε ετσι απο το πρωτο. Την κυριακή το πρωί τσέκαρα πίεση και είχε 27.5 αντί του 30 που περίμενα να έχει. Το πήγα στο 30, νομίζω ότι την Κυριακή την έβγαλε καλύτερα. Μου είπαν ότι οι ραγάδες αυτες είναι από τα ανεβα-κατεβα της θερμοκρασίας. Δεν είχα κουβερτες.
Γράφω αυτά που ακούω, ειδικός δεν είμαι.
Παντως τον Οκτώβριο που είχα μπεί με MENTZELER M5 και χρόνους 34-36 εκείνο δεν έπαθε τίποτα εντελώς.
Οι κουβέρτες είναι για να μειώνουν το θερμικούς απότομους κύκλους θερμοκρασίας στο ζέσταμα και στο χαλάρωμα που ταλαιπωρούν το λάστιχο καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και κατεβαίνει σταδιακά και όχι απότομα. Η έλλειψη τους δεν μπορεί να προκαλέσει την φθορά που έχει πάθει το δικό σου.
Λάθος πιέσεις, λάθος γόμα αν μιλάμε για γόμες αγωνιστικού τύπου, λάθος ρυθμίσεις ανάρτησης μπορούν να το κάνουν έτσι.
Μάλλον στην πρώτη αιτία είσαι...
Λιγο στο ασχετο το ποστ μου,αλλα μπραβο παιδες
Και πολλα πολλα ακομη γυρολογια ευχομαι
![]()
http://biketrackdayshub.com/motorcycle-tyre-wear-guide/
Ρίξτε μια ματιά και εδώ και θα δειτε ότι η ζημιά στα λάστιχα που δείξατε έχει συγκεκριμένο λόγο.
Βάλτε και κανένα βινδεάκι βρε παιδιά.
Πάρτε ένα βιντεάκι από το Σάββατο να φτιαχτείτε.
I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
Richa Jacket Lady Χειμερινο €50