Σε διπλανο μοτο φορουμ ενα παιδι αναφερει οτι του κλεψανε κινεζικο σκουτερακι!!!!!!και καπου αλλου διαβασα(δεν θυμαμαι που)για δυο τουονο μεσα σε λιγες μερες!!!!!Ρε λες να κλειδωνω και τον ασσο;
Σε διπλανο μοτο φορουμ ενα παιδι αναφερει οτι του κλεψανε κινεζικο σκουτερακι!!!!!!και καπου αλλου διαβασα(δεν θυμαμαι που)για δυο τουονο μεσα σε λιγες μερες!!!!!Ρε λες να κλειδωνω και τον ασσο;
Στην πολη μου, προ ημερων, ο ιδιοκτητης κατεβηκε απο την πολυκατοικία την ωρα που καποιος προσπαθουσε να του κλεψει το μηχανακι,το τι εγινε δε λεγεται.Παρεμπιπτοντως απορω με την ψυχραιμια του 7τολη, ειλικρινα στη θεση του δε ξερω πως θα αντιδρουσα
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Φίου φίου φι φι φίου
Δεν μπορώ να διαχωρίσω αν με ενοχλει το ο,τι δεν έχω μηχανάκι ή η πράξη της κλοπής.Νομίζω το δευτερο.
Φίου φίου φι φι φίου
Απλά αισθάνομαι να μικραίνω.Ο,τι κάποιος, (ο-οι κλέφτες) με βλέπει ,και γελάει, χωρις να τον βλέπω και να αντιδράσω μακελερίe hail and kill.
Φίου φίου φι φι φίου
ξεχνα τα ολα φιλος,
υπομονη και επιμονη,
καλου κακου ριξε κανα ευχέλαιο
μεγαλη γρουσουζια η κλοπη να ξερεις....
εισαι το καλυτερο παραδειγμα ασφαλειας μοτο και
ομως επεσες θυμα,
να τα βλεπουμε ολοι που με μια abus νομιζουμε οτι κατι καναμε.
και η ασφαλεια κλοπης για τετοια εργαλεια τελικα ειναι απαραιτητη,
μπραβο και για την σταση σου, ευχομαι αυτο να ειναι το χειροτερο που σε βρηκε στην ζωη σου,
και απο δω και μπρος ολα μελι γαλα
μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε
Είναι από τις φορές που θέλεις να γράψεις κάτι για να απαλυνεις τον πόνο του άλλου αλλά δεν ξέρεις τι. Παντως Τόλη αν και δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά, πολύ ευχαρίστως σου δίνω την δικιά μου να κάνεις το καλοκαιρινό Ταξίδι σου, μαζί με τις βαλίτσες.
Μόνο να της βάζεις άγκυρα το βράδυ μην ξυπνήσει κανένας ρελες και έχεις άλλα![]()
Oχι ρε φιλε... Παλι;;;;;
Δεν το ειχα προσεξει οταν το ανεβασες..
Γμστ....
Δεν ξερω τι να πω...
MADE IN JAPAN 日本製
πω φιλε κριμα.... και εμενα αυτο μου φαγανε λευκο κοκκινο απο νεα φηλαδελφεια
Ο πρώτος μήνας πέρασε.Κάνω υπομονή με ευλάβεια τζιχάντ αλλα λοξές ματιές ρίχνώ και στις αγγελίες.
Ειμαι σε φάση πλέον μακάρι να βρεθεί γιατί που να ψάχνεις πάλι που να ελεγχεις να παραγγέλνεις περιφερειακά κτλ.
Ισως βέβαια και να έχουν τη γλύκα τους όλα αυτά με αποτέλεσμα ένα χαμόγελο.
Καπου εκεί είναι η όλη ιστορία..
Ένα χαμόγελο δικό σου,ένα χαμόγελο απο αυτόν που αγαπάς και σε αγαπάει, και σου δίνει δύναμη η οποία περνάει,ίσως,και σε άψυχα αγαθά που, με τον καιρό αποκτούν λίγη απο τη ψυχή σου και αυτά, πλέκοντας την ιστορία τους, μαζί σου.Απλά συνεχίζεις..
Για ένα χαμόγελο,μια ανάταση ψυχής.
Keep on rotting in the free world.
Φίου φίου φι φι φίου
Οι υπολοιποι θα ειναι πιο δυσκολοι....
Υπομονη....
πουτσ@@@@@@@@@
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σήμερα ειναι τα 40.
Να ζήσομεν να τον θυμόμαστε.![]()
Φίου φίου φι φι φίου