Σκέφτεσαι πολύ σωστά και αυτό που εγραψες γα την ζωή είναι όλη η ουσία. Και γω θέλω 990 και κάπο αλλά όσα λεφτουδάκια μαζεύω με δυσκολία, τα τρώω σε ταξίδια που γουστάρω και μένω με το ταπεινό μου άφρικα που όμως απλά δεν λέει όχι πουθενά. Θα μπορούσα να κάνω οικονομία 2-3 χρόνια και να πάρω κάτι πιο μεγάλο αλλά η ζωή κυλά, είμαι 42 και τώρα, ΤΩΡΑ θελω και γουστάρω να ταξιδεύω.
Για τα μηχανάκια...
Γνωστός από διπλανό φόρουμ είχε πάντα μονοκύλινδρα, από τα πρώτα ΧΤ εως και 640 για πάρα πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή κουράστηκε στο δικάβαλο ταξίδι και πήρε λόγω συγκυριών ενα τρανσάλπ και κολλησε μ' αυτό γιατί ταξίδευε ανετα. Με τον καιρό το βελτίωσε και τον εχω δει ζωντανά τι μπορεί να κάνει με το 650 σε χώμα και άσφαλτο. Εχει κεράσει τσαγάκι πολλές φορές σε πολλούς αντβέτσουρ τύπους και το 650 με βαρβαρη χρήση δεν εχει κάνει κιχ. Υπάρχει στην παρέα τρανσάλπ με 140.000 Km χιλιογρατζουνισμένο από χωμάτινες βόλτες και δεν καίει σταγόνα λάδι και δουλεύει αψογα.
Αλλά κοίτα να πάρεις ενα που να εχει αλλαγμένα ελατήρια στις αναρτήσεις και βάλτου και λίγο πιο χοντρό λάδι μπροστά. Αν εχει και καμιά εξατμισούλα καλά θα ναι. Και το vstrom μια χαρά μηχανάκι είναι εσύ θα κρίνεις τι θα πάρεις. Απλά με 2500 πέρνεις πολύ καλό τρανσαλπάκι και το πουλάς εύκολα μετά. Για το τελευταίο βέβαια μην είσαι και σίγουρος. Είναι τόσο χρηστικά αυτά τα μηχανάκια πυ δύσκολα τ' αλλάζεις.
Οπως και να χει καλά ταξίδια.
(Το κάπο μου αρέσει και μένα πάρα πολύ, ειδικά το raid αλλά για ταξίδια στην δυτική ευρώπη που δυστυχώς μας τελείωσαν λόγο οικονομικών ζορισμάτων. Στα βαλκάνια πάω και με παπί που λέει ο λόγος. )
Και προσφατα ενιωσα το ρητο που πρωτοδιαβασα εδω μεσα και στην αρχη μου φαινοταν καπως:
το καλυτερο μηχανακι ειναι το δικο σου.. αναμενουμε νεοτερα...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ευκαιριες αναμενονται στην αγορα εν οψει δημοψηφισματος
πουτσ@@@@@@@@@
Αν και θα σου ελεγα να περιμενεις το διμοψηφισμα χα,χα,χα αν αποφασισεις να παρεις ΤΑ τουλαχιστον επελεξε μοντελο του 99 made in japan με τα διπλα δισκιφρενα...
Ευχομαι εγω να διαψευστω και να εχεις παντα καλους δρομους και κταπληκτικες εμπειριες στα ταξιδια σου...τουλαχιστον οντως απο αξιοπιστια ο ραθυμος κινητηρας της ειναι κορυφη και εντελως απροβληματιστος...
Θα σου συστηνα επισης να βαλεις τζελ στην σελλα της θα σε βοηθησει αυτο να εισαι πιο ξεκουραστος στο ταξιδι...
Με τα διπλα ειναι ιταλικο....
Με το μονο ειναι γιαπωνεζικο
πουτσ@@@@@@@@@
Προσωπικα ξερω απο φιλους πoυ τις ειχαν το ΤΑ του 99 πρωτοβγηκε με διπλα δισκοφρενα και ηταν γιαπωνεζικο...μετα το 2001 η συναρμολογηση του ΤΑ γινοταν στην ισπανια οπως και του βαραντερο...Ιταλια βγαινει το CBF..
Μετα το 2001 ο κιητηρας εγινε λιγο πιο δυνατος αλλα τα περφερειακα εγιναν πλαστικα ενω και η
Ισπανικη συναρμολογηση δεν ηταν η καλυτερη..
Σαφεστατα να επιλεξει ενα ΤΑ συναρμολογημενο στην ιαπωνια αλλα μονο του 99, την πρωτη χρονια που βγηκαν με τα διπλα δισκοφρενα..
Εγώ είχα 600 του 1996 το πρώτο που βγήκε με νέο κουστούμι και μονό δισκόφρενο και ήταν ιταλικό, όπως και όλα τα μετέπειτα έχω την εντύπωση.
Τελευταία τροποποίηση από vardis; 27/06/2015 στις 17:19.
vardis
είχα το με διπλά και ήταν χονδα μοντέσσα
επιμένω οτι με το μονό πρέπει να ήταν τζαπάν.....
πουτσ@@@@@@@@@
Μιλαω για το μοντελο 99 αποκλειστικα..όχι ότι εχει πολύ μεγαλη σημασια...μετα από αυτό το μοντελο το ΤΑ αλλαξε και τελειως σουλουπι...τελος παντων, ναχει καλη βολτα ο ανθρωπος..
EIXA ME TO MONO ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ...........ΤΟΥ 96
Κοκκινάκι και δεν ξέρω αν ήταν Ιταλικό ή Τζαπάν...!!!
Και δεν έμεινε πολύ στα χεράκια μου το καημένο.![]()