Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 217

Θέμα: Ατύχημα

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    striker, απορία με αφορμή τα παραπάνω....

Αν δω έναν Ζ, Δ, ΑΒΓ, να κάνει σούζες κλπ, μπορώ να πάρω την πινακίδα του και να τον καταγγείλω εγγράφως?

ποιες θα είναι οι συνεπειες γι αυτόν τότε? (μην πεις για μένα )
    You can try

Αν έχεις καμιά φωτογραφία μπορεί να καταφέρεις και τίποτα ψιλό.
    Αλλιώς είναι ο λόγος VS του λόγου του οργάνου και περιττό να σου πω ποιός υπερισχύει (και με το νόμο και με κανόνα και διαβήτη).

Θέλω να σου πω για μια κουβέντα που είχα με ένα μπάτσο κάποτε που με είχαν γράψει για αλκοτέστ (και καλά μου είχαν κάνει), αλλά πλάκωσε δουλειά.
    Later....

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    You can try

Αλλιώς είναι ο λόγος VS του λόγου του οργάνου και περιττό να σου πω ποιός υπερισχύει (και με το νόμο και με κανόνα και διαβήτη).

Θέλω να σου πω για μια κουβέντα που είχα με ένα μπάτσο κάποτε που με είχαν γράψει για αλκοτέστ (και καλά μου είχαν κάνει), αλλά πλάκωσε δουλειά.
    Later....
    Είναι η κλασσική ερώτηση του δικαστή προς τον πολίτη, όταν καταθέτει ως μάρτυρας το αστυνομικό όργανο: Και ποιο λόγο έχει να πει ψέματα ο αστυφύλακας κύριε; (γελάνε ΚΑΙ οι πέτρες)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από counterstriker Προβολή μηνύματος
    Χαχα

Αδερφέ, λέω να μην δώσω απάντηση σε αυτό το θέμα, διότι θα συζητάει το forum έως μεθαύριο. Συναρτάται με αυτό που έγραψε ο φίλος smoker παραπάνω. Ότι δηλαδή η ζωή είναι πιο σύνθετη από το θετό δίκαιο. Και προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, θα πω ότι η έννοια της δικαιοσύνης είναι πολύ βαθύτερη από το σύστημα νόμων που κάθε φορά επιλέγουμε να την υπηρετήσει. Σκέψου ότι το κράτος με τους νόμους του επιβάλει εμμέσως τέτοιου είδους καταγγελίες, αφού η παρασιώπησή τους είναι θεσπισμένο ποινικό αδίκημα. Από την άλλη, χωρίς να έχω κάνει κάποια σφυγμομέτρηση, έχω την αίσθηση ότι οι περισσότεροι στη χώρα μας θα θεωρούσαν μια τέτοια ενέργεια καραμπινάτη ρουφιανιά.
    αφού λοιπον επικρατεί αυτή η άποψη, καλά κάνουν και υπάρχουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, γιατροί, δικηγόροι, δικαστές, εφοριακοί, μπάτσοι, γουρούνια, αδέρφια μας, και κακώς τους καταγγέλουν όσοι τους καταγγέλουν, σωστά?

έχουμε λοιπόν το κράτος που μας αξίζει (μιας και ο λαος είναι αυτός που ορίζει το κράτος).... (πόσες φορές ακόμα θα το πούμε)

και επανέρχομαι στο ερώτημα του πιπάκια "Άμα τρακάρει ο Βαλκανόμυαλος με τον Ελβετόψυχο τί θα κάνουνε?" και απαντάω εκ νέου
    Εδώ είναι βαλκάνια, θα τον γαμήσουμε το Μπούστη τον κρυοκωλο που ήρθε να μας κουνηθεί

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δεν έχεις δίπλωμα
    Έχεις πιει
    Περνάς κόκκινο (άντε βαθύ πορτοκαλί)
    Περνάς στο αντίθετο ρεύμα
    κλπ

Νομίζω ότι σπό τις πρώτρες μας μέρες σαν οδηγοί (μοτο/αυτο) κανένας μας δεν θα έπρεπε να οδηγεί ή θα έπρεπε να είμαστε φυλακή για χρέη (από τα πρόστιμα).
    Δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή είναι πολύ πιο περίπλοκη/παράλογη/αλογιστική ή όπως αλλιώς θέλουμε να το πούμε, από ένα σύστημα σωστού-λάθους και δίκαιου-άδικου που μπορεί να έχουμε φτιάξει εμείς για να πορευόμαστε (και καλά έχουμε κάνει κιόλας).

Συμφωνώ και επαυξάνω. Αν και προσωπικά μέσα μου αντιδρώ όταν κάποιος επικαλείται -ειδικά εξ αρχής- την επαγγελματική του ιδιότητα για να κάπως-πως προσδώσει κύρος στην άποψή του η να την παρουσιάσει ως το φως το αληθινόν. Ας δεχτούμε όμως ότι συμβαίνει. Φυσικό είναι ο νομικός να παρουσιάσει την πλατφόρμα λειτουργίας της ευνομούμενης κοινωνίας. Οι κοινωνίες όμως απανταχού διέπονται από νόμους ευνομούμενης αλλά είναι παραβατικές (γιαυτό βρίσκουν δουλειά και οι όπου γης δικηγόροι ).

Σε ένα φόρουμ λοιπόν μοτοσυκλέτας δηλ. κοινωνικοτεχνικό και όχι επαγγελματικό θα πρέπει η περίπτωση να ιδωθεί μέσα απ το πρίσμα της συγκεκριμένης κοινωνίας και του βαθμού παραβατικότητας που τη διέπει. Στη δικιά μας όπου η συνδιαλλαγή, η παράβλεψη ακόμα και από τους ορισθέντες να τηρούν την Τάξη και η έλλειψη οδηγικής παιδείας κυριαρχούν, οι politically correct κορώνες φαντάζουν ουτοπικές.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Later....
    δε σου δωσε ευκαιρία το μουνί εεεεεε?

πουτσ@@@@@@@@@

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    You can try

Πάντως, φίλος μου είχε φάει καμπάνα και τον "έχωσαν" μια βδομάδα περιπολίες, επειδή κάποιος τον κατήγγειλε για σούζες. Χωρίς φωτογραφία, απλά με την πινακίδα.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Πάντως, φίλος μου είχε φάει καμπάνα και τον "έχωσαν" μια βδομάδα περιπολίες, επειδή κάποιος τον κατήγγειλε για σούζες. Χωρίς φωτογραφία, απλά με την πινακίδα.
    του ρουφιάνου τι του κάνανε μετά?

πουτσ@@@@@@@@@

αφού λοιπον επικρατεί αυτή η άποψη, καλά κάνουν και υπάρχουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, γιατροί, δικηγόροι, δικαστές, εφοριακοί, μπάτσοι, γουρούνια, αδέρφια μας, και κακώς τους καταγγέλουν όσοι τους καταγγέλουν, σωστά?

έχουμε λοιπόν το κράτος που μας αξίζει (μιας και ο λαος είναι αυτός που ορίζει το κράτος).... (πόσες φορές ακόμα θα το πούμε)

και επανέρχομαι στο ερώτημα του πιπάκια "Άμα τρακάρει ο Βαλκανόμυαλος με τον Ελβετόψυχο τί θα κάνουνε?" και απαντάω εκ νέου
    Εδώ είναι βαλκάνια, θα τον γαμήσουμε το Μπούστη τον κρυοκωλο που ήρθε να μας κουνηθεί

Μη με βιδώνεις ρε κι έχω δουλειά λέμε!!!

Όχι δεν είναι ρουφιανιά.

Μπορείς να επανέλθεις και να δώσεις το επιχείρημά σου αντίστοιχα βασιζόμενος σε αυτό?
    Από τη στιγμή που δεν είναι ρουφιανιά, άρα δεν έχω το κράτος που μου αξίζει? Άρα όντως έχω πέσει θύμα? Τί γίνεται τέλος πάντων?

(όσο για το αν έχεις το κράτος που σου/μας/μου κλπ αξίζει, θυμήσου που ψάχνουμε/τε τί θα ψηφίσει ο καθένας στο δίπλα θρεντ, γιατί ο ένας βρωμάει περισσότερο από τον άλλο. Που ανέκαθεν έτσι ήταν βέβαια απλά τώρα τερμάτισε το κοντέρ. Και για το ότι δεν έχεις καν να διαλέξεις κι όλα τα μήλα μέσα στο καλάθι είναι σάπια εσύ φταις και σου αξίζει?)

Νέο μέλος

χμ...

Νομίζω, ότι είναι λιγάκι πιο σύνθετο spyrakos35. Στο ίδιο δίλημμα, εάν εξειδικεύσεις την ερώτηση στον πολίτη και του πεις: θεωρείς από πλευράς ηθικής λάθος να καταγγείλεις έναν πολιτικό έναν δικαστή έναν εφοριακό κλπ, τα αποτελέσματα δεν θα είναι ίδια. Γιατί όλοι αυτοί που αναφέρεις έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Μεταχειρίζονται κάποιου είδους εξουσία, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο. Και το πρόβλημα εντοπίζεται μάλλον ακριβώς εκεί: Η αδυναμία τάυτισης Έλληνα πολίτη με το κράτος του και όλες τις πτυχές του έγκειται στο γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων διαχειρίζονται εξουσία το πράττει κατά το δοκούν κι αν όχι μεροληπτικά, πάντως ανισομερώς.

δε σου δωσε ευκαιρία το μουνί εεεεεε?

Γουρούνια τα λέμε ρε

(όχι και πολύ καλά μου έκανε. Για το θέμα αλκοτέστ και κανά δυο άλλα προσωπικά δε σηκώνω κουβέντα)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Έχεις φίλο μπάτσο?

Ignore list ο μπλίτζερ

του ρουφιάνου τι του κάνανε μετά?

Δε νομίζω ότι έγινε επώνυμα. Δε θυμάμαι κιόλας, πάνε χρόνια.

Δεν είναι μπάτσος. Είναι ακόμα χειρότερο :P
    Life begins at 45°.

Σημασία έχει ότι συμβαίνει. Και, αν θυμάμαι καλά, τελείως ανώνυμα.

Βέβαια, ο συγκεκριμένος κυκλοφορούσε χρόνια χωρίς δίπλωμα οδήγησης (και δεν είναι ο μόνος "συνάδελφος"), οπότε ναι, τα ποστς μου δεν είναι ακριβώς ωδή στο κράτος δικαίου.
    Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 03/09/2015 στις 11:53.
    Life begins at 45°.

Χαχα

Αδερφέ, λέω να μην δώσω απάντηση σε αυτό το θέμα, διότι θα συζητάει το forum έως μεθαύριο. Συναρτάται με αυτό που έγραψε ο φίλος smoker παραπάνω. Ότι δηλαδή η ζωή είναι πιο σύνθετη από το θετό δίκαιο. Και προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, θα πω ότι η έννοια της δικαιοσύνης είναι πολύ βαθύτερη από το σύστημα νόμων που κάθε φορά επιλέγουμε να την υπηρετήσει. Σκέψου ότι το κράτος με τους νόμους του επιβάλει εμμέσως τέτοιου είδους καταγγελίες, αφού η παρασιώπησή τους είναι θεσπισμένο ποινικό αδίκημα. Από την άλλη, χωρίς να έχω κάνει κάποια σφυγμομέτρηση, έχω την αίσθηση ότι οι περισσότεροι στη χώρα μας θα θεωρούσαν μια τέτοια ενέργεια καραμπινάτη ρουφιανιά.
    Είναι η κλασσική ερώτηση του δικαστή προς τον πολίτη, όταν καταθέτει ως μάρτυρας το αστυνομικό όργανο: Και ποιο λόγο έχει να πει ψέματα ο αστυφύλακας κύριε; (γελάνε ΚΑΙ οι πέτρες)
    χμ...

Νομίζω, ότι είναι λιγάκι πιο σύνθετο spyrakos35. Στο ίδιο δίλημμα, εάν εξειδικεύσεις την ερώτηση στον πολίτη και του πεις: θεωρείς από πλευράς ηθικής λάθος να καταγγείλεις έναν πολιτικό έναν δικαστή έναν εφοριακό κλπ, τα αποτελέσματα δεν θα είναι ίδια. Γιατί όλοι αυτοί που αναφέρεις έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Μεταχειρίζονται κάποιου είδους εξουσία, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο. Και το πρόβλημα εντοπίζεται μάλλον ακριβώς εκεί: Η αδυναμία τάυτισης Έλληνα πολίτη με το κράτος του και όλες τις πτυχές του έγκειται στο γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων διαχειρίζονται εξουσία το πράττει κατά το δοκούν κι αν όχι μεροληπτικά, πάντως ανισομερώς.
    εγώ από τα παραπάνω κατάλαβα (ουάνς μόρ) οτι το κράτος έχει νόμους γιατί πρέπει να τους έχει αλλά τους χρησιμοποιεί κατά το "το ένα χέρι νίβει το άλλο"....

επειδή ξεφύγαμε (αρκετά κούρδισα τον πιπάκια ) από το θέμα, επί του θέματος λοιπόν, εγώ θα πράττω κατά συνείδηση

ΠΟΥΤΣ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    εγώ θα πράττω κατά συνείδηση

ΠΟΥΤΣ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

συνείδηση με ορμονικές διαταραχές. πολλή μερέντα...
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    συνείδηση με ορμονικές διαταραχές. πολλή μερέντα...
    Κατι πρεπει να εχει αυτη η σελα απο το Fjr..............
    Πριαπισμος κιετς.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  2. ατυχημα με τρανσαλπ
    από kle250 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2004, 07:46