Μου πήρε πολύ ώρα να το διαβάσω αλλά νομίζω πως άξιζε τον κόπο γιατί επιβεβαίωσα κάποια πράγματα που σκεφτόμουν....
Επί της ουσίας νομίζω πως τα μέλη που χρησιμοποίησαν την υποδομή του moto.gr με αυτό τον τρόπο για να ειδοποιήσουν κάποιους άλλους κακώς το έκαναν γιατί δίνουν το δικαίωμα στον καθένα που έχει τη διάθεση και την ικανότητα να σκεφτεί λίγο παραπέρα να οδηγηθεί σε διάφορα συμπεράσματα. Μερικά από αυτά ήδη έχουν γραφτεί γι' αυτό δεν τα ξαναγράφω.... μου πήρε πολύ ώρα να τα διαβάσω έτσι και αλλιώς....
Όσοι από εσάς σπεύσατε να πυροβολήσετε τον πιανίστα καλό θα ήταν να ξαναδιαβάσετε το thread από την αρχή γιατί μερικά post δείχνουν τουλάχιστον εμπάθεια.... Θα ήθελα να ονομάσω αλλά θα γίνει πανικός και δε χρειάζεται....
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Τελικα αφου πηγα στην συναντηση των παιδιων και συζητησαμε πολλη ωρα θα ελεγα...καταλαβα οτι το θεμα οντως ξεκινησαν απο το γεγονος οτι χουν περιορισμο bandwith και αφου τους εξηγησα το προβληματισμο του moto.gr στα δυο θεματα ...δηλαδη οτι χρησιμοποιηθηκε δεοντολογικα λαθος το συστημα προσωπικων μηνυματων και επισης το φαινομενο τοποθετησης του λινκ του νεου φορουμ εντω μεσω της συζητησης για να συνεχιστει το θεμα στο νεο φορουμ,καταλαβαν τα παιδια και εληξε το θεμα
Απο εκει και περα συζητησαμε και αλλα θεματα και ειδα πως σε αυτα εχουν δικιο και τελος συνοψιζοντας και χωρις πολλα πολλα θα πρεπει να ληξει το θεμα εδω και οταν με το καλο ανεβασουν το καινουριο τους φορουμ θα τους ευχηθουμε να παει καλα η ολη προσπαθεια.
Θα παρακαλουσα να σταματησουν οι αψιμαχιες και η λασπη προς τα εκει δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε με τα παιδια ποσο μαλλον αφου ειναι δικα μας παιδια.
Το ποστ θα σκαναριστει και θα βρισιδια και εμπαθεις απαντησεις θα φυγουν
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Τελικα αφου πηγα στην συναντηση των παιδιων και συζητησαμε πολλη ωρα θα ελεγα...καταλαβα οτι το θεμα οντως ξεκινησαν απο το γεγονος οτι χουν περιορισμο bandwith και αφου τους εξηγησα το προβληματισμο του moto.gr στα δυο θεματα ...δηλαδη οτι χρησιμοποιηθηκε δεοντολογικα λαθος το συστημα προσωπικων μηνυματων και επισης το φαινομενο τοποθετησης του λινκ του νεου φορουμ εντω μεσω της συζητησης για να συνεχιστει το θεμα στο νεο φορουμ,καταλαβαν τα παιδια και εληξε το θεμα
Απο εκει και περα συζητησαμε και αλλα θεματα και ειδα πως σε αυτα εχουν δικιο και τελος συνοψιζοντας και χωρις πολλα πολλα θα πρεπει να ληξει το θεμα εδω και οταν με το καλο ανεβασουν το καινουριο τους φορουμ θα τους ευχηθουμε να παει καλα η ολη προσπαθεια.
Θα παρακαλουσα να σταματησουν οι αψιμαχιες και η λασπη προς τα εκει δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε με τα παιδια ποσο μαλλον αφου ειναι δικα μας παιδια.
Το ποστ θα σκαναριστει και θα βρισιδια και εμπαθεις απαντησεις θα φυγουν
Τσάμπα το κράνος που κουβάλαγα... τσάμπα το ξύλο που περίμενα, τσάμπα όλα...![]()
Στάθη πραγματικά χαίρομαι (και ας μην άκουγα τπτ εκεί στη εξορία...)
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Τελικά μόνο η καντίνα με τα ποπ-κορν κέρδισε απ' αυτή την ιστορία...
Νimbus, πήρες κανά κιλό;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Γιωργο δεν το νομιζω
![]()
Δεν κέρδισε μόνο η καντίνα, ή δεν πήρε κανά κιλό η Nimbus???
:rotflmao:
Στάθη σίγουρα θα συμφωνήσεις να μην το συνεχίσουμε, εξάλλου γνωρίζεις ποια είναι η "θεωρία" μου για τη γενεσιουργό αιτία των περισσότερων ουσιαστικών προβλημάτων του φόρουμ.
ke giati den tin lete re palikaria na tin ma8oume ke emisΑρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
![]()
Δεν κέρδισε μόνο η καντίνα, ή δεν πήρε κανά κιλό η Nimbus???
:rotflmao:
Στάθη σίγουρα θα συμφωνήσεις να μην το συνεχίσουμε, εξάλλου γνωρίζεις ποια είναι η "θεωρία" μου για τη γενεσιουργό αιτία των περισσότερων ουσιαστικών προβλημάτων του φόρουμ.
den aksia pros sizitisi?
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Δεν είναι άξια προς συζήτηση, είναι άξια προς κάποια ΕΝΕΡΓΕΙΑ για την εξάλειψή της, αλλά συμφωνία και διάθεση για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει από τους υπεύθυνους, οπότε είναι άσκοπο να το κουβεντιάσουμε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Δεν είναι άξια προς συζήτηση, είναι άξια προς κάποια ΕΝΕΡΓΕΙΑ για την εξάλειψή της, αλλά συμφωνία και διάθεση για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει από τους υπεύθυνους, οπότε είναι άσκοπο να το κουβεντιάσουμε.
Για λέγε....
Άφησα τις μαντικές ικανότητες σπίτι σήμερα....
Αν δεν μιλήσετε πως θα ξέρουμε τι σκέφτεστε;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Νίκο έχω μιλήσει επανειλημμένως στον Στάθη. Ας μην το κάνουμε θέμα, ένα μέλος είμαι από τα πολλά, έχω τη θεωρία μου όπως όλοι, θεωρία που δεν γίνεται αποδεκτή, δεν πειράζει, έληξε.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Για λέγε....
Άφησα τις μαντικές ικανότητες σπίτι σήμερα....
Αν δεν μιλήσετε πως θα ξέρουμε τι σκέφτεστε;
pedes min erxeste edo ke kanete san gkomenes ke den mas lete afto pou 8elete na pite ala den lete giati to exete pi ke ala tetia gkomenistikaΑρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Νίκο έχω μιλήσει επανειλημμένως στον Στάθη. Ας μην το κάνουμε θέμα, ένα μέλος είμαι από τα πολλά, έχω τη θεωρία μου όπως όλοι, θεωρία που δεν γίνεται αποδεκτή, δεν πειράζει, έληξε.
ligos andrismos den 8a mas xalage..
ke an den 8elis na pis tipota apo tin arxi ti to kanoume 8ema?
megaloste ligo re...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
ετσι ειναι αγαπητέ Λέων...
και καλά κάνεις και τους τρώς αλλά απλά συναίχεια αυτο καταντάει κουραστικό...
ειναι σαν να ακούς το ιδιο τραγούδι πολλές φορές..
σε κανει και βαριέσαι..
ετσι απλα........
μπορείς να πάρεις το μπογαλάκια σου και να μετακομίσεις αλλού...
δε βαριέσαι ...δεν χάθηκε και τίποτα....
den mou les psile ema8es oti mirazoune pomola ke ir8es ke esi mpas ke gialisis kanena......
den mporo na katalavo giati pedevese na pis tin gnomi sou?
free rider: elate re pedia ftani min to kanete 8ema....
ke vevea 8a to kanoue 8ema kirie ftoxopsixe
ir8es edo na min pis tipota?
ke mia simvouli pare ena mpistoli doro se kapion pou agapas..
ala kalitera ksefanisou...
οταν στα έλεγα δεν ακουγες....
και η ζωή συνεχίζεται...
giati den gelasame me tin parti sou nomizis?:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
ετσι ειναι αγαπητέ Λέων...
οταν στα έλεγα δεν ακουγες....
ke den sou leo ke ala giati varieme...
8es na pis kati gia tous alous i gia ton eafto sou?
:rotflmao: :rotflmao:
episis an sou ekana lista me onomata
ke to ti sou exoun siri 8a frikares
meriki ksernane sto onoma sou
gia afto min pas girevontas
ego mpori na exo 5-10 pou tous ta xono ke me antipa8oun
![]()
![]()
ala exo ke kamia 1000aria pou xezonte sto gelio mazi mou