Για να απαντήσω και σοβαρά στην ερώτησή σου χτες έφτασα στο κεφάλαιο clean istall, αλλά το παράτησα προσωρινά μιας και λύνοντας το θέμα με τη φωτεινότητα και περνώντας πάλι τους drivers πήρα θάρρος ότι μπορεί να το έλυνα...
Για να απαντήσω και σοβαρά στην ερώτησή σου χτες έφτασα στο κεφάλαιο clean istall, αλλά το παράτησα προσωρινά μιας και λύνοντας το θέμα με τη φωτεινότητα και περνώντας πάλι τους drivers πήρα θάρρος ότι μπορεί να το έλυνα...
Εδω ειναι που μαστορευουμε τα μηχανηματα αυτα του διαβολου;;;
Λοιπον, εχω ενα dell inspiron 1750 του 2010 με 3 gb ram και 2πυρηνο 2,2 Ghz Intel Pentium. Tρεχω 64bitα 7αρια..
Παντα πηγαινε σφαιρα και δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα μεχρι προσφατα.
Τωρα τελευταια λοιπον μου τρεχει ανα τακτα διαστηματα ενα service host των windows και μου τρωει ολη τη ram.. Και φυσικα σερνεται απεριγραπτα μετα..
Προς το παρον αντιμετωπιζω το προβλημα κλεινοντας το svhost.. Αλλα αυτο φυσικα δεν λυνει το προβλημα μονιμα..
Οποτε ρωτω.. Τι να κανω για να βρω λυση;;
Σημειωτεον εχω ενα crackαρισμενο eset antivirus 2 εκδοσεων πριν.. Αλλα γενικοτερα δεν κυκλοφορω σε κακοφημα sites και πλεον πολυ σπανια να κατεβασω κατι φαση torrent κλπ..
MADE IN JAPAN 日本製
Αυτό μου θυμίζει: "Κάνω πάρτυ και η κύρια πόρτα του σπιτιού μου είναι ανοιχτή μεν αφύλακτη δε, αλλά δεν φοβάμαι μη μπει κανείς "κακός" μέσα, μένω σε καλή γειτονιά"
Τσεκάρισε μια και τον δίσκο σου με κάποιο εργαλείο πχ HDD regenerator από DOS mode ή βάλε το σέντινελ για να δεις σε τι κατάσταση είναι.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σημερα παω να ανοιξω το PC με Win 8.1 και μια πολυ ωραια μπλε οθονη με error
PAGE_FAULT_ IN_NONPAGED_AREA
Μετα απο ψαξιμο στο Internet δε βρηκα κατι που να βοηθαει. Ουτε σε safe mode ξεκιναει, ουτε σε command line.
Τιποτα....
Καμια ιδεα τι ειναι αυτο το error?
Life begins at 45°.
thanks, μαλλον η ζημια εγινε οταν συνδεσε ενα παλιο printer.
ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ!!!!!!! (και γλυτώσαμε format κτλ).
@George_Sp : σε ευχαριστώ πολύ για την υπομονή και τις συμβουλές σου.
@DrEvil : ευχαριστώ επίσης.
Αντε μπραβο!
Τελικα ποιος ηταν ο εχθρος;
Inochi, ρε!
Για οσο.