Απλά τραμπουκίζουν (δηλαδή επιβάλλουν αυτό που θέλουν με την βία και την απειλή) αλλά επειδή το κάνουν σε όλους δεν είναι φασίστες.
Οκ δεν είναι ρατσιστικός ο φασισμός τους, είναι σκέτοςΡε σοβαρά τώρα;
Και όπως βλέπεις δεν ζητάνε απλώς να σβήσουν το τσιγάρο. Το επιβάλλουν με την βία.
Η λέξη φασισμός έχει ξεπεράσει απλώς τον μουσολίνι. Εσύ πως τον λες αυτόν που σου επιβάλλει κάτι με την βία;
Στην επόμενη βόλτα μου δίνεις το δικαίωμα να σου βάλω δισκόφρενο στη ρόδα αν σε δω να κάνεις σούζες; Παράνομο είναι, θα σε προειδοποιήσω πριν το κάνω και θα σε προφυλάξω και από τον εαυτό σου.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Αν ήθελα να δημιουργήσω εντυπώσεις δεν θα καθόμουν να βάλω κάθε ένα βιντεάκι με την περιγραφή από κάτω. Θα σε άφηνα να ψάξεις μόνος.
Ο σκουτεράκιας τα κάνει αυτά και να το ξαναπούμε για άλλη μια φορά δεν εξετάζουμε τι κάνουν οι μαλάκες οδηγοί που ανεβαίνουν στα πεζοδρόμια. Σε αυτό συμφωνούμε όλοι. Εξετάζουμε τους αυτόκλητους τιμωρούς που το παίζουν ευγενικοί αλλά σε πολλές περιπτώσεις αποδεικνύονται άλλα πράγματα.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Μην κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου γιατί είσαι καλό παιδί και δε σου βγαίνει
Ειδικά το συγκεκριμένο βιντεάκι με τον σκουτεράκια είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της μαλακίας τους.
Έχει πάει η κοπτοραπτική σύννεφο.
Ξαναδές το (ή αφού δεν έχεις χρόνο για πέταμα, και καλά κάνεις, take my word for it).
Έχει πέσει το "κόψιμο" της αρκούδας, και κάνει μπαμ γιατί γίνεται στα πιο κουλά/παράξενα σημεία.
Οι τύποι που είναι κολλημένοι στην κίνηση και βλέπουν το περιστατικό live πάνε και κωλοχεριάζουν τους νταήδες.
Στην επόμενη σκηνή ξαφνικά δεν υπάρχουν.
Τον τύπο τον κρατάνε από τα χέρια κι από τις χειρολαβές του σκούτερ.
Προσωπικά, αν έβλεπα 6-7 νοματαίους μπροστά μου να μου κλείνουν το δρόμο, θα έψαχνα για κενό και θα έφευγα σουζαριστός (αν ήξερα να κάνω σούζες).
Σιγά μην κάτσω να δω αν είναι από την κάντιτ κάμερα ή αν θα μου τραβήξουν γκάνι για να μου βουτήξουν μηχανάκι, πορτοφόλι κλπ.
Τώρα αν κάποιος από αυτούς ήταν τόσο ηλίθιος (ή πληρωνόταν τόσο καλά) ώστε να το παίξει Λεβ Γιασίν (Ρώσος κι αυτός) και να κάνει βουτιά μπροστά στο μηχανάκι για να τον χτυπήσω, κακό του κεφαλιού του.
Επίσης, στο 3:47 περίπου (αν βαριέσαι να το ξαναδείς είπαμε, take my word for it) που έχει κάνει τη βουτιά ο μάγκας (μπροστά στο μηχανάκι στο οποίο έχουν ήδη κολλήσει ένα αυτοκόλλητο που πιάνει όλη τη ζελατίνα κι ο οδηγός πιθανόν δε βλέπει και το Χριστό του), κι ο άλλος έχει χάσει την ισοροπία του και είναι στα κάγκελα, ένας από αυτούς πάει και τον κρατάει, κι ο άλλος με το μπλε μπλουζάκι και το σακίδιο του ψεκάζει κάτι μέσα στο κράνος (πέπερ σπρέυ? Πιθανόν?).
Τσάμπα το συζητάμε.
Η αλήθεια είναι ότι απλά είδα σκηνές, γιατί είναι απίστευτα βαρετά βιντεάκια :P
Εντάξει, σε εμπιστεύομαι!
Life begins at 45°.
Με λίγη δουλίτσα σκηνοθετικά μπορούν να τα απογειώνουν τα βίντεο.
Τα παλικαράκια είναι κάφροι.. Ότι δίκιο έχουν στο θέμα των αυτοκινήτων το χάνουν με τα υπόλοιπα.
Γενικά οταν σπερνεις ανέμους παίζει να θερίζεις θύελλες. Ειδικά σε μια χώρα που για χίλιους δύο λόγους η νεολαία της ψάχνει να "ξεσπάσει" κάτω από την ομπρέλα και καλά "ηθικών αξιών" και του γενικότερο καλού.