Η androium και η phoenix ειναι aosp.
Που σημαινει οτι ειναι καθαρο android και αρα λειπουν αρκετα απο τα features οπως αυτα που ανεφερες μιας και δεν εχει το vibeui.
Ειναι καλες ρομ,συνηθως χωρις bugs ,αμα θες απλα να τις βαλεις να κανεις δουλεια σου.
Αλλο ενα μειον ειναι οτι ειναι ported ,δηλαδη απο αλλο κινητο με παρομοια χαρακτηριστικα.
Συγκεκριμενα στο Κ3 ειναι απο ενα jiasu (ξερω γω πως λεγεται) που εχει μικροτερη οθονη,με αποτελεσμα τα γραμματα να ειναι μεγαλυτερα,σαν τα κινητα που ειναι για τους γερους που δε βλεπουν μπροστα τους.
Για μενα ηταν εκνευριστικο αυτο.
tsekare inbox nikol
Λοιπον παιδιά ενημερωνω για τις εξελίξεις.
Το παιδι στο κατάστημα ειναι πολυ ενταξει!!
Κατεβάζει ενα flash tool για να μου το φτιάξει. Περασε το επίσημο ευρωπαϊκό λογισμικό της εταιρίας που δεν εχει καθολου κινεζικά. Ηταν ειλικρινεστατος και αυτο μου εκανε την καλύτερη εντύπωση! Μου ειπε οτι την όλη διαδικασία την εχει κανει μονο μια φορα και γι αυτο χρειάστηκε να διαβάσει να τα ξανα θυμηθεί. Επισης μου ειπε οτι θα μου παρει 15€ μαζι με το πέρασμα της ρομ γιατι και θελει να μάθει οποτε του ειναι και αυτού χρήσιμη η όλη διαδικασία. Μου ζητησε να του στειλω λινκ με τη ρόμ που θελω να μου περάσει. Οποτε τωρα ειναι το κρίσιμο σημειο! Εσεις εδω μου εχετε προτείνει κάποιες, αλλα αυτο που δεν ξερω ειναι τι διάφορες εχουν μεταξύ τους η τελοσπαντων για ποιους λόγους προτιμάτε αυτήν που προτείνατε.
Εγω αυτο που θελω ειναι ενα περιβάλλον εξολοκλήρου αγγλικό, και οχι ελληνικό.
Απο κει και πέρα θα προσπαθησω να διαβάσω οτι μου εχετε γράψει και να καταλάβω τις διάφορες της κάθε ρομ.
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Ωραίος ο μικρός. Καλές δουλειές να έχει.
Από μένα βάλε την τελευταία ρομ κάτω κάτω.
VIBEUI_V3.0_1546_7.324.1_DEV_K50-T5
https://cloud.mail.ru/public/Cvj7/3U5rjvc6s/DEV/
Ναι ειδες καλός; Ειναι η τελευταια κατω κατω αυτη που είπες και πριν..σου λεω αν είχε κινεζικά μεσα εγω κατι ειχα κανει λαθος, αφου ειναι ρώσος το παιδι!
Ωραία γιωργο, εκτιμώ πολυ τη βοηθεια!
Και εγώ θέλω μια βοήθεια. Έκανα update σε miui 7 και το playstore πλέον δεν συνδέεται. Θέλει λέει κάποιο update. Η μοναδική επιλογή που δίνει είναι redeem code για gift. Προφανως δε θέλει αυτό. Τι διαολο update θέλει;
Μια ερωτησουλα πριν κανω το βήμα..η vibeui 1546 (η πιο καινουρια του ρώσου) ειναι stable η row? οι row λεει ειναι αυτές που ειναι multilanguage...
....και ολος αυτος ο κοπος
για ν αμην βλεπεις κινεζικα εικονιδια που μπορεις εν τελη να σβησεις....
![]()
Πριτς που μπορεις. Ειναι παντού ακομα και μεσα στο caller.
Το οτι μπορείτε να σβήσετε τα εικονίδια ή να απενεργοποιήσετε τα κινέζικα apps δε σημαίνει οτι δε σας τρώνε πόρους τα κρυφά services. Δεν έχει καμία σχέση στην απόκριση και στο πόσο πιο άνετα τρέχει μια καθαρή εγκατάσταση rom από οποιαδήποτε κινέζικη που είναι γεμάτη bloatware.
Επίσης πέραν του καθαρισμού από άχρηστα, οι νέες rom αναβαθμίζουν και bugs που οι κινέζοι δεν έλυσαν είτε γιατί βιάζονται να βγάλουν στη κυκλοφορία μια συσκευή για να πουλήσουν τα online καταστήματά τους, είτε γιατί δεν έχουν το know how να το κάνουν. Μια νέα rom αναβαθμίζει kernel και drivers.
Να είστε σίγουροι οτι πολλά xda-developers αναγνωρισμένα μέλη έχουν πολλές παραπάνω γνώσεις και λύσεις για να βγάζουν rom πολύ καλύτερες από τις εργοστασιακές.
Καλά για την ταχύτητα και το επίπεδο υποστήριξης δε συζητάμε. Με κοινότητα 400 χιλιάδων μελών και μόνιμα συνδεδεμένους καμιά 100αριά χιλιάδες αντιλαμβάνεστε για το πόσο knowledge power είναι διαθέσιμο κάθε στιγμή.
Λόγω δουλειάς έχω χρειαστεί πολλά και με έχουν βοηθήσει άπειρες φορές που οι επίσημες εταιρίες και service έκαναν 1εβδομάδα για να σου στείλουν έστω ένα απαντητικό email.
Custom clean xda roms και ξερό ψωμί.![]()