Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Από το σπίτι του Βαρουφακη είναι η φώτο; Πέρδικα, περιοχή Σφεντούρι, το σπίτι του φίλου μου του Δημήτρη (καμία σχέση με τον Βαρουφ)
Δημοσιεύθηκε αρχικά από costas_versys Πέρδικα, περιοχή Σφεντούρι, το σπίτι του φίλου μου του Δημήτρη (καμία σχέση με τον Βαρουφ) Στο σφεντουρι έχει και ο μπαρουφ...
SRX6 & Tuono Rulezzz Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..
Από όρος Καλιακούδα με θέα τα Βαρδούσια
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Στο σφεντουρι έχει και ο μπαρουφ... φιλαι ωραιο ζουμ εχει το κινητο σου
RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL Viva Italia 2015 Σικελία 2016
Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Ζήλεψα... Πανσέληνος αυγουστιάτικη, Αίγινα. Συνημμένο 345045 Από HUBBLE?
Σφεντούρι, Αϊγινα (μακριά από τον βαρουφ)
Γκαμήλα ή Τυμφη στο βάθος. Στο S-ακι στο βάθος στρίβει ο gixxerpap. Υπέροχο μέρος...
Προς Τσαγκαραδα - Πηλιο
Now people keep asking if we're going to change I look'em in the eye Tell'em no fucking way !!!
Αχερωντας
Θεσσαλικός κάμπος σούρουπο με την... πρώην. Σούρουπο στην Κυπαρισσία. (Για να μη λέει ο Παναγιώτης ότι έχω κάτι με το χάραμα.)
Ζήρεια και λίμνη Δόξα, από την Ντουρντουβάνα (θέση Τρύπα). Οροπέδιο Σκαφιδιά (το οροπέδιο Ζήρειας που έβαλε και ο el-Gatto παραπάνω)
Μου θυμίζει λίγο, τον τερματισμό στο peak speak αλλά είναι Τζουμέρκα, λίγο πριν φτάσεις Καλαρρύτες.
Πάργα. Βασικό αξιοθέατο στο κέντρο της κωμόπολης. Και από πίσω, διακρίνεται η περίφημη άγκυρα της Πάργας.
Life begins at 45°.
ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΠΑΡΤΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ