Λοιπον, κανονικα σαν μοντ στην ενοτητα, θα έπρεπε να ριξω ενα γερο σφουγγάρισμα. Ειναι ομως διαμαντια τα σχόλια, οποτε τα αφηνω.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σπυράκo, δεν αναφερόμουν προσωπικά σε σένα, προφανώς, αφού ανέφερα κι άλλους ονομαστικά (ναι, Τζώρτζιο, εσύ ήσουν). Ήταν γενικότερο σχόλιο. Το να ξέρουμε τι έχουμε και γιατί, είναι πάντα μια καλή αρχή. Από κει και πέρα, το πόσο μακρυά θα το πας (όχι εσύ, πάλι γενικά), ναι, είναι θέμα συνήθειας και αν(τ)οχής. Εγώ πχ έχω το τέλειο εργαλείο πόλης, αλλά αν χρειαστεί να κάνω ευθεία πάνω από 50 χλμ, βάζω τα κλάματα. Έχω κάνει και 500 χλμ αυθημερόν με τέτοιο μηχανάκι, ναι, αλλά δε διαλαλώ ότι γίνεται εύκολα
![]()
Life begins at 45°.
και 6η και slipper clutch!!!!??? ουάου λέμε!![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Μπα; κι από πότε τα βεσπάκια είναι καλύτερα στην πόλη απ τα παπιά δλδής;
υπερέχουν σε κατανάλωση;
σε παθητική ασφάλεια;
σε κόστος συντήρησης;
σε ευελιξία;
σε αναρτήσεις-φρένα;
........................................
και για να μην ανοίγω και άλλο ποστ.... μην τρελαθούμε, το R1 σαμάρια φορούσε.
δεν ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα, αλλά στο Πήλιο μια χαρά βλέπω τα Σ/Κ δικάβαλα SS απόλη την Ελλάδα και δεν τους βλέπω και να πολυζορίζονται! δεν είπαμε να γυρίσουν και τον κόσμο αλλά τόοοοοσο ασύμβατο είναι δλδ 1 πολιτικό SS να κάνει 1 ταξιδάκι με 1-2-3-4 διανυκτερεύσεις;
To θυμάστε το χερούλι που είχα φτιάξει;Μια χαρά ταξιδευεις με ss και ούτε αέρας ουτε κουνήματα ούτε τίποτα.Μην είστε βελουδόκωλοι.
Φίου φίου φι φι φίου
http://www.yamaha-motor.eu/uk/produc...turestechspecs
289 κιλάκια πλήρες υγρών (μπενζίνα και λάδια = 30 λίτρα, ναι?) μόνον....
14 ροπή στις 7000
γατάκια
ερχόμαστε λέμε
πουτσ@@@@@@@@@
Πηρε κανα αλογο, η εμεινε με τα 125?
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.