Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 200

Θέμα: ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostasagk
    ηρεμια ..δεν νομιζω ότι κανενας γραφη από ειρωνια η για να προκαλεση....ο κθενας εχει τις αποψεις του οι οποιες εχουν και υποστηρικτες και μη....

μεσα από ολη την κουβεντα παμε να βγαλουμε ένα συμπερασμα....
    Δεν ταξιδεύω για να πάω κάπου αλλά για να πάω.
    Ταξιδεύω για χάρη του ταξιδιού. Το ζήτημα είναι να μετακινείσαι.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από visualizer Προβολή μηνύματος
    Όταν μπαίνει η ειρωνεία στην συζήτηση , η συζήτηση είναι πλέον ανούσια.
    εάν ο φίλος στο 1ο πόστ έλεγε οτι δε κάνει διήθηση ποτέ εν κινήση των οχημάτων και πάει στο σπίτι του όπως πάνε οι Αμερικάνοι (θεωρητικά λέμε τώρα - 9 χρόνια ήμουν εκεί τους ξέρω καλά), και κατηγορούσε όσους κάνουν τότε μάλλον ελάχιστοι θα έλεγαν κάτι.

το να βγαίνουμε όμως και να λέμε, "ναι ξέρεις εγώ κάνω διήθηση αλλά το κάνω με τον σωστό τρόπο και εσείς οι υπόλοιποι οι αλήτες, ελληνάρες, που δεν ξέρετε τι σημαινει πολιτισμός, δε το κάνετε σωστά και προκαλείται ...." είναι κομμάτι σουρεαλιστικό δε νομίζεις?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    εάν ο φίλος στο 1ο πόστ έλεγε οτι δε κάνει διήθηση ποτέ εν κινήση των οχημάτων και πάει στο σπίτι του όπως πάνε οι Αμερικάνοι (θεωρητικά λέμε - τώρα 9 χρόνια ήμουν εκεί τους ξέρω καλά), και κατηγορούσε όσους κάνουν τότε μάλλον ελάχιστοι θα έλεγαν κάτι.

το να βγαίνουμε όμως και να λέμε, "ναι ξέρεις εγώ κάνω διήθηση αλλά το κάνω με τον σωστό τρόπο και εσείς οι υπόλοιποι οι αλήτες, ελληνάρες, που δεν ξέρετε τι σημαινει πολιτισμός, δε το κάνετε σωστά και προκαλείται ...." είναι κομμάτι σουρεαλιστικό δε νομίζεις?

Εγώ δεν κατάλαβα.. Ο σωστός τρόπος ποιος είναι; Πάμε ανάμεσα στα αυτοκίνητα αλλά μένουμε δίπλα τους κι αν τύχει και τραβήξουν κανα χειρόφρενο τότε μπορούμε να πάμε παρακάτω;
    safety doesn't happen by accident

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Το προβλημα αυτο το αντιμετωπιζα πριν καποια χρονια που ανεβοκατεβαινα τον Κηφισσο
    απο Μεταμορφωση μεχρι Πειραια.
    Παντα μα παντα , στις διηθήσεις , ειχα το νου μου μην ειναι κανενας πιο γρηγορος απο πίσω
    και τον κόβω.
    Μπορω να πω οτι καθ'ολη τη διαδρομη περισσοτερο ειχα το βλεμμα μου στους καθρεφτες παρα στο δρομο
    Δεν υπαρχουν δικαιολογιες για μενα.
    Οποιος κοβει τον αλλον το κανει καθαρα απο κομπλεξισμο και SPS (Small Penis Syndrome).

Ακοινώνητα ζώα που δεν μπορουν να δεχτουν οτι στη ζωή τους υπαρχουν γρηγοροτεροι,δυνατότεροι,εξυπνότεροι κ.λ.π.
    απο αυτους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostasagk
    εάν ο φίλος στο 1ο πόστ έλεγε οτι δε κάνει διήθηση ποτέ εν κινήση των οχημάτων και πάει στο σπίτι του όπως πάνε οι Αμερικάνοι (θεωρητικά λέμε τώρα - 9 χρόνια ήμουν εκεί τους ξέρω καλά), και κατηγορούσε όσους κάνουν τότε μάλλον ελάχιστοι θα έλεγαν κάτι.

το εχεις μισοδιαβασει ,δεν κατηγορησα ΟΛΟΥΣ αλλα το κάθε κοπανο που προσπαθει να σε πεταξει πανω στο πλαινο αυτοκινητο για να περαση πρωτος-μακαρι και το κανω , να ειχα χωρο να τον αφηνα,λογω χρονων και αλλων συμβαντων εχω προπολου αφηση πισω μου εγωισμούς τυπου εγω μπροστα και κανενας άλλος...
    Δεν ταξιδεύω για να πάω κάπου αλλά για να πάω.
    Ταξιδεύω για χάρη του ταξιδιού. Το ζήτημα είναι να μετακινείσαι.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Εντάξει, μην τον αποπαίρνετε τον καημένο. Μπορεί όντως να μη φταίει και να έχει απόλυτο δίκιο. Δεν υπάρχει γενικός κανόνας, δυστυχώς. Πάντα πρέπει να κρίνουμε κατά περίπτωση. Και δεν ήμασταν εκεί, οπότε...
    Life begins at 45°.

Μέλος
    Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    ΟΚ, λοιπόν οι συνετοί, προσεχτικοί, σοφότεροι κλπ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΗΘΙΣΕΙΣ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΥΑΛΟΥΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
    Δεν είναι ειρωνικό αυτό το σχόλιο ;

Τέσπα ας πηγαίνει ο καθένας όπως γουστάρει απλά να μην βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των άλλων ακουλουθώντας σε απόσταση αναπνοής η κάνοντας άλλες χίλιες δυο επικίνδυνες κινήσεις.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αυτό ήταν το μόνο μη ειρωνικό σχόλιο του σνάιπερ σε αυτό το θέμα
    Life begins at 45°.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Δεν είναι ειρωνικό αυτό το σχόλιο ;

Τέσπα ας πηγαίνει ο καθένας όπως γουστάρει απλά να μην βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των άλλων ακουλουθώντας σε απόσταση αναπνοής η κάνοντας άλλες χίλιες δυο επικίνδυνες κινήσεις.

Καθόλου... Αν δεν θες να κινδυνεύεις απο άλλους με μηχανή, κάνε ότι και τ' αυτοκίνητα. Έτσι κι αλλιώς μαζί τους πας...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ναι αλλά όντας ανάμεσα, έχει την αίσθηση του "ανοιχτού δρόμου", τι θες τώρα, να τον περιορίσεις; Μοτοσικλέτα ίσον ελευθερία, αφού.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Καθόλου... Αν δεν θες να κινδυνεύεις απο άλλους με μηχανή, κάνε ότι και τ' αυτοκίνητα. Έτσι κι αλλιώς μαζί τους πας...
    Δηλαδή όταν σου κολλάει κάποιος από πίσω και δεν έχεις χώρο να κάνεις δεξιά ..τι πρέπει να κάνεις ρε συ ? να εξαφανιστείς ;
    Για να καβαλάω το μηχανάκι σημαίνει πως έχω αποδεχτεί τον κίνδυνο αλλά με κάτι τέτοιες μαλακίες δεν μπορώ να μην νευριάζω..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Δηλαδή όταν σου κολλάει κάποιος από πίσω και δεν έχεις χώρο να κάνεις δεξιά ..τι πρέπει να κάνεις ρε συ ? να εξαφανιστείς ;
    Για να καβαλάω το μηχανάκι σημαίνει πως έχω αποδεχτεί τον κίνδυνο αλλά με κάτι τέτοιες μαλακίες δεν μπορώ να μην νευριάζω..

Δεν αναφερόμαστε σε τέτοια περιστατικά, αναφερόμαστε σ αυτους που έχουν χώρο και κάθονται κι αγναντεύουν το πέλαγο...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Φίλτατε οπτικοποιητή, κενό να χωθείς για να περάσει ο άλλος έχει πολύ συχνά στην κίνηση. Κενό να προσπεράσεις τον μλκ που έτσι από μλκια σε κρατάει πίσω του, λιγότερο συχνά. Και το αστείο είναι ότι μόλις αντιληφθεί ο κρετίνος ότι πας να περάσεις, 9 φορές στις 10 ανοίγει γκάζι. Εκεί οφείλεις να κάνεις τον Ρόσι, αλλά...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    μπα .... τα προβλήματα δε γεννιούνται όταν δεν έχεις που να πάς. τα προβλήματα γεννιούνται όταν έχεις που να πας και δε πας. Επίσης όταν τελικά επιλέξεις να πας τότε να είσαι έτοιμος για τη μεγαλύτερη παρανομία του αλλουνού απο τη δικιά σου. κανένας (ή σχεδόν κανένας) δε σου τα κάνει αυτά που λες (που εγω αμφιβάλω ότι όντως έτσι σου κάνουν), όταν είσαι στη λωρίδα σου νόμιμος και πας πίσω απο τα αυτοκίνητα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Τον άνθρωπο τον παρέσυρε με την βάρκα του ένας άσχετος τύπος που προσπαθούσε να περάσει την ώρα που κάναν διήθηση.
    Οπως και να το δείς αυτό είναι λάθος και ανικανότητα να ελέγξει το ίδιο το όχημά του.

Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ποσο μεγαλα
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2004, 23:01
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2004, 14:30
  3. Ποσο Ποναει.........
    από niko13g στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 16:17