ηρεμια ..δεν νομιζω ότι κανενας γραφη από ειρωνια η για να προκαλεση....ο κθενας εχει τις αποψεις του οι οποιες εχουν και υποστηρικτες και μη....
μεσα από ολη την κουβεντα παμε να βγαλουμε ένα συμπερασμα....
ηρεμια ..δεν νομιζω ότι κανενας γραφη από ειρωνια η για να προκαλεση....ο κθενας εχει τις αποψεις του οι οποιες εχουν και υποστηρικτες και μη....
μεσα από ολη την κουβεντα παμε να βγαλουμε ένα συμπερασμα....
Δεν ταξιδεύω για να πάω κάπου αλλά για να πάω.
Ταξιδεύω για χάρη του ταξιδιού. Το ζήτημα είναι να μετακινείσαι.
εάν ο φίλος στο 1ο πόστ έλεγε οτι δε κάνει διήθηση ποτέ εν κινήση των οχημάτων και πάει στο σπίτι του όπως πάνε οι Αμερικάνοι (θεωρητικά λέμε τώρα - 9 χρόνια ήμουν εκεί τους ξέρω καλά), και κατηγορούσε όσους κάνουν τότε μάλλον ελάχιστοι θα έλεγαν κάτι.
το να βγαίνουμε όμως και να λέμε, "ναι ξέρεις εγώ κάνω διήθηση αλλά το κάνω με τον σωστό τρόπο και εσείς οι υπόλοιποι οι αλήτες, ελληνάρες, που δεν ξέρετε τι σημαινει πολιτισμός, δε το κάνετε σωστά και προκαλείται ...." είναι κομμάτι σουρεαλιστικό δε νομίζεις?
Το προβλημα αυτο το αντιμετωπιζα πριν καποια χρονια που ανεβοκατεβαινα τον Κηφισσο
απο Μεταμορφωση μεχρι Πειραια.
Παντα μα παντα , στις διηθήσεις , ειχα το νου μου μην ειναι κανενας πιο γρηγορος απο πίσω
και τον κόβω.
Μπορω να πω οτι καθ'ολη τη διαδρομη περισσοτερο ειχα το βλεμμα μου στους καθρεφτες παρα στο δρομο
Δεν υπαρχουν δικαιολογιες για μενα.
Οποιος κοβει τον αλλον το κανει καθαρα απο κομπλεξισμο και SPS (Small Penis Syndrome).
Ακοινώνητα ζώα που δεν μπορουν να δεχτουν οτι στη ζωή τους υπαρχουν γρηγοροτεροι,δυνατότεροι,εξυπνότεροι κ.λ.π.
απο αυτους.
το εχεις μισοδιαβασει ,δεν κατηγορησα ΟΛΟΥΣ αλλα το κάθε κοπανο που προσπαθει να σε πεταξει πανω στο πλαινο αυτοκινητο για να περαση πρωτος-μακαρι και το κανω , να ειχα χωρο να τον αφηνα,λογω χρονων και αλλων συμβαντων εχω προπολου αφηση πισω μου εγωισμούς τυπου εγω μπροστα και κανενας άλλος...
Δεν ταξιδεύω για να πάω κάπου αλλά για να πάω.
Ταξιδεύω για χάρη του ταξιδιού. Το ζήτημα είναι να μετακινείσαι.
Εντάξει, μην τον αποπαίρνετε τον καημένο. Μπορεί όντως να μη φταίει και να έχει απόλυτο δίκιο. Δεν υπάρχει γενικός κανόνας, δυστυχώς. Πάντα πρέπει να κρίνουμε κατά περίπτωση. Και δεν ήμασταν εκεί, οπότε...
Life begins at 45°.
Δεν είναι ειρωνικό αυτό το σχόλιο ;Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
ΟΚ, λοιπόν οι συνετοί, προσεχτικοί, σοφότεροι κλπ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΗΘΙΣΕΙΣ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΥΑΛΟΥΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
Τέσπα ας πηγαίνει ο καθένας όπως γουστάρει απλά να μην βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των άλλων ακουλουθώντας σε απόσταση αναπνοής η κάνοντας άλλες χίλιες δυο επικίνδυνες κινήσεις.
Αυτό ήταν το μόνο μη ειρωνικό σχόλιο του σνάιπερ σε αυτό το θέμα![]()
Life begins at 45°.
Ναι αλλά όντας ανάμεσα, έχει την αίσθηση του "ανοιχτού δρόμου", τι θες τώρα, να τον περιορίσεις; Μοτοσικλέτα ίσον ελευθερία, αφού.
Φίλτατε οπτικοποιητή, κενό να χωθείς για να περάσει ο άλλος έχει πολύ συχνά στην κίνηση. Κενό να προσπεράσεις τον μλκ που έτσι από μλκια σε κρατάει πίσω του, λιγότερο συχνά. Και το αστείο είναι ότι μόλις αντιληφθεί ο κρετίνος ότι πας να περάσεις, 9 φορές στις 10 ανοίγει γκάζι. Εκεί οφείλεις να κάνεις τον Ρόσι, αλλά...
μπα .... τα προβλήματα δε γεννιούνται όταν δεν έχεις που να πάς. τα προβλήματα γεννιούνται όταν έχεις που να πας και δε πας. Επίσης όταν τελικά επιλέξεις να πας τότε να είσαι έτοιμος για τη μεγαλύτερη παρανομία του αλλουνού απο τη δικιά σου. κανένας (ή σχεδόν κανένας) δε σου τα κάνει αυτά που λες (που εγω αμφιβάλω ότι όντως έτσι σου κάνουν), όταν είσαι στη λωρίδα σου νόμιμος και πας πίσω απο τα αυτοκίνητα
![]()