κατι σαν ταξιδιωτικο δηλαδη....το οτι ειμαι ελευθερος να διαβαζω οτι θελω το ξερω...διαβαζω ακομη και αυτα που δεν μου αρεσουν....και αυτο που αποκομισα ειναι το εξης...ειμαι μαγκας,περναω κοκκινα,δεν σηκωνο υφακι απο μπατσους,πουλαω και υφακι στους μπατσους και την βγαζω καθαρη...και θα ανοιξω και θρεντ να το πω σε ολους...![]()
Υπομονή ρε Μικέ... αν αληθεύει η νίκη Μητσοτάκη σε λίγο όλα τα κακώς κείμενα θα αλλάξουν... λίγη υπομονή ακόμα!!!
Merikoi που αναρωτιέστε γιατί άνοιξε το thread μπάτσοι είστε ή την βρίσκετε όταν σας σταματάνε τα όργανα ? Οι γνωστοί και αγαπητοί![]()
μπάτσοι του φόρουμ κάνουν γαργάρα γιατί σε τέτοιες συμπεριφορές δεν υπάρχει δικαιολογία.
τα λάθη των ΔΙΑΣ είναι και ότι δεν τον έγραψαν και ότι το παίξαν βλαχοσερίφηδες ως συνήθως. Ίσως κάποιοι να προτιμάτε να χουμε τέτοια αστυνομία και να μην γράφουν κλήσεις. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και περιστατικά, ειδικά με Ζ παλαιότερα, που και σωστός να ήσουν και να μην προκαλείς αρχίζαν τις μαγκιές, ειδικά αν βρίσκαν πιτσιρίκι που ψάρωνε.
Για κατακλείδα λοιπόν και επειδή άργησε το κατάλληλο άσμα. https://www.youtube.com/watch?v=AUrbDOhAHEE
Επειδη ειναι βραδυ κι εχουμε κι αλλες δουλειες (οπως να φαμε και να δουμε καμια ταινια), θα παρακαλουσαμε να μην ξεφυγει το θρεντ για να μη φυγει το θρεντ.
Καλο σας βραδυ![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
α νταξ! για να κανουμε ένα γκαλοπ με οσους με ξερουν προσωπικα εδώ μεσα, (και πιστεψε με είναι πολλοι), είμαι οντως ετσι? επισης ναι διευκρινησω κατι: δεν σηκωνω υφακι μονο από τους μπατσους.. δεν σηκωνω από ΚΑΝΕΝΑΝ!!! ΑΠΑΙΤΩ ολοι να είναι το ιδιο ευγενικοι μαζι μου όπως εγω.... αν δεν είναι πολύ απλα εισπρατουν την ιδια συμπεριφορα που μου αποδιδουν.. ότι θεση και αν κατεχουν στο κοινωνικο στερέωμα!