Δε ξέρω βρε παιδιά,μια φορά πρόλαβα να πουλήσω μηχανή και δε με ένοιαξε καν πάντως.Κλάιν δλδ.
Δε ξέρω βρε παιδιά,μια φορά πρόλαβα να πουλήσω μηχανή και δε με ένοιαξε καν πάντως.Κλάιν δλδ.
Φίου φίου φι φι φίου
Να σας πω την αλήθεια, μου κάνει λίγο εντύπωση. Η μοτοσυκλέτα υποτίθεται πως είναι κάτι το ξεχωριστό. Δεν είναι αυτοκίνητο δεν είναι κινητό. Δεν περίμενα τόσοι να τις θεωρείτε σίδερα και πλαστικά. Ένα μηχάνημα με ρόδες που καίει βενζίνη, τι είχαμε τι χάσαμε ψωλέο σε ξεχάσαμε.
Ο κάθε ένας πως αισθάνεται βέβαια, αλλά παρόλα αυτά μου κάνει εντύπωση.
Μεγάλο ρόλο παίζουν και οι συνθήκες απόκτησης της εκάστοτε μοτοσυκλέτας. Αλλιως θα βλέπεις το Panigale που σου πηρε δώρο ο μπαμπάς, αλλιώς το XT που πήρες πιτσιρικάς, δουλεύοντας ενα ολόκληρο καλοκαίρι δεξια και αριστερά μόνο και μόνο για να το αποκτήσεις.
Δεν το δέχομαι αυτό.
Ο κάθε ένας μόνο ξέρει πως την απόκτησε, τι όνειρα έκανε όταν δεν είχε και ήθελε να αποκτήσει μια. Θυμάμαι σχεδόν γύρισα το κεφάλι άλλου και έπαιρνα τα μάτια μου από τις μοτοσυκλέτες που συναντούσα στον δρόμο.
Κάτι άλλο άλλαξε.
Αλλάξανε και οι εποχές φίλε μου. Με τόσα προβλήμματα στο κεφάλι μας δεν υπάρχει διάθεση για τίποτα. Sad but true
Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου και όλους εσας που εχουμε την δυνατότητα σε αυτήν την ηλικία (30+) και σε αυτήν την εποχή να έχουμε μια μοτοσυκλέτα που γουστάρουμε. Είναι πραγματικά ευλογία.
Παρόλα αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που έχω φτάσει οικονομικά στο αμήν με αποτέλεσμα να την καταδεικνύω , οπως ειναι φυσικό, ως την πρώτη υποψήφια για αποχώρηση από την οικογένεια. Αυτό με αναγκάζει να την βλέπω διαφορετικά απότι έβλεπα τις παλαιότερες μηχανές μου, όχι γιατι δεν γουστάρω, απλά γιατί δεν μπορώ να αφιερώσω χρόνο και συναίσθημα για αυτήν οπως κάποτε.
@LogOutGoRide το πως βλέπεις ένα αντικείμενο, έχει να κάνει πάρα πολύ με το τι εμπειρίες έχεις συνδιάσει στο μυαλό σου με αυτό το αντικείμενο.
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Είναι αλήθεια. Ακριβώς όπως το λες. Αν όμως συμβεί, δεν πανηγυρίζεις κιόλας. Αυτό θέλω να πω. Θεωρητικά σου λείπει κάτι, κάτι το οποίο κάποια στιγμή το αγάπησες όσο τίποτε. Τώρα έτσι απλά είναι σίδερα και πλαστικά;
Δηλαδή να είσαι ρομαντικός. Όσο καλό ή κακό να είναι αυτό.
Με την τωρινή μηχανή μου δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν νιώθω τίποτα. Είναι η καλύτερη που ειχα ποτέ, είναι η πιο όμορφη, η πιο απροβλημάτιστη, με όλα τα κομφόρ που δεν είχε καμία παλαιότερα, της εχω βάλει ότι ήθελα να της βάλω πάνω...αλλά...πρώτον δεν την αγόρασα με αγώνα, δηλαδή σηκώθηκα μια μέρα πήγα πηρα λεφτά απο την τράπεζα, πήγα στη Honda και την πήρα και δεύτερον δεν έχω πλεον χρόνο, λεφτά, διάθεση, παρέα όπως είχα παλιά για να την χαρώ.
Ξέρω αυτή η κουβέντα σηκώνει πάρα πολύ συζήτηση και οι μεταβλητες του καθενός ειναι διαφορετικές αλλά θέλω να σου δώσω να καταλάβεις οτι δεν ειναι τόσο επιφανειακά τα πράγματα. Είναι οπως πολυ σωστά λεει και ο φίλος Ohm οι εμπειρίες οι οποίες συνοδεύουν το κάθε τι.
Παιδιά, δεν διαφωνώ ότι οι καιροί είναι δύσκολοι. Ότι σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από την οικογένεια (δηλαδή τα παιδιά) για όσους έχουν. Η μοτοσυκλέτα είναι ένα ακριβό και υπερπολυτελές χόμπι, αλλά, υπάρχει ένα αλλά. Είναι η μοτοσυκλέτα μου, αυτή που έφτυσα σχεδόν αίμα να αποκτήσω και συνεχίζω να παλεύω να συντηρήσω όπως πρέπει. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό άνθρωπο. Πάντα ήμουν και για περιπτώσεις που ίσως δεν θα έπρεπε και απορώ πως συμβαίνει καμία φορά αυτό. Η γυναίκα μου είναι πάνω από δύο χρόνια άνεργη και το μέλλον μόνο καλό δεν φαίνεται.
Δεν νομίζω να είναι. Γιαυτό έχω το CBR και δεν το ανεβαίνω ούτε για να πάω στην δουλειά. Το μηχανάκι μου είναι για μένα. Μόνο για μένα. Το ανεβαίνω μόνο μένα, για βόλτα, ενίοτε για πίστα. Θα με πάει εκεί που θέλω και όχι εκεί που πρέπει.
Και πάλι θα πω πως δεν υπάρχει πρόβλημα, για οποίον για τους δικούς του λόγους, δεν ισχύουν όλα αυτά. Εκεί που "έχω πρόβλημα" είναι γιαυτούς που δεν την αγάπησαν ποτέ, ενώ άλλοι δεν κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο τους. Έχουμε ξεφύγει και δεν ήθελα αυτό. Απλά μου έκανε λίγο εντύπωση το πόσο εύκολα είναι για ορισμένους να απαλλαγούν και "έλα μωρέ, σιγά".
Εγω παντως με την τρεχουσα μοτοσυκλετα αν την αλλαζα, παλι την ιδια θα επαιρνα (οχι απαραιτητα μεταγενεστερο μοντελο).....
Με καμμια αλλη δεν το ειχα αυτο.....
πουτσ@@@@@@@@@
Ακριβώς τα ίδια κι εγώ, no commuting ,μόνο καύλα και τώρα τελευταία ανακαλύψαμε την πίστα...κι όπως είπα και πιο πριν το "αγαπάω" επειδή είναι το δικό μου μηχανάκι.έχουμε "χημεία" χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα υπάρξει με την επόμενη...που με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί δε θα υπάρξει επόμενη.κατάλαβες;όχι;ούτε κι εγώ ...
:rotflmao: :rotflmao:![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ναι αλλα ακομη εισαι μικρος
Απο ενα σημειο και μετα παιζει ρολο και η ηλικια..... Δεν κυνηγας πλεον τη μουρη, το νεο αλλα την ουσια...
Δες πχ τον Βυρωνα που εχει και γεννεθλια σημερα... Κουλαδι ολκης με τριμπουρδελο..... Λες να μη θελει να παρει πιο καινουργιο και καλο μηχανακι; Σιγα μη δε θελει....
Πλεον ομως, εχει συνηδειτοποιησει οτι χερια δε θα αγορασει μαζι με το μηχανακι οποτε και καθεται με το πραπριλια....
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Έχει μια δόση αλήθειας αυτό που λες ΑΛΛΑ,
Είχα σαν πλάνο όταν πήρα το GSXR να το αλλάξω μόνο όταν πια οι μοτοσικλέτες περάσουνε στο επόμενο επίπεδο aka ηλεκτρονικά βοηθήματα εξελιγμένα & ραφιναρισμένα .six axis imu,cornering abs, βάλε και τα bff πιρούνια... Η αλλαγή δεν είναι για πουλ-Μουρ μα ουσίας,τουλάχιστον στα ss. Το σχέδιό μου όμως έχει πάει κατά διαβόλου.....![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου