O pektis
Ρε, το σκούφο του ωμ τον ψαξατε μήπως έχει επένδυση από το μαγικό ύφασμα του Λιακόπουλου που σταματάει τις ακτινοβολίες;
Και το κουίζ της ημέρας.
Ποιός είναι...
Καφρομεταλάς κιθαρίστας που κατέληξε να μαθαίνει τύμπανα, λάτρης των μοτοσυκλετών και της ορθογραφίας.
blitzer ή ohm ?
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Το κουίζ της ημέρας είναι ποιόν τσάκισε η τηλεγραφική που έλεγε ο σονόνες.
πρέπει να έχω χάσει επεισόδια :|
1) ήθελα να δω ιδίοις όμμασι αν το drz φρεναρει απο τα 100χλμ στα 30 μετρα. αλλα αν δεν φρεναρε για να μην σκωτωθει πανω σε καναν αγνωστο, μπηκα μπροστα! τελικα δεν ειδα γιατι ημουν μπροστα
2) και για να δειτε οτι ειστε κακεντρεχείς(ή δεν με πιανει τπτ) και μηχανακια αλαξαμε με τον pekti και μια χαρα πηγαμε ηρθαμε και φαγαμε. (τωρα αμα του χρωσταω τπτ λεφτα απο βενζινες δεν ξερω θα με εχει γραψει στο τεφτερι?) επίσης ωραιο το VFR.
3) αμα αρχησει να διορθώνει τα ορθογραφικά και ο Ohm δεν θα την γλυτώσει θα τις φαει.(αν και το παιδι με εχει για θεο , οδηγαρα αλα Καλιφόρνια στυλ. και αλλα τετια που ουδεμια σχεση εχουν με την κουλαμαρα μου).
αα και πισω στην βαση!![]()
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη...
αλλά σύντροφε SONone... δεν γίνεται να γράφεις όπως γράφεις... και να έχεις την υπογραφήπου έχεις...
Επίσης, απ'ότι φαίνεται είμαι πολύ πιό αργός από όλους σαςipila:
(διάλεξε συ ποιός είναι ποιός)
Τέλος, στη βόλτα πέρασα υπέροχα, αν και στην επιστροφή ήμουν μόνος μου. Τουλάχιστο δεν είχα το άγχος.
Ο Αλέκος καρινγκτον