Αχτουνγκ, οι αγρότεν μαχεν κοινωφελές έργον. Σε συνεργασία με την αστυνομία και την δίωξη ναρκωτικών, πιάνουν το αμάξι απ' την Περσία.
Τα αλάνια θα μείνουνε χαρμάνια.
http://m.athensvoice.gr/index.php?r=...21151&cat=news
Νομίζω (ξαναλέω νομίζω) ότι υπάρχει ένα νομικό παραθυράκι (ή μπορεί να υπήρχε κάποτε) το οποίο λέει πως σε περίπτωση ατυχήματος, ο οδηγός δε διώκεται για παράνομες ουσίες που μπορεί να βρεθούν στην κατοχή του.
Γίνεται κατάσχεση αυτών από το νοσοκομείο και τελειώνει το στόρυ εκεί.
Πιθανότατα βέβαια, αν ισχύει κάτι τέτοιο, να ισχύει για κάποιον που μπορεί να είχε ένα "τσιγάρο" στην τσέπη και στούκαρε σε καμιά κολώνα.
Κόντεψε που κόντεψε να πεθάνει, μην τον τρέχουν και για κατοχή.
Τώρα να νόμιζε κάτι τέτοιο ο μάστορης που κουβάλαγε ένα πεντόκιλο Μαροκινό, και σου λέει "Κάτσε να το στουκάρω μπας και τη γλιτώσω"...
Ε, ναι μάλλον δοκίμαζε το προϊόν για να καταλήξει σε τέτοιο συμπέρασμα![]()
Όχι ρε συ.
Κατ'αρχάς ξαναλέω δεν είμαι σίγουρος.
Αλλά και αν ισχύει κάτι τέτοιο, η λογική μου λέει ότι θα έχει κάποια βάση στο ιατρικό απόρρητο.
Γι'αυτό κι έφερα παράδειγμα κάποιον που έχει στην τσέπη ένα τσιγάρο.
Αν το βρουν οι γιατροί την ώρα που του βγάζουν τα ρούχα για να τον χώσουν εντατική δεν ξέρω αν έχουν δικαίωμα να καλέσουν αστυνομία.
Καμία σχέση με αυτόν που κουβαλάει πεντόκιλα, ή καμιά 10ριά δεντράκια στο πορτ μπαγκάζ![]()
Σιγά ρε pipe μην είχε και Μαροκινό. ...Αλβανικό του κερατά θα είχε![]()
Χασίς λέει ρε.
Όχι φούντα.
Θα μου πεις αυτοί στις ειδήσεις όλα ίδια τα λένε.
Πιτσιρικάς είχα βαρεθεί κάθε φορά που γινόταν ληστεία σε τράπεζα, να ακούω τη στάνταρ ατάκα "Οι δράστες διέφυγαν με μηχανή τύπου εντούρο, μεγάλου κυβισμού".
Και να δείχνουν φωτογραφίες αρχειου, με πάπιες μέχρι supersport![]()