Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 191

Θέμα: Στα γρήγορα - περί τηλεφωνίας κλπ

απλη διευκρίνιση (παλι για να μη λες ότι στα ελεγα λαθος ) σε εμενα που είμαι "παλιος" στο cu παραμένει το 500 συνολο στα talk2voda 300 παρόλο που δείχνει άλλο το πακέτο (δειχνει 400)

μηπως το πρωτο που εγραψες αφορα το cutalk600 kai όχι το talk2voda?

απλα ρωτάω

Προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει στον δικό σου λογαριασμό ή είχες πάρει κάποια προσφορά.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Screenshot_2016-04-21-23-26-51.jpg‎  
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει στον δικό σου λογαριασμό ή είχες πάρει κάποια προσφορά.
    δες στην εφαρμογή myvodafone τα πακετα.
    κατεβασε την να την εχεις... δεν πιανει χωρο και ενημερωνει καλυτερα για τις ημερομηνιες ληξης
    κανε ενα κοπο και κατεβασε και αυτη που σου λεω και τσεκαρε παλι

γενικα η βοντα κανει κατι τετοια κουφα...

Ναι το έχω κ αυτό. Το ίδιο δειχνει
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων IMG_20160422_071721_558.jpg‎  
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Ναι το έχω κ αυτό. Το ίδιο δειχνει
    Ναι τωρα κοίταξα και εγω ενός φιλου που πήγε σε Cu πολυ πρόσφατα και εχει τα ιδια πακέτα με εμένα. Φαίνεται οτι μόλις θα τα άλλαξαν.
    Άκου τι μπορεις να κανεις :
    Μίλα με το σαπορτ τους μέσω viber- Skype - whatsapp οτι εχεις ακόμα αυτα, και ζητά τους να εχεις και εσυ το πακέτο που σου έβαλα πιο πάνω στην εικόνα. Πολλές φορές αν γίνεις λιγο πιεστικός το καταφέρνεις

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Επαναφέρω για να μιλήσουμε περί καρτοκινητών. Ναι, ξέρω, τα διάβασα όλα, αλλά θέλω να ακούσω κι άλλες γνώμες.

Έχω συμβόλαιο. Από πάντα. Πάνω από 15 χρόνια. Αλλά, ελέω κρίσης, κάθισα και σκέφτηκα ότι είναι πεταμένα λεφτά για τη χρήση που κάνω. Πληρώνω περίπου 23€/μήνα για το φθηνότερο πρόγραμμα της Cosmote. Είναι πολλά.

Το τελευταίο έτος, η μέση χρήση μου (ανά μήνα) ήταν η εξής: 50 λεπτά ομιλίας προς Cosmote (κυρίως προς 2-3 συγκεκριμένους αριθμούς), 4 λεπτά προς σταθερά, 4 λεπτά προς άλλα κινητά, 28 MB internet και 15 sms. Η μέγιστη χρήση ήταν 112 λεπτά ομιλίας (τα 102 σε Cosmote), 122 ΜΒ internet και 33 sms. Οπότε με 120-150 λεπτά και 50 sms προς όλους είμαι υπερκαλυμμένος. Ίντερνετ, έχω συνηθίσει να δουλεύω με 100-150 MB τον μήνα, γιατί τόσα προσέφερε το πρόγραμμά μου, αλλά τυχαίνει κάποιον μήνα να χρειάζομαι παραπάνω ή να μην τα έχω ανάγκη, αλλά να τα ξοδεύω αν τα έχω από προσφορές. Το 99% του χρόνου είμαι σε wifi, οπότε αυτό με ενδιαφέρει μόνο όταν είμαι εκτός πολιτισμού ή στον δρόμο.

Θεωρώ ότι η μόνη συμφέρουσα επιλογή είναι κάποιο καρτοκινητό, αφού τα φθηνότερα πρόγραμμα όλων των παρόχων παίζουν στο 20άρικο, κάτι το οποίο δεν είμαι διατεθειμένος να δίνω. Ακούω καλά λόγια για το f2g. Για πείτε.
    Life begins at 45°.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Wind ε. ......
    Καλα μπλεξίματα. ....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Ε γι'αυτό ζήτησα γνώμες. Μπορώ να επιλέξω ό,τι θέλω. Τι είναι καλύτερο για τις ανάγκες μου;
    Life begins at 45°.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Επαναφέρω για να μιλήσουμε περί καρτοκινητών. Ναι, ξέρω, τα διάβασα όλα, αλλά θέλω να ακούσω κι άλλες γνώμες.

Έχω συμβόλαιο. Από πάντα. Πάνω από 15 χρόνια. Αλλά, ελέω κρίσης, κάθισα και σκέφτηκα ότι είναι πεταμένα λεφτά για τη χρήση που κάνω. Πληρώνω περίπου 23€/μήνα για το φθηνότερο πρόγραμμα της Cosmote. Είναι πολλά.

Το τελευταίο έτος, η μέση χρήση μου (ανά μήνα) ήταν η εξής: 50 λεπτά ομιλίας προς Cosmote (κυρίως προς 2-3 συγκεκριμένους αριθμούς), 4 λεπτά προς σταθερά, 4 λεπτά προς άλλα κινητά, 28 MB internet και 15 sms. Η μέγιστη χρήση ήταν 112 λεπτά ομιλίας (τα 102 σε Cosmote), 122 ΜΒ internet και 33 sms. Οπότε με 120-150 λεπτά και 50 sms προς όλους είμαι υπερκαλυμμένος. Ίντερνετ, έχω συνηθίσει να δουλεύω με 100-150 MB τον μήνα, γιατί τόσα προσέφερε το πρόγραμμά μου, αλλά τυχαίνει κάποιον μήνα να χρειάζομαι παραπάνω ή να μην τα έχω ανάγκη, αλλά να τα ξοδεύω αν τα έχω από προσφορές. Το 99% του χρόνου είμαι σε wifi, οπότε αυτό με ενδιαφέρει μόνο όταν είμαι εκτός πολιτισμού ή στον δρόμο.

Θεωρώ ότι η μόνη συμφέρουσα επιλογή είναι κάποιο καρτοκινητό, αφού τα φθηνότερα πρόγραμμα όλων των παρόχων παίζουν στο 20άρικο, κάτι το οποίο δεν είμαι διατεθειμένος να δίνω. Ακούω καλά λόγια για το f2g. Για πείτε.
    Καλά ειναι το f2g αλλά τσέκαρε αν στη δουλεια/σπιτι/κτλ εισαι οκ με σήμα.

Κατα τα άλλα οι προσφορές τους ειναι σουπερ και με τη χρήση που λες, τα 10 ευρώ το μήνα θα σε υπερκαλύπτουν και θα περισσευουν για τον επόμενο.

Αναλυτικά.

Κάνει online ανανέωση 10 ευρώ (8.93 μένουν στη κάρτα) και παίρνεις 500mb για 30 ημέρες (παει το ιντερνετ το καλυψαμε)
    Ενεργοποιεις απο την εφαρμογή του f2g το πακέτο Super Talk (6 ευρώ )και παιρνεις 300' προς όλους και 200 προς αριθμούς wind Q, με ελαχιστη χρέωση 3'/κλήση (καλύψαμε και την ομιλία)
    Καθε εβδομάδα ενεργοποείς τα log n win και διαλέγεις 20sms όλους με διάρκεια 1 εβδομάδα. Μπορείς να το κάνεις για 4 εβδομάδες (καλύψαμε και τα sms)

Και στο τέλος του μήνα σου έχουν μείνει 3.93 ευρώ υπόλοιπο στη κάρτα.

Δε σε μπλέκω με τα magic number κτλ μιας και δε σε ενδιαφέρουν.

Πώς να το τσεκάρω; Ξέρεις πολλούς να έχουν Wind; Αν είναι να έχω θέματα με το σήμα, δεν υπάρχει λόγος να μπω στον κόπο.

Πώς συγκρίνεται με τα υπόλοιπα; What's up; CU;
    Life begins at 45°.

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Πώς να το τσεκάρω; Ξέρεις πολλούς να έχουν Wind; Αν είναι να έχω θέματα με το σήμα, δεν υπάρχει λόγος να μπω στον κόπο.

Πώς συγκρίνεται με τα υπόλοιπα; What's up; CU;

Κοιτα αθενς που ημουν πρόσφατα ήταν σουπερ, αλλά Β.Ελλαδα γαμιέται ο ζους απο κάλυψη.
    Σίγουρα η βοντα ειναι καλύτερα και η κοσμο(π)οτε ακόμα καλύτερα.

Καλά ρε συ, δεν έχεις ουτε έναν γνωστό σου με wind/q/frog ?

Για μεγαλύτερη οικονομία πάς σε Q, αλλά βαριέμαι να ψάχνω. Η μεγάλη διαφορά της ειναι οτι εχει χρέωση ανα δευτερολεπτο, απο το 1ο δευτερολεπτο, και ειναι η μοναδική που το κάνει αυτό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Αν τα περισσότερα τηλεφωνήματα γίνονται προς κινητά cosmote, τότε εξορισμού δε συμφέρει η cosmote;
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Οι γονείς έχουν επίσης Cosmote σπίτι (κινητό/σταθερό/ίντερνετ), αλλά θέλουν να πάνε σε κάτι φθηνότερο, τώρα που δεν είμαι εκεί και δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από το ίντερνετ. Λογικά δε θα έχουν Cosmote για πολύ ακόμα, άρα θα μειωθούν και οι κλήσεις μου προς αυτήν. Αλλά είναι αλήθεια ότι ο περισσότερος κόσμος έχει Cosmote...
    Life begins at 45°.

Super Moderator
    Και με CU εισαι καλά με ενα 10ρικό το μήνα

Με την ανανέωση των 10 ευρώ παίρνεις 500 ΜΒ (καλύψαμε το ιντερνετ)
    Διαλέγεις και ένα πακέτο CU Combo 600 με 8 ευρώ και παίρνεις 300' προς όλους + 200 sms προς όλους + 400' προς CU και 400 sms προς CU + 60 επιπλέον MB

Και περισσευει στη κάρτα 1.9 ευρώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Ίσως πρέπει να κινηθείς με γνώμονα του τι εταιρία θα επιλέξετε οικογενειακώς ή προς πια εταιρία γίνονται οι περισσότερες κλήσεις.

Αυτό λέει τίποτα; http://www.hapitel.gr/ τώρα το βρήκα.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια στα γρήγορα ( ερώτηση βρε…..!!!)
    από S705 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2008, 07:40
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2006, 15:50
  3. Ενα Στα Γρηγορα
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2004, 11:46