ΥΓ: Αυτό με τις τράπεζες δεν παίζει πια. Απαγορεύεται να μετρηθούν λεφτά στο ταμείο χωρίς συναλλαγματική αιτία. (Μάιος του 2015). Μου το αρνήθηκαν προσωπικά.
Εγώ σαν λύση έχω την εξής: Αρχικά του δείχνω ότι έχω ότι χαρτί χρειάζεται για την μεταβίβαση. Όταν καταλήξουμε πάμε σε ένα κεπ και κάνω μια υπεύθυνη δήλωση, ότι δίνω τη μοτοσυκλέτα για μεταβίβαση στον τάδε (τα στοιχεία του), και από την ημερομηνία που αναγράφω η μοτοσυκλέτα του ανήκει. Την κρατώ όμως (την υπεύθυνη δήλωση) και δεν του την δίνω. Μετά πάμε σε μια τράπεζα για κατάθεση ή σε ένα ανταλλακτήριο για γνησιότητα αν δεν θέλω τράπεζα. Με το που πάρω το χρήμα, του δίνω την υπευθυνη δήλωση για να νιώθει σίγουρος με ότι χαρτί χρειάζεται για την μεταβίβαση. Έτσι και να την κάνω, πάει και μεταβιβάζει τη μηχανή επιτόπου. Μετά πάμε μαζί για μεταβίβαση, να ξεμπλέκουμε κιόλας. Ποτέ δεν αφήνω μοτοσυκλέτα να την μεταβιβάσει αυτός όποτε θέλει. Τα ίδια κάνω και σαν αγοραστής από την ανάποδη.
Μάλλον με μπερδεύεις με τον άλλο loοky από την Αγγλία. Και γω σε νησί είμαι αλλά στην Κρήτη που βροχή δεν βλέπουμε με τίποτα φέτος