Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 149

Θέμα: Εκλάπη στην δοκιμαστική βόλτα από τον υποψήφιο αγοραστή!

Παλαιό μέλος
    Το καλύτερο ειναι να δοκιμάσεις ενα μηχανάκι πριν το αγοράσεις, οχι μόνο για να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεται, αλλά και για να δεις αν σου κάνει σωματομετρικά, (θεση οδηγησης, κτλ) και να καταλήξεις κάπου,
    Από την άλλη μεριά με αυτά που γίνονται σε ποιον (αν είσαι πωλητης) να δώσεις το μηχανάκι για δοκιμή? σε άγνωστο δεν υπάρχει περίπτωση, οι Αντιπροσωπίες -μαντράδες θα έπρεπε ίσως να το εκαναν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από airmav Προβολή μηνύματος
    παιδες εγω εδωσα το μηχανακι μου το 14. με πηρε ο τυπος και κλεισαμε ραντεβου στον μηχανικο του. πηγα εκει, ο μηχανικος την κοιταξε, την εκανε βολτα (ο μηχανικος, ενω ο υποψηφιος ηταν μαζι μου), τα βρηκαμε , την εδωσα....τελος....υπαρχει λυση για ολα. συμφωνω ομως οτι δεν μπορει μια μοτο να σου κανει 100%...ποτέ. ακομα κ οταν πας για την μεταβιβαση υπαρχει ενα μεγαλο κενο....σου δινει κασερι κ συ πρεπει να δεις αν ειναι πλαστα, οποτε μονο τραπεζα (οπου θα παρει και τα παραβολα). αν πας πρωτα τραπεζα εχεις εσυ τα λεφτα (ο πωλητης) και την αδεια ακομα στο ονομα σου. αν πας πρωτα υπουργειο με τα παραβολα και κανεις μεταβιβαση ο αγοραστης εχει τα λεφτα και την μηχανη στο ονομα του ή εστω τα εχεις εσυ (πωλητης) χωρις βεβαια να ξερεις αν ειναι πλαστα....ειναι 2 κενα που παντα θα υπαρχουν.... εκτος αν πας πρωτα τραπεζα ή σουπερμαρκετ ή οπου αλλου μπορουν να σου ελεγξουν τα χαρτονομισματα και σου τα δωσει χερι στο υπουργειο...και εισαι με το πακετο στην τσεπη με οτι αυτο συνεπαγεται........παντα θα υπαρχουν κενα...

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ..........

Να σου περιγράψω τι έκανα πριν λίγους μήνες που πούλησα ένα βεστρόμ.
    Έρχεται το παλικαράκι ,τη βλέπει ,του αρέσει,την ακούει και μου λέει θα την πάρω.
    Το μηχανάκι είναι σχεδόν καινούργιο και μέσα στην εγγύηση ακόμα με
    8-9000 χλμ. αν θυμάμαι καλά.ΠΟΙΑ ΒΟΛΤΑ..?? Είδατε κανέναν να βγάζει μηχανάκι
    από τη βιτρίνα για βόλτα..??
    Το προσπερνάμε αυτό,αφού του είπα να το πάμε όπου θέλει να το ελέγξουμε,σε όποια
    ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ εννοώ και όχι στον ινδιάνο μάστορα,εκεί να το έκανε μια βόλτα στο τετράγωνο
    ο μηχανικός όπως τα κάνουν μετά από κάθε σέρβις παντού σε όλες τις αντιπροσωπείες
    δεν θα έλεγα και πολύ σθεναρά όχι,ο αγοραστής μου λέει ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ,δε χρειάζεται να
    πάμε πουθενά.Σε αυτό συμβάλουν 2 πράγματα πιστεύω,το προφίλ του πωλητή αλλά και η
    κατάσταση της μοτό το σημαντικότερο.Διότι και εγώ είδα κάποιον κύριο σοβαρό εξηντάρη
    να πουλάει ένα μεγάλο μηχανάκι,αλλά το μηχανάκι είχε φάει γερό στούκο και ο κύριος
    α....βα.....βα.....,τρελλίτσα....!!!
    Πάμε λοιπόν στην τράπεζα,μετράμε το ΚΑΣΕΡΙ όπως είπατε μερικοί στο ταμείο ,και του λέω κράτα τα.
    Στη συνέχεια στο ΚΕΠ,πέφτουν οι υπογραφές,ο παράς στο χέρι,επιστροφή στο γκαράζ και
    πάρτο καλορίζικο. Υπάρχει πιο ισορροπημένη συναλλαγή όσον αφορά και τους δύο..??
    Αν έβαζα τα λεφτά στο λογαριασμό ναι ίσως τον έζωναν τα φίδια μέχρι να πάρει το μηχανάκι,
    ή μπορεί βγαίνοντας από την τράπεζα εγώ να γινόμουν Λούης..!!
    Σε προηγούμενη συναλλαγή μου όταν πούλησα ένα βαραντέρο,ο αγοραστής που είχε έρθει
    για λογαριασμό κάποιου φίλου του,δεν τον εύρισκε στο τηλέφωνο να του πει λογαριασμό
    τραπέζης να κάνει τη μεταφορά χρημάτων και μου λέει.....να κάνουμε τη μεταβίβαση στα ΚΕΠ
    και μέχρι τότε θα τον βρούμε..?? Εισέπραξε ένα μεγάλο ΟΧΙ.
    Όπως καταλαβαίνεις εκτίθεται ο πωλητής αν δεν είναι συγκρατημένος και δεν πάρει μέτρα ασφαλείας
    και όχι αυτός που πάει να αγοράσει.Αυτός το μόνο ρίσκο του είναι αν ακολουθήσει τη σωστή διαδικασία
    το τι θα κρύβει το μεταχειρισμένο του ως μηχάνημα.

υγ. Για τον φίλο μου τον Λούκη,φίλε μου τους κανόνες εμείς τους βάζουμε αυτό είναι το σίγουρο.
    Για μένα από την εμπειρία μου στις συναλλαγές που έχω κάνει όταν πουλάω τους συμβιβασμούς
    που θα κάνω πιστεύω ότι είναι ανάλογοι με το πόσο θέλω να πουλήσω,πόση ανάγκη έχω ή ακόμα
    πόσο καλό ή κακό είναι το προιόν που δίνω.Με έναν πωλητή λοιπόν που δίνει τα πάντα θα ήμουν
    επιφυλακτικός αν αγόραζα.Καλά κάνεις και θέλεις να δοκιμάσεις , αν και θεωρώ ότι πολλοί
    εδώ μέσα από εμάς θα δοκιμάσουν και ελάχιστα θα καταλάβουν,εκτός εάν το θέμα της μοτό είναι
    ΤΕΡΑΣΤΙΟ...!!!Όλοι δίκαιο έχουμε και εσύ που θέλεις να κάνεις βόλτα με αυτό που θέλεις να πάρεις
    αλλά και εγώ που δεν δίνω σε όποιον παίρνει κάθε μέρα τηλ. το αστραφτερό μου μηχανάκι να το
    βολτάρει για ΧΙΛΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.Και σίγουρα μέσα σε αυτούς τούς χίλιους δεν συμπεριλαμβάνεται
    το πόσο θα διασφαλίσω αν δεν μου το πάρει και φύγει,αυτό ΑΦΟΡΑ τους πολύ ΑΦΕΛΕΙΣ...!!
    Την καλημέρα μου στο βροχερό νησί.

Ξέρεις από βέσπα;;; Το avatar του/της lookylook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    υγ. Για τον φίλο μου τον Λούκη,φίλε μου τους κανόνες εμείς τους βάζουμε αυτό είναι το σίγουρο.
    Για μένα από την εμπειρία μου στις συναλλαγές που έχω κάνει όταν πουλάω τους συμβιβασμούς
    που θα κάνω πιστεύω ότι είναι ανάλογοι με το πόσο θέλω να πουλήσω,πόση ανάγκη έχω ή ακόμα
    πόσο καλό ή κακό είναι το προιόν που δίνω.Με έναν πωλητή λοιπόν που δίνει τα πάντα θα ήμουν
    επιφυλακτικός αν αγόραζα.Καλά κάνεις και θέλεις να δοκιμάσεις , αν και θεωρώ ότι πολλοί
    εδώ μέσα από εμάς θα δοκιμάσουν και ελάχιστα θα καταλάβουν,εκτός εάν το θέμα της μοτό είναι
    ΤΕΡΑΣΤΙΟ...!!!Όλοι δίκαιο έχουμε και εσύ που θέλεις να κάνεις βόλτα με αυτό που θέλεις να πάρεις
    αλλά και εγώ που δεν δίνω σε όποιον παίρνει κάθε μέρα τηλ. το αστραφτερό μου μηχανάκι να το
    βολτάρει για ΧΙΛΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.Και σίγουρα μέσα σε αυτούς τούς χίλιους δεν συμπεριλαμβάνεται
    το πόσο θα διασφαλίσω αν δεν μου το πάρει και φύγει,αυτό ΑΦΟΡΑ τους πολύ ΑΦΕΛΕΙΣ...!!
    Την καλημέρα μου στο βροχερό νησί.
    Καλημέρα και από μένα. Καλά όλα αυτά αλλά θα παραθέσω και γω δυο παραδείγματα για να τονίσω το διαφορετικό. 1ο) Μου λες για vstrom..ρε φίλε μου αυτή είναι μια μοτοσυκλέτα που έχει και ο περιπτεράς. Και το λέω με την καλή την έννοια. Ο καθένας που θα ρθει να αγοράσει ένα vstrom μπορεί να έχει δοκιμάσει άλλα 100. Είναι οι μοτοσυκλέτες ίδιες; Όχι δεν είναι. Αλλά αν βρεις ένα strom σε καλή κατάσταση τα υπόλοιπα 100 σε καλή κατάσταση που θα δοκιμάσεις, είναι ίδια. Το λέω γιατί αυτός που θα έρθει να αγοράσει μπορεί να έχει λυμμένο το αν του ταιριάζει η μοτοσυκλέτα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και να έρχεται σε σένα να βρει την σωστή. Άρα δεν δοκιμάζει απλά ελέγχει. Οκ απλά να θυμάστε ότι αυτό συμβαίνει διότι κάποιος άλλος του την έδωσε για δοκιμή 2ο) Υπάρχουν και αυτοί όμως -όπως εγώ ας πούμε στο παραπάνω παράδειγμα- που ψάχνουν μια μοτοσυκλέτα για μια συγκεκριμένη δουλειά, ας πουμε εντουροβόλτες. Είναι ανάμεσα σε drz,crf,te,690. Δεν τις ξέρει, δεν τις έχει ξανακαβαλήσει, δεν έχει κανείς από την παρέα του, δεν υπάρχουν πια σε test drive. Πως στα κομμάτια, θα ξέρει ποια να πάρει αν δεν τις καβαλήσει για 10-12 χιλιόμετρα, να τις στρίψει λίγο, να τις φρενάρει, να ανοίξει λίγο από χαμηλά, να δει πως κουμπώνει πάνω τους, να δει πως κόβει το τιμόνι; Αν άκουγα τα forum αυτά που λένε για το 690 π.χ. θα νόμιζα ότι μιλάμε για υπερμηχανάκι και θα το έπαιρνα. Αν και φίλος της ΚΤΜ σας λέω ότι ήταν μακράν το χειρότερο από τα παραπάνω για την δουλειά που το θέλω εγώ Αυτό το κατάλαβα επειδή τα δοκίμασα όλα. Ή στην άλλη φάση που πέρασα και ήθελα να πάρω super sport. Αν δεν δοκίμαζα θα έκανα την μεγαλύτερη μ@λ@κία της ζωής μου. Δεν μου πήγαινε ρε φίλε! τι να κάνουμε; Εγώ σαν αγοραστής απαιτώ απόλυτη εξυπηρέτηση. Δεν θέλω απέναντί μου τίποτα "μάλιστα κύριε μου". Για όνομα του θεού. Αλλά στις εποχές που ζούμε όταν δώσω τα ωραία 13000 χιλιαρικάκια μου για 1190 (για άλλους είναι το ίδιο πολύτιμα και τα 1000€ ή τα 500) δεν θα πάρω και γουρούνι στο σακί (μιλάω για μοτοσυκλέτες που δεν τις ξέρω). Ας πούμε αυτή την εποχή ψάχνω ένα 1190R. Βρήκα ένα. Έχει ακουστεί ότι κουνά με βαλίτσες. Αυτό που βρήκα έχει βαλίτσες. Εσύ τι λές να μην το δοκιμάσω με βαλίτσες στα 150-200 όταν μάλιστα ο πωλητής ορκίζεται πως δεν κουνα; Να το πάρω έτσι; Εσείς τι θα κάνατε; Επίσης ως πωλητής (και έχω πουλήσει πολλά) κάνω ότι είναι δυνατόν να κατατοπίσω τον αγοραστή. Ποτέ δεν λέω "αυτό είναι πάρτο", ούτε "μην ακουμπήσεις το άρμα του θεού ήλιου". Τα λέφτά του δίνει. Και μάλιστα μπορεί να είναι βγαλμένα με πολύ ιδρώτα. Απαντώ ειλικρινά για τα οδηγικά, του δείχνω φωτό από αυτά που άλλαξα, του δείχνω τιμολόγια από τα σέρβις,τα λάστιχα, τα λάδια κλπ. Αν θέλει βόλτα, υπογράφει υ.δ πως αν πέσει αναλαμβάνει την ευθύνη,τον συνοδεύω, σε προκαθορισμένη διαδρομή, και αν του αρέσει τέλος. Αν όχι πάλι φίλοι. Μηχανές πουλάμε όχι ψυχή. Εννοείται κόβω ανθρώπους. Ήρθε ένα μικρό να πάρει το 950. Του είπα όχι μη τύχει και σκοτωθεί, όχι μη χαλάσει τη μηχανή. Είχε τα φράγκα και δεν του το πούλησα. Ούτε το δοκίμασε. Αυτά.

υγ. Για τον φίλο μου τον Λούκη
    ΥΓ: Αυτό με τις τράπεζες δεν παίζει πια. Απαγορεύεται να μετρηθούν λεφτά στο ταμείο χωρίς συναλλαγματική αιτία. (Μάιος του 2015). Μου το αρνήθηκαν προσωπικά.
    Εγώ σαν λύση έχω την εξής: Αρχικά του δείχνω ότι έχω ότι χαρτί χρειάζεται για την μεταβίβαση. Όταν καταλήξουμε πάμε σε ένα κεπ και κάνω μια υπεύθυνη δήλωση, ότι δίνω τη μοτοσυκλέτα για μεταβίβαση στον τάδε (τα στοιχεία του), και από την ημερομηνία που αναγράφω η μοτοσυκλέτα του ανήκει. Την κρατώ όμως (την υπεύθυνη δήλωση) και δεν του την δίνω. Μετά πάμε σε μια τράπεζα για κατάθεση ή σε ένα ανταλλακτήριο για γνησιότητα αν δεν θέλω τράπεζα. Με το που πάρω το χρήμα, του δίνω την υπευθυνη δήλωση για να νιώθει σίγουρος με ότι χαρτί χρειάζεται για την μεταβίβαση. Έτσι και να την κάνω, πάει και μεταβιβάζει τη μηχανή επιτόπου. Μετά πάμε μαζί για μεταβίβαση, να ξεμπλέκουμε κιόλας. Ποτέ δεν αφήνω μοτοσυκλέτα να την μεταβιβάσει αυτός όποτε θέλει. Τα ίδια κάνω και σαν αγοραστής από την ανάποδη.

Μάλλον με μπερδεύεις με τον άλλο loοky από την Αγγλία. Και γω σε νησί είμαι αλλά στην Κρήτη που βροχή δεν βλέπουμε με τίποτα φέτος

Του Τερενς δεν του αρνουνται οι τραπεζες τιποτα.

Του Τερενς.

πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Του Τερενς δεν του αρνουνται οι τραπεζες τιποτα.

Του Τερενς.

ΕΣΥ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Θα σου αρνηθεί ο υπάλληλος που σε ξέρει και είσαι πελάτης του..????????????????
    Τότε ή άλλαξε τράπεζα ή πλήρωσε τα κόκκινα που χρωστάς....!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lookylook Προβολή μηνύματος
    ΥΓ: Αυτό με τις τράπεζες δεν παίζει πια. Απαγορεύεται να μετρηθούν λεφτά στο ταμείο χωρίς συναλλαγματική αιτία. (Μάιος του 2015). Μου το αρνήθηκαν προσωπικά.
    Εγώ σαν λύση έχω την εξής: Αρχικά του δείχνω ότι έχω ότι χαρτί χρειάζεται για την μεταβίβαση. Όταν καταλήξουμε πάμε σε ένα κεπ και κάνω μια υπεύθυνη δήλωση, ότι δίνω τη μοτοσυκλέτα για μεταβίβαση στον τάδε (τα στοιχεία του), και από την ημερομηνία που αναγράφω η μοτοσυκλέτα του ανήκει. Την κρατώ όμως (την υπεύθυνη δήλωση) και δεν του την δίνω. Μετά πάμε σε μια τράπεζα για κατάθεση ή σε ένα ανταλλακτήριο για γνησιότητα αν δεν θέλω τράπεζα. Με το που πάρω το χρήμα, του δίνω την υπευθυνη δήλωση για να νιώθει σίγουρος με ότι χαρτί χρειάζεται για την μεταβίβαση. Έτσι και να την κάνω, πάει και μεταβιβάζει τη μηχανή επιτόπου. Μετά πάμε μαζί για μεταβίβαση, να ξεμπλέκουμε κιόλας. Ποτέ δεν αφήνω μοτοσυκλέτα να την μεταβιβάσει αυτός όποτε θέλει. Τα ίδια κάνω και σαν αγοραστής από την ανάποδη.

Μάλλον με μπερδεύεις με τον άλλο loοky από την Αγγλία. Και γω σε νησί είμαι αλλά στην Κρήτη που βροχή δεν βλέπουμε με τίποτα φέτος

ΝΑΙ ΛΑΘΟΣ

Σε μπέρδεψα,αυτό για τις τράπεζες πρώτη φορά το ακούω.

ΕΣΥ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Θα σου αρνηθεί ο υπάλληλος που σε ξέρει και είσαι πελάτης του..????????????????
    Τότε ή άλλαξε τράπεζα ή πλήρωσε τα κόκκινα που χρωστάς....!!!
    Εγω....

ΕΙΜΑΙ η Τραπεζα.....

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Εγω....

ΕΙΜΑΙ η Τραπεζα.....

Παντως εγω που πηγα μου εκαναν καταμετρηση χωρις κανενα προβλημα.
    Ισως να το κανουνε σε πελατες η μπορει ο καθε υπαλληλος να λειτουργει με δικα του κριτηρια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Παντως εγω που πηγα μου εκαναν καταμετρηση χωρις κανενα προβλημα.
    Ισως να το κανουνε σε πελατες η μπορει ο καθε υπαλληλος να λειτουργει με δικα του κριτηρια.
    Εγώ πήγα με τον αγοραστή και 10000 στο χέρι και τους είπα "μπορείτε να τα μετρήσετε;" Μου δείξανε την κάμερα και μου είπανε ότι δεν μπορούν να μπουν και να βγουν χρήματα στο ταμείο χωρίς συναλλαγματική αιτία. Από τον μάιο του 15 αυτό. Ότι η κίνηση καταγράφεται και θα τους πάρουν από τα κεντρικά να τους ζητήσουν εξηγήσεις..Τι να πω; Δεν τους παρακάλεσα κιόλας.

Παλαιό μέλος
    Σε οποιοδήποτε μαγαζί και να πάτε δε θα αρνηθούν να ελέγξουν τα λεφτά . μη τρελένεστε ...
    Εδώ ο γιός μου για να πουλήσει έναν υπολογιστή , πήγε με τον αγοραστή στο κυλικείο της σχολής , τα έλεγξαν , τα πήρε , έδωσε το πσ και όλα καλά ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lookylook Προβολή μηνύματος
    Εγώ πήγα με τον αγοραστή και 10000 στο χέρι και τους είπα "μπορείτε να τα μετρήσετε;" Μου δείξανε την κάμερα και μου είπανε ότι δεν μπορούν να μπουν και να βγουν χρήματα στο ταμείο χωρίς συναλλαγματική αιτία. Από τον μάιο του 15 αυτό. Ότι η κίνηση καταγράφεται και θα τους πάρουν από τα κεντρικά να τους ζητήσουν εξηγήσεις..Τι να πω; Δεν τους παρακάλεσα κιόλας.

ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ

Το χειμώνα του 2015,αρκετούς μήνες μετά τον Μάιο που αναφέρεις.
    Σε τράπεζες μπαινοβγαίνω πολύ συχνά.
    Ποτέ δεν μου είπαν τέτοιο πράμμα,το μόνο που κυκλοφορεί τώρα τελευταία
    είναι ότι αν δεν είσαι πελάτης τους κρατάνε προμήθεια για αλλαγή του πεντακοσάρικου
    ειδικά σε μικρότερα χαρτονομίσματα,αλλά αυτό λένε ότι το κάνουν σε όλα
    τα υποκαταστήματα των τραπεζών και για όλους όσοι δεν είναι πελάτες τους..!!!
    Επίσης σύμφωνα με το νόμο αν βρούνε πλαστό νόμισμα,τρυπιέται καταστρέφεται δηλαδή,
    καταγράφεται ενημερώνεται η αστυνομία και αρχίζει το τράβηγμα για αυτόν που το πήγε.
    Όλα αυτά όμως ΑΝ,αν είσαι φίλος ή γνωστός...............σαν τον Σπύρο από πάνω,τότε...!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    αυτο με την προμηθεια στο 500αρικο ειναι τραγικο
    κανονικα πρεπει να πηγαινουμε στα γκισε με 495 και να τους ζηταμε 500αρικα
    ασταδιαλα πια

ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ

Το χειμώνα του 2015,αρκετούς μήνες μετά τον Μάιο που αναφέρεις.
    Σε τράπεζες μπαινοβγαίνω πολύ συχνά.
    Ποτέ δεν μου είπαν τέτοιο πράμμα,το μόνο που κυκλοφορεί τώρα τελευταία
    είναι ότι αν δεν είσαι πελάτης τους κρατάνε προμήθεια για αλλαγή του πεντακοσάρικου
    ειδικά σε μικρότερα χαρτονομίσματα,αλλά αυτό λένε ότι το κάνουν σε όλα
    τα υποκαταστήματα των τραπεζών και για όλους όσοι δεν είναι πελάτες τους..!!!
    Επίσης σύμφωνα με το νόμο αν βρούνε πλαστό νόμισμα,τρυπιέται καταστρέφεται δηλαδή,
    καταγράφεται ενημερώνεται η αστυνομία και αρχίζει το τράβηγμα για αυτόν που το πήγε.
    Όλα αυτά όμως ΑΝ,αν είσαι φίλος ή γνωστός...............σαν τον Σπύρο από πάνω,τότε...!!!
    Θα με είδαν μικρό και με ψάρωσανε
    Τι να σου πω; εγώ καταγράφω την εμπειρία μου. Eurobank στην πλατεία Αγ. Παρασκευής Αθήνα. Λίγο πιο κάτω από κει που γίνονται οι μεταβιβάσεις. Ούτε με ξέρανε ούτε με είχανε ξαναδεί. Πιστεύω βέβαια πως αν θέλανε όλα γίνονται, αλλά..

Νέο μέλος
    κανονικά απαγορεύεται.
    τωρα το αν μπορει ο υπάλληλος να το κάνει, μπορεί κατά περίπτωση.
    αν πχ 2 αγνωστοι μπουνε σε ένα καταστημα και ζητήσουν κάτι τέτοιο, σαφώς και δεν θα εξυπηρετηθούν. Επίσης, η κανόνική διαδικασία λέει ότι αν ο υπάλληλος βρει χαρτονομισμα αμφιβόλου γνησιότητας (πλαστό), οφείλει να το καταστρέψει και να δώσει μια βεβαίωση στον κομιστή.

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2013, 23:06
  2. Η πρωτη καλη βολτα στην Β.Εβοια με τον DoctorS και τον brother...
    από Runner Ducati στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 05:56
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 10:24
  4. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 02:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε