Πλάκα πλάκα είμαι στα κτελ τώρα και μολις πέρασε από μπροστά μου ένας ποκεμ@@ναρος.
Καλά.. με μια συμφωνία όμως. Αυτός που θα δαγκώσει να είσαι εσύ![]()
τα ελατήρια κόλλησαν,δεν ανοίγουν...
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Πέφτουν σαν τα στάχυα...
http://www.e-radio.gr/post/61391/o-p...-to-pokemon-go
Ένας στο χώμα, χιλιάδες στο κυνήγι
Και τροχαίο... (να δω πότε θα αρχίσουν και εδώ...)
Τροχαίο στην Νέα Υόρκη!
Ένας οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε δέντρο, σε προάστιο της Νέας Υόρκης.
Η δικαιολογία όμως που έδωσε στους αστυνομικούς, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο ήταν πρωτότυπη.
«Έπαιζα "Pokemon Go" και αποσπάστηκε η προσοχή μου», τους είπε, για το τροχαίο που άφησε το αυτοκίνητο (του αδερφού του, παρεμπιπτόντως) σμπαράλια και τον ίδιο ελαφρά τραυματισμένο.
Η μητέρα του 28χρονου οδηγού σύμφωνα με το newsbeast, σε ανάρτησή της στο Facebook, τόνισε ότι ο γιος της ούτε μιλούσε στο κινητό ούτε έστελνε ποτέ μηνύματα όταν οδηγούσε, μόλις όμως είδε ένα «σπέσιαλ» Pokemon στην εφαρμογή του smartphone του, κοίταξε για λίγο προς τα κάτω και... λίγο μετά ξύπνησε μέσα στο ασθενοφόρο
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 21/07/2016 στις 22:33.
Και να η πρώτη απαγόρευση... παράνομο το πόκεμον στην σαουδικη αραβια
http://m.lifo.gr/now/world/108465
To έχετε κάψει, το ξέρετε;![]()
Πλάκα πλάκα, εγώ που είμαι όλη μέρα στον δρόμο με το φορτηγό τρέμω στην σκέψη μην πατήσω κανέναν "κυνηγό" που θα πεταχθεί στον δρόμο κυνηγώντας τον pikatsu.....
Ιδιαίτερα στην Δάφνη, κοντά στην γυμναστική ακαδημία όλοι οι πιτσιρικάδες ( οι πιτσιρίκες....) είναι με το κινητό στο χέρι.... το νου σας
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ο καθένας όπως τη βρίσκει αλλά το πρόβλημα με το πόκεμον είναι ότι επικρατεί πανζουρλισμός, ότι βγαίνουν χύμα χωρίς να προσέχουν και συχνά δημιουργούν προβλήματα τόσο στους άλλους (βλέπε central park) ή κινδυνεύουν οι ίδιοι (βλέπε πυροβολισμοί στη Φλόριντα), δεν είναι το καθαυτό γεγονός ότι παίζουν είναι το πώς και το τι προκαλεί
9 σελιδες ποκεμον λολ!
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W