Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 122 από 122

Θέμα: X και R

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από XJR_Billy Προβολή μηνύματος

Είμαι άρρωστος? Πάω καλά? Είμαι σαν παππούλης 70 χρονών που ερωτεύεται την όμορφη νεαρή Τσέχα και της γράφει το σπίτι γιατί η γυναίκα του δεν του δίνει "κοκό"?
    Η καρδιά μιλάει. XR λέει... Επιστροφή στις ρίζες. Φέρτε μου λακκούβες να τις πατήσω! Βάλε τακούνια κι έρχομαι !!2:
    να κανεις αυτο που λεει η καρδια σου ρε εγω παντως ειμαι μαζι σου με τα 1000!! σε στηριζω κι ας μην γνωριζομαστε χαχαχα γιατι εισαι και νοσταλγος του γαματου, και πραγματικο αλανι ακομα!!
    η καρδια θυμαται δεν ξεχναει ρε! το xr ηταν ειναι και θα ειναι παντα αλητεια! κι εγω xr600 εχω και γουσταρω μανιβελα χαχαχα. καλη τυχη αδερφε γεια χαρα

Είσαι ωραίος ρε μάγκα! Σε ευχαριστώ!
    Η μανιβέλα... το ξανάπα. Αν την ξέρεις, ή τη μάθεις, κανένα πρόβλημα. Έβαζα μπρος καρα-μπουκωμένα XR, XT, XLR κλπ. φίλων που αδυνατούσαν.
    Το κόλπο με το τέρμα γκάζι μου το έμαθε ένας Ζητάς, που με έβλεπε να κοπανιέμαι στο φανάρι. Με τα XR να είναι τα πιο εύκολα.

Τελικά αποφάσισα να πάω σε μονοκύλινδρο. Αν ήμουν μόνος μου θα έπαιρνα XR χωρίς ενδοιασμούς. Αλλά είναι και η σύζυγος, η οποία καβαλάει και πάμε ταξίδια, οπότε συμβιβάστηκα και με βλέπω για ΧΤ660Ζ Τενερέ. Αν βρω κανά καλό, γιατί έφριξα με τα δύο που είδα... Το ένα μάλλον είχε χρησιμοποιηθεί για το Africa Motorcycle Diaries, πραγματικά, απίστευτα ελεεινή κατάσταση... Το άλλο σχεδόν τα ίδια, αλλά με τριβάλιτσο Γιαμάχα και τιμή ακριβότερη από Ελλάδα. Την άλλη εβδομάδα θα δω μια Aprilia Pegaso 660 Trail, η οποία φαίνεται καλή... Βλέποντας και κάνοντας...

Καλούς δρόμους αδερφέ, να το χαίρεσαι το εργαλείο σου.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF