Γατάκια.
Πρώτη βόλτα με μηχανή, σιδερόκωλη με Σπυράκο στην Μονεμβασιά. Γκρίνιαξε λόγω κούρασης (απόλυτα λογικό) αλλά συνεχίζει να ανεβαίνει.
Γατάκια.
Πρώτη βόλτα με μηχανή, σιδερόκωλη με Σπυράκο στην Μονεμβασιά. Γκρίνιαξε λόγω κούρασης (απόλυτα λογικό) αλλά συνεχίζει να ανεβαίνει.
Έχει σκοτωθεί κανένας δικός της με μηχανή ;
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
εγω παντως αυτου του είδους τα προβλήματα, τα εχω λυσει πριν καν δημιουργηθουν....
....δεν εχω γκομενα...![]()
δεν ανεβαινει? ποτε μη σωσει και ανεβει φιλε! απολαυσε μονος σου της βολτες. σου τα πριζει που στα πριζει στο σπιτι, να το κανει και στις βολτες? ε δε λεει
χωρις πλακα, αν δε θελει μη το ζοριζεις. με το ζορι δε γινεται τιποτα.
οταν γυρνας απο βολτα πηγαινε τη για ενα καφε στο nalu στη παραλιακη και θα ειστε ευχαριστημενοι και οι 2.![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
πάει.
το αν και πόσο μπορεί να τα διατηρήσει με σχετική ασφάλεια δικάβαλο, άλλο ζήτημα.
Εμενα μου ειπε ξεκαθαρα αν παρεις μηχανη χωριζουμε λεει...Εγω θα παρω εσυ αν θεσ να φυγεις φευγεις ειπα και εχουμε και ενα σπιτι μαζι αρα μην μασας αν δεν θελει αυτη παντα θα υπαρχει μια αλλη
λοιπον αυτο εχει μια βαση αληθειας και οντως πιανει...
προσπαθεις με το ss να εισαι κυριος και σωστος πηγαινοντας με καμια 140αρα-150αρα και αρχιζει τα μα, τα μου και τα μαμου...
τραβας στα καπακια μια 300αρα και μετα πεφτεις στα 160...ως δια μαγειας κοβονται ολα μαχαιρι γιατι νομιζει οτι πατε σβηστοι...
αρκετα παιγμενο το αποπανω και δουλευει καθε φορα...
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Υπάρχουν και ποιο σοβαρά προβλήματα... κάποιοι θέλουμε να αλλάξουμε μηχανή και δεν μας αφήνουν οι γυναίκες γιατί θέλουν να πάρουν δικιά τους.... εκεί που είσαι ήμουνα πριν απο 10 χρόνια και κοίτα πως καταντήσαμε.....Ξεφτίλα....