ο ρόσσι τα παράτησε. αυτό ήταν. μπράβο πεντρόζα
ωωωωω ρε Ντάνι σουζάραααααααα.....![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
οι συνθήκες σε συνδυασμό με τις επιλογέ ελαστικών έχουν δώσει 8 νικητές σε 8 αγώνες.
ανεβοκατεβάσματα στην απόδοση όλων.
ένας είναι σταθερός και συνέχεια κάπου κοντά ή στην κορυφή , απλά έχει πέσει περισσότερες φορές απ'όσες "δικαιούται" για το πρωτάθλημα.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
τί γίνεται, ο Λορε μετρημένος και σοβαρός στις δηλώσεις του και χθες και σήμερα!!!
Ελπίζω να έχω παρακούσει. Νομίζω ότι άκουσα μποοουυυ και για τον Πεδρόσα.
τι γινετε με τα λαστιχα? σοφτ ο πεντροσα και γυρναγε σαν παλαβος μεχρι το τελος μπροστα απο ολα τα medium και εκανε και 7 προσπερασεις. τους τρολλαρει η μισελεν?
φτάνει Βάλε,κατέβα.......
Ευχαριστήθηκα αγώνα! Παντα τέτοια!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Τρελαίνομαι να διαβάζω τα προγνωστικά σας ρε μπαγάσηδες!!!
Εσείς εκεί στη Honda πείτε την αλήθεια..βάλατε τον Stoner με φόρμα/κράνος Pedrosa να τρέξει σήμερα!
Μπράβο στον Pedrosa, παρότι ποτέ δεν μου ήταν συμπαθής. Σήμερα ήταν απλά ασυναγώνιστος.
Υ.Γ. Uccio βάστα γερά...κουράγιο!
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
αν ολα πηγαιναν νορμαλ ο βαλε θα επερνε την νικη!εκανε ομως ο ντανος τον νιντζα απο του πουθενα και πηρε την νικη!μπραβο στον ντανι και εντυπωσιακη οδηγηση!
καλο αποτελεσμα εν τελη για τον ντοκτορε.παμε παρακατω για νικη μεσα στην ισπανια!
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!