τελικα δεν καταλαβα αμα δεν παω με το ζόρι για καφε μες την βροχα ειμαι αδερφη? (αντε γιατι ξεφυγατε με τα ρερεσια)
γιατι ως γνωστόν ο μεσος φυσιολογικός ανθρωπος/σαλιγκαρος παει για καφε οταν βλεπει απο το παραθυρο του βροχη!
~Α βρεχει. τι να κανω τι να κανω ... ας παω για καφε.. φτου γαμτωτο εχω street, αχ μακάρι να ειχα ενα on/off
Σκέφτομαι να πάρω το αμαξι για καφε οταν βρέχει-πολύ κρυο αλλά βλέπω κάτι λεβεντόγερους 60+ με το μηχανάκι και αλλάζω γνώμη .. τώρα για να είμαι ειλικρινής Μυτιλήνη πόλη που μένω οι αποστάσεις είναι μικρές και το μηχανάκι βοηθάει,,αν ήμουν στην Αθηνα όπου οι αποστάσεις μεγάλες μάλλον κουτί......
Στην Αθήνα Μανώλη που δεν έχει να παρκάρεις στο κέντρο και που θα πήξει το λιλί σου τρεις ώρες στο αυτοκίνητο πήγαινε/έλα (έστω και αν έχεις μουσικούλα, καφέ, νερό, βουτήματα κλπ) παίρνεις το μηχανάκι και ας βρέχει. Την εβδομάδα που πέρασε "αναγκάστηκα" να το κάνω δις και δεν μου άρεσε καθόλου (PTSD από το προπέρσινο low) αλλά δεν γινόταν αλλιώς με "ανθρώπινο" τρόπο.
Βέβαια, τώρα με τον ήλιο στέγνωσε και πήρε μπροστά και ο ιταλικός μύθος. Λιγότερα άλογα, λιγότερη δύναμη πέδησης, πιο φρέσκα λάστιχα, έχεις λιγότερα πράγματα να ανησυχείς![]()
Τις κοντής ________ τις φταίνε οι τρίχες!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H93kPnDQEqA
Κρίνουμε ανάλογα με τις εμπειρίες μας.
Ξανά πες τα
https://youtu.be/UKAF3fIdPdo
εντάξει δεν είναι ευχάριστο να οδηγείς στη βροχή ειδικά όταν ξεκινά η βόλτα, περισσότερο αν είσαι σε αφάλτινο δρόμο .... αλλά οι βρόχες που έφαγα σε διαδρομές μου έχουν μείνει πρώτες στη μνήμη......όπως αυτή η καταιγίδα με τον kordix, από κόρινθο σε αθήνα μετά από βόλτα 100χιλ στο χιόνι.
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αν λάβουμε υπόψη ότι τα σκούτερς δεν είναι μηχανάκια, πως μπορούν να είναι και τα on - off ;![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.