Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 208

Θέμα: Βόλτα ανοιχτή με αγνώστους...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Apache Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου δεν έχεις καμία τύχη σε πληροφορώ ότι 20° τις έχω χαλαρά...
    Βάλε και τα γκάζα του Tracer.. Πραγματικά δεν θέλω να σε στεναχωρήσω..
    Ρε αρχηγέ 20 μοίρες γέρνουν και τα υποβρύχια τα καλά τα γερμανικά του τσοχοζόπουλου......
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Ρε αρχηγέ 20 μοίρες γέρνουν και τα υποβρύχια τα καλά τα γερμανικά του τσοχοζόπουλου......
    Aυτό μόνο δεν έχω δεί...Να με περνάει υποβρύχιο στην Επίδαυρο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Νοτι μποηζ. ...
    Εκ του νοτη/τακη76;

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    -Βόλτες με "αγνώστους" δεν πάω...με "ξέρουν" πλέον όλοι...
    Και μ'όσους βολτάρω για 1η φορά ,φροντίζει η κοινή αγάπη για την μοτοσυκλέτα ,να μας κάνει να νιώθουμε σα να γνωριζόμαστε χρόνια.

- Αν και έχω πατήσει τα 51 ,δεν έχω κανένα πρόβλημα επικοινωνίας κ συνύπαρξης με 25άρηδες-30άρηδες.
    Αντιθέτως ,ανάμεσα σε συνομήλικούς μου ,αισθάνομαι (συνήθως) σαν εξωγήϊνος.

- Λόγω ηλικίας ,έχω κ την ανάλογη οδηγική εμπειρία ,οπότε τα "νιάτα" ...'τα'χω" ..."εύκολα" στο δρόμο...(βλ."γατάκια")
    Ο λόγος που μένω πίσω στο κονβόϊ ,είναι για να μην τους δημιουργήσω ψυχολογικά -που τους "πάτησε το παππούδι"- κ σταματήσουν να πηγαίνουν μοτοΒόλτες.

- Ποτέ δεν με ενδιέφερε να αποδείξω κάτι μέσω της μοτοκίνησης.
    Οτι έκανα κ κάνω ,για ,κ κυρίως με ,τις μοτοσυκλέτες που μ'έχουν συντροφεύσει ,είναι απλά αυτό που γούσταρα κ γουστάρω ακόμα.

- Εχω εδώ κ τουλάχιστον 2 10ετίες συνειδητοποιήσει ,ότι οι φιλίες που γεννιούνται μέσω συμμετοχής σε μοτοσυκλετιστικά κοινά ,είναι πολύ δυνατές ,αφού ο συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστής ,εκτός απο δημιουργικά ιδιόρυθμος ,είναι συνήθως ευαίσθητο ,φιλότιμο ,κ ντόμπρο άτομο.

- Αυτό που γουστάρω πάνω απ'όλα στις μοτοπαρέες ,άρα κ στις μοτοβόλτες ,εκτός από την ομαδική οδήγηση σε όμορφες διαδρομές ,είναι ο αυθορμητισμός ,και η δεδομένη διάθεση αλληλεγγύης μεταξύ των συμμετεχόντων.
    --Σαφώς κ θα υπάρξουν εξαιρέσεις (βλ.κοκκοράκια-έλα να την μετρήσουμε-η παρτάρα μου κ μόνο-κτλ) ,όπως υπάρχουν παντού ,αλλά αποτελούν μειοψηφία ,κ πολύ σύντομα ,είτε αυτοεξορίζονται από την όποια μοτοπαρέα ,νιώθοντας ότι δεν κολλάνε σε αυτήν ,είτε αποβάλλονται από αυτήν ,αφού δεν συνάδουν με την φιλοσοφία του όρου: Παρέα.

Βγείτε έξω.
    Καβαλήστε την μοτοσυκλέτα σας όσο πιό συχνά μπορείτε.
    Πάτε μοτο-βόλτες με γνωστούς κι αγνώστους.
    Κάποιους απ΄αυτούς ,απλά θα τους γνωρίσετε.
    Κάποιοι απ'αυτούς (ίσως) θα είναι οι επόμενοι φίλοι σας.

Καλές βόλτες σύνΤροχοι.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ Προβολή μηνύματος
    Παλιά τοπ προορισμός για Τζαμπορι ήταν το Εσπλαναντε.
    βρε μπαγασα Στελιο τι ειπες τωρα; Εσπλαναντε!!!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aldel Προβολή μηνύματος
    Καλά, δεν θα χαλάσει και ο κόσμος αν δεν συμφωνείς. Ορίστε, σου επιτρέπω να διαφωνείς, μην αγχώνεσαι.

Δεν λειτουργούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο, ούτε και για τους ίδιους λόγους. Δεν βλέπω τίποτα λάθος στον τρόπο που λειτουργείς εσύ, απλά εγώ λειτουργώ διαφορετικά. Θα γράψω χαλαρά σε ένα φόρουμ που μπαίνουν και τρεις-τέσσερις τύποι που έχουμε πάει μια βόλτα μαζί, τα είπαμε και περνάμε καλά, περισσότερο για να δω τι κάνουν ή/και να κανονίσουμε και καμιά άλλη βόλτα. Εννοείται οτι αν μπω σε μια κουβέντα, θα απάντήσω σε όποιον μου απευθύνει το λόγο (θα προσπαθήσω τουλάχιστον), προσπαθώ να μην είμαι αγενής (ενίοτε το καταφέρνω ).

Για μένα τα μοτοφόρα ήταν, είναι και θα είναι ενας εύκολος τρόπος να κανονίζω βόλτες με παρέα, που μου αρέσουν πολύ, και είναι δύσκολο να κάνω αλλιώς, μιας και κανένας στο κλειστό μου κύκλο δεν καβαλάει. Είναι ένα μέσο για ένα συγκεκριμένο σκοπό, αν θέλεις, ένα online dating για μηχανόβιους . Αν ο σκοπός δεν είναι εκ των πραγμάτων εφικτός, τότε πάει περίπατο και το μέσο. Αυτή είναι η δική μου προτεραιότητα, η δική σου ελεύθερα μπορεί να είναι διαφορετική.
    Με αυτό δεν ξέρω πως να διαφωνήσω.
    Η λακωνική σου τοποθέτηση στην αρχή, ήταν λίγο παραπλανητική.
    Sent from me using a computer.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    όταν γραφτηκα στο φορουμ, αρχαριος μηχανόβιος τοτε λατρεψα πραγματικα το κλιμα εδώ μεσα, κι ετσι καποια φαση που ειχα αδεια από τη δουλεια, ειδα ένα θρεντ για μεσημεριανο καφε στη νεα μακρη και λεω δε παω να δω? εγω λοιπον με το ταπεινο μου 250αρακι, οι αλλοι με 600αρια-1000αρια-1300αρια, μαζι πηγαμε ολοι, μαζι γυρισαμε..
    την επομενη φορα εβαλα εγω δικο μου καφε και μαζεψα 15 κεφαλια.. καραγουσταρα.. αρχισα λοιπον να βαζω κοντινες βολτουλες και τουλάχιστον 10-15 μηχανάκια τα ειχα χαλαρα.. πηγαινα και στις συναντήσεις τοτε στο παλπ, και καπως ετσι γνωριζα ολο και περισσοτερο κοσμο.. πηγα και στις ετήσιες, μια χαρα όλα και περνουσα υπεροχα..
    στη πρωτη μου μαλιστα ετησια το 10 εφαγα και μια μεγαλοπρεπη σαβουρδα, και ειχα τον καπετανιο και τον δαναο μαζι μου 3+ ωρες, (τις μισες υπο βροχη) να μου κανουν παρεα περιμενοντας την οδικη..
    ακομα θα θυμαμαι και θα γελαω, το γεγονος ότι με το ταπεινο μου 250αρι αποφασισα να παω σε βολτα του τριανταπέντε.. καπου στα 480 χλμ συνολο αλλα ειπα δε γμτ.. κοπανες ειχε πολλες για να φυγω αμα τους χασω η κουραστω.. κι εκει που πηγαίναμε και πριν τα μεγαρα με περασαν ΟΛΟΙ (εκτος του ggs που εμεινε μαζι μου) με πολλα και δεν τους ξανα ειδα σε ολη τη διαδρομή μεχρι τη πρωτη σταση του καφε, φτανουμε ναυπλιο κι εκει που είμαι ετοιμος να παρω τηλ τον σπυρο να δω που κατσανε τους βλεπω ολους και σκανε μυτη.. ειχα φτασει πρωτος..
    καπακια την επομενη κυριακη, επαιζε καφες στην οιτη, εφυγα λιγο νωρίτερα για να παω χαλαρα επειδή ειχα δικαβαλο το πατερα μου, και κατεληξα να περιμενω τους υπολοιπους κοντα 2 ωρες.. (ηταν ηδη ο ταιστιλ και ο καφετζης στο καταφυγιο)
    αυτά είναι που μενουν, να τα θυμασαι να γελας,

αυτό παντως που μου αρεσει με τις ανεπίσημες βολτες εδώ είναι ότι ενώ εχω αργο μηχανακι, και είμαι και λιγο κουλαδι, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν εχω μεινει μονος στα μετ'οπισθεν.. παντα μενει καποιος μαζι μου για παρεα.. ενώ εχει τυχει σε βολτες με γνωστη μου παρεα εκτος φορουμ να με παρατησουν μοναχο μου..

οποτε νεοι μη κολλατε, αμα θελετε ξεκινηστε να ερχεστε σε βολτες, καλα θα περασετε, μην ανυσηχειτε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tuning
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Ναι... αν οι βόλτες όμως είναι "πολεμικές" φαντάζομαι ότι δεν τις βάζεις ανοιχτα σε ένα φόρουμ
    οχι βεβαια

Ήντα κάνετε? Το avatar του/της xarisiero
    Πρώτη βόλτα μου στο μότο......Καπου το 2014 λοιπόν βόλτα του Πάνου (Eversman) στη Διρφυ...
    Υπήρχε και υπάρχει γενικά μια ατμόσφαιρα στο φλορουμ για τα tdm με πολλά αρνητικά σχόλια.
    Σκάω λοιπόν μύτη στο περίπτερο με την Κατερίνα και το tdm που είχα τότε έτοιμος για μπουλινγκ μιας και δεν ήξερα κανέναν....
    Με πλησιάζει ο τρελόmikes με υφακι ....νέο σε γαμησα .... Και με ρωτάει,, <<δεν μου λες φιλαράκι τι μηχανάκι οδηγάς εσύ είπαμε? >>...Μιλαμε για την πρώτη κουβέντα άκουάκουσα εκείνη τη μέρα. Του απαντάω tdm και γελάει και μου λέει <<ρε φίλε που πας με τον τάφο, και εγώ έλεγα ότι θα χεις κάνα γρήγορο να πάμε επιτέλους μια γρήγορη βόλτα >>...
    Το γέλιο που έριξα μέσα από το κράνος όταν ξεκινήσαμε και το είδα να καβαλάει το 250αρι του ακόμα το θυμάμαι...

Δεν χρειάζεται να κολλάει κανείς... Όλοι μας κάποια στιγμή ήμασταν μαζεμένοι στις πρώτες βόλτες αλλά σιγά σιγά όλα είναι καλύτερα....
    Και κάτι ακόμα που πραγματικά μου κάνει εντύπωση και το σκέφτομαι συχνά.... Χωρίς να έχω κάτι με τους μεγαλύτερους και τιμή τους να είναι τόσο ενεργοί στον χώρο του μοτοσυκλετισμου, αλλά ρε παιδιά που είναι οι μικρότεροι σε ηλικία??? Κάτω από 35 σπάνια βλέπω και σε βόλτες και γενικότερα να ενεργοποιουνται... Τελοςπαντων άλλο θέμα αυτό....

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    αυτό το genesis με στοίχειωνε όταν ήμουν πιτσιρίκος ...
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Με αντιπαθεί πολύς κόσμος εδώ μέσα, αλλά από κοντά είμαι γαμώ τα παιδιά.
    Εγώ πάλι το αντίθετο. Εδώ δείχνουν μια εκτίμηση και μόλις με γνωρίζουν, κάποιοι παθαίνουν μια απογοήτευση.
    Ο Σταύρος προχτές είπε το ωραίο: "καλά, γιατί δεν γράφετε όπως μιλάτε?"

Για τις επόμενες γνωριμίες να ξέρετε: Είμαι πολύ μεγάλος, με μεγάλη κοιλιά, άσπρα μαλλιά, και μιλάω έντονα Λαρισινά.
    Επίσης, έχω έντονα ζυγωματικά και θεληματικό... προγούλι. Ο σκοπός δε, αγνός. Μόνο για γνώστες

Πάντως, σοβαρά τώρα, στις πρώτες συναντήσεις η αντιμετώπιση των άλλων, είναι ανάλογη με την συμπεριφορά σου νομίζω. Αν δεν είσαι ο "σας έχω όλους και αέρα πατέρα" δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε στον δρόμο, ούτε στην ταβέρνα. Το αντίθετο μάλιστα. Θα σε προσέχουν όλοι και θα περάσεις καλύτερα απ ότι φανταζόσουν.
    Εγώ ας πούμε, που είμαι 50+, τώρα που πήρα λίγο θάρρος με μερικούς, δηλώνω 28 χρονών και τους έχω όλους. Ε πρέπει να την περιμένω την καζούρα στην ταβέρνα, αφού στο δρόμο με περνούν κι από εξωτερική και από εσωτερική ταυτόχρονα.
    Το θέμα είναι να περνάμε καλά, να κάνουμε το κέφι μας, και το βασικότερο, το βράδυ να μπορούμε να γράψουμε:
    ..."σπίτι κι εγώ...!!!"

Παλαιό μέλος
    28 και κατι μηνων ε?
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Tα πραγματα ειναι απλα ρε ειμαστε ολοι μοτο-καγκουρες μεγαλοι μικροι steet onoff ss naked κλπ κλπ.... εδω ειστε ακουτε δεν ακουτε αυτο το ειδος https://www.youtube.com/watch?v=8j741TUIET0 αντε καλημερες
    Throttle that mysterious friend of ours

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    -Βόλτες με "αγνώστους" δεν πάω...με "ξέρουν" πλέον όλοι...
    Και μ'όσους βολτάρω για 1η φορά ,φροντίζει η κοινή αγάπη για την μοτοσυκλέτα ,να μας κάνει να νιώθουμε σα να γνωριζόμαστε χρόνια.

- Αν και έχω πατήσει τα 51 ,δεν έχω κανένα πρόβλημα επικοινωνίας κ συνύπαρξης με 25άρηδες-30άρηδες.
    Αντιθέτως ,ανάμεσα σε συνομήλικούς μου ,αισθάνομαι (συνήθως) σαν εξωγήϊνος.

- Λόγω ηλικίας ,έχω κ την ανάλογη οδηγική εμπειρία ,οπότε τα "νιάτα" ...'τα'χω" ..."εύκολα" στο δρόμο...(βλ."γατάκια")
    Ο λόγος που μένω πίσω στο κονβόϊ ,είναι για να μην τους δημιουργήσω ψυχολογικά -που τους "πάτησε το παππούδι"- κ σταματήσουν να πηγαίνουν μοτοΒόλτες.

- Ποτέ δεν με ενδιέφερε να αποδείξω κάτι μέσω της μοτοκίνησης.
    Οτι έκανα κ κάνω ,για ,κ κυρίως με ,τις μοτοσυκλέτες που μ'έχουν συντροφεύσει ,είναι απλά αυτό που γούσταρα κ γουστάρω ακόμα.

- Εχω εδώ κ τουλάχιστον 2 10ετίες συνειδητοποιήσει ,ότι οι φιλίες που γεννιούνται μέσω συμμετοχής σε μοτοσυκλετιστικά κοινά ,είναι πολύ δυνατές ,αφού ο συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστής ,εκτός απο δημιουργικά ιδιόρυθμος ,είναι συνήθως ευαίσθητο ,φιλότιμο ,κ ντόμπρο άτομο.

- Αυτό που γουστάρω πάνω απ'όλα στις μοτοπαρέες ,άρα κ στις μοτοβόλτες ,εκτός από την ομαδική οδήγηση σε όμορφες διαδρομές ,είναι ο αυθορμητισμός ,και η δεδομένη διάθεση αλληλεγγύης μεταξύ των συμμετεχόντων.
    --Σαφώς κ θα υπάρξουν εξαιρέσεις (βλ.κοκκοράκια-έλα να την μετρήσουμε-η παρτάρα μου κ μόνο-κτλ) ,όπως υπάρχουν παντού ,αλλά αποτελούν μειοψηφία ,κ πολύ σύντομα ,είτε αυτοεξορίζονται από την όποια μοτοπαρέα ,νιώθοντας ότι δεν κολλάνε σε αυτήν ,είτε αποβάλλονται από αυτήν ,αφού δεν συνάδουν με την φιλοσοφία του όρου: Παρέα.

Βγείτε έξω.
    Καβαλήστε την μοτοσυκλέτα σας όσο πιό συχνά μπορείτε.
    Πάτε μοτο-βόλτες με γνωστούς κι αγνώστους.
    Κάποιους απ΄αυτούς ,απλά θα τους γνωρίσετε.
    Κάποιοι απ'αυτούς (ίσως) θα είναι οι επόμενοι φίλοι σας.

Καλές βόλτες σύνΤροχοι.
    Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω σε όλα. Επίσης είμαι 50 παρά λίγους μήνες και κάνω παρέα με όλες τις ηλικίες χωρίς πρόβλημα. Αλλού εντοπίζω τους λόγους να μην κάνω παρέα κάποιον, ας πούμε στην διπροσωπία και στον ψεύτικο χαρακτήρα. Είμαι και κουλάδι, έχω και BMW οπότε άλλοι δεν με κάνουν παρέα, άλλοι δεν με παίζουν κι εγώ κάθε που το καταλαβαίνω βάζω τα κλάματα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

βολτες με αγνωστους εχω παει κ ηταν εξαιρετικες, οπως επισης κ καποιες αλλες παλι με αγνωστους που ηταν εφιαλτης,
    ετσι αποφασισα να πηγαινω μικρες μονοημερες κοντινες με παρεα (οχι πλεον αγνωστους) κ τις μακρυνες 2-3 ημερων σολο.εκτοτε απολαμβανω καθε βολτα.
    ''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!

Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?
    από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2008, 08:09
  2. κοντηνη βολτα αυριο με το σκουτερ κλαμπ.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2006, 18:36
  3. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 20:23
  4. Βόλτα στη Ναύπακτο με καιρό Θούπερ επιτέλους!!!
    από stako στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2005, 22:53
  5. Σχετικα με την βολτα που "σκατωσα" ...
    από crs-k στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 08:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF