Τρεχουν σε δρόμους αντι για πίστα χωρίς κίνηση και έχουν παιθάνει γύρω στα 150 άτομα ολα αυτα τα χρόνια.
Όχι, αλλά πόσταρες το βιντεάκι για να μας δείξεις πόσο επικίνδυνοι είναι αυτοί οι τύποι και μετά έκανες σχολιάκι "είναι/ήταν", τύπου και-καλά-εγώ-δεν-ξέρω, υπονοώντας ότι αυτοί οι τύποι σκοτώνονται, όπως έχεις γράψει ξεκάθαρα σε τόσα ποστ σου. Αλλά όταν παρέθεσα το γεγονός, ότι δηλαδή ακόμα και τέτοιοι τύποι κυρίως από μαλάκες με αυτοκίνητα σκοτώνονται, το έριξες στο ψάρεμα.
Γενικά έχεις κάποιο ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ρε παιδί μου, για την απόλυτη αλήθεια που κηρύττεις ή απλά ακόμα μια Πέμπτη;
Life begins at 45°.
Εφόσον το κάνουν σε κλειστούς δρόμους και θέτουν σε κίνδυνο μόνο τον εαυτό τους, μαγκιά τους. ''Τρελοί'' μεν, αλλά ωραίοι ''τρελοί''. Άσχετο το ένα με το άλλο. Δεν νομίζω ο McGuiness να πηγαίνει σε κάποια ''Επίδαυρο'' και να κάνει όσα κάνει στο νησί. Κι αν πηγαίνει (που αποκλείεται) είναι μ@λ@κ@ς.
Δεν το έριξα καθόλου στο ψάρεμα και το βίντεο δεν το ανέβασα για να αφήσω αιχμές. Ειλικρινά. Αν θες, με πιστεύεις. Το αν ήταν σωστό ή όχι το να κάνει όσα έκανε στη Μεσογείων, το ξέρουμε όλοι μας. Δεν νομίζω να διαφωνούμε και σ' αυτό. Ας το αφήσουμε το συγκεκριμένο θέμα γιατί ο άνθρωπος δεν είναι εν ζωή. Δεν διαφωνούμε σε κάτι.
Α νόμιζα ότι δε σέβεσαι νεκρούς που "έτρεχαν" εν ζωή. Παρεξήγηση.
Life begins at 45°.
Λοιπόν εσύ πρέπει να χεις μότο μας το κρυβεις και να σε έχουν τρελάνει στα τσάγια σε ότι δημόσιο δρόμο υπάρχει και από εκεί προκύπτει όλο αυτό το μίσος...![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Απλά να σε ενημερώσω, επειδή πιθανότατα δεν το γνωρίζεις, ότι πέρα από τους οδηγούς, στο IOM έχουν σκοτωθεί και αγωνοδίκες, θεατές και απλοί περαστικοί. Εγώ θα έλεγα ότι δεν απέχει και πολύ από την "Επίδαυρο" αυτό. Για την ακρίβεια, θα έλεγα ότι είναι περίπου 400 φορές πιο επικίνδυνο και "μαλακία", αφού σε πολλά σημεία, μαζεύεται κόσμος για να παρακολουθήσει και πολλά μπορεί να πάνε στραβά. Έχεις ακούσει για έστω ΕΝΑΝ περαστικό που σκοτώθηκε στην Επίδαυρο από μοτοσικλετιστή;
![]()
![]()
![]()
![]()
Life begins at 45°.
έτσι εξηγείται λοιπον
Throttle that mysterious friend of ours