Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 187

Θέμα: Βίντεο από Μπράλο, Λιμανάκια και Κατεχάκη τη δεκαετία του '90 με FZR 1000 κ.α

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Alex94
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Τεράστιο τιμόνι. Δυστυχώς κάποιος ανεύθυνος κουτάκιας αποφάσισε να παραβιάσει κόκκινο και τον "έφαγε". Τι έλεγες;
    Σου είπα εγώ ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να σκοτωθείς από μαλακία άλλου; Btw, όντως ήταν μεγάλο τιμόνι και ο αδερφός του ακόμα μεγαλύτερο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Aφήνω αυτο εδω

Συνημμένο 391659
    Στο IOM τρέχουν μέσα στην κίνηση και κάτω από καθρέφτες Ι.Χ;

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Τρεχουν σε δρόμους αντι για πίστα χωρίς κίνηση και έχουν παιθάνει γύρω στα 150 άτομα ολα αυτα τα χρόνια.
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Alex94 Προβολή μηνύματος
    Σου είπα εγώ ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να σκοτωθείς από μαλακία άλλου; Btw, όντως ήταν μεγάλο τιμόνι και ο αδερφός του ακόμα μεγαλύτερο.
    Όχι, αλλά πόσταρες το βιντεάκι για να μας δείξεις πόσο επικίνδυνοι είναι αυτοί οι τύποι και μετά έκανες σχολιάκι "είναι/ήταν", τύπου και-καλά-εγώ-δεν-ξέρω, υπονοώντας ότι αυτοί οι τύποι σκοτώνονται, όπως έχεις γράψει ξεκάθαρα σε τόσα ποστ σου. Αλλά όταν παρέθεσα το γεγονός, ότι δηλαδή ακόμα και τέτοιοι τύποι κυρίως από μαλάκες με αυτοκίνητα σκοτώνονται, το έριξες στο ψάρεμα.

Γενικά έχεις κάποιο ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ρε παιδί μου, για την απόλυτη αλήθεια που κηρύττεις ή απλά ακόμα μια Πέμπτη;
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Τρεχουν σε δρόμους αντι για πίστα χωρίς κίνηση και έχουν παιθάνει γύρω στα 150 άτομα ολα αυτα τα χρόνια.
    Εφόσον το κάνουν σε κλειστούς δρόμους και θέτουν σε κίνδυνο μόνο τον εαυτό τους, μαγκιά τους. ''Τρελοί'' μεν, αλλά ωραίοι ''τρελοί''. Άσχετο το ένα με το άλλο. Δεν νομίζω ο McGuiness να πηγαίνει σε κάποια ''Επίδαυρο'' και να κάνει όσα κάνει στο νησί. Κι αν πηγαίνει (που αποκλείεται) είναι μ@λ@κ@ς.

Όχι, αλλά πόσταρες το βιντεάκι για να μας δείξεις πόσο επικίνδυνοι είναι αυτοί οι τύποι και μετά έκανες σχολιάκι "είναι/ήταν", τύπου και-καλά-εγώ-δεν-ξέρω, υπονοώντας ότι αυτοί οι τύποι σκοτώνονται, όπως έχεις γράψει ξεκάθαρα σε τόσα ποστ σου. Αλλά όταν παρέθεσα το γεγονός, ότι δηλαδή ακόμα και τέτοιοι τύποι κυρίως από μαλάκες με αυτοκίνητα σκοτώνονται, το έριξες στο ψάρεμα.

Γενικά έχεις κάποιο ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ρε παιδί μου, για την απόλυτη αλήθεια που κηρύττεις ή απλά ακόμα μια Πέμπτη;
    Δεν το έριξα καθόλου στο ψάρεμα και το βίντεο δεν το ανέβασα για να αφήσω αιχμές. Ειλικρινά. Αν θες, με πιστεύεις. Το αν ήταν σωστό ή όχι το να κάνει όσα έκανε στη Μεσογείων, το ξέρουμε όλοι μας. Δεν νομίζω να διαφωνούμε και σ' αυτό. Ας το αφήσουμε το συγκεκριμένο θέμα γιατί ο άνθρωπος δεν είναι εν ζωή. Δεν διαφωνούμε σε κάτι.

Α νόμιζα ότι δε σέβεσαι νεκρούς που "έτρεχαν" εν ζωή. Παρεξήγηση.
    Life begins at 45°.

Α νόμιζα ότι δε σέβεσαι νεκρούς που "έτρεχαν" εν ζωή. Παρεξήγηση.
    Δεν είπα ποτέ ότι δεν σέβομαι νεκρούς. Είπα ότι δεν θα τους λυπηθώ αν έκαναν παλαβομάρες σε δημόσιους δρόμους, βάζοντας σε κίνδυνο αθώο κόσμο. Φυσικά και δεν χαίρομαι με τον θάνατο κανενός ανθρώπου. Αυτό είναι αυτονόητο.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Λοιπόν εσύ πρέπει να χεις μότο μας το κρυβεις και να σε έχουν τρελάνει στα τσάγια σε ότι δημόσιο δρόμο υπάρχει και από εκεί προκύπτει όλο αυτό το μίσος...
    Throttle that mysterious friend of ours

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν εσύ πρέπει να χεις μότο μας το κρυβεις και να σε έχουν τρελάνει στα τσάγια σε ότι δημόσιο δρόμο υπάρχει και από εκεί προκύπτει όλο αυτό το μίσος...
    Κανένα μίσος. Δεν είναι μίσος. Και όντως παίζει να έχω μοτό και απλώς να τρολλάρω.

Εφόσον το κάνουν σε κλειστούς δρόμους και θέτουν σε κίνδυνο μόνο τον εαυτό τους, μαγκιά τους. ''Τρελοί'' μεν, αλλά ωραίοι ''τρελοί''. Άσχετο το ένα με το άλλο. Δεν νομίζω ο McGuiness να πηγαίνει σε κάποια ''Επίδαυρο'' και να κάνει όσα κάνει στο νησί. Κι αν πηγαίνει (που αποκλείεται) είναι μ@λ@κ@ς.
    Απλά να σε ενημερώσω, επειδή πιθανότατα δεν το γνωρίζεις, ότι πέρα από τους οδηγούς, στο IOM έχουν σκοτωθεί και αγωνοδίκες, θεατές και απλοί περαστικοί. Εγώ θα έλεγα ότι δεν απέχει και πολύ από την "Επίδαυρο" αυτό. Για την ακρίβεια, θα έλεγα ότι είναι περίπου 400 φορές πιο επικίνδυνο και "μαλακία", αφού σε πολλά σημεία, μαζεύεται κόσμος για να παρακολουθήσει και πολλά μπορεί να πάνε στραβά. Έχεις ακούσει για έστω ΕΝΑΝ περαστικό που σκοτώθηκε στην Επίδαυρο από μοτοσικλετιστή;

Life begins at 45°.

Moderator
    Κανένα μίσος. Δεν είναι μίσος. Και όντως παίζει να έχω μοτό και απλώς να τρολλάρω.
    Ελαααα τωρα ελαααα πες μας...Μια παρέα γιναμε
    ..πόσα λίτρα??πράσινο η μαύρο??Με άρωμα η χωρίς

Απλά να σε ενημερώσω, επειδή πιθανότατα δεν το γνωρίζεις, ότι πέρα από τους οδηγούς, στο IOM έχουν σκοτωθεί και αγωνοδίκες, θεατές και απλοί περαστικοί. Εγώ θα έλεγα ότι δεν απέχει και πολύ από την "Επίδαυρο" αυτό. Για την ακρίβεια, είναι περίπου 400 φορές πιο επικίνδυνο και "μαλακία", αφού σε πολλά σημεία, μαζεύεται κόσμος για να παρακολουθήσει και πολλά μπορεί να πάνε στραβά. Έχεις ακούσει για έστω ΕΝΑΝ περαστικό που σκοτώθηκε στην Επίδαυρο από μοτοσικλετιστή;

Μαλακία του κόσμου. Δεν φταίνε οι αναβάτες. Και στη F1 έχει σκοτωθεί αλυτάρχης. Το 2001 νομίζω από ένα ατύχημα του Βιλνέβ. Το ίδιο είναι ο πιλότος F1 με τον κάγκουρα με το πουντοσαξόραλλο που πάει και στρίβει στα Λιμανάκια για παράδειγμα; Δεν νομίζω...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Ελαααα τωρα ελαααα πες μας...Μια παρέα γιναμε
    ..πόσα λίτρα??πράσινο η μαύρο??Με άρωμα η χωρίς
    Lipton λεμόνι.

Moderator
    έτσι εξηγείται λοιπον

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14