Κ αλλη επιλογη πλεον...http://moto.michelin.com/DC/en/tyres...ts/road-5.html
Τα κανει ολα κ συμφερει...
Κ αλλη επιλογη πλεον...http://moto.michelin.com/DC/en/tyres...ts/road-5.html
Τα κανει ολα κ συμφερει...
Ride(s) the wind of change...
Ωπααα!!Αυτά δεν τα είχα δει....
Χμμμμ.....πολύ ενδιαφέρον! Σε φάση κλήσης 20-40 μοιρών έχουν πολύ βαθιά αυλάκια (σαν άρβυλα ορειβασίας) Αλλά στην κορώνα και ειδικά στα τελειώματα σλικαδούρες! Γενικώς σαν σχεδίαση δείχνουν πολύ φρεσκαδούρα!Βουρ στον λαστιχά για πληροφορίες και προσφορές
Ευχαριστώ δώκτοR για την πληροφορία
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Life begins at 45°.
Δε με νοιάζει αν είναι Το βροχολάστιχο. Οταν βρέχει δεν βγαίνω να καβαλήσω ούτε με δικαστικό κλητήρα.Σχολίασα απλά το περίεργο της χάραξης, με πολύ βαθιά αυλάκια και μεγάλες αχάρακτες επιφάνειες. Για τους τουριστάδες (κι όχι μόνο) βροχοβόρειους λαούς είναι σούπερ. Εμένα με ενδιαφέρει βασικά η εμπιστοσύνη στο στεγνό, στροφές και φρένα. Κι αν εκεί τα πάνε καλά, τότε γιατί όχι; Θα τα φορέσω. Χιλιόμετρα θα βγάλουν σίγουρα γύρω στα 12-15χιλ. Μια χαρά!
Υ.Γ: Ακόμα αδυνατώ να αντιληφθώ το χιούμορ(;κάποιων εδώ μέσα.....Ειλικρινά μου είναι πρωτοφανές
![]()
Ρε μλκ Στάυρο..
Και εσένα όποιος σε βλέπει τα ίδια θέλει να σου πει! Ο Διογένης πάει ψάχνοντας και εσύ με την ταυτότητα στο στόμα!
Όσο για τη βροχή, μπορεί να έμαθες πατινάζ στη Θηβών, αλλά πες μας και πως αισθάνθηκες και την πρώτη φορά που βγήκες στους βρεγμένους δρόμους της συμπρωτεύουσας!
Βάλε τώρα στο τιμόνι κάποιον που δεν έχει την ίδια εμπειρία και κατηγόρησέ τον που θέλει να αφήνει τη μηχανή στο γκαράζ όταν βρέχει.
Sent from me using a computer.
παιζει να εχει και πιο πολλη εμπειρια απο εμενα...(συμφωνα με τα λεγομενα του παντα)...
αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο..δεν ειναι η εμπειρια δλδ ή η κουλαμαρα ή το κατα ποσο καποιος ειναι πιλοτος...
το θεμα ειναι ο φοβος! και ο φοβος, ετσι (ξαναλεω) οπως το βλεπω εγω ειναι κακος συμβουλος...μπορει και ο χειροτερος οταν οδηγας...
και αν καποιος προσπαθει με ενα thread στο moto.gr να ξορκισει αυτον τον φοβο αναφεροντας λαστιχα, μοιρες κλισης, βρεγμενους δρομους κλπ μου φαινεται οτι καλυτερο θα ηταν να μην μπαινει καν στην διαδικασια...
τεσπα θα μπορουσα να γραψω απλα: "οποιος φοβαται, πεφτει και κοιμαται"... αλλα το υπεραναλυσα...![]()
Δεν προσπαθεί να ξεπεράσει τον φόβο του με ένα θρεντ στο μοτό.
Εδώ ψάχνει τον τρόπο που θα το κάνει ή το μέσο που θα του δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση.
εγω χαιρομαι οταν το μηχανακι μου παιρνει 50 αλογα στην ροδα απο το πουθενα...αλλοι, παλι, δεν το βλεπουν ετσι...![]()
Sent from me using a computer.
Αμάν ρε ,μπορεί να θέλει απλά να μιλήσει ο άνθρωπος,μπορεί να διψάει απλά για επικοινωνία όπως όλες οι μοναχικές ψυχές
Είναι και αυτά τα ροζ τηλέφωνα ρε πούτη μου φαρμάκι σκέτο.![]()