Σελίδα 9 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 232

Θέμα: Mπροστινό λάστιχο και λοιπές ανασφάλειες.....

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Diogen Προβολή μηνύματος
    Bεβαίως δόκτωρ και θα σας πω. Τόσες σελίδες ξοδεύτηκαν για πάρτη μου και για τα λάστιχά μου.
    Για να δείτε την περιρρέουσα γκαντεμιά μου.....η αλλαγή ελαστικών συμπίπτει χιλιομετρικά με αλλαγή λαδιών, φίλτρων (όλα), μπουζί, παραφλού, υγρά συμπλέκτη, και πιθανόν ρύθμιση βαλβίδων και sag! (50.000χλμ γαρ....)
    Κ αλλη επιλογη πλεον...http://moto.michelin.com/DC/en/tyres...ts/road-5.html
    Τα κανει ολα κ συμφερει...
    Ride(s) the wind of change...

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Κ αλλη επιλογη πλεον...http://moto.michelin.com/DC/en/tyres...ts/road-5.html
    Τα κανει ολα κ συμφερει...
    Ωπααα!! Αυτά δεν τα είχα δει.... Χμμμμ.....πολύ ενδιαφέρον! Σε φάση κλήσης 20-40 μοιρών έχουν πολύ βαθιά αυλάκια (σαν άρβυλα ορειβασίας) Αλλά στην κορώνα και ειδικά στα τελειώματα σλικαδούρες! Γενικώς σαν σχεδίαση δείχνουν πολύ φρεσκαδούρα!Βουρ στον λαστιχά για πληροφορίες και προσφορές Ευχαριστώ δώκτοR για την πληροφορία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Ωπααα!! Αυτά δεν τα είχα δει.... Χμμμμ.....πολύ ενδιαφέρον! Σε φάση κλήσης 20-40 μοιρών έχουν πολύ βαθιά αυλάκια (σαν άρβυλα ορειβασίας) Αλλά στην κορώνα και ειδικά στα τελειώματα σλικαδούρες! Γενικώς σαν σχεδίαση δείχνουν πολύ φρεσκαδούρα!Βουρ στον λαστιχά για πληροφορίες και προσφορές Ευχαριστώ δώκτοR για την πληροφορία
    Άντε και σχεδιαστής χάραξης ελαστικών σου εύχομαι!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Ρε φίλε σοβαρά δλδ τώρα;

Κυκλοφορούμε με λάστιχα με αστεία χάραξη για βροχή για χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα (ακόμα κι όταν ηταν ταλαιπωρημένα από TDs) και τώρα ψάχνουμε το βροχολάστιχο μηχανής λες και μένουμε στη Μαλαισία;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Σε φάση κλήσης 20-40 μοιρών
    Σε φάση κλήσης 20-40 μοιρών, μιλάμε για μερικές χιλιάδες άτομα. Ακόμα κι αν δεν εμφανιστούν όλοι, θα χρειαστείς πολύ διαθέσιμο χώρο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ρε φίλε σοβαρά δλδ τώρα;

Κυκλοφορούμε με λάστιχα με αστεία χάραξη για βροχή για χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα (ακόμα κι όταν ηταν ταλαιπωρημένα από TDs) και τώρα ψάχνουμε το βροχολάστιχο μηχανής λες και μένουμε στη Μαλαισία;
    Δε νομίζω ότι τον ενδιαφέρει η αποτελεσματικότητα της χάραξης, αλλά πόσο όμορφη δείχνει.
    Life begins at 45°.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Σε φάση κλήσης 20-40 μοιρών, μιλάμε για μερικές χιλιάδες άτομα. Ακόμα κι αν δεν εμφανιστούν όλοι, θα χρειαστείς πολύ διαθέσιμο χώρο.

....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος

Δε νομίζω ότι τον ενδιαφέρει η αποτελεσματικότητα της χάραξης, αλλά πόσο όμορφη δείχνει.
    Καλλιστεία ελαστικών
    Μις Ελέν 2018

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Είσαι θεουλης ρε μλκ πλιτσερ
    Throttle that mysterious friend of ours

Μέλος
    Ρε φίλε σοβαρά δλδ τώρα;

Δε με νοιάζει αν είναι Το βροχολάστιχο. Οταν βρέχει δεν βγαίνω να καβαλήσω ούτε με δικαστικό κλητήρα. Σχολίασα απλά το περίεργο της χάραξης, με πολύ βαθιά αυλάκια και μεγάλες αχάρακτες επιφάνειες. Για τους τουριστάδες (κι όχι μόνο) βροχοβόρειους λαούς είναι σούπερ. Εμένα με ενδιαφέρει βασικά η εμπιστοσύνη στο στεγνό, στροφές και φρένα. Κι αν εκεί τα πάνε καλά, τότε γιατί όχι; Θα τα φορέσω. Χιλιόμετρα θα βγάλουν σίγουρα γύρω στα 12-15χιλ. Μια χαρά!

Υ.Γ: Ακόμα αδυνατώ να αντιληφθώ το χιούμορ(;κάποιων εδώ μέσα.....Ειλικρινά μου είναι πρωτοφανές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Οταν βρέχει δεν βγαίνω να καβαλήσω ούτε με δικαστικό κλητήρα.

μαστορα, θα ηταν καλυτερα να σταματουσες να καβαλας...παρατα το το "αθλημα"...
    θα ηταν καλυτερα και για εσενα και για τους υπολοιπους που θα σε βρουν στον δρομο τους...

και στο λεω πολυ φιλικα, με καμια διαθεση αντιπαραθεσης...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    μαστορα, θα ηταν καλυτερα να σταματουσες να καβαλας...παρατα το το "αθλημα"...
    θα ηταν καλυτερα και για εσενα και για τους υπολοιπους που θα σε βρουν στον δρομο τους...

και στο λεω πολυ φιλικα, με καμια διαθεση αντιπαραθεσης...
    Ρε μλκ Στάυρο..
    Και εσένα όποιος σε βλέπει τα ίδια θέλει να σου πει! Ο Διογένης πάει ψάχνοντας και εσύ με την ταυτότητα στο στόμα!

Όσο για τη βροχή, μπορεί να έμαθες πατινάζ στη Θηβών, αλλά πες μας και πως αισθάνθηκες και την πρώτη φορά που βγήκες στους βρεγμένους δρόμους της συμπρωτεύουσας!
    Βάλε τώρα στο τιμόνι κάποιον που δεν έχει την ίδια εμπειρία και κατηγόρησέ τον που θέλει να αφήνει τη μηχανή στο γκαράζ όταν βρέχει.
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Υ.Γ: Ακόμα αδυνατώ να αντιληφθώ το χιούμορ(;κάποιων εδώ μέσα.....Ειλικρινά μου είναι πρωτοφανές
    Εγώ ακόμα το παλεύω αλλά τους έχω μάθει τώρα πια!

Ο blitzer είναι το blanco του φορουμ. Έγραψες κλήση αντί για κλίση και δεν άντεξε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Ρε μλκ Στάυρο..
    Και εσένα όποιος σε βλέπει τα ίδια θέλει να σου πει! Ο Διογένης πάει ψάχνοντας και εσύ με την ταυτότητα στο στόμα!

δεν θα αντιπαρατεθω με κανεναν, οτι και να μου πει...ο καθενας εχει την αποψη του σ'αυτη την ζωη...
    αλλωστε το εγραψα και εγω ξεκαθαρα...η αποψη μου (που μπορει να εχει την βαρυτητα μιας τριχας) ειναι αυτη και δεν εχει σκοπο να θιξει καποιον, ουτε να προκαλεσει αντιπαραθεση...

Όσο για τη βροχή, μπορεί να έμαθες πατινάζ στη Θηβών, αλλά πες μας και πως αισθάνθηκες και την πρώτη φορά που βγήκες στους βρεγμένους δρόμους της συμπρωτεύουσας!

εγω χαιρομαι οταν το μηχανακι μου παιρνει 50 αλογα στην ροδα απο το πουθενα...αλλοι, παλι, δεν το βλεπουν ετσι...

Βάλε τώρα στο τιμόνι κάποιον που δεν έχει την ίδια εμπειρία και κατηγόρησέ τον που θέλει να αφήνει τη μηχανή στο γκαράζ όταν βρέχει.
    παιζει να εχει και πιο πολλη εμπειρια απο εμενα...(συμφωνα με τα λεγομενα του παντα)...
    αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο..δεν ειναι η εμπειρια δλδ ή η κουλαμαρα ή το κατα ποσο καποιος ειναι πιλοτος...

το θεμα ειναι ο φοβος! και ο φοβος, ετσι (ξαναλεω) οπως το βλεπω εγω ειναι κακος συμβουλος...μπορει και ο χειροτερος οταν οδηγας...
    και αν καποιος προσπαθει με ενα thread στο moto.gr να ξορκισει αυτον τον φοβο αναφεροντας λαστιχα, μοιρες κλισης, βρεγμενους δρομους κλπ μου φαινεται οτι καλυτερο θα ηταν να μην μπαινει καν στην διαδικασια...

τεσπα θα μπορουσα να γραψω απλα: "οποιος φοβαται, πεφτει και κοιμαται"... αλλα το υπεραναλυσα...

Moderator
    Δεν προσπαθεί να ξεπεράσει τον φόβο του με ένα θρεντ στο μοτό.

Εδώ ψάχνει τον τρόπο που θα το κάνει ή το μέσο που θα του δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση.

εγω χαιρομαι οταν το μηχανακι μου παιρνει 50 αλογα στην ροδα απο το πουθενα...αλλοι, παλι, δεν το βλεπουν ετσι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Αμάν ρε ,μπορεί να θέλει απλά να μιλήσει ο άνθρωπος,μπορεί να διψάει απλά για επικοινωνία όπως όλες οι μοναχικές ψυχές
    Είναι και αυτά τα ροζ τηλέφωνα ρε πούτη μου φαρμάκι σκέτο.

Σελίδα 9 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2008, 15:49
  2. Tellas Ote Forthent και λοίπες ιστορίες για αγρίους
    από Anritsu στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2008, 19:09
  3. φαιρινκγ για bros και λοιπές μοντιφιές
    από red_monster στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2008, 00:41