Ναι, αλλά εγώ κάνω πλάκα.
Κοίτα, όμως, πού κάνεις λάθος εσύ. Δεν πίνω νερό στο όνομα καμίας εταιρείας. Γραμμένες τις έχω όλες, δε βγάζω κέρδος από καμία. Έχω μηχανάκι της
Yamaha, για την οποία δεν τρέφω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια, αν και έχει κάνει εκπληκτικές κινήσεις τελευταία και έχει κερδίσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς (γι'αυτό και έγινα "πελάτης"... μέχρι το επόμενο μηχανάκι μου). Εκτιμώ πχ τη
Honda, θεωρώ ότι έχει τεχνογνωσία όση όλος ο υπόλοιπος πλανήτης μαζί, αλλά τα μηχανάκια που βγάζει την τελευταία 20ετία, κατά κανόνα, δε θα τα καβαλούσα ούτε για να πηγαίνω στο περίπτερο. Εκτιμώ την ΚΤΜ γιατί βγάζει ΜΠΙΣΤΟΛΙΑ κι ας είμαι γιαπωνεζόφιλος. Αντιπαθώ τα
Καβασάκια και δε θα αγόραζα ποτέ κι ας είναι ιαπωνικά. Όπως βλέπεις, δεν κάνω διακρίσεις σε μάρκες ή χώρες. Αλλά κάνω διακρίσεις σε μαλακίες.
Όχι, δεν εκτιμώ οτιδήποτε έχει 2 ρόδες. Η εκτίμηση κερδίζεται. Όταν βγάζεις υπερτιμημένες μαλακίες, θα ακούσεις κράξιμο. Όταν βγάζεις άχρηστα μηχανάκια με λάθος όνομα, θα ακούσεις κράξιμο. Δε με νοιάζει αν λέγεσαι μπεμβέ, γιαμάχα ή φεράρι. Κανείς δεν είναι εκτός τραπεζιού. Όλοι κρίνονται.
Και, φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να έχεις οδηγήσει ένα μηχανάκι των 200 κιλών με μπόξερ, για να καταλάβεις ότι δεν κάνει για ENDURO, όπως δηλώνει ευθαρσώς. Ένα μάτι και μισός εγκέφαλος αρκούν.
Α και υπάρχει λόγος που δεν έχω καβαλήσει ποτέ μπεμβέ, και ούτε πρόκειται. Επειδή καβαλάω μηχανάκια ΜΟΝΟ για την καύλα. Ούτε για τον τουρισμό, ούτε για την πρακτικότητα, ούτε για τη δουλειά. Μόνο για 100% οδηγική ευχαρίστηση. Όταν εσείς οι υπόλοιποι το καταλάβετε αυτό, τότε θα ξανακάνουμε πλακίτσα.
See what I did there?
Μην ψαρώνεις.