Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 160

Θέμα: BMW HP2 Enduro

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από caesarsk Προβολή μηνύματος
    Καλη η πλακα αλλα εδω κανεις τεραστιο λαθος. Δεν εκτιμω τα BMW μονο...εκτιμώ οτι εχει δυο ρόδες και καθε φορα που στριβω το δεξι μου καρπο και με κανει να χαμογελαω....Οποτε δεν θα κραξω την BMW δεν θα κραξω την Yamaha τους Ιταλους τους Ιαπωνες...Απλα να καβαλαω και να χαμογελαω...Οταν εσεις οι υπολοιπο το καταλαβετε αυτο και σταματησετε να πινετε νερο στο ονομα της εταιρειας που καβαλατε, τοτε θα ξανακανουμε πλακιτσα.
    Το εχω οδηγησει το HP. ΠΟΛΥ...Δεν θα το αγοραζα λογω κόστους, δεν θα το αγοραζα για να βγαινω βολτα στο βουνο καθε Κυριακη. Οπως δεν θα αγοραζα και το 950 το ΚΤΜ. Θελω κατι πιο χειρισιμο σε δυναμη και βαρος. Θα το αγοραζα αν ειχα λεφτα για να παιζω οποτε νιωθω χεράς. Θα αγοραζα και ενα Desmo Ducati οποτε θα ειχα ορεξη για γκαζια. Και το Fazer το 1000 του αδερφου μου θα αγοραζα γιατι εβγαζε γουστα. Οπως και πολλα αλλα

Παντως δεν ειμαι εγω αυτος που οταν βλεπει τα 3 γραμματα απο την Γερμανια βγαζει σπυρακια χωρις ποτε να εχει δοκιμασει κατι απο αυτα

Και ειμαι ο μονος απο οσους εχεις γνωρισει η θα γνωρισει ποτε...που εχει βαλει αυτοκολλητα Honda στο BMW στην θεση των σηματων για να κανει πλακα στους υπολοιπους BMWδακηδες...κανε και εσυ το ιδιο μικρε
    Ναι, αλλά εγώ κάνω πλάκα.

Κοίτα, όμως, πού κάνεις λάθος εσύ. Δεν πίνω νερό στο όνομα καμίας εταιρείας. Γραμμένες τις έχω όλες, δε βγάζω κέρδος από καμία. Έχω μηχανάκι της Yamaha, για την οποία δεν τρέφω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια, αν και έχει κάνει εκπληκτικές κινήσεις τελευταία και έχει κερδίσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς (γι'αυτό και έγινα "πελάτης"... μέχρι το επόμενο μηχανάκι μου). Εκτιμώ πχ τη Honda, θεωρώ ότι έχει τεχνογνωσία όση όλος ο υπόλοιπος πλανήτης μαζί, αλλά τα μηχανάκια που βγάζει την τελευταία 20ετία, κατά κανόνα, δε θα τα καβαλούσα ούτε για να πηγαίνω στο περίπτερο. Εκτιμώ την ΚΤΜ γιατί βγάζει ΜΠΙΣΤΟΛΙΑ κι ας είμαι γιαπωνεζόφιλος. Αντιπαθώ τα Καβασάκια και δε θα αγόραζα ποτέ κι ας είναι ιαπωνικά. Όπως βλέπεις, δεν κάνω διακρίσεις σε μάρκες ή χώρες. Αλλά κάνω διακρίσεις σε μαλακίες.

Όχι, δεν εκτιμώ οτιδήποτε έχει 2 ρόδες. Η εκτίμηση κερδίζεται. Όταν βγάζεις υπερτιμημένες μαλακίες, θα ακούσεις κράξιμο. Όταν βγάζεις άχρηστα μηχανάκια με λάθος όνομα, θα ακούσεις κράξιμο. Δε με νοιάζει αν λέγεσαι μπεμβέ, γιαμάχα ή φεράρι. Κανείς δεν είναι εκτός τραπεζιού. Όλοι κρίνονται.

Και, φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να έχεις οδηγήσει ένα μηχανάκι των 200 κιλών με μπόξερ, για να καταλάβεις ότι δεν κάνει για ENDURO, όπως δηλώνει ευθαρσώς. Ένα μάτι και μισός εγκέφαλος αρκούν.

Α και υπάρχει λόγος που δεν έχω καβαλήσει ποτέ μπεμβέ, και ούτε πρόκειται. Επειδή καβαλάω μηχανάκια ΜΟΝΟ για την καύλα. Ούτε για τον τουρισμό, ούτε για την πρακτικότητα, ούτε για τη δουλειά. Μόνο για 100% οδηγική ευχαρίστηση. Όταν εσείς οι υπόλοιποι το καταλάβετε αυτό, τότε θα ξανακάνουμε πλακίτσα.

See what I did there?

Spoiler: Εμφάνιση
    Μην ψαρώνεις.
    Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 31/03/2018 στις 17:48.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος
    Είμαι καινούργιος στο forum.
    Όταν μπήκα να διαβασω το θέμα με τίτλο BMW HP2 Enduro περίμενα να βρω πληροφορίες για μία μότο που δεν έχω ξαναδεί και να δω τι είναι αυτο το μηχανάκι τελοσπάντων.
    Τίποτα από όλα αυτά δεν βρήκα, ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ.
    Μπορείτε απλα να συνεχήσετε εδώ(https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=115438) και να διαγράψετε όλο το θέμα.
    Μου θημήζει κουβεντα σε παρακμιακό καφενείο για κομματικά θέματα μετά από μπήρες.
    Άσε μας ρε φίλε, που θα ενδιαφερθεί κάποιος να βρει πληροφορίες για το HP2 ENDURO. Αν δεν το έβλεπες στον τίτλο, θα νόμιζες ότι πρόκειται για εκτυπωτή.
    Life begins at 45°.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Είμαι καινούργιος στο forum.
    Όταν μπήκα να διαβασω το θέμα με τίτλο BMW HP2 Enduro περίμενα να βρω πληροφορίες για μία μότο που δεν έχω ξαναδεί και να δω τι είναι αυτο το μηχανάκι τελοσπάντων.
    Τίποτα από όλα αυτά δεν βρήκα, ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ.
    Μπορείτε απλα να συνεχήσετε εδώ(https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=115438) και να διαγράψετε όλο το θέμα.
    Μου θημήζει κουβεντα σε παρακμιακό καφενείο για κομματικά θέματα μετά από μπήρες.
    Να είσαι καλά να μας θημήζεις τι σου θημήζουμε και να πίνουμε και τπτ μπήρες έτσι για να θημηθούμε
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Άσε μας ρε φίλε, που θα ενδιαφερθεί κάποιος να βρει πληροφορίες για το HP2 ENDURO. Αν δεν το έβλεπες στον τίτλο, θα νόμιζες ότι πρόκειται για εκτυπωτή.
    Ναι αλλά τι εκτυπωτής???Με βαριά χωμάτινη κεφαλή για να ζωγραφίζει στο χώμα
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    αν η bmw ηθελε να φτιαξει ενα καλο enduro προφανως θα ηξερε να το κανει
    θα σχεδιαζε απο την αρχη ενα σκελετο και εναν καλο μονοκυλιδρο θα ψωνιζε καλα πακετα αναρτησεων και φρενων απο επωνυμους προμηθευτες και ετοιμη....
    στην πραγματικοτητα δεν εχει τα απαραιτητα κεφαλαια για να σχεδιασει και να εξελιξει απο την αρχη ενα νεο ανταγωνιστικο μοτερ οποτε βαζει τον ιδιο μποξερ παντου και πουλαει αυτοκολλητα super enduro
    ειναι καθαρα θεμα μεγεθους
    οι ευρωπαικες βιομηχανιες μοτο μπροστα στις ιαπωνικες ειναι οπως ο παγκος με το βρωμικο εξω απ το γηπεδο μπροστα στα everest
    οι ανθρωποι καλοι μηχανικοι ειναι....λεφτα δεν εχουν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Εχω κλάψει, για πολλές γυναίκες εχω κλαψει.
    Μα με τη καφρήλα του μπλιτσερ πιο πολυ...
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Ναι, αλλά εγώ κάνω πλάκα.

Κοίτα, όμως, πού κάνεις λάθος εσύ. Δεν πίνω νερό στο όνομα καμίας εταιρείας. Γραμμένες τις έχω όλες, δε βγάζω κέρδος από καμία. Έχω μηχανάκι της Yamaha, για την οποία δεν τρέφω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια, αν και έχει κάνει εκπληκτικές κινήσεις τελευταία και έχει κερδίσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς (γι'αυτό και έγινα "πελάτης"... μέχρι το επόμενο μηχανάκι μου). Εκτιμώ πχ τη Honda, θεωρώ ότι έχει τεχνογνωσία όση όλος ο υπόλοιπος πλανήτης μαζί, αλλά τα μηχανάκια που βγάζει την τελευταία 20ετία, κατά κανόνα, δε θα τα καβαλούσα ούτε για να πηγαίνω στο περίπτερο. Εκτιμώ την ΚΤΜ γιατί βγάζει ΜΠΙΣΤΟΛΙΑ κι ας είμαι γιαπωνεζόφιλος. Αντιπαθώ τα Καβασάκια και δε θα αγόραζα ποτέ κι ας είναι ιαπωνικά. Όπως βλέπεις, δεν κάνω διακρίσεις σε μάρκες ή χώρες. Αλλά κάνω διακρίσεις σε μαλακίες.

Όχι, δεν εκτιμώ οτιδήποτε έχει 2 ρόδες. Η εκτίμηση κερδίζεται. Όταν βγάζεις υπερτιμημένες μαλακίες, θα ακούσεις κράξιμο. Όταν βγάζεις άχρηστα μηχανάκια με λάθος όνομα, θα ακούσεις κράξιμο. Δε με νοιάζει αν λέγεσαι μπεμβέ, γιαμάχα ή φεράρι. Κανείς δεν είναι εκτός τραπεζιού. Όλοι κρίνονται.

Και, φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να έχεις οδηγήσει ένα μηχανάκι των 200 κιλών με μπόξερ, για να καταλάβεις ότι δεν κάνει για ENDURO, όπως δηλώνει ευθαρσώς. Ένα μάτι και μισός εγκέφαλος αρκούν.

Α και υπάρχει λόγος που δεν έχω καβαλήσει ποτέ μπεμβέ, και ούτε πρόκειται. Επειδή καβαλάω μηχανάκια ΜΟΝΟ για την καύλα. Ούτε για τον τουρισμό, ούτε για την πρακτικότητα, ούτε για τη δουλειά. Μόνο για 100% οδηγική ευχαρίστηση. Όταν εσείς οι υπόλοιποι το καταλάβετε αυτό, τότε θα ξανακάνουμε πλακίτσα.

See what I did there?

Spoiler: Εμφάνιση
    Μην ψαρώνεις.
    Επίτηδες το κάνεις ε ...

Εχω κλάψει, για πολλές γυναίκες εχω κλαψει.
    Μα με τη καφρήλα του μπλιτσερ πιο πολυ...
    Ρε φιλαράκο εντάξει με το χιούμορ μάλλον είσαι τσακωμένος ,τίποτα πιο έξυπνο δεν σκέφτηκες να γράψεις για να του την πεις ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Ρε φιλαράκο εντάξει με το χιούμορ μάλλον είσαι τσακωμένος ,τίποτα πιο έξυπνο δεν σκέφτηκες να γράψεις για να του την πεις ...
    Μα δεν του τη λέω.
    Ο τύπος λιώνει στο κράξημο και κάνει χαβαλέ.
    Κλαιω απ'τα γέλια........
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    αν η bmw ηθελε να φτιαξει ενα καλο enduro προφανως θα ηξερε να το κανει
    θα σχεδιαζε απο την αρχη ενα σκελετο και εναν καλο μονοκυλιδρο θα ψωνιζε καλα πακετα αναρτησεων και φρενων απο επωνυμους προμηθευτες και ετοιμη....
    στην πραγματικοτητα δεν εχει τα απαραιτητα κεφαλαια για να σχεδιασει και να εξελιξει απο την αρχη ενα νεο ανταγωνιστικο μοτερ οποτε βαζει τον ιδιο μποξερ παντου και πουλαει αυτοκολλητα super enduro
    ειναι καθαρα θεμα μεγεθους
    οι ευρωπαικες βιομηχανιες μοτο μπροστα στις ιαπωνικες ειναι οπως ο παγκος με το βρωμικο εξω απ το γηπεδο μπροστα στα everest
    οι ανθρωποι καλοι μηχανικοι ειναι....λεφτα δεν εχουν
    Μιά χαρά κεφάλαια έχει.
    Πρόθεση δεν υπάρχει και πολύ σωστά κάνει.
    Παλαιότερα όταν είχαν βγάλει τα τρικύλινδρα και τετρακύλινδρα είχαν ανακοινώσει το τέλος του boxer
    και οι πελάτες έπεσαν να τους φάνε.
    Και κατά την γνώμη μου καλά κάναν.
    Είναι χαζό μετά από τόσα χρόνια επένδυση και marketing σε μια αγορά που έχει αποδεχτεί το προϊόν και την τιμή του
    και είσαι ουσιαστικά μονοπώλιο
    να αρχίσεις να βγάζεις μηχανάκια για φτωχοκάγκουρες και να μπεις σε κατηγορίες με έντονο ανταγωνισμό με
    κίνδυνο να πας άπατος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Μιά χαρά κεφάλαια έχει.
    Πρόθεση δεν υπάρχει και πολύ σωστά κάνει.
    Παλαιότερα όταν είχαν βγάλει τα τρικύλινδρα και τετρακύλινδρα είχαν ανακοινώσει το τέλος του boxer
    και οι πελάτες έπεσαν να τους φάνε.
    Και κατά την γνώμη μου καλά κάναν.
    Είναι χαζό μετά από τόσα χρόνια επένδυση και marketing σε μια αγορά που έχει αποδεχτεί το προϊόν και την τιμή του
    και είσαι ουσιαστικά μονοπώλιο
    να αρχίσεις να βγάζεις μηχανάκια για φτωχοκάγκουρες και να μπεις σε κατηγορίες με έντονο ανταγωνισμό με
    κίνδυνο να πας άπατος.
    Επειδή δε σε κόβω για πιτσιρικά θυμάσαι πόσα μύρια είχαν τα Κ που λες ?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	personblinkers.jpg 
Προβολές:	137 
Μέγεθος:	16,5 KB 
ID:	394498

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    δηλαδη αν παραγεις ενα προιον στοιχειωδως σοβαρο και αξιοπιστο σε προσιτη τιμη απευθυνεσαι σε φτωχοκαγκουρες;
    κι αν φτιαξεις κατι πανακριβο και με σωρεια προβληματων πως λεγονται οι πελατες σου;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Επίτηδες το κάνεις ε ...
    Χαχα τα σουζούκια δεν τα ανέφερα, επειδή μου είναι αδιάφορα, όπως και τα γιαμάχα. Έχουν βγάλει καλά μηχανάκια (είχα DRZ, μην ξεχνάς), έχουν βγάλει και μαλακίες.

Μα δεν του τη λέω.
    Ο τύπος λιώνει στο κράξημο και κάνει χαβαλέ.
    Κλαιω απ'τα γέλια........
    Γι'αυτό είμαστε εδώ, φίλος. Για να λέμε μαλακίες και να γελάμε πού και πού.

Και να κράζουμε τους μπεμβεδάκηδες.
    Life begins at 45°.

Χαχα τα σουζούκια δεν τα ανέφερα, επειδή μου είναι αδιάφορα, όπως και τα γιαμάχα. Έχουν βγάλει καλά μηχανάκια (είχα DRZ, μην ξεχνάς), έχουν βγάλει και μαλακίες.

Γι'αυτό είμαστε εδώ, φίλος. Για να λέμε μαλακίες και να γελάμε πού και πού.

Και να κράζουμε τους μπεμβεδάκηδες.
    Τους μπεμβεδακηδες δεν θα τους ξαναπιασεις στο στόμα σου, τους μπεμβεδακηδες!

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. BMW HP2 Sport παραγωγής
    από BlaSen στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2007, 11:55
  2. bmw HP2 Megamoto
    από pantheo στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2006, 17:52
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2006, 05:30