Οπότε αν δεν τα έχετε μεγάλα (τα κυβικά ντε) τραβάτε σε κανέναν Αι Γιάννη Ρώσο....
Τώρα, πως από τα προβλήματα του Φρανκενστάιν καταλήξαμε στο ποιος τα έχει πιο μεγάλα, μόνο στο moto.gr....
![]()
Οπότε αν δεν τα έχετε μεγάλα (τα κυβικά ντε) τραβάτε σε κανέναν Αι Γιάννη Ρώσο....
Τώρα, πως από τα προβλήματα του Φρανκενστάιν καταλήξαμε στο ποιος τα έχει πιο μεγάλα, μόνο στο moto.gr....
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Αφού τα λύσαμε τα προβλήματα, τώρα διασκεδάζουμε.
Life begins at 45°.
προς thunder ace και Dalt0n
παμε σε μια ευθεια, στη μια ακρη στηνουμε τα προϊστορικα σας χιλιαρια, και το ταπεινο 250αρι μου.
στην αλλη ακρη φροντιζουμε να υπαρχει χασαποταβερνα...
θα τερματισω πριν προλαβετε να αλλαξετε απο 1η σε 2α..![]()
προς Harris_x και teos
παμε σε ενα γαματο στροφιλικι, στην αρχη στηνουμε τα "600ρια" σας και το ταπεινο μου 250αρι.
στο τελος φροντιζουμε να υπαρχει χασαποταβερνα..
θα τερματισω πριν προλαβετε να βγαλετε γονατο για τη 2η στροφη...
κοινως, μαζι μου δεν εχει κανεις καμια τυχη οτι κι αν καβαλαω αν στο τελος της διαδρομης υπαρχει χασαποταβερνα..
βασικα ακομα και σε πιστα να με βαλετε παλι θα σας ρεζιλεψω γιατι εκει θα κανουμε "γυρους"![]()
![]()
Αντε να σας γραψω
Λοιπον την τελευταια φορα που κλεισαμε το μοτερ το καρτερ ετυχε να το κλεισει ο βοηθος του μαστορα (το κλεισαμε χωρις φλαντζα,μονο φλαντζοκολα..Γενικα το μοτερ 3 φορες που το εχουμε κανει βιδες για να αλλαξουμε στροφαλο και κομπλερ μιζας κτλπ.ποτε δν χρησιμοποιησαμε φλαντζες πλην κεφαλης που ξαναβαζαμε την ιδια και δν ειχαμε και καποιο θεμα μεχρι τωρα)Ας επιστρεψουμε στο καρτερ το οποιο ειχε παρουσιασει μια μικρη διαρροη μονο οταν το εσβηνα και το εβαζα στο σταντ και πλαγιαζε αριστερα εχανε λιγες σταγονες..Δν εδωσα πολυ σημασια.Μετα απο δυο μερες σταματησε..Τωρα που ειχε μεινει ακινητοποιημενο για καμια εβδομαδα ξεκινησε παλι να χανει..Λοιπον ελυσα καρτερ κτλπ.Βρηλα φλαντζα απο yamaha βεροιας 16ευρω την εχω παραγγειλει και ο προβληματισμος μ ειναι να βαλω μονο την φλαντζα ή να βαλω και φλαντζοκολα?
Μπινια!!!!
χριστούγεννα έρχονται...με το μαλακό να μας κρατήσεις και καμιά ιστοριούλα για τις μέρες που θα αράζουμε στους καναπέδες τρώγοντας μελομακάρονα.![]()
Δε φταις εσύ μάνα μου, εμείς φταίμε...
https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post2968042